Offshore-yritystiedot

Kokeneiden ammattilaisten todelliset vastaukset

Esitä kysymyksiä offshore-pankkitoiminnasta, yritysten perustamisesta, varojen suojaamisesta ja niihin liittyvistä aiheista.

Soita nyt 24 Hrs./Day
Jos konsultit ovat kiireisiä, soita uudelleen.
1-800-959-8819

Tietosuoja

Tietosuojasi on meille tärkeää. Pidämme tärkeänä, että henkilökohtaiset tietosi pidetään luottamuksellisina.

Syötä tai käytät OffshoreCompany.com-sivustoa hyväksymällä OffshoreCompany.com-tietosuojakäytännön, kuten alla on kuvattu.

Versio: 2
Viimeksi muokattu päivämäärä: 20th toukokuuta 2018

Yksityisyytesi on tärkeää.

Keräämämme henkilökohtaiset tiedot, jos annat sen, käytetään yhteydenottoon, lähettämään sinulle lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme, tarjoamme palveluiden täyttämisen ja tarjoamme lisätietoja pyynnöstä.

  • Kun annat meille tietojasi näihin tarkoituksiin, annatte luvan keräämiseen ja käsittelyyn.
  • Emme jaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa

Vierailemalla verkkosivuillamme, lähettämällä online-lomakkeita saadaksesi lisätietoja tai ostamalla palvelua antamalla yhteystietosi sähköpostitse, hyväksyt suostumuksesi henkilökohtaisten tunnistettavien tietojen keräämiseen ja käsittelyyn, kuten tässä määritellään.

Yleinen tietosuoja-asetuksen (GDPR) rekisterinpitäjä on General Corporate Services, Inc.

Tiedot, joita saatat tarjota GDPR: n mukaan

  • Henkilökohtaiset tunnistettavat tiedot voivat tilata palvelua, pyytää lisätietoja ja saada tärkeitä oikeudellisia päivityksiä lähettämällä online-lomakkeen osoitteessa www.offshorecompany.com.com (verkkosivusto) lähettämällä meille sähköpostia puhelimitse, postitse tai muuten yhteyttä meihin.
  • Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot, jotka annat, ovat nimesi ja yhteystietosi, oikeudellisten asiakirjojen vaatimukset, jotka koskevat tilattuja palveluja, palvelumääräysten maksutiedot, tilausten toimittamista koskevat tiedot ja kaikki vaaditut kentät asiakirjojen täydentämiseksi ja toimittamiseksi, kuten; uusia yritystietoja, uusia luottamustietoja ja muita niihin liittyviä oikeudellisia asiakirjoja koskevia vaatimuksia.

Tietoturva

Olemme sitoutuneet noudattamaan GDPR: tä (artikkeli 5)

    Henkilötiedot ovat:

  • käsitellään laillisesti, oikeudenmukaisesti ja avoimesti rekisteröidyn osalta ("laillisuus, oikeudenmukaisuus ja avoimuus");
  • kerätään tiettyihin, nimenomaisiin ja laillisiin tarkoituksiin eikä niitä käsitellä edelleen sellaisella tavalla, joka on ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa; jatkojalostusta arkistointia varten yleistä etua, tieteellisiä tai historiallisia tutkimustarkoituksia tai tilastollisia tarkoituksia varten ei 89-artiklan (1) mukaisesti pidetä yhteensopimattomana alkuperäisiin tarkoituksiin (”käyttötarkoituksen rajoittaminen”);
  • riittävät, asianmukaiset ja rajoittuvat siihen, mikä on tarpeen niiden tarkoitusten kannalta, joita varten ne on käsitelty (”tietojen minimointi”);
  • tarkkoja ja tarvittaessa päivitettyjä; on toteutettava kaikki kohtuulliset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että epätarkkoja henkilötietoja, kun otetaan huomioon niiden käsittelyn tarkoitukset, poistetaan tai korjataan viipymättä ("tarkkuus");
  • säilytettävä muodossa, joka sallii rekisteröidyn tunnistamisen niin kauan kuin se on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksiin; henkilötietoja voidaan säilyttää pidempään, jos henkilötietoja käsitellään ainoastaan ​​arkistointitarkoituksiin yleistä etua, tieteellisiä tai historiallisia tutkimustarkoituksia tai tilastollisia tarkoituksia varten 89-artiklan (1) mukaisesti edellyttäen, että asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimet toteutetaan. tämän asetuksen edellyttämät toimenpiteet rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien turvaamiseksi (”varastointirajoitus”);
  • käsitellään tavalla, joka takaa henkilötietojen asianmukaisen turvallisuuden, mukaan lukien suoja luvatonta tai laitonta käsittelyä vastaan ​​sekä vahingossa tapahtuva häviäminen, tuhoaminen tai vahingoittuminen asianmukaisia ​​teknisiä tai organisatorisia toimenpiteitä käyttäen (”eheys ja luottamuksellisuus”).

