Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Kebijakan Privasi

Privasi sampeyan penting kanggo kita. Kita nyedhiyakake prioritas sing gedhe kanggo netepi informasi pribadhi pribadhi.

Kanthi ngetik utawa nggawe situs web OffshoreCompany.com, sampeyan setuju karo kabijakan privasi OffshoreCompany.com sing wis kasebut ing ngisor iki.

versi: 2
Tanggal terakhir Diposaken: 20th May 2018

Privasi sampeyan penting.

Informasi pribadhi sing dikumpulake, yen sampeyan nyedhiyani, bakal digunakake kanggo ngubungi panjenengan, ngirim informasi liyane babagan produk lan layanan, nyedhiyakake pangujan layanan lan nyedhiyakake katrangan liyane babagan panyuwunan.

  • Nalika sampeyan nyedhiyani informasi sampeyan kanggo tujuan kasebut, sampeyan setuju kanggo koleksi lan pangolahan.
  • Kita ora nuduhake informasi sampeyan karo pihak katelu

Ngunjungi situs web, ngirim formulir online kanggo informasi luwih lengkap utawa tuku layanan, kanthi nyedhiyakake informasi kontak ing email, sampeyan ngidini ngumpulake lan ngolah informasi identitas pribadhi, PII, kaya sing didekati ing kene.

Pengatur data Perlindungan Data Umum (GDPR) adalah General Corporate Services, Inc.

Informasi Sampeyan Bisa Nyedhiyani Subjek menyang GDPR

  • Informasi identitas pribadhi sing bisa sampeyan gunakake kanggo ndhaftar layanan, nyuwun informasi luwih akeh lan nampa pambaruan legal penting kanthi ngirim formulir online ing www.offshorecompany.com.com (situs web), kanthi ngirim email, nelpon kanthi nggunakake email utawa digunakake ngontak kita.
  • Informasi identitas pribadi sing diwenehake jenenge sampeyan jeneng lan informasi kontak, syarat-syarat dokumen sing sah kanggo layanan sing diurut, informasi pembayaran kanggo order layanan, pengiriman informasi kanggo ngirim order lan kabeh kothak sing dibutuhake kanggo ngrampungake lan ngajukake dokumen, kayata; informasi perusahaan anyar, informasi kepercayaan anyar lan persyaratan legal document sing gegandhengan.

Keamanan Data

Kita setya netepi GDPR (artikel 5)

    Data pribadhi bakal:

  • diproses kanthi sah, kanthi adil lan kanthi transparan kanthi subyek data ('hukum, keadilan lan transparan');
  • diklumpukake kanggo tujuan tartamtu, eksplisit lan sah lan ora diproses kanthi cara sing ora kompatibel karo tujuan kasebut; Pengolahan luwih kanggo tujuan arsip ing kepentingan umum, tujuan riset ilmiah utawa historis utawa tujuan statistik, miturut, miturut 89 (1), ora dianggep ora kompatibel karo tujuan awal ('watesan tujuan');
  • cukup, cocog lan diwatesi apa sing perlu ing hubungane karo tujuan sing diproses ('data minimization');
  • akurat lan, yen perlu, terus dikembangake; Saben langkah sing becik kudu dijupuk kanggo njamin data pribadhi sing ora akurat, nduwe tujuan kanggo tujuan sing diproses, dibusak utawa dibenerake tanpa wektu tundha ('akurasi');
  • disimpen ing wangun sing ngidini identifikasi subyek data kanggo ora luwih saka perlu kanggo tujuan sing data pribadhi diproses; data pribadhi bisa disimpen ing wektu sing luwih suwé sajrone data pribadhi bakal diproses namung kanggo tujuan pengarsipan ing kapentingan umum, tujuan riset ilmiah utawa historis utawa tujuan statistik miturut pasal 89 (1) sing tundhuk implementasine teknis lan organisasi sing cocok langkah-langkah sing dibutuhake dening Peraturan iki kanggo njaga hak-hak lan kebebasan subyek data ('watesan panyimpenan');
  • diproses kanthi cara sing njamin keamanan data pribadhi, kalebu pangayoman marang pangolahan sing ora sah utawa ora sah lan nglawan kahanan, karusakan utawa karusakan sing ora sengaja, kanthi nggunakake langkah-langkah teknis utawa organisasi sing cocok ('integritas lan rahasia').

