Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Bahama Company Formasi

Bandéra Bahama

Bahama IBC

Koréa Bahama diatur ku Act Pausahaan Usaha Internasional 1990. Keur ayeuna nutup Amérika Serikat, ngajadikeun Wangunan pausahaan Bahama kawentar pikeun Amerika sareng sanés anu ningali manéh pikeun ngabentuk pausahaan kawates lepas pantai. Salah sahiji alesan popularitasna salaku yurisdiksi Corporation lepas pantai nyaéta hukum privasi nu ketat anu ngabantosan inpormasi ngeunaan korporasi Bahama anu rahasia sareng pribadi. Bahamian IBC nyaéta hiji pausahaan anu tiasa dianggo pikeun ngajalankeun usaha luar tina Bahama atawa pikeun muka akun bank offshore dina akun investasi.

Bahama resmi katelah "Pasamakmuran Bahama" perenahna di Nusantara Lucayan. Aya leuwih ti Kapuloan 700, pulo, sareng ucing di Samudra Atlantik nyiptakeun Kapuloan Bahama. Dinten "Bahama" tiasa ngarujuk kana nagara atanapi ranté pulo nu leuwih gede. Locatedta di kalereun Hispaniola (Haiti jeung Républik Dominika) sareng Kuba; kalér-kuloneun Kapuloan Turks jeung Kaikos; jeung tenggara kaayaan AS Florida sarta wétan ti Florida Keys. Ibu kotana na nyaeta Nassau ayana di pulo New Providence. Bahama nyertakeun mil pasagi 180,000 (kilométer 470,000 pasagi) tina rohangan sagara.

Peta Bahama

Mangpaat Corporation Bahama

Perusahaan Bahamas nampi seueur kauntungan kaasup:

  • Privasi: Aktip Bisnis Usaha Internasional Bahama (IBC) tina 1990 ngajaga privasi tina korporasi sareng shareholders-na. Act ieu larangan babagi inpormasi ti korporasi na antara Bahama sareng nagara-nagara lian.
  • Perluasan Pajak 20 Taun: Benefit anu pikaresepeun sejenna di Bahama nyadiakeun pikeun urang asing nyaéta ngabebaskeun pajak boh korporasi sareng saham na sahijina dua puluh warsih saatos prosés dilebetkeun réngsé. Najan kitu, warga Amérika AS sareng nagara-nagara séjén anu ngajak panghasilan sadunya tiasa diperyogikeun ngalaporkeun sagala panghasilan kana pajabat pajakana.
  • Hiji nu nyekel saham na Hiji sutradara: Korporasi Bahama ngan ukur butuh hiji saham pangatur sareng hiji sutradara.
  • Henteu aya Taunan Pilihan Taunan: Perusahaan Bahamas henteu diperyogikeun berkas laporan anu aya di Kantor Registrar's.
  • Rapat Umum Taunan anu diayakeun Kana: Henteu aya syarat pikeun korporasi Bahama diayakeun rapat umumna taunan di Bahama sabab bisa dilaksanakeun di mana waé di dunya.
  • Perbankan Gampang: Sakali hiji perusahaan Bahamas anu didaptarkeun sacara resmi, éta gampang pikeun muka rekening bank perusahaan di Bahama.

Ngaran Company Bahama

Bahama korporasi diperyogikeun pikeun milih ngaran perusahaan anu unik henteu mirip sareng anu sanésna deui Bahama Corporation. Disarankeun ngalebetkeun ngaran perusahaan primér sareng dua alternatip bisi ngaran sasaruaan.

Di tungtung ngaran pausahaan perusahaan kalér mangrupakeun salah sahiji kecap kanggo: "Incorporated", "Corporation", atawa "Societe Anonyme", singketan na "Inc.", "Corp." atanapi "SA".

Ngaran perusahaan Bahama teu tiasa ngalebetkeun kecap-kecap di handap tanpa idin atanapi lisénsi pamaréntah: "Bank", "jaminan", "Gedong Masarakat", "Chartered", "Commerce Commerce", "Cooperative", "Insurance", "Imperial", " Municipal "," Amanah "," Royal ", atanapi hartos sami.