Käytämme nykyisiä yrityksen tietojärjestelmiä ylläpitämään asiakkaiden tietoja, joita tukee moderni digitaalinen turvallisuus ja omistettu järjestelmäpäällikkö. Organisaatiossamme on DPO: n tietosuojavaltuutettu, jota voidaan käyttää yhteystiedot sivu tämän sivuston

Käytämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajia verkkosivustomme isännöimiseksi ja viestinnän, merenkulun, laskutuksen / kirjanpidon ja maksujen käsittelyn tarjoamiseksi.

Käytämme alan standardimenetelmiä, parhaita käytäntöjä ja salausta aina, kun se on mahdollista, kun vastaanotat, lähetät ja tallennat tietojasi.

Myöntämällä henkilökohtaisia ​​tietoja hyväksyt tämän.

Tiedot, jotka keräämme vierailemalla sivuillamme:

  • IP-osoitteesi, selaimesi, käyttöjärjestelmäsi ja tietokoneesi tyyppi, joissa on laajennukset, laajennukset ja muut laitteen tiedot
  • miten sait sivuillemme, päivämäärän ja kellonajan, jolloin käyt verkkosivustollamme, ja siitä, mitä sisältöä tarkastelet, viittaamalla sivuston ja hakukoneen tietoihin.

Tietojen jakaminen

Paljastamme tietosi vain suostumuksella tai noudattamalla lakeja tai määräyksiä.

Jos lähetät yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme, lähettämäsi kentät lähetetään SalesForce-yritystason CRM-palveluun ja MailChimp-uutiskirjeen hallintapalveluun. Nämä ovat GDPR-yhteensopivia kolmannen osapuolen tietojenkäsittelyohjelmia.

Jos lähetät sähköpostia, soitat puhelimeen tai muuten otat yhteyttä meihin, voimme vastata sähköpostitse - palvelimemme tarjoavat GoDaddy ja käytämme Microsoft Outlookin sähköpostiohjelmistoa. GoDaddy ja Microsoft ovat GDPR-yhteensopivia kolmannen osapuolen tietojenkäsittelyohjelmia.

Kaikki käyttämämme kolmannen osapuolen tietojenkäsittelyohjelma on GDPR-yhteensopiva

  • Google - sähköposti ja verkkosivustojen analysointipalveluntarjoaja
  • Microsoft - sähköpostipalveluntarjoaja
  • MailChimp - sähköpostimarkkinoinnin tarjoaja
  • SalesForce - CRM-palveluntarjoaja
  • GoDaddy - Web-isäntä- ja laitteistotoimittaja
  • GoogleDrive - Asiakirjansiirto / tallennusratkaisu
  • Facebook - markkinointipalveluntarjoaja
  • QuickBooks - kirjanpito-ohjelmisto
  • Kauppias-tili - Maksuprosessori

Paljastaisimme tietosi vain lain tai yrityskaupan / sulautumisen mukaisesti.

Kuinka käytämme tietojasi

  • Sinun antamasi tiedot sitä käytetään täyttämään vaatimukset, jotka koskevat tietoja tai palveluja koskevia pyyntöjä, päivityksiä asiaankuuluviin maailmanlaajuisiin lakeihin, tarjouksiin ja suosituksiin.
  • Keräämämme tiedot sitä käytetään tutkimaan sivustomme toimintaa ja parantamaan sisältöä ja käyttäjäkokemusta, seuraamaan mainoskuluja ja ponnisteluja sekä kohderyhmien suosituksia.
  • Kolmannen osapuolen tiedot voidaan yhdistää antamiin tai kerättyihin tietoihin, joita käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Sinun oikeutesi GPDR: ssä

  • Oikeus saada tietoa - oikeus kysyä, mitä henkilötietoja on ja miten sitä käytetään.
  • Käyttöoikeus - Oikeus tarkastella henkilötietojasi.
  • Oikeus oikaisuun - Oikeus korjata ja muuttaa, jos sitä ei päivitetä.
  • Oikeus peruuttaa suostumus - oikeus peruuttaa suostumus henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn.
  • Oikeus vastustaa - Oikeus vastustaa henkilötietojasi.
  • Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä - oikeus vastustaa automaattista käsittelyä koskevaa päätöstä.
  • Oikeus unohtaa - oikeus pyytää tietojasi poistettavaksi.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen - Oikeus pyytää tietojensiirtoa - tiedot on toimitettava tai siirrettävä koneellisesti luettavassa sähköisessä muodossa.

