Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Perusahaan Daérah Luar Cayman sareng Akun Bank

Perusahaan Cayman sareng Akun Bank

Naha anjeun resep ngadaptarkeun perusahaan sareng muka akun bank dina yurisdiksi sareng struktur perusahaan anu fleksibel, nétralitas pajeg, syarat ngalaporkeun wartos, sareng riwayat hukum anu kuat? Perusahaan Cayman Islands sareng rekening bank tiasa seueur anu dipilari. Salami anjeun nyayogikeun dokuméntasi deuih-luyu anu leres ku kami sering ngadaptarkeun perusahaan anjeun dina waktos 24-48 jam persetujuan. Émut, waktos ieu sanés jaminan sapertos urang gumantung ka pamaréntahan Cayman.

Upami anjeun hoyong buka rekening bank pikeun panangtayungan harta, Kapuloan Cayman mangrupikeun pilihan anu langkung saé. Bankna rasiah hukum mangrupikeun antara anu paling kuat di dunya. Maksudna, pihak mana waé anu nyebarkeun inpormasi anu henteu sah katunduk kana hukuman kriminal. Dina révisi 2009 dina UU Hubungan Konéksi (Pelestarian), éta haram pikeun nyebarkeun inpormasi rahasia. Éta ogé henteu nyobian, nawiskeun atanapi ngancem pikeun ngabebaskeun inpormasi rahasia, atanapi kanthi ngahaja atanapi kéngingkeun inpormasi rahasia sapertos kitu.

Akun Bank Kapuloan Kayman

Ngeunaan Kapuloan Cayman

Tempatna di Laut Karibia beulah kulon, Kapuloan Cayman diwangun ku Grand Cayman, Little Cayman sareng Cayman Brac. Rata-rata pendudukna kirang langkung 62,000. Ibu kota na, George Town, ayana di Pulo Grand Cayman. Kapuloan Cayman meunang kamerdékaan ti Great Britain di 1960. Sanaos, aranjeunna tetep aya wilayah Inggris sahingga bagian ti Karajaan Inggris. Leres, pusat kauangan utama sapertos New York, London, Hong Kong sareng Tokyo langkung dikenal. George Town ngan cukup, kagétna, pusat finansial kalima panggedéna di dunya, saatos ieu métropolitan ageung. Industri jasa kauangan mangrupikeun dunungan utama di Kapuloan Cayman. Nya, wilayahna ngagaduhan ratusan bank, kalebet seueur cabang bank asing. Sapertos kitu, teu aya kakurangan profesional anu nyayogikeun jasa pikeun industri finansial, kalebet pengacara, akuntan, sareng manajer artos.

Kapuloan Cayman mikaresep reputasi internasional janten pusat kauangan anu dipercaya, sareng bagian éta kusabab kerahasia perbankan ketat. Kauntungan sanés -English nyaéta basa resmi Kapuloan Cayman. Janten, henteu aya kabutuhan pikeun terjemahan tarjamahan kanggo US dumasar kana nagara-nagara Inggris anu sanés. Salaku tambahan, Kapuloan Cayman ningali Wétan standar Time. Tah, mangtaun-taun ayeuna éta di zona waktos anu sami sareng New York City sareng daérah sanésna di US Eastern Seaboard. Tapi, masarakat Caymans henteu ningal Waktu Tabungan Cahaya. Janten, perhatikeun bédana sajam saméméhna dina waktos taun ieu. Kasaruaan dina zona waktos ngajadikeun komunikasi langsung sareng jasa finansial profésional atanapi wawakil pamaréntah pikeun jalma-jalma di kalolobaan AS langkung gampang.

Peta Kepulauan Cayman

Akun Bank Kapuloan Kayman

Muka akun bank di Pulo Cayman henteu bénten pisan tina muka akun di bank lokal anjeun. Aranjeunna peryogi idéntitas anjeun sareng hiji aplikasi. Kusabab anjeun teu merta patepakan aranjeunna bersebelahan, aranjeunna bakal peryogi terang-ka-klien dokumen anu dipidangkeun di handap ieu.

Naon kaunggulan muka akun bank di Kapuloan Cayman? Mimiti, akun sapertos kitu, ngagabung sareng amanah panyalindungan aset, nawiskeun perlindungan aset tina gugatan. Di AS, pangadilan tiasa maréntah yén dana anu diayakeun di bank AS langsung langsung ka tukang kredit atanapi anu sanés nampi pengadilan. Upami dana diayakeun di bank Kepulauan Cayman dina kapercayaan internasional, pengadilan AS henteu ngagaduhan yurisdiksina sejen bank sareng kamanah.

Émut yén lembaga keuangan diwajibkeun ngalaporkeun inpormasi pajak ka IRS. Di Kapuloan Cayman, lembaga sapertos kitu kedah ngalaporkeun inpormasi pajak ngeunaan panyekel akun AS ka Cayman Kepulauan Informasi Pajak (CITIA). Lembaga ieu mangrupikeun hiji-hijina aktor dina Caymans nalika nyayogikeun inpormasi pajak ka pamaréntah nagara sanés. Janten, éta CITIA anu ngalaporkeun inpormasi sapertos ka IRS.

Buka rekening via mail atanapi internet. Bank ngabutuhkeun anjeun pikeun méré bukti yén teu aya panipuan atanapi partisipasi penguburan arti. Bukti sapertos kitu tiasa kalebet:

  • Salinan paspor Anjeun
  • Buktina identitas sanés
  • Inpormasi kauangan ti bank ayeuna
  • Gangguan mayar anyar
  • Buktos perumahan

Salaku tambahan, aranjeunna sering peryogi bank sareng / atanapi hurup rujukan profésional. Dokumén ieu ngabuktikeun yén anjeun hiji anu muka akun. Tambih Deui, éta ngabantosan aranjeunna matuh ka peraturan pencucian dana internasional.

Kayman Bandéra

Tarif Minat Cayman

Anjeun tiasa mendakan suