Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Formasi Company Bélis

Wangunan parusahaan Bélis

Perusahaan Corporation Bélis nawiskeun pamungkas dina privasi sareng panyalindungan. Aya ogé sababaraha pilihan perbankan lepas pantai kanggo perusahaan Belize Anjeun. Upami anjeun milarian ngasupkeun bisnis anjeun lepas pantai, terang yén éta tiasa janten prosés gancang sareng gampang gumantung kana yurisdiksi anjeun ku pendaptaran. Pikeun nu boga perusahaan kawates anu hoyong milarian duanana sanggup, kagancangan, sareng kabebasan sareng pendaptaran maranéhanana, Bélis mangrupa pilihan anu sae pikeun minuhan sakabéh kahayang dilebetkeun.

Resort di Bélis

Kauntungan pikeun Ngabentuk Corporation di Bélis

Aya sababaraha alesan kunaon Belize mecenghul minangka tempat populér pikeun jalma di sakuliah dunya pikeun ngawangun korporasi lepas pantai. Sababaraha alesan ieu di antarana

  • Incorporation gancang jeung gampang. Di Bélis, anjeun gaduh kasempetan pikeun ngintunkeun dina dinten anu sami, Mayar béa awal-up minimal sareng waragad taunan béaya rendah. Teu siga ayeuna loba yurisdiksi lianna, anu tiasa meryogikeun puluhan rébu rupiah pikeun masal perusahaan sangkan disada sateuacan aya, teu kedah peryogi ngajalanan hiji pausahaan di Bélis.
  • Korporasi anjeun (pausahaan kawates) kudu nyadiakeun ngan hiji sutradara sareng hiji saham. Ieu jalma tiasa boh individu atanapi badan perusahaan tur bisa cicing di mana waé di sakuliah dunya.
  • Di Bélis, anjeun teu kedah milih diréktur atanapi sekretaris satempat.
  • Kanggo asupkeun dokumén perusahaan anjeun, anjeun henteu kedah masihan perjalanan ka Bélisis. Dokumén anu tiasa disayogkeun kanggo anjeun lajeng dikintunkeun ka anjeun atanapi dikirim kana éta éléktronik.
  • Akun bank pikeun korporasi anu ngabentuk dina Bélis meureun aya di dunya waé.

Peta Bélis

  • Bélis, dumasar kana Act International Business Company (IBC) tina 1990, ngamungkinkeun sadaya korporasi tiasa dibebaskeun tina duanana pamaen tugas cap, sareng perpajakan kana sagala pendapatan anu meunang pausahaan.
  • Bélis ogé henteu ngajalan perpajakan kana kapentingan, nyewa, royalti, santunan atanapi naon waé anu sanés anu tiasa janten hiji expense a Belize IBC.
  • Aya sarat pikeun pajak gains ibukota di Bélis, euweuh urusan kumaha kauntungan anu meunang.
  • Bélisis ngabayékeun sababaraha gerakan seueur perkembangan kauangan pikeun korporasi ya seueur ogé aya anu teu aya larangan kontrol tukeur.
  • Bélis nyayogikeun korporasi na sareng tingkat signifikan karusiahan. Contona, hiji perusahaan tiasa nyalonkeun direksi jeung séktor, sareng informasi ngeunaan jalma atanapi badan bisnis anu kapésen tetep pribadi.
  • Incorporation bisnis Bélis ogé nawarkeun tingkat luhur ku panangtayungan aset. Dumasar hukum, korporasi nyayogikeun tameng tina ngajantenkeun karugian asli ku pangadilan-nagara mana waé.
  • Ngadamel Corporation Bélis, dokuméntasi anu perlu dipupusna. Korporasi ngan diperyogikeun pikeun méré ngaran agén anu didaptarkeun sareng alamatna salian pananjangan sareng artikel pergaulan.
  • Ogé, upami perusahaan anjeun ngalaman perobahan, sareng ngaran direksi jeung pangoban parantosan dirobah, anjeun henteu kedah berkas inpormasi ieu sareng sakumna registrar.