Kuinka kauan pidämme tietojasi?

Säilytämme asiakastietoja niin kauan kuin se on tarpeen palvelumääräyksen täyttämiseksi ja pyyntöjen helpottamiseksi sekä lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi.

Ota meihin yhteyttä tietojen poistamisesta.

Alaikäisten ilmoittamat tiedot 16-ikäisiltä

Vanhempien suostumusta tarvitaan ennen kuin annat meille henkilökohtaiset tiedot.

Peruuta suostumuksesi

Ota yhteyttä toimistoon ja määritä tämä on pyyntö peruuttaa suostumus henkilötietojesi keräämiseen ja käsittelyyn.

Aiheen käyttöoikeus (SAR)

GDPR: n mukaisesti

  • voit pyytää, että lähetämme sinulle yksityiskohtia kaikista henkilökohtaisista tiedoistamme, tai
  • voit pyytää, että korjaamme mahdolliset poikkeamat, tai
  • voit pyytää meitä poistamaan kaikki tiedot.

SAR-maksu

GDPR: n mukaisesti kaikki pääsypyynnöt toimitetaan ilmaiseksi [30] -päivinä.

Yhteydenotot

Jos sinulla on kysyttävää tietoihinne tai voit lähettää pyyntöjä, ota meihin yhteyttä:

Data Controller:
General Corporate Services, Inc

Osoite:
5919 Greenville #140
Dallas TX 75206-1906

Ottaa yhteyttä:
Lähetä meille

Puhelin:
Puhelin: + 1 (800) 959-8819
Kansainvälinen: (661) 253-3303
Faksi: (661) 259-7727

Kolmannen osapuolen käytännöt

Olemme vain vastuussa omasta tietosuojakäytännestämme.

Saatamme linkittää muihin sivustoihin. On tärkeää tarkistaa niiden tietosuojakäytännöt ja varmistaa, että muut sivustot ovat GDPR-yhteensopivia ennen henkilötietojen lähettämistä.

Emme ota vastuuta kolmansien osapuolten yksityisyyden suojasta.

keksit

Evästeitä käytetään luvallasi, ne ovat pieniä tiedostoja tietokoneessasi, jotka tunnistavat sinut verkkosivuillemme.

Käytettyjen evästeiden tyypit

  • Verkkosivuston analytiikka: tarjoaa kävijämäärät, liikenteen hankinnan ja sisällönkäytön markkinointi- ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.
  • Mainonnan kohdistaminen: tallentaa verkkosivuillamme toteutettavat toimet, kuten pyytämäsi sisältö ja napsautetut linkit. Käytämme tätä parantaaksemme materiaalia ja viestejä verkkosivuillamme ja materiaaleillamme.

Kolmannen osapuolen evästeet

Kolmannen osapuolen evästeet, jotka saattavat olla asetettu sivuillemme, sisältävät:

  • Google Analytics kerää muita kuin henkilötietoja verkkosivuston käytöstä niiden tietosuojakäytännön mukaisesti: www.google.com/policies/privacy/
  • Googlen remarketing-eväste tarjoaa menetelmän, jolla voit tarkentaa sisältöä, joka on toimitettu sivustosi selaushistorian perusteella. Voit kieltäytyä tästä Google-mainosasetuksissa.
  • SalesForce on meidän CRM-järjestelmä ja evästeet mahdollistavat yhteydenpidon asiakkaiden kanssa tietopyynnöistä ja palvelumääräyksistä.
  • Wordfence on WordPress-suojausasetus, joka käyttää evästettä määrittääkseen, oletko ihminen.
  • Facebook Pixel tarjoaa verkkosivujen liikenteen analyysin mainoksen suorituskyvyn mittaamiseksi.

Voit estää evästeet muuttamalla selaimesi asetusta.

OffshoreCompany.com on yritysyritys eikä lakiasiaintoimisto. Emme tarjoa oikeudellista tai taloudellista neuvontaa.

Jos sinulla on kysymyksiä, huolenaiheita tai kommentteja tietosuojakäytännöistämme tai käytännöistämme, haluaisimme tietää, mitä ne ovat, jotta voimme käsitellä niitä. Ota yhteyttä osoitteeseen 1-800-959-8819.