Jurisdiksionet më të mira në det të hapur

 

 

 

Llogaria në det të hapur: Si dhe Pse

 

 

 

Mbroni pasuritë nga paditë

 

 

 

Mbrojtja e Pasurive të Zhurmshme

 

Formimi i kompanisë në det të hapur

Pse Zgjidhni OffshoreCompany.com?

 • Themeluar në 1906
 • Ofruesi më i madh në botë në të gjithë botën
 • Avokatë të brendshëm të stafit
 • Lehtë për të kuptuar videot
 • Kompanitë dhe llogaritë më të shpejta në det të hapur
 • Integriteti, ndershmëria, besueshmëria
 • Staf me përvojë
 • Shumica e çmimeve konkurruese në mbarë botën
 • 24 / 7 live-person
 • Konsultime pa shërbime në det të hapur
 • Ekipi i shërbimit ndaj klientit me kohë të plotë
përmbajtje

Krijon korporata në det të hapur,
LLC, Trusts dhe Llogaritë Bankare.

Ligjet më të forta të privatësisë dhe juridiksionet bankare në det të hapur lejojnë privatësinë financiare si dhe mbrojtjen e pasurive nga divorci, kreditorët, gjykimet dhe paditë.

Regjistrimi në det të hapur

Për të ngritur një kompani në det të hapur dhe / ose për ta zhvendosur strukturën tuaj të korporatës në një juridiksion jashtë shtetit mund të jetë një hap i rëndësishëm në mbrojtjen e aseteve tuaja nga paditë. Përveç kësaj, mund të përfitoni nga pushimet ndërkombëtare të taksave dhe të rritni investimet tuaja jashtë shtetit. Kjo faqe është e bazuar në vitet e hulumtimit dhe është menduar si një tutorial që mund të ju udhëzojë hap pas hapi në formimin dhe përdorimin e një "kompani në det të hapur." Ju do të gjeni fjalë për fjalë dhjetëra avantazhe për ngritjen e një organizate ndërkombëtare dhe drejtimin e biznesit tuaj duke përdorur një llogari bankare në vend të, ose në bashkëpunim me një llogari lokale. Nevis, Cayman Islands, Panama, BVI dhe Hong Kong, për shembull, janë të gjitha juridiksionet shumë të popullarizuara. Kështu, ne mund të ju udhëzojë në ngritjen e korporatës ose LLC sipas zgjedhjes suaj. Pastaj, ne mund t'ju ndihmojmë të krijoni një llogari bankare për biznesin tuaj dhe të krijoni një zyrë virtuale në det të hapur.

Legjislacioni Nevis LLC ofron disa veçori unike dhe efektive të mbrojtjes së pasurisë për të mbrojtur llogaritë bankare në det të hapur nga paditë.

1
Thirrni për konsultime falas
2
Bëj pagesën
3
Dorëzoni dokumentet tuaja
4
Hapet llogaria e ndërmarrjes dhe bankës

shërbimet e kompanisë në det të hapur

Përfitimet e taksave në det të hapur

Për të sqaruar, duke bërë biznes në det të hapur nuk ka të bëjë me shmangien e taksave ose mbajtjen e parave nga qeveria. Përkundrazi, ka të bëjë me strukturimin e punëve tuaja në atë mënyrë që të përfitoni nga ligjet vendore dhe ndërkombëtare. Këto ligje që janë në dispozicion për këdo që kujdeset t'i përdorë ato në dobi të tyre. Prandaj, ne mund t'ju tregojmë mënyra të ligjshme dhe të ligjshme për të ngritur biznesin tuaj në mënyrë ndërkombëtare në mënyrë që të kuptoni përfitimet më të gjera nga mbrojtja e pasurisë në kursimet e kostos.

Njerëzit në SHBA, Britani të Madhe, Australi dhe disa vende të tjera janë, në përgjithësi, tatohen në të gjithë botën të ardhura. Nga ana tjetër, ju ndoshta e dini se Apple, Google dhe të tjerët kanë shkurtuar faturat e tyre të taksave duke përdorur teknika krejtësisht ligjore nëpërmjet përdorimit të strukturave jashtë shtetit. Përveç kësaj, kompania e sigurimeve në det të hapur është një tjetër mënyrë që klientët tanë kanë shkurtuar ligjërisht faturat e tyre tatimore nën IRC 953 (d) dhe 831 (b). Prandaj, ka mënyra që mund ta bëni edhe këtë, me ndihmën tonë plus udhëzimin e profesionistëve të licencuar.

Ne nuk mund ta theksojmë mjaftueshëm pikën e fundit. Përfitimet e taksave në det të hapur janë një fushë shumë e ndjeshme e ligjit. Pra, para se të përdorni strategjitë ndërkombëtare për qëllime të taksimit, sigurohuni që të mos flisni vetëm me ndonjë CPA. Bisedoni me një llogaritar dhe / ose avokat të taksave i cili specializohet duke ndihmuar qytetarët dhe banorët me të ardhura të huaja. Ju keni shumë më shumë të ngjarë të kaloni një audit me ngjyra fluturuese. Plus, edhe ju do të flini më mirë gjatë natës.