Kita nggunakake sistem informasi perusahaan saiki kanggo njaga informasi customer sing digawe karo keamanan digital modern lan manajer sistem sing darmabakti. Organisasi kita duwe "DPO" Data Protection Officer sing bisa dihubungi migunakake kaca kontak situs web iki.

Kita nggunakake panyedhiya pihak katelu kanggo tuan rumah situs web kita lan nyedhiyakake komunikasi, pengiriman, invoice / accounting lan pamroses pembayaran.

Kita nggunakake metode standar industri, best-practices lan enkripsi ngendi wae nalika nampa, ngirim lan nyimpen informasi.

Kanthi nyedhiyakake informasi pribadhi, sampeyan setuju iki.

Informasi sing dikumpulake nalika ngunjungi situs web kita:

  • alamat IP, browser, sistem operasi lan tipe komputer kanthi ekstensi, plugin lan informasi piranti liyane
  • carane njaluk menyang situs web kita, tanggal lan wektu sampeyan ngunjungi situs web kita lan babagan isi sing katon, ngrujuk situs lan informasi mesin telusuran.

Nuduhake Data Sampeyan

Kita bakal nyampekano informasi sampeyan mung kanthi idin utawa kanggo netepi hukum angger-angger utawa pesenan pengadilan.

Yen sampeyan ngirim formulir kontak ing situs web kita, lapangan sing dikirim bakal dikirim menyang layanan CRM tingkat perusahaan Salesforce lan layanan manajemen newsletter MailChimp. Iki minangka pamroses data pihak katelu GDPR.

Yen sampeyan ngirim email, nelpon ing telpon utawa hubungi kita, kita bisa reply kanthi email - server kita diwenehake dening GoDaddy lan kita nggunakake piranti lunak email Microsoft Outlook. GoDaddy lan Microsoft minangka pemroses data pihak katelu GDPR.

Kabeh prosesor data pihak katelu sing digunakake yaiku GDPR sing cocog

  • Google - Email lan Situs web Analytics
  • Microsoft - Email Server Provider
  • MailChimp - Email Marketing Provider
  • SalesForce - CRM Provider
  • GoDaddy - Web Host lan Hardware Provider
  • GoogleDrive - Solusi Transfer / Panyimpenan Dokumen
  • Facebook - Service Provider Marketing
  • QuickBooks - Software Accounting
  • Akun Merchant - Prosesor Pembayaran

Kita mung bakal nyampekano informasi sampeyan miturut hukum utawa akuisisi / penggabungan perusahaan.

Cara nggunakake data sampeyan

  • Informasi sing diwenehake sampeyan digunakake kanggo gawe marem syarat kanggo panjalukan kanggo informasi utawa layanan, nganyari kanggo hukum, promosi, lan rekomendasi ing saindhenging donya.
  • Informasi sing dikumpulake digunakake kanggo nyinaoni aktivitas situs web kita lan ningkatake pengalaman lan pengalaman pengguna, ngawasi expenses iklan lan upaya uga rekomendasi target kanthi kapentingan.
  • Informasi pihak katelu bisa digabung karo informasi sing diwenehake utawa dikumpulake, kanggo digunakake miturut kebijakan privasi iki.

Hak sampeyan miturut GPDR

  • Hak Informasi - Hak kanggo takon apa data pribadi ana lan cara sing digunakake.
  • Kanan kanggo Akses - Hak kanggo ndeleng data pribadhi.
  • Hak menyang Rectification - Hak kanggo mbenerake lan ngowahi manawa ora dianyari.
  • Hak mbatalake idin - Hak kanggo mbatalake idin kanggo ngumpulake lan ngolah informasi pribadhi.
  • Tengen Kanggo Penolakan - Hak marang bantahan data pribadhi sing diproses.
  • Tengen kanggo mbantah pengolahan otomatis - Hak mbantah keputusan sing digawe kanthi otomatis.
  • Kudu dilalekake - Hak kanggo njaluk data sampeyan bakal dibusak.
  • Kanan kanggo portabilitas data - Hak kanggo njaluk transfer data - data kudu diwenehake utawa ditransfer ing format elektronik sing bisa dibaca kanthi mesin.

