Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Mbaran Perbankan lepas pantai

Offshore Banking

Perbankan lepas pantai geus ngadegkeun hiji rekening bank di luar nagara tempatna. Tujuanana sering kanggo panyalindungan aset, tabungan pajeg (gumantung kana wadah panahan akun), privasi kauangan sareng perencanaan estate. Kusabab 96% tina gugatan sadunya lumangsung di Amérika Serikat, seueur urang AS tos milarian yurisdiksi éta saluareun watesna pikeun ngamankeun kabeungharanana dina iklim aman.

Sakapeung, headline warta parantosan ngabahas perbankan lepas pantai. Warta positipna ngagaleuh seueur Iklan anu sanés batan négatip parantos, seueur pokus nuju sering di sisi caket pantai bank anu dipisahkeun: diktator asing nyumput panglajuna anu terlarang, padogal negalir sacara langsung nyepirkeun kauntungan gotten gering, dodgers pajeg, jsb. Sajaba ti éta, sababaraha carita anu kudu ngalakukeun sareng peraturan nempatkeun mudik ku pamaréntah Amérika Serikat. Aturan-taun aya angger pikeun ngadalikeun pamakean pajak, asupan pikeun dana kagiatan téroris sareng ngabasurkeun tina obat sareng sumber terlarang séjénna. Alami, pamarentah féderal perlu nyandak peta nalika nungkulan rekening éta sacara.

Bari peraturan ieu téh dimaksudkeun pikeun ngahalangan kagiatan ilegal, anu régulator pamaréntah henteu paduli individu-jalma anu hoyong nganggo perbankan lepas pantai salaku bagian tina rencana perlindungan aset. Ngagunakeun perbankan lepas pantai sapanjang sareng lembaga internasional sapertos LLCs sareng kapercayaan janten beuki loba umum nalika anceman gugatan nambahan.

Naon parobahan kawijakan anu diakuulkeun dimana tempat aranjeunna difokuskeun sering gumantung kana nagara-nagara. Amérika Sarikat ngusahakeun pikeun ngawas aktivitas sababaraha nagara anu ningali poténsi anu hadé pikeun ancaman téroris sareng kriminal, sareng kamungkinan henteu nangkep ka nagara sareng nu ngagaduhan hubungan.

Contona, pamaréntah Swiss, hiji nagara, biasana ditetepkeun dina istilah unggulan jeung Amérika Serikat, henteu diawaskeun raket. Parantos parantos disatujuan pikeun perobahan kawijakan privasi anu kawates. Peta ieu ngandung harti yén rekening bank Swiss, sanajan aranjeunna tetep nawiskeun lapisan kuat ka privasi ka panyadia akun, baris nurunkeun sawatara panangtayungan panangtayunganana nalika akun aya dina kagiatan haram.

Sign Dollar In Sand

Nagara Ngalamar Perumahan Perbankan

Aya sababaraha yurisdiksi anu nawiskeun rekening bank lepas pantai ka warga asing, kaasup jalma di Amérika Serikat. Seueur nagara-nagara ieu sanés langkung mirip ka pamaréntah Amérika Sarikat pikeun ngajamin mariksa anu langsung sakaligus dina mangsa nu bakal datang. Saterusna, paling seueur langkung didaptarkeun di dieu gaduh hukum privasi anu kuat pikeun nangtayungan kagiatan hukum anu diakukeun deui. Sababaraha nagara ieu kaasup, tapi sanés dugi:

  • Andorra
  • Anguilla
  • Antigua
  • Barbuda
  • Bahama
  • Bahrain
  • Barbados
  • Bélis
  • Bermuda
  • Britania Kapuloan Virgin
  • Kapuloan Kaikos
  • Kapuloan Kayman
  • Kapuloan Cook
  • Siprus
  • Dominica
  • Kapuloan Channel Inggris ti Jersey sareng Guernsey
  • Hong Kong
  • Irlandia
  • Pulo Man
  • Labuan
  • Liechtenstéin
  • Luxembourg
  • Madeira
  • Malta
  • Makau
  • Mauritius
  • Monaco
  • Montserrat
  • Nauru
  • Nevis
  • Panama
  • Saint Kitts
  • Seychelles
  • Singapura

"Offshore" Pengambahan di Amérika Serikat

Kana ogé daptar nagara diberekeun di luhur, aya ogé kasempetan pikeun jalma anu hirup di luar Amérika Serikat kanggo miluan tingkat anu aya sareng panyalindungan akun bank anu sarua sareng anu ditawarkeun ku bank bank lepas pantai. Contona, Delaware nyangking ka Panyekel akun bank asing sakeupeul, sanajan teu sadayana, panyalindungan sareng kamampuan, umumna kapendak ku anu nganggo rekening bank lepas pantai. Sababaraha nagara anu sanés nganggo pajak panghasilan perusahaan tiasa nyandak kauntungan pikeun wadah akun bank. Sababaraha nagara ieu nyertakeun Nevada, Washington, jeung Wyoming. Janten, jelema anu aya di Amérika Sarikat anu sanés cukup siap indit offshore atawa jalma anu cicing di luar Amérika Sarikat aya sababaraha pilihan dina Amérika Serikat.

