Префрлани информации за компанијата

Реални одговори од искусни професионалци

Поставувајте прашања за оф-шор банкарството, формирање на компанија, заштита на средства и сродни теми.

Повикајте сега 24 ч. / Ден
Доколку консултантите се зафатени, ве молиме јавете се повторно.
--1 800 959 8819-

Политика на приватност

Вашата приватност е важна за нас. Ставаме голем приоритет за чување на вашите лични информации доверливи.

Со внесување или користење на веб-сајтот OffshoreCompany.com, вие се согласувате со политиката за приватност OffshoreCompany.com како што е наведено подолу.

Верзија: 2
Последен пат изменето: 20th мај 2018

Вашата приватност е важна.

Личните информации што ги собираме, ако го обезбедиме, ќе бидат искористени за да ве контактираат, да ви испратиме повеќе информации за нашите производи и услуги, да обезбедиме исполнување на услугите и да обезбедиме повеќе информации на барање.

 • Кога ни ги давате вашите информации за овие цели, вие се согласувате со нашето собирање и обработка.
 • Ние не ги споделуваме вашите информации со трети лица

Со посета на нашата веб-страница, поднесување на онлајн формулари за повеќе информации или за купување на услуга, преку обезбедување на вашите контакт информации во е-пошта, вие се согласувате со собирање и обработка на вашите лични идентификувачки информации, PII, како што е дефинирано овде.

Општи регулатор на податоци за регулирање на податоци (GDPR) контролер на податоци е Генералниот Корпоративни Услуги, Inc.

Информации што може да ви ги дадат во зависност од GDPR

 • Информациите за лична идентификација кои може да ги дадете се да нарачате услуга, да побарате повеќе информации и да добивате важни законски ажурирања преку доставување преку онлајн формуларот на www.offshorecompany.com.com (веб-страницата), преку е-пошта, повикувајќи по телефон, користејќи пошта или на друг начин да контактирате со нас.
 • Информациите за лична идентификација што ги давате се вашето име и информации за контакт, барања за форма на правен документ за нарачани услуги, информации за плаќање за налози за услуги, информации за испорака за испорака на нарачката и сите потребни полиња за комплетирање и документирање документи, како на пример; нови информации за компанијата, нови информации за доверба и други сродни барања за правниот документ.

Ваша безбедност на податоците

Ние сме посветени на усогласување со GDPR (член 5)

  Лични податоци се:

 • обработено законски, праведно и на транспарентен начин во однос на субјектот на податоците ("законитост, правичност и транспарентност");
 • собрани за конкретни, експлицитни и легитимни цели и не се обработуваат на начин кој е некомпатибилен со тие цели; понатамошната обработка за цели на архивирање во јавен интерес, научни или историски истражувачки цели или статистички цели, во согласност со членот 89 (1), не се смета за некомпатибилна со првичните цели ("ограничување на цел");
 • соодветни, релевантни и ограничени на она што е неопходно во однос на целите за кои се обработуваат ("минимизирање на податоци");
 • точни и, онаму каде што е неопходно, ажурирани; мора да се преземат сите разумни чекори за да се обезбеди дека личните податоци кои се неточни, имајќи ги предвид целите за кои се обработени, се бришат или исправуваат без одлагање ("точност");
 • се чува во форма која овозможува идентификација на субјектите на податоци подолго од потребната за целите за кои се обработуваат личните податоци; личните податоци може да се чуваат подолги периоди, доколку личните податоци ќе бидат обработени исклучиво за цели на архивирање во јавен интерес, научни или историски истражувачки цели или статистички цели во согласност со член 89 (1) предмет на имплементација на соодветни технички и организациски мерките што се бараат со оваа Регулатива со цел да се заштитат правата и слободите на субјектот на податоците ("ограничување на складирањето");
 • обработени на начин кој обезбедува соодветна сигурност на личните податоци, вклучувајќи заштита од неовластена или незаконска обработка и од случајна загуба, уништување или оштетување, со користење на соодветни технички или организациски мерки (интегритет и доверливост).

Ние ги користиме тековните информациски системи за претпријатијата за да ги одржуваме информациите за клиентите поддржани со современа дигитална безбедност и менаџер наменски систем. Нашата организација има "ДПО" за заштита на податоци службеник кој може да се постигне со користење на контакт страница на оваа веб-страница.

Ние ги користиме трети лица провајдери да биде домаќин на нашата веб-страница и да се обезбеди комуникација, испорака, фактурирање / сметководство и обработка на плаќање.

Ние користиме индустриски стандардни методи, најдобри практики и енкрипција секогаш кога е можно, при примање, испраќање и складирање на вашите информации.

Со обезбедување на лични податоци, вие се согласувате со ова.

Информации што ги собираме кога ја посетуваме нашата веб-страница:

 • вашата IP адреса, прелистувачот, оперативниот систем и типот на компјутерот со екстензии, приклучоци и други информации за уредот
 • како сте стигнале до нашата веб-страница, датумот и времето кога ја посетувате нашата веб-страница и содржината што ја гледате, како се однесуваат информациите за страницата и пребарувачот.

Споделување на вашите податоци

Ние ќе ги откриеме вашите информации само со ваша согласност или да се придржуваме кон законите или судските налози.

Ако поднесете контакт форма на нашата веб-страница, полињата што ги доставувате се испраќаат до SalesForce претпријатието ниво CRM сервис и MailChimp билтени за управување со услуги. Ова се трети лица процесори за податоци кои се компатибилни со GDPR.

Ако праќате е-пошта, јавете се на телефон или на некој друг начин контактирајте со нас, можеме да одговориме преку е-пошта - нашите сервери ги нуди GoDaddy и ние користиме софтвер за е-пошта на Microsoft Outlook. GoDaddy и Microsoft се трети страни процесори за податоци кои се компатибилни со GDPR.