Panéangan ngaran korporasi online disadiakeun 24 / 7 ngaliwatan Departemen pendaptaran Jenderal. Hiji ngaran perusahaan tiasa dipilih sareng ditangtayungan nepi ka tilu bulan.

Parahu di Bahama

Bahama Agen didaptarkeun & Kantor Alamat

Korporasi Bahama kedah gaduh agén didaptarkeun lokal sareng alamat kantor lokal anu bakal dipaké pikeun layanan prosés sareng bewara resmi. Ieu layanan anu disadiakeun di dieu. Anjeun tiasa nganggo nomer atanapi bentuk dina kaca ieu pikeun lumangsungna.

Shareholders

Korporasi Bahama anu diperyogikeun sahanteuna hiji nu nyekel saham. Nu nyekel saham meureun jalma pribadi atanapi perusahaan. Sakabéh saham perusahaan Bahamas kedah didaptarkeun.

Direksi sarta Patugas

Korporasi Bahama kedah gaduh sahanteuna hiji sutradara. Direksi meureun individu individu atanapi korporasi.

Ibu otorisasi

Ibukota saham otorisasi maksimum $ 5,000 USD, kanggo peunteun bea minimum. Najan kitu, hiji Bahamas International Business Corporation (IBC) henteu diwajibkeun mayar modal otorisasi.

Pajeg Tarumanagara Bahama

Korporasi lepas pantai anu dibebaskeun tina perpajakan. Ieu ngandung harti yén pausahaan Bahama mayar laju pajak korporat 0%.

Saterusna, saatos pendaptaran, pajeg panghasilan pribadi ogé bakal matak dibebaskeun ku saham diakukeun.

Bahama Company

Biaya Perkeburan di Bahama

Biaya pikeun ngabentuk korporasi di Bahama tiasa dipendakan ku ngaklik tombol orde tumbu atanapi halaman dina halaman ieu. Biaya pendaptaran taunan kanggo korporasi mangrupikeun BSD $ 1,100 tina tulisan ieu, tambah agén jeung waragad kantor.

Public Records Bahama

Bahama mastikeun privasi pikeun korporasi lepas pantai. Ngaran pamasaran perusahaan sareng direksi tetep swasta. Act of International Business Companies of 1990 ngajamin yén inpormasi perusahaan di Bahama tetep rahasia.

Administrasi Akunting na Inok

Korporasi kedah mengadamelan tina rapat menit di kantor didaptarkeun. Tapi, korporasi henteu diperyogikeun berkas laporan taunan.

Rapat Umum taunan

Aya sarat pikeun rapat umum taunan dilaksanakeun sacara lokal. Canta bisa dilaksanakeun di mana waé di dunya.

Waktos Diperlukeun pikeun Incorporation

Korporasi Bahamas Anyar tiasa ngaharepkeun sakabéh prosesna nyandak dintenna 15 ka poé 20. Waktu parantosan gumantung kana péngkolan ku pendaptaran nami perusahaan, sareng kumaha kersa korporasi nyampurnakeun dokumén pendaptaranna.

Paparan Korporasi Bahama

Perusahaan perusahaan anu disadiakeun pikeun kéngingkeun gancang.

Ngadamel Kacindekan Bahama Corporation

Alesan utama naha korporasi Bahama anu pang populer nyaéta karusiahan sareng privasi anu disayogikeun ku pamaréntah, sareng pembebatan tina dua puluh taun. Sajaba ti éta, ngan ukur merlukeun hiji nyekel saham na hiji sutradara ngajadikeun panyingkepanana merenah. Henteu aya laporan filing taunan sareng kamampuan anu ngayakeun rapat umum anu aya di mana waé ogé kaganggu. Saatos dilebetkeun, kamampuhan pikeun gampang muka rekening bank perusahaan Bahama nyaéta manfaat anu sanés.

Bahama Corporation Beach