Kit perusahaan

Syarat pikeun ngabentuk Corporation di Bélis

Pikeun ngasupkeun dina Bélis, aya sababaraha tahapan anu penting anu peryogi nuturkeun:

  • Mimitina, anjeun kudu ngayunkeun panyadia ladénan lepas pantai pikeun ngamimitian prosés nyambung. Kusabab Bélis henteu ngabutuhkeun hiji jalma anu gaduh parusahaan atanapi pausahaan kawates pikeun didaptarkeun ka Bélisnya pikeun ngasupkeun, sakabéh prosés tiasa réngsé online, sangkan pendaptaran anu dipikaresep sareng gampang. Anjeun tiasa oge ngintunkeun bentuk atanapi fax ka fax eta upami anjeun mutuskeun kahoyong. Formulir pendaptaran anjeun kedah dieusi teras lajengkeun ka agén didaptarkeun anjeun.
  • Anjeun kedah milih ngaran pausahaan anu unik.
  • Léngkah anu salajengna dina prosés ngabutuhkeun anjeun pikeun meunang salinan paspor Certified unggal boga barengan buktina alamat na. Minuhan kawajiban ngabuktikeun alamatna salah na tiasa salse jalankeun ku nyadiakeun salinan aslina anu jelas tina tagihan utiliti padumukan.
  • Saatos bentuk pendaptaran aya dina panangan agén anjeun sareng anjeun nyayogikeun paspor sareng buktina alamatna, Bélis teras ngalengkepan pamariksaan latar karajinan anu aya dina unggal jalma didaptarkeun salaku nu boga pausahaan.
  • Ngalamar pendaptaran di Bélis, anjeun kedah ngadamel pamayaran tagihanana kana agén anjeun kanggo ngamimitian prosés pendaptaran. Aya bentuk dina kaca ieu sareng nomer pikeun nyauran kanggo ngiringan prosés.
  • Sanggeus mayar pangmayaran anu diperyogikeun, wartosan anu diperyogikeun dipintunkeun, sareng pariksa tukang kepekaan dilengkepan parantos réngsé, ngajén bakal dianggo sareng anjeun sareng korporasi diusulkeun anjeun pikeun ngabéréskeun dokuméntasi anu anjeun kedah diajarkeun sacara hukum pikeun ngasupkeun di Bélisik.

Garéja di Bélis Kota

  • Dokumén munggaran anu parantos réngsé - Memorandum sareng Artikel Asosiasi kanggo perusahaan atanapi perusahaan kawates. Kadua dokumén ieu dieusi ku agén anjeun ku inpormasi anu anjeun bikeun ku aranjeunna teras tiasa ngirimkeunana kana pendaptaran Pausahaan Internasional di Bélise sanés waragad anu dipikabutuh pikeun ngadaptar pikeun ngarengsekeun bagian ieu prosés.
  • Sakali Registry of Pausahaan Internasional di Bélis ngabéréskeun ngabéréskeun dokumén anjeun, aranjeunna bakal ngaluarkeun perusahaan atanapi perusahaan kawates Sertipikat Pergantangan, ngadéklarasikeun anjeun bisnis salaku perusahaan Belize resmi.
  • Saatos Anjeun nampi Bertipikat Pertilaan anjeun, hiji Corporation Bélis kedah inget ngalebetkeun waragad taunan taunan. Pangmayaran ieu umumna dilakukeun ngaliwatan pausahaan atawa agén kadaptar pausahaan kawates.
  • Sakali pendaptaran parantos, agén didaptarkeun anjeun bakal ngadamel dokuméntasi dina menit pausahaan di basisir pausahaan anjeun anu pasamoan kahijina. Saatos eta, sutradara (s) anyar nampi dokuméntasi anu nunjukkeun yén pausahaan anu aya dina kadaliana sareng nu nyekel saham anu dibales sertipikat pangsa.
  • Ngajén nyampurnakeun Kepalauan anu masihan kakuatan pikeun nu boga pausahaan, lajeng agén kasebut ngalebetkeun surat munduran. Agén ogé ngabéréskeun Déklarasi Amanah, disusun ku panyusang anyar pausahaan atanapi pausahaan kawates.

Mibanda korporasi lepas pantai Bélis anjeun sorangan nyaéta prosés anu kawilang basajan mun anjeun nuturkeun léngkah sareng damel sareng raket sareng agén anjeun. Lantaran Belize ngagaleuh Registry Pausahaan Bisnis Internasional sacara téknologi, aranjeunna nawiskeun salah sahiji anu panggampangna sareng panggancangna pausahaan lepas pantai kasempetan incorporation a boga bisnis tiasa milih. Sajaba loba kaunggulan pausahaan lepas pantai Bélis, yurisdiksi parantos nyieun éta prosés lemes sareng merenah pikeun ngarengsekeun sadaya dokuméntasi nu diperlukeun, sareng gaduh pamayaran biaya nu lumrah pisan anu ngajadikeun Bélis lokasi anu idéal pikeun pausahaan pausahaan lepas pantai.

Pariwisata Bélis