Префрлани информации за компанијата

Реални одговори од искусни професионалци

Поставувајте прашања за оф-шор банкарството, формирање на компанија, заштита на средства и сродни теми.

Повикајте сега 24 ч. / Ден
Доколку консултантите се зафатени, ве молиме јавете се повторно.
--1 800 959 8819-

Корпорации наспроти LLCs

Офшор компанија инкорпорација, или формирање на компанија во друга земја отколку што живеете, е истиот процес како и поднесување домашни правни лица. Статутот за основање е изготвен според законски закон. Документите се поднесуваат во владина канцеларија на јурисдикција од страна на лиценцирана компанија, како што се бара со закон, како што се OffshoreCompany.com и соработници. Потоа, првичните документи за формирање на оф-шор компанија и сертификати за регистрација, како и локација за декларација на регистриран агент во рамките на инкорпорираната надлежност, се поднесуваат до соодветните агенции. Точните барања за формирање оф-шор компании варираат од секоја надлежност. Без оглед на вашата надлежност, OffshoreCompany.com ќе ја заврши целата ваша документација, ќе ги поднесе документите, ќе го постави вашиот регистриран агент и ќе го олесни целиот процес на основање за офшор за вас.

Инкорпорирање на префрлани

Инкорпорирањето на офшор бара да се платат трошоците и надоместоците на инкорпорираната надлежност и на различните агенти за застапување. Еве листа на елементи кои се вклучени во повеќето од нашите офшор компании вклучување пакети:

  • Надомест за основање на офшор компании
  • Надоместок за инкорпорирање на пост
  • Почетна такса за лиценца
  • Исплати
  • Годишна законска такса
  • Годишна такса за плаќање
  • Годишна лиценца

Инкорпорирањето во друга земја е едноставно со пакетот OffshoreCompany.com. Ние формираме илјадници оф-шор компании за светска потрошувачка база и станавме најголема придружна служба во САД. Ние сме рангирани број еден во услугата на купувачи. Повикајте претставник денес за да дознаете колку брзо и лесно можеме да ви помогнеме со вашите потреби за офшор услуги.