Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Informasi Banking Offshore

Pranala njaba

Banking offshore ngedegake akun bank njaba negara panggonan. Tujuane asring kanggo perlindungan aset, tabungan pajak (gumantung marang negara sing nduwèni akun), privasi finansial lan perencanaan estate. Amarga 96% tuntutan hukum donya dumadi ing Amerika Serikat, akeh wong Amerika Serikat sing ngupayakake jurisdiksi ing sanjabane wates kasebut kanggo ngamanake kekayaan ing klausa sing luwih aman.

Kadhangkala, berita utama ngrembug babagan bank perbankan. Warta positif ngedol iklan luwih sithik tinimbang kabar negatif, saengga akeh fokus cenderung ana ing sisi pesisir: perdhana mentri asing ndhelikake hasil ilegal, pengusaha nudhuh kanthi diam-diam ngetokaké bathi garang, dodgers pajak, lan liya-liyane. crita kudu dilakoni karo peraturan sing diwenehake dening pemerintah Amerika Serikat. Peraturan wis ana ing panggonan kanggo taun kanggo ngontrol evasion pajak, nerusake kanggo mbudidaya aktivitas teroris lan pencucian uang saka obat-obatan lan sumber ilegal liyane. Alami, pamaréntah federal kudu tumindak nalika nangani akun kasebut.

Nalika aturan kasebut minangka sarana kanggo nyegah aktivitas ilegal, regulator pamaréntah ora prihatin karo individu sing pengin nggunakke perbankan lepas pantai minangka bagéan saka rencana perlindungan aset. Nggunakake perbankan lepas pantai bebarengan karo entitas internasional kayata LLC lan kepercayaan dadi luwih umum minangka ancaman kena tuntutan hukum.

Apa owah-owahan kebijakan sing dilakokaké lan ing ngendi panggonan kasebut fokus asring gumantung marang negara kasebut. Amerika Serikat nyoba ngawasi aktivitas negara-negara tartamtu sing ndeleng potensial sing luwih gedhe kanggo ancaman teroris lan ancaman pidana, lan ora mungkin ngawasi negara-negara sing nduweni hubungan sing ramah.

Contone, pemerintah Swiss, negara sing biasane banget karo Amerika Serikat, ora dimonitor. Wis sarujuk kanggo ngganti owahan privasi privasi. Tindakan iki tegese akun bank Swiss, sanadyan isih menehi privasi sing dhuwur kanggo para pemegang akun lepas pantai, bakal ngurangi sawetara tameng perlindungan rahasia nalika akun kasebut melu aktivitas ilegal.

Dollar Sign in Sand

Negara Penawaran Offshore Banking

Ana sawetara yuridiksi sing nawakake akun bank lepas pantai marang warga manca, kalebu sing ana ing Amerika Serikat. Akeh negara kasebut ora cukup menarik kanggo pamarentah Amerika Serikat kanggo njamin supaya bisa ditonton kapan wae ing mangsa ngarep. Salajengipun, paling kathah ingkang kadhaptar ing mriki gadhah hukum privasi ingkang tangguh kangge nglindhungi aktivitas ingkang salat hukumipun para akunipun. Sawetara negara kasebut kalebu, nanging ora diwatesi karo:

  • Andorra
  • Anguilla
  • Antigua
  • Barbuda
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Barbados
  • Belize
  • Bermuda
  • Kapuloan Virgin Inggris
  • Kapuloan Caicos
  • Kepulauan Cayman
  • Kepulauan Cook
  • Siprus
  • Dominika
  • Inggris Channel Islands saka Jersey lan Guernsey
  • Hong Kong
  • Ireland
  • Pulo Manungsa
  • Labuan
  • Liechtenstein
  • luxembourg
  • Madeira
  • Malta
  • Macau
  • Mauritius
  • Monaco
  • Montserrat
  • Nauru
  • Nevis
  • Panama
  • Saint Kitts
  • Seychelles
  • Singapore

"Offshore" Penggabungan ing Amerika Serikat

Saliyane dhaptar negara sing kasebut ing ndhuwur, ana uga kesempatan kanggo wong sing manggon ing njaba Amerika Serikat kanggo entuk proteksi rekening bank sebanding sing padha karo akun bank lepas pantai. Contone, Delaware ndadekke para pemegang rekening bank asing sawetara, sanajan ora kabeh, saka pangayoman lan kemampuan, biasane ditemokake dening wong-wong sing nggunakake akun bank lepas pantai. Sawetara negara liya sing operate tanpa pajak penghasilan perusahaan uga bisa nggawa keuntungan marang pemegang akun bank. Sawetara negara kasebut kalebu Nevada, Washington, lan Wyoming. Dadi, wong ing AS sing durung siap mangkat lepas pantai utawa wong sing manggon ing njaba Amerika Serikat nduweni opsi ing Amerika Serikat.

