Најдобри офшор јурисдикции

 

 

 

Префрлачка сметка: Како и зошто

 

 

 

Заштитете ги средствата од тужби

 

 

 

Непропустлива заштита на средства

 

Формирање на офшор компании

Зошто Изберете OffshoreCompany.com?

 • Основана е во 1906
 • Најголем офшор провајдер во светот
 • Внатрешни адвокати на персоналот
 • Лесно да се разберат видеа
 • Најбрзи оф-шор компании и сметки
 • Интегритет, чесност, доверба
 • Искусен персонал
 • Најконкурентни цени во светот
 • 24 / 7 жив човек
 • Бесплатни офшор услуги консултации
 • Тим за услуги со клиенти со полно работно време
содржина

Воспоставува префрлани претпријатија,
ДОО, доверба и банкарски сметки.

Најсилните закони за приватност и офшор банкарски јурисдикции овозможуваат финансиска приватност, како и заштита на средства од развод, доверители, пресуди и тужби.

Офшор регистрација на компанија

Да се ​​воспостави оф-шор компанија и / или да се пресели вашата корпоративна структура во странство надлежност може да биде суштински чекор во заштитата на вашиот имот од тужби, Покрај тоа, може да биде во можност да ги искористат предностите на меѓународните даночни олеснувања и да расте вашите инвестиции во странство. Оваа веб-страница е базирана на години на истражување и е наменета како туторијал кој може да ве води чекор-по-чекор во формирањето и користењето на "оф-шор компанија". Ќе најдете буквално десетици предности за создавање на меѓународна организација и водење на вашиот бизнис користејќи офшор банкарска сметка наместо или во соработка со локална сметка. На пример, Невис, Кајмански Острови, Панама, Британци и Хонг Конг се многу популарни јурисдикции. Така, ние можеме да ве водиме во воспоставувањето на корпорацијата или ДОО по ваш избор. Потоа, можеме да ви помогнеме да основате банкарска сметка за вашиот бизнис и да поставите виртуелна канцеларија во странство.

Легислативата на Невис ДОО нуди некои уникатни и ефективни средства за заштита на средствата за да ги заштити офшор-банковните сметки од тужби.

1
Повик за слободна консултација
2
Направете плаќање
3
Поднесете ги вашите документи
4
Отворена компанија и банкарска сметка

офшор компании услуги

Префрлани даночни придобивки

За да се разјасни, водењето бизнис на брегот не е за избегнување на даноци или чување на пари од владата. Напротив, станува збор за структурирање на вашите работи на таков начин што ќе ги искористи локалните и меѓународните закони. Овие закони кои се достапни за секој кој се грижи да ги искористи за нивна корист. Затоа, можеме да ви покажеме совршено легални и легитимни начини да го поставите вашиот бизнис на меѓународно ниво, така што ќе ги разберете далекосежните придобивки од заштитата на средствата до заштеда на трошоци.

Луѓето во САД, Велика Британија, Австралија и некои други земји, во голема мера, се оданочуваат во целиот свет приход. Од друга страна, веројатно знаете дека Apple, Google и други ги намалија своите даночни сметки користејќи целосно правни техники преку употреба на странски структури. Покрај тоа, офшор заробените осигурителна компанија е уште еден начин на кој нашите клиенти законски ги намалија своите даночни пријави под IRC 953 (г) и 831 (б). Соодветно на тоа, постојат начини кои можеби ќе можете да ги направите и тоа, со нашата помош, плус насоките на соодветните лиценцирани професионалци.

Не можеме доволно да ја истакнеме последната точка. Даночните олеснувања во странство се многу чувствителни области на законот. Значи, пред да користите меѓународни стратегии за даночни цели, бидете сигурни дека не зборувате само со кој било CPA. Разговор со сметководител и / или даночен адвокат специјализиран за помагање на граѓани и жители со странски приход. Многу е веројатно да поминете ревизија со летачки бои. Плус, и вие ќе спиете подобро навечер.