Сите процесори за трети лица кои ги користиме се компатибилни со GDPR

 • Google - е-пошта и веб-страница за анализатор на услуги
 • Мајкрософт - провајдер за е-пошта
 • MailChimp - е-пошта маркетинг провајдер
 • SalesForce - CRM провајдер
 • GoDaddy - веб домаќин и хардверски провајдер
 • GoogleDrive - решение за пренос на документи / складирање
 • Фејсбук - Провајдер за маркетинг услуги
 • QuickBooks - Сметководствен софтвер
 • Трговска сметка - платежен процесор

Ние само ќе ги откриеме вашите информации во согласност со законот или корпоративно стекнување / спојување.

Како ги користиме вашите податоци

 • Информации обезбедени од вас се користи за да ги задоволи барањата за сите барања за информации или услуги, ажурирање на релевантни светски закони, промоции и препораки.
 • Информации што ги собираме се користи за проучување на нашата активност на веб-страницата и за подобрување на содржината и корисничкото искуство, следење на трошоците за рекламирање и напори, како и целни препораки од интерес.
 • Информации од трети лица може да се комбинираат со информациите што ги доставивте или биле собрани, за да се користат во согласност со оваа политика за приватност.

Вашите права според GPDR

 • Право на информации - Право да прашате какви лични податоци постојат и како се користат.
 • Право на пристап - Право да ги видите вашите лични податоци.
 • Право на исправка - Право да се поправи и измени ако не се ажурира.
 • Право да се повлече согласност - Правото да се одземе согласност за прибирање и обработка на лични податоци.
 • Право на приговор - Правото на приговор на вашите лични податоци се обработуваат.
 • Право на приговор на автоматска обработка - Право да се спротивстави на одлука донесена со автоматизирана обработка.
 • Право да се заборави - Право да барате вашите податоци да бидат избришани.
 • Право за преносливост на податоци - Правото да бара пренос на вашите податоци - податоци мора да бидат обезбедени или пренесени во машински читлив електронски формат.

Колку долго ги чуваме вашите податоци?

Ние ќе ги одржуваме информациите за клиентите онолку долго колку што е неопходно да се исполнат налози за услуги и да се олеснат барањата, како и да се почитуваат законските барања.

Контактирајте не за отстранување на вашите податоци.

Обелоденувања од малолетници под 16 години

Потребна е родителска согласност пред да ни се обезбедат вашите лични податоци.

Отповикај ја твојата согласност

Контактирајте ја нашата канцеларија и наведете ова е барање за отповикување на согласност за собирање и обработка на вашите лични податоци.

Барање за пристап до содржина (SAR)

Во согласност со GDPR,

 • можете да побарате да ви испратиме детали за какви било лични податоци што ги поседуваме, или
 • можете да побарате да ги поправиме сите несогласувања, или
 • може да побарате од нас да ги избришете сите ваши податоци.

SAR fee

Во согласност со GDPR, сите барања за пристап се обезбедени бесплатно во рамките на [30] дена.

Јавите нас

За било какви прашања во врска со вашите податоци, или да поднесете барања, контактирајте со нас:

Контролер на податоци:
Општи корпоративни услуги, Inc

адреса:
5919 Greenville #140
Далас TX 75206-1906

Контакт:
Email нас

телефон:
Телефон: + 1 (800) 959-8819
Меѓународен: (661) 253-3303
Факс: (661) 259-7727

Политики на трети страни

Ние сме само одговорни за нашата политика за приватност.

Ние може да се поврзе со други веб-страници. Важно е да се провери нивната политика за приватност и да се осигура дека другите веб-страници се компатибилни со БДП пред да испратат лични податоци.

Ние не прифаќаме никаква одговорност или одговорност за ракување со приватност на трети страни.

Колачињата

Колачињата се користат со ваша дозвола, тие се мали датотеки на вашиот компјутер што ќе ве идентификуваат на нашата веб-страница.

Видови колачиња што ги користиме

 • Анализа на вебсајт: обезбедува број на посетители, стекнување на сообраќај и содржини однесување, со цел да се подобри нашето маркетинг и корисничко искуство.
 • Насочване за рекламирање: ги евидентира активностите што се преземаат на нашата веб-страница, како што се содржината што сте ја побарале и врските што ги кликате. Ние го користиме ова за да ги подобриме материјалите и пораките на нашата веб-страница и материјали.

Колачиња од трети лица

Колачињата од трети лица кои можат да бидат поставени на нашата веб-страница вклучуваат:

 • Google Analytics собира не-лични податоци за користење на веб-страниците според нивната политика за приватност: www.google.com/policies/privacy/
 • Колачето за ремаркетинг на Google обезбедува метод за рафинирање на содржината доставена до вас врз основа на вашата историја на прелистување на нашата веб-страница. Може да се откажете од ова во вашите поставки за реклами во Google.
 • SalesForce е нашиот CRM систем и колачињата ни овозможуваат да управуваме со контактите со клиентите за барањата за информации и налози за услуги.
 • Wordfence е опција за безбедност на WordPress која користи колаче за да утврди дали сте корисник на човекот.
 • Фејсбук Пиксел нуди анализа на сообраќајот на веб страната за мерење на ефикасноста на рекламите.

Можете да ги блокирате колачињата со менување на поставката на вашиот интернет пребарувач.

OffshoreCompany.com е деловно претпријатие, а не адвокатска фирма. Ние не нудиме правни или финансиски совети.

Ако имате какви било прашања, загрижености или коментари за нашите политики или практики за приватност, би сакале да знаеме кои се тие за да можеме да ги адресираме. Ве молиме контактирајте не на 1-800-959-8819.