globe

Keuntungan Nduwe Akun Bank Offshore

Akun bank utawa rekening bank lepas pantai sing wis dibuka ing wilayah hukum njaba negara panggonan sing nduwèni akun digunakna kanggo sawetara alasan ing ngisor iki:

  • Paling akeh rekening bank nawakake layanan sing luwih murah tinimbang akun bank ing Amerika Serikat. Bank-bank ing luar negeri biasane menehi tarif bunga sing luwih apik tinimbang apa sing biasane ditawakake ing Amerika Serikat. Kenapa? Amarga expenses kanggo ngoperasikake bank akeh ing negara manca. Iki nyebabake luwih akeh dhuwit ing bank kasebut kanggo mbayar dhuwit dhuwit.
  • Akeh yurisdiksi sing ngidini rekening bank luar negeri kanggo warga manca biasane teka kanthi tingkat pajak sing luwih murah, narik kawigaten maneka warna perusahaan lan individu kanggo nindakake bisnis karo wong liya. (Elinga yen wong-wong Amerika Serikat kena pajak ing pendapatan donya tanpa dipikirake apa dana wis digawa bali utawa ora.)
  • Pinuku dhuwit kanthi tingkat kapentingan sing luwih murah.
  • Kurang regulasi nalika ngetokake dhuwit.
  • Paling gedhé, bank-bank lepas pantai nyedhiyakake kerahasiaan sing gedhe lan asring nyediakake kanggo wong njaba kanggo entuk informasi babagan perusahaan utawa individu sing nyekel akun kasebut. Privasi gumantung saka negara.
  • Negara-negara sing nduwèni pamaréntahan kanthi stabil lan makmur ndadèkaké sarjana perlindungan marang masalah ekonomi, pulitik lan finansial sing bisa dumadi ing negara asal. Umume, negara-negara stabil iki menehi pilihan investasi luwih apik kanggo sampeyan lan bisnis sampeyan. Minangka ekonomi ing Amerika Serikat terus owah, nyoba kanggo mundur saka resesi pungkasan, konsep iki wis dadi saya luwih atraktif kanggo loro partai pribadi lan bisnis.
  • Ana luwih akeh opsi investasi. Benten kaliyan apa investor bisa ditawani karo akun bank ing negarane, akeh wong sing arep nggunakake akun bank lepas pantai nemokake yen akun kasebut ora mung duwe struktur sing luwih apik nanging tingkat oportunistik fleksibilitas. Contone, akeh bank-bank lepas pantai nawakake akun kapentingan tetep, opsi investasi pasar saham, logam mulia, lan liya-liyane.
  • Online banking kasedhiya.
  • Manfaat layanan pelanggan. Akeh sing duwe rekening bank lepas pantai kaya layanan pelanggan sing kasedhiya ing zona wektu sing beda-beda gumantung saka negara asal.
  • Mayoritas wong sing nggunakake akun bank lepas pantai mbukak akun kasebut ing entitas hukum lepas pantai. Entitas iki bisa beda-beda saka perusahaan lepas pantai lan LLC kanggo amanah lan yayasan pangayoman aset luar negeri, gumantung marang kabutuhan individu.
  • Akun lepas pantai uga digunakake dening karyawan sing digawa dening lepas pantai, karyawan internasional, wong sing seneng lelungan, lan ekspatriat.
  • Pamilik perusahaan uga nemokake manawa akun bank lepas pantai menehi keuntungan nalika nggunakake proses restrukturisasi finansial. Perusahaan sing nyoba nindakake iki bisa nggunakake akun bank lepas pantai lan nggunakke entitas internasional sing entuk manfaat, supaya bisa nuduhake gain utawa mundhut financial gumantung marang cara accounting sing digunakake. Alami, tundhuk legal lan pajak lengkap banget.
  • Alesan liyane sing nduwe pemilik perusahaan nggunakake akun bank lepas pantai amarga kebebasan liyane ing bidang finansial kanggo perusahaan, kalebu kemampuan kanggo cepet lan gampang mbayar karyawan lan supplier ing yurisdiksi manca.

Ngerti Tax Tax

Saliyane informasi sing dibahas ing ndhuwur, akeh perorangan lan prinsip perusahaan sing ngupaya mbentuk rekening bank lepas pantai nyedhaki pengejaran iki kanthi kapercayan palsu yen keuntungan, kapital, lan jinis income liyane ora dilebokake ing negara panggonan sing nduwèni akun. Anggapan iki lan kegagalan kanggo mbayar pajeg ing negarane dhewe ora mung bisa dadi tantangan finansial marang perusahaan kasebut, nanging ing kasus-kasus kasebut, uga ilegal.