bal dunya

Mangpaat Ngabogaan hiji akun Offshore Bank

Rekening bank lepas pantai atanapi rekening bank anu parantos dibuka dina yurisdiksi di luar nagara tempatna tempat cicing di tempat cicing nganggo sababaraha alesan:

  • Paling akun bank lepas pantai nawiskeun langkung jasa pikeun béaya rendah ti rekening bank di Amérika Serikat. Bank lepas pantai umumna nawiskeun ongkos dipikaresep leuwih hade tinimbang anu biasana ditawarkeun ku di Amérika Serikat. Kunaon? Pasalna, waragad pikeun ngajalankeun bank leuwih handap dina seueur nagara deungeun. Kondisi ieu tiasa di seueur langkung seueur artina anu aya dina coffers bank kanggo mayar éta panén éta.
  • Seueur yurisdiksi anu ngamungkinkeun rekening bank lepas pantai kanggo warga luar nagri ilaharna disayogikeun ku laju pajak handap, narik sauntuyan duanana korporasi sareng individu swasta pikeun ngalakukeun usaha sareng aranjeunna. (Terus di émut yén jalma-jalma AS anu diajakkeun sawarang sakumna dunya henteu paduli naha dana "parantos dibawa" atanapi henteu.)
  • Injeuman duit dina laju dipikaresep handap.
  • Pangsaeutikna peraturan-kecap nalika injeuman duit.
  • Kanggo sabagéan ageung bagian ieu, bank lepas pantai nyadiakeun seueur karusiahan jeung sering ngeunangkeun pikeun luar pikeun manang inpormasi ngeunaan perusahaan atanapi individu nu nyepeng akun ieu. Privasi beda-beda dumasar ka nagara.
  • Nagara-nagara parantos sareng pamaréntah anu stabil sarta sejahtera bakal mawa tingkat panangtayungan tina masalah ékonomi, politik jeung keuangan anu tiasa di luar tempatna. Alami, ieu nagara-stabil anu tiasa milih pilihan investasi anu hadé pikeun anjeun sareng anjeun bisnis. Salaku ékonomi di Amérika Serikat terus turun naek, nyobian tiasa kaluar tina resesi terakhir, konsép ieu geus beuki beuki narik para pamaen pihak swasta sareng sareng bisnisna.
  • Aya pilihan langkung investasi. Kontras jeung naon investor tiasa ditawarkeun ku rekening bank di nagara asal nya, seueur individu anu mutuskeun nganggo rekening bank lepas pantai manggihan yén rekening éta henteu ngan ukur mibanda struktur anu leuwih alus tapi saimbangna anu kagunaan. Contona, seueur bank lepas pantai nawiskeun rekening dipikaresep tetep, pilihan investasi di pasar saham, logam mulia, jeung sajabana, sadaya dina hiji hateup.
  • Perbankan online sayogi.
  • Mangpaat layanan palanggan. Seueur nu gaduh akun bank lepas pantai kawas éta layanan palanggan geus aya dina zona waktos anu beda-beda ti nagara kasebut.
  • Lolobana jalma anu ngagunakeun rekening bank lepas pantai muka rekeningna dina badan hukum lepas pantai. Badan kasebut tiasa pisahkeun tina korporasi lepas pantai sareng LLCs pikeun kapercayaan sareng yayasan lepas pantai aset lepas pantai, gumantung kana kaperluan individu.
  • Rekening lepas pantai ogé digunakeun ku pagawé anu digawekeun ku karyawan lepas pantai, karyawan internasional, panerang, sareng espatrasi.
  • Pamilik korporasi ogé mendakan yén rekening bank lepas pantai nawiskeun kaunggulan lamun maké prosés nyusun finansial. Pausahaan anu badé lakukeun ieu tiasa nganggo rekening bank lepas pantai sareng nganggo sababaraha entitas internasional, kanggo ngabeunangkeunana nunjukkeun gain atawa rugi kauangan gumantung kana métodeu akuntansi anu digunakeun. Alami, patuh hukum sareng pajeg pinuh pinuh ngadesek.
  • Alesan sejen naha boga korporasi ngamangpaatkeun rekening bank lepas pantai ieu kusabab kekebasan dilebetkeun kana kaayaan sasuai kauatan pikeun pausahaan, kaasup kamampuan gancang tur gampang mayar pagawé sareng pamasaran dina yurisdiksi asing.

Apal Hukum Pajak anjeun

Sajaba inpormasi anu didiskusikeun di luhur, seueur individu katut prinsip prinsip korporasi milari pikeun mendakan rekening bank lepas pantai ngungudag ngadeukeutan ieu ku kapercayaan palsu anu kauntungan, kapiitan modal, sareng pendapatan anu sejenna henteu ngajak pajak kenca padumuk di akun padumukna. Anggapan ieu sareng kagagalan anu mayar pajak di nagara-nagara sorangan henteu ngan ukur tiasa janten teu pikaresepeun finansial pikeun pausahaan sorangan, tapi kalolobaan kasus, haram oge haram.

Contona, di Amérika Serikat aya hukum pajak anu ngalampahkeun warga Amérika Serikat ngalaporkeun sagala duit anu diinuhkeun di nagara-nagara sejen, sakumaha dicirikeun dina bentuk pajak Amérika Sarikat 1040:

“Anjeun kedah ngalaporkeun pangrés anu teu diajar, sapertos bunga, dividén sareng mancén, ti sumber di luar Amérika Serikat, kajaba disebarkeun ku hukum atanapi pajangjian pajak. Anjeun oge kedah ngalaporkeun penghasilan anu dipikaresep, sapertos upah sareng tips, ti sumber di luar Amérika Serikat. "

Saterusna, perenahna dina Jadwal B, formulir pajeg anjeun khusus munduh, di handapeun kategori Minat sareng Dividends Biasa, anjeun ngalaporkeun minat sareng sebaran dina sagala rekening atanapi kapercayaan anu lepas pantai.

Ku alatan éta, sanajan kawaan kasimpulan anu sering diirikeun yén bank bank lepas pantai mangrupakeun hampana tina mayar pajeg Amérika Sarikat, anu sasaha tiasa ngeusian formulir pajak tiasa ningali yén kapercayaan ieu lepat. Pendekatan légal bener pikeun ngalaporkeun sagala panghasilan nu dikaluarkeun lepas pantai. Kanyataanna, kalolobaan nagara meryogikeun wargana sareng / atanapi warga anu ngalaporkeun sagala panghasilan anu asup di luar yurisdiksi na.

Naon Ladenan Naha Bank Offshore nawiskeun?

Paling bank lepas pantai nawiskeun jasa-sami sami sareng bank-nagara Amérika Serikat. Tambih Deui, di sababaraha kasus, aranjeunna nawiskeun langkung. Tapi, gumantung kana yurisdiksi sahiji tepi ka luar negeri, undang-undang sareng kasempetan tiasa rupa-rupa, sareng panerangan pikeun ditetepkeun nagara ku pamaréntah Amérika Sarikat ogé bisa turun naek.

Ilaharna, paling bank lepas pantai nawiskeun:

  • Tabungan rekening
  • Mariksa rekening
  • Rekening manajemén investasi
  • Rekening dijagaan jaminan sareng jasa clearing
  • Rekening pangsiun sareng pilihan tabungan
  • Pembiayaan perdagangan internasional, devisa, sareng transaksi multi-mata uang
  • Mindahkeun kabel
  • Hurup-of-kiridit
  • gajian

Ngadegkeun hiji akun bank lepas pantai biasana kawilang basajan. Mimiti, ngabentuk hiji korporasi lepas pantai atanapi LLC kabentuk. Pausahaan umumna henteu kedah dibantah dina yurisdiksi lepas pantai anu sami sareng akun bankna. Kadua, seueur akun ieu tiasa dibentuk tanpa kedah ngarambat. Ku alatan éta, pangabisa pikeun ngabentuk hiji akun ieu kénging sareng gampang sareng gampang. Lantaran rupa-rupa nagara nu Anjeun bisa milih, Anjeun tiasa cocog nagara nu dipilih pikeun sasuai ka nu dipikahoyong.

Origami Dollar Parahu

Neangan Panungtun Ahli

Paling bank lepas pantai moal muka rekening bank pikeun warga asing. Sababaraha pikaresepeun pikeun digawe sareng sababaraha kirang kirang. Jadi, pastikeun anjeun nampi pitulung ti ahli anu ngahususkeun kana perbankan lepas pantai. Aya nomer dina kaca ieu sareng formulir pikeun ngalengkepan pikeun janten sawala sareng ahli anu ngalaman anu tiasa nampi anjeun inpormasi anu dipikabutuh pikeun nyieun kaputusan.

Upami Anjeun keur ponder ngeunaan ngabentuk akun bank lepas pantai sareng ngungunkeun saukur kusabab sababaraha warta gosip dina média média, ngudag ngungudagna, upami anjeun dipigawé sacara hukum sareng aman, tiasa janten pikaresepeun sareng nguntungkeun pikeun anu milari finansial kabebasan, panangtayungan aset, privasi, jeung pangsaeutikna palarangan. Kira-kira lima puluh persén ibukota di dunya naék dina rekening bank lepas pantai. Ieu ngandung harti yén rekening bank lepas pantai anu cukup populer sareng umum.

Rekening Bank lepas pantai ayeuna nyepeng kira dua puluh genep persén kabeungharan sadunya. Angka ieu ngawengku seueur perusahaan korporasi anu didasarkeun di Amérika Serikat tur acan nganggo rekening bank lepas pantai pikeun ngamangpaatkeun kauntungan. Kira-kira jumlah duit di Amérika Serikat anu dipercaya ditempatkeun di tepi lepas pantai kira-kira genep triliun dolar, anu mangrupikeun sakedik tina kabeungharan di dunya.