Suwene apa kita tetep data?

Kita bakal njaga informasi pelanggan kanggo anggere perlu kanggo nepaki tatanan layanan lan nggampangake panjaluk uga sesuai karo syarat hukum.

Hubungi kita babagan ngilangi data sampeyan.

Pengungkapan dening bocah cilik miturut umur 16

Persetujuan parental ditindakake sadurunge menehi informasi pribadi.

Batalake idin panjenengan

Hubungi kantor kita lan nemtokake iki minangka panjaluk kanggo mbatalake idin kanggo ngumpulake lan ngolah informasi pribadhi.

Permintaan Akses Subjek (SAR)

Miturut GDPR,

  • sampeyan bisa njaluk supaya kita ngirim sampeyan rinci bab informasi pribadhi sing ditahan, utawa
  • sampeyan bisa njaluk supaya kita ndandani sakcukupe, utawa
  • sampeyan bisa njaluk kita mbusak kabeh data sampeyan.

Biaya SAR

Sesuai karo GDPR, kabeh pandhuan akses diwenehake gratis ing dina [30].

kontak kita

Kanggo pitakonan apa wae sing ana hubungane karo data sampeyan, utawa ngirim panjaluk, hubungi:

Data Controller:
Layanan Umum, Inc

Alamat:
5919 Greenville #140
Dallas TX 75206-1906

Hubungi:
Email kita

telpon:
Telephone: + 1 (800) 959-8819
International: (661) 253-3303
Fax: (661) 259-7727

Kawicaksanan pihak katelu

Kita mung tanggung jawab kanggo kabijakan privasi kita dhewe.

Kita bisa nyambung menyang situs web liya. Penting mriksa kawicaksanan pribadhi lan njamin situs web liyane sing sesuai karo GDPR sadurunge ngirim informasi pribadhi.

Kita ora nampa tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo penanganan privasi pihak katelu.

Cookies

Cookie digunakake karo ijin, padha file cilik ing komputer sing ngenali sampeyan menyang situs web kita.

Jinis cookie sing kita gunakake

  • Situs web Analytics: nyedhiyakake jumlah pengunjung, pamriksan lalu lintas lan prilaku isi kanggo nambah pamasaran lan pengalaman panganggo.
  • Targeting Iklan: ngrekam tumindak sing ditindakake ing situs web kita kayata isi sing dijaluk lan pranala sing sampeyan klik. Kita nggunakake iki kanggo nambah materi lan pesen ing situs web lan bahan.

Cookie pihak katelu

Cookie pihak katelu sing bisa disetel ing situs web kita kalebu:

  • Google Analytics nglumpukake data non-pribadi babagan panggunaan situs web miturut kabijakan privasi: www.google.com/policies/privacy/
  • Cookie Remarketing Google nyedhiyakake cara panyulingan konten sing dikirim menyang sampeyan adhedhasar riwayat telusuran situs web kita. Sampeyan bisa milih metu ing Setelan Google Ad.
  • SalesForce punika sistem CRM lan cookie ngijini kita ngatur kontak karo pelanggan babagan panjalukan informasi lan pesenan layanan.
  • Wordfence iku opsi WordPress Keamanan sing nggunakake cookie kanggo nemtokake manawa sampeyan pangguna manungsa.
  • Facebook Pixel nyedhiyakake analisis lalu lintas situs web kanggo ngukur kinerja iklan.

Sampeyan bisa mblokir cookie kanthi ngganti setelan browser sampeyan.

OffshoreCompany.com iku perusahaan bisnis lan ora perusahaan hukum. Kita ora menehi saran legal utawa financial.

Yen sampeyan duwe pitakonan, uneg-uneg, utawa komentar babagan kawicaksanan pribadhi utawa pribadhi, awake dhewe pengin ngerti apa sing dadi pitakonan supaya bisa ditangani. Hubungi kita ing 1-800-959-8819.