Contone, ing Amerika Serikat ana hukum pajeg sing mbutuhake warga Amerika Serikat kanggo nglaporake dhuwit sing digawe ing negara liya, kaya sing kasebut ing formulir pajak Amerika Serikat 1040:

"Sampeyan kudu nglaporake income ora dituku, kayata kapentingan, deviden, lan pensiun, saka sumber njaba Amerika Serikat, kajaba dibebasake dening hukum utawa perjanjian pajeg. Sampeyan uga kudu nglaporake sing entuk dhuwit, kayata upah lan tips, saka sumber njaba Amerika Serikat. "

Salajengipun, dumunung ing Tabel B, formulir tax panjenengan khusus panjaluk, miturut kategori Interest lan Dividen Biasa, sing nglaporake kapentingan lan distribusi ing sembarang akun utawa kepercayaan sing dumunung ing luar negeri.

Mulane, senadyan kesalahpahaman sing kerep dianggep yen akun bank lepas pantai alesan siji saka mbayar pajak Amerika Serikat, sapa wae sing ngisi formulir pajak bisa ndeleng yen yakin iki salah. Pendekatan hukum sing bener yaiku nglaporake kabeh penghasilan sing diduweni saka lepas pantai. Kasunyatane, akeh negara sing pengin menehi warga lan / utawa warga kanggo nglaporake apa wae sing ditampa ing njaba jurisdiksie.

Penawaran Layanan Apa Luar Pesisir Bank?

Bank-bank paling akeh nawakake layanan sing padha karo bank-bank ing Amerika Serikat. Plus, ing pirang-pirang kasus, padha nawakake liyane. Nanging, gumantung ing yurisdiksi saka bank ing jaban rangkah, hukum lan kesempatan bisa beda-beda, lan watesan sing disedhiyakake ing negara kasebut dening pamaréntah Amerika Serikat uga bisa owah.

Biasane, bank-bank paling adoh nawakake:

  • Akun tabungan
  • Priksa akun
  • Akun manajemen investasi
  • Akun pustaka sekuritas lan layanan pambersihan
  • Akun retirement lan pilihan tabungan
  • Pembiayaan perdagangan internasional, valuta asing, lan transaksi multi mata uang
  • Transfer kabel
  • Surat-kredit
  • Pinjaman

Nggawe akun bank lepas pantai biasane cukup prasaja. Pisanan, mbentuk sawijining perusahaan lepas pantai utawa LLC dibentuk. Perusahaan biasane ora perlu dibentuk ing wilayah yurisdhiksi sing padha karo akun bank. Kapindho, akeh akun kasebut bisa dibentuk tanpa kudu lelungan. Mulane, kemampuan kanggo mbentuk salah sijine akun kasebut trep lan gampang. Amarga macem-macem negara sampeyan bisa milih saka, sampeyan bisa cocog karo negara sampeyan sing dipilih supaya cocog karo kabutuhan sampeyan.

Origami Dollar Boat

Njaluk Panuntun Pakaryan

Bank-bank ing luar negeri ora bakal mbukak akun bank kanggo warga manca. Sawetara seneng nulis lan sawetara sing kurang. Dadi, manawa njaluk bantuan saka ahli sing spesifik ing perbankan lepas pantai. Ana nomer ing kaca iki uga minangka wangun kanggo ngrampungake kanggo duwe diskusi karo pakar sing bisa ngupayakake informasi sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan.

Yen sampeyan mikir babagan mbentuk akun bank lepas lan hesitating mung amarga sawetara gosip media warta, ngerti yen nguber, yen wis rampung kanthi sah lan aman, bisa nyenengake lan bermanfaat kanggo wong-wong sing nggoleki kebebasan finansial, perlindungan aset, privasi, lan watesan luwih sithik. Kira-kira sèket persen ibukutha ing dunya nduwe cara liwat akun bank lepas pantai. Iki tegese akun bank lepas pantai cukup populer lan umum.

Akun bank luar negeri saiki duweni pangalaman rong puluh enem persen saka kasugihan donya. Angka iki kalebu akeh perusahaan gedhe sing adhedhasar ing Amerika Serikat lan durung nggunakake akun bank lepas pantai kanggo njupuk kauntungan saka keuntungan. Jumlah dhuwit saka dhuwit Amerika Serikat sing dipercaya dianakake ing bank-bank lepas pantai kira-kira nem triliun dolar, sing dadi gedhe saka kasugihan ing donya.