Онлајн компанија формирање

Една извонредно успешна стратегија е да се користи на оф-шор компанија да работат вашиот онлајн бизнис. Тоа е исто така техника што ја користат Apple и Google. Ако вашиот бизнис се заснова на интернет и правилно ја инкорпорира вашата меѓународна компанија, затоа може да има некои многу атрактивни даночни бенефиции. Ова може да ги одложи даночните плаќања, слично на ИРА, на пример. Обично е важно да имате даночен совет на познат КПД кој може да ве води во користењето на оваа стратегија. Употребата на овие алатки за да заштедите пари на даноци исто така може да зависи од вашата земја на живеење и државјанство и вашиот процент на сопственост на компанијата, меѓу другите актери. Значи, тоа треба да се користи само под водство на искусен даночен советник.

Онлајн бизнис може да има глобална база на клиенти. На пример, дали сакате да ја размножите вашата база на клиенти со 22 пати? Населението надвор од САД е околу 22 пати поголемо од внатре. Светската популација надвор од Велика Британија е 109 пати поголема од внатре, 200 поголема надвор од Канада и 304 пати надвор од Австралија. Ќе ја добиете идејата. Зошто треба да се ограничите на стариот географски ограничен бизнис модел? Како резултат на тоа, создавање на оф-шор компанија и оф-шор банкарска сметка за да го извршите вашиот онлајн бизнис може да биде одличен начин да се изгради импулс надвор од земјата во која живеете.

Префрлани банкарство

Во рок од неколку минути по поднесувањето тужба, адвокат може да поднесе друг документ за замрзнување на вашата банкарска сметка, вашиот дом, вашиот бизнис и други средства. Сепак, работењето на деловно префрлање создава огромна бариера за способноста на вискозниот парничар да ги замрзне и да ги искористи вашите тешко заработени ресурси.
Повеќе струи на приход
Што ако вашата локална компанија тргне во тешки времиња? Се сеќавате ли на американската и европската рецесија на 2008, 2009 и следните години? За тоа време економиите во Југоисточна Азија и Австралија беа во подем. Со офшор пари машина, ќе се ограничи вашата изложеност на локалната економија.
Зошто да не постојат повеќе глобални деловни активности преку Интернет, истовремено?

Ниската цена за воспоставување на голем број на оф-шор компании и сметки, заедно со нови услуги за развој на веб-страници, ја прави почетната инвестиција само пад на корпата, во споредба со огромниот потенцијал наопаку. Нашата организација ги обезбедува сите овие услуги и има за десетици илјади клиенти. Ако земјоделец сака да собере култура, тој прво мора да ги засади семето. Не расте сите семето, но мнозинството од нив прават; и оние што прават можат да го направат него и неговото семејство за живот на многу генерации.

За нас

Компанијата започна во 1906. Ние сме страсни за офшор финансиски услуги и заштита на средства од тужби. Нашата компанија придонесе за законодавството во Невис, Кукови Острови и Доминика. Принципите на нашата компанија редовно разговараат со шефовите на држави за да влијаат на законодавството во најдобар интерес на нашите клиенти.

Ние ги пишуваме законите

Компанијата „Оф-шор“ придонесе за законодавство во Невис, островите Кук, Доминика и Конго. Редовно се среќаваме со шефовите на држави за подобрување на нивната регулаторна рамка.

Премиер Ванс Амори, Невис
Нашиот извршен директор со Ванс Амори, премиер на Невис (1992 - 2006 и 2013 - 2017)
Премиерот Рузвелт Скерит
Нашиот извршен директор Со Рузвелт Скеррит, премиер на Доминика
Клемент Моамба, премиер, Република Конго
Нашиот извршен директор со Клемент Моамба, премиер на Република Конго (Бразавил) и нашиот адвокат Јонатан Амселем
Марк Брантли, Премиер на Невис
Нашиот извршен директор со Марк Брантли, премиер на Невис (2017-Present)

контакт форма

Последно ажурирање на 10 декември 2021 година