Formimi i kompanisë online

Një strategji jashtëzakonisht e suksesshme është që të përdoret në kompanitë e huaja për të operuar biznesin tuaj online. Është gjithashtu një teknikë e përdorur nga Apple dhe Google. Nëse biznesi juaj bazohet në internet dhe ju inkorporoni kompaninë tuaj ndërkombëtare si duhet, prandaj mund të keni disa përfitime shumë tërheqëse tatimore. Kjo mund të shtyjë pagesat e taksave, të ngjashme me një IRA, për shembull. Është shumë e rëndësishme të kesh këshillën tatimore të një CPA me njohuri që mund të të udhëheqë në përdorimin e kësaj strategjie. Përdorimi i këtyre mjeteve për të kursyer para për taksat mund të varet gjithashtu nga vendi juaj i banimit dhe nënshtetësisë dhe përqindja juaj e pronësisë së kompanisë, midis aktorëve të tjerë. Pra, duhet të përdoret vetëm nën drejtimin e avokatëve me përvojë të taksave.

Një biznes online mund të ketë një bazë globale të konsumatorëve. Për shembull, a dëshiron të shumëfishosh bazën e klientit tënd nga 22 herë? Popullsia jashtë SHBA është rreth 22 herë më e madhe se brenda. Popullsia botërore jashtë Mbretërisë së Bashkuar është 109 herë më e madhe se brenda, 200 më e madhe jashtë Kanadasë dhe 304 herë jashtë Australisë. Ju merrni idenë. Pse duhet të kufizoheni me modën e vjetër të modelit të biznesit të ngushtë gjeografikisht? Rrjedhimisht, krijimi i një kompanie në det të hapur dhe llogari bankare në det të hapur për të drejtuar biznesin tuaj online mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndërtuar vrullin jashtë vendit në të cilin banoni.

Bankë në det të hapur

Brenda pak minutash nga paraqitja e një padie, një avokat mund të depozitojë një dokument tjetër që ngrin llogarinë tuaj bankare, shtëpinë tuaj, biznesin tuaj dhe asetet e tjera. Megjithatë, veprimi i një biznesi në det të hapur vendos një pengesë të madhe për një aftësi të palëvizshme të ngurta dhe të kapur burimet tuaja të fituara.
Rrjedhja e shumëfishta e të ardhurave
Çka nëse kompania juaj lokale shkon në kohë të vështira? Mos harroni recesionin amerikan dhe evropian të 2008, 2009 dhe viteve të mëvonshme? Gjatë kësaj kohe ekonomitë në Azinë Juglindore dhe Australi po lulëzojnë. Duke pasur një makinë parash në det të hapur, ju kufizoni ekspozimin tuaj ndaj ekonomisë lokale.
Pse të mos keni biznes të shumëfishtë global në botë që funksionojnë njëkohësisht?

Kostoja e ulët e krijimit të një numri ndërmarrjesh dhe llogari në det të hapur, së bashku me shërbimet e reja të zhvillimit të internetit me kosto të ulët, e bëjnë investimin fillestar vetëm një rënie në kovë, në krahasim me potencialin e jashtëzakonshëm të përmbysjes. Organizata jonë ofron të gjitha këto shërbime, dhe ka për dhjetëra mijëra klientë. Nëse një fermer dëshiron të korrë një të korrave, së pari duhet të mbjellë farat. Jo të gjithë farat rriten, por shumica e tyre bëjnë; dhe ato që bëjnë mund të bëjnë që ai dhe familja e tij të jetojnë për shumë breza.

Rreth nesh

Kompania filloi në 1906. Ne jemi të pasionuar për shërbimet financiare në det të hapur dhe mbrojtjen e pasurisë nga paditë. Kompania jonë ka kontribuar në legjislacionin në Nevis, Cook Islands dhe Dominica. Parimet e kompanisë sonë bisedojnë rregullisht me krerët e shteteve për të ndikuar legjislacionin në interesin më të mirë të klientëve tanë.

Ne i shkruajmë ligjet

Kompania në det të hapur ka kontribuar në legjislacion në Nevis, Ishujt Cook, Dominica dhe Kongo. Ne takohemi rregullisht me krerët e shteteve për të përmirësuar kornizën e tyre rregullatore.

Kryeministri Vance Amory, Nevis
Kryeshefi ynë me Vance Amory, Kryeministër i Nevis (1992 - 2006 dhe 2013 - 2017)
Kryeministri Roosevelt Skerritt
Drejtori ynë me Roosevelt Skerrit, Kryeministër i Dominikës
Clément Mouamba, Kryeministër, Republika e Kongos
CEO ynë me Clément Mouamba, Kryeministër i Republikës së Kongos (Brazzaville) dhe Avokatin tonë Yonathan Amselem
Mark Brantley, Kryeministri i Nevis
CEO ynë me Mark Brantley, Kryeministër i Nevis (2017-Present)

kontaktoni formë

Përditësuar së Fundmi në 26 Nëntor, 2020