Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

10 Nagara jeung Bank Serest [Parepas pant]

Nagara Kalayan Bank pangpindingna

Naon anu nagara 10 sareng bank anu paling aman? Perbankan lepas pantai tiasa nawiskeun seueur kaunggulan hébat - ti pajak low kana ongkos dipikaresep hébat kana panyalindungan asset. Salah sahiji masalah panggedena pikeun jalma nganggap hiji akun lepas pantai, kumaha ogé amanna bakal ditengahan. Privasi keuangan sarta panangtayungan aset tina gugatan anu agung, tapi saé anu hadé bakal dilakukeun lamun kentel ékonomi anu na nagara bank bank urang aya dina waktos anu saé?

Artikel ieu bakal ngajajah sapuluh nagara cipta pangpajak dunya sa basis pangamanan anu pang sinduna ieu sadunya. Unggal nagara tawaran kauntungan anu langkung saé sanés sareng kasalametan, sareng terang duit anjeun bakal kasalametan salamuh teuing kabutuhan jalan lamun anjeun siap milih dimana bank.

bank lepas pantai neneng

Milih tepi anu paling aman di dunya

Salah sahiji anu pangsaéna pikeun nangtukeun bank lepas pantai pangalusna di dunya nyaéta pikeun nuduhkeun Global Keuangan urang daftar bank pangluhurna di dunya 50 sadunya. Unggal taun, majalah finansial ieu ngaevaluasi sareng damel tempat anu paling aman di dunya. Tepi anu nyieun daftar ieu kedah janten dina bank 1,000 panggedena di dunya. Maranéhanana saterusna rengking ku sajumlah aset anu diayakeun sarta kudu dipeunteun tina sahenteuna dua tina tilu agénsi kiridit-rating utama: Fitch, Moody's, jeung S&P. Skor peunteun didasarkeun kana peunteun mata uang asing jangka panjang, kalayan skor 10 dibéré pikeun ranking AAA. Dimana mungkin, ratings anu dina pausahaan ngayakeun tinimbang pausahaan operasi, sareng bank anu sapinuhna milik bank anu sanés disingkahkeun tina daptar ieu.

Inpo ngeunaan saban nagara di handap ieu ngan saukur dikenalkeun salaku bubuka umum pikeun nagara-nagara bank aman ieu. Upami anjeun resep muka rekening na salah sahiji nagara ieu, péngkolan ka salah sahiji konsultan ngalaman kami pikeun ngamimitian. Anjeun tiasa nelepon salah sahiji nomer nu didaptarkeun di luhur atanapi ngalengkepan bentuk panalungtikan dina halaman ieu pikeun jalma anu tiasa balik ka anjeun.

Bank Jerman

Jérman

Bank ti Jérman ngagaduhan tempat anu kahiji, katilu, kaopat jeung katujuh dina daptar Daptar Global Keuangan - saatos sababaraha top luhur. Sadayana, genep bank Jérman ngadamel daftar. Nomad Kapitalis disebatkeun yén salah sahiji alesan bank anu dipercaya ku Jérman sabab kusabab kekembatan kuat Jerman. Rekening bank Jerman anu cocog pikeun rekening umum bisnis sareng bisnis. Nagara ieu sacara serius nyandak perbankan, nengetan khusus. Salah sahiji cara anu aranjeunna dilakukeun ku cara ieu téh ku ngayakinkeun Uni Europeanropa ngaluarkeun bankbank 500-euro supados mata uangna saderhana tiasa diingkeun dina bumi.

Samentara éta salah sahiji paling aman bank lepas pantai, salah sahiji kalemahan ka akun lepas pantai di Jerman nyaéta yén rekening asing umumna gaduh ongkos dipikaresep low. Rekening-nawiskeun sababaraha pilihan kanggo Tumuwuhna Mata Artos.

perbankan Swiss

Swiss

Hiji bank Swiss ngagaduhan tempat kadua di daptar Global Finance, ogé dua tempat anu sanés. Swiss mangrupakeun tempat kawentar kanggo perbankan lepas pantai, sareng gaduh reputasi lila-ngadeg salaku salah sahiji luhur nagara perbankan rusiah. Investopedia CITES sababaraha draws anu sanésna kaasup tingkatan résiko finansial di nagara anu parantos ékonomis sareng stabil. Bank di Swiss diwajibkeun boga panyalindungan kuat pembantes sareng langkung seueur syarat modal, ngajagi aranjeunna dina krisis keuangan. Rekening di Swiss nganggo pajeg saeutik, nganihkeun artos na henteu tina perbankan Swiss sumber, sareng kasaimbangan minimum dibasajankeun sababaraha rébu pérak nepi ka jutaan rupiah, gumantung kana bank.

Sababaraha puguh pikeun muka rekening bank Swiss mangrupikeun tingkat pamaréntahan leuwih ti dokuméntasi awal. Swiss Швейцария nyandak peraturan anti-duit maranéhanana sacara serius, sareng peryogi buktina éksténsif ngeunaan identitas klien sareng sumber danana.

Walanda

Walanda

Walanda nahan liang lima sareng genep dina daptar Global Finance, kitu ogé salah sahiji slot anu sanés. Walanda mibanda sistem perbankan berkembang anu luhur, per Bank di Walanda. Ibu nagara urang, Amsterdam, katelah salah sahiji puseur finansial panggedéna di dunya. Sistem perbankanna nawiskeun komersil, kPR, tabungan, sareng rekening anu sanés. Nagara ieu miboga reputasi lila-lila pikeun nangtayungan privasi panasa akun. Nomad Kapitalis ogé nambihan yén rekening anu dijaga ku asuransi bank bank dugi ka 100,000 euro.

Tapi, Walanda henteu acan hub badag pikeun perbankan lepas pantai. Kaanggotaan na di Uni Europeanropa geus ngajak sawatara Amerika ngagentos.

Peta Luksemburg

Luxembourg

Bank ti Luksemburg asalna dina kadalapan-on daptar daptar Global Finance. Expat.com ngécéskeun yén imah aya boh ka bank boh swasta sareng kelompok perbankan gedé, anu aya dina sabagé gedé kusabab ékonomi na kuat. Nagara ieu narik seueur investor asing dina taun-taun. Salian rekening bank, non-warga anu gaduh hak kanggo kartu kiridit V-Pay lokal, sareng kartu kiridit kamungkinan langkung seueur anu gumantung kana sumber panghasilan.

Salasahiji sisi negeri ieu perbankan lepas pantai anu aman ieu nyaéta yén Amerika tiasa sesah kanggo Amerika kanggo masihan akun di dieu, sareng sababaraha bank nawiskeun pilihan éta. Untungna, urang énggal "introducers layak" ka sawatara bank di Luksemburg anu tiasa muka rekening pikeun jalma AS. Janten, personall urang tiasa ngabantosan meunang akun anu buka upami anjeun ngagaduhan aset penting pikeun nimpanan.

Tower Eiffel

Perancis

Bank Perancis nyepeng slot kasalapan dina daptar Global Keuangan, sareng dua bank Perancis sanésna nganggo daptar ogé. Perancis teu gaduh larangan hukum pikeun non-warga anu muka rekening bank didinya, atic Expatica nyarios, sareng aya sababaraha bank anu nganggo internét atanapi sadunya. Sababaraha bank tiasa nyayogikeun jasa perbankan sapopoé boh di Perancis sareng nagara-nagara sanésna, sareng bank wungkul internét biasana tiasa nanganan kalolobaan mésér pamrosésan sacara online. Rekening standar biasana ngagaduhan enol kana waragad perawatan anu henteu nganggo.

Salah sahiji halangan pikeun meunang akun bank Perancis nyaéta warga nagara non-EU bakal gaduh waktos anu sanés disatujuan pikeun akun.

Banks Kanada

Kanada

Hiji bank Kanada nyepeng slot 10 dina daptar Global Keuangan, ogé ka lima slot anu sanés. Echeck.org nyebatkeun yén kéngingkeun rekening bank Kanada biasana sagampang jiga akun bank di AS, ku sabab AS sareng Kanada parantos sareng caket. Perbankan Kanada mangrupakeun sababaraha tempat anu paling aman di dunya, sareng biasana nampi sareng mupus cék AS tanpa ngeusi batre waragad tambahan. Alsota ogé nawiskeun sababaraha kauntungan-kabeungharan hébat. Seueur bank Kanada nawiskeun ongkos minat langkung hadé ti bank AS, sarta anjeun tiasa nyimpen duit dina tarametan anu dihubungkeun antara AS sareng dollar Kanada.

Kanada henteu dikenal salaku pangajénna pajak, kumaha oge, sababna geografis sareng pulitik ka AS. Tambih Deui, muka akun di dieu butuh datangna ka bank pribadi.

Peta Singapura

Singapura

Bank ti Singapura ngadamel daftar tilu kali, mimitina ningalikeun dina réngking t-12. Muka rekening bank di Singapura relatif gampang, khususna lamun aya sahenteuna $ 200,000 atawa leuwih pikeun investasi, Nyimpen Saver nu nyerat. Paling perbankan peuntas laut di Singapura bisa dilakukeun tanpa kamana nagara sorangan. Nagara ieu stabil sacara ékonomis sareng politis, sareng langkung di 30 taun pangalaman perbankan global. Rekening bank Singapura tiasa dagangan sareng investasi di sababaraha mata uang.

Singapura sanés pilihan anu pangalusna kanggo anu ngagaduhan kirang ti $ 200,000 pikeun investasi. Urang kedah nyimpen tab dina kawijakan panganyarna. Ieu kusabab mindeng disparity antara naon bank nyebutkeun tangtu tiasa ngalakukeun dina ramatloka sarta kumaha sabenerna beroperasi.

Citakan: Country data Swedia

Swédia

Swédia asup kana daptar Global Keuangan sareng bank rengking dina jumlah tilu belas, tur tilu bank sanésna nuturkeun engké dina daptar. Mingguan Mingguan nyerat éta Swédia, sareng nagara kalérékandan sanés, mangrupakeun pilihan perbankan lepas pantai padet. Swédia mibanda stabilitas ngabayangkeun sareng kamerdekaanna, sareng mata uangna bakal aya kuat sanajan krisis finansial ongoingropa. Bank Swedia umumna gaduh ongkos dipikaresep anu saé, béaya rendah di ngabandingkeun yurisdiksi lepas pantai sejenna, asuransi deposit, sareng yurisdiksi reputable. Staf perbankan dilarang pikeun nyingkab sagala inpormasi dina rekening asing iwal dipaksa ku hukum. Deposit minimum pikeun muka rekening biasana diantara antara $ 150,000 sareng $ 180,000, tapi tiasa janten hungkul.

Tapi rekening bank Swedia teu sadayana gratis pajak, sareng aranjeunna henteu gaduh rasiah bank anu paling ketat.

Australia

Australia

Salajengna dina daptar ieu kedah janten Koréa Kidul, dumasar kana daftar, tapi pilihan perbankan lepas pantai maranéhanana ampir henteu aya. Australia moal bisa asupkeun daftar Global Keuangan dugi ka pangkat dua puluh hiji, tapi ngajalanan ngaku tilu liang salajengna ogé. Panyekel akun luar nagri di Australia tiasa muka rekening transaksi atanapi tabungan, ogé deposit istilah, Panimu ngécéskeun. Loba akun tiasa dibuka online atanapi nganggo telepon. Ata nagara-nagara anu parantos diantaranunna pertumbuhan ékonomi sapanjang sajarah sareng pusat jasa finansial canggih.

Rekening bank Australia tiasa sanggup parantos mésér kanggo jalma-jalma anu henteu nampilkeun, hirup, atanapi didatangan deui Australia. Pangalusna kasempetan kanggo kéngingkeun akun Australia teras asup kana ngahubungan hiji bank lokal anu ngagaduhan dasi internasional sareng Australia.

Hong Kong

Hong Kong

Hong Kong henteu ngalebetkeun daptar Global Keuangan dugi dugi angka 31. Investopedia ngécéskeun yén Hongkong mangrupikeun tujuan anu khusir perbankan kanggo kasohor kusabab éta tempatna ngagaduhan pajeg. Salaku salah sahiji gede keuangan di dunya, aranjeunna ngajak pajak anu ditingkuh di luar watesna, kapercayaan modal, suku, atanapi dividends. Hong Kong mibanda komitmen pikeun privasi, meunang 72 ti Dewi Keuiuan Financial. Nagara ieu ogé ngarep pambaran kadua pangbadagna di Asia, upami peuntas laut anu resep ogé investasi.

Kusabab Hong Kong gaduh aturan anti-duit laundering duit ketat, rekening mimiti di Hong Kong biasana kedah dibuka sacara pribadi. Sanggeus éta, rekening kahareup tiasa dibuka mastikeun online.

bank lepas pantai

Kacindekan - Lengkah Salajengna

Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur tentang perbankan di nagara-nagara ieu sareng mangpaat akun bank lepas pantai, nganggo nomer telepon atanapi bentuk panalungtikan di luhur kanggo ngahubungan salah sahiji para konsultan keuangan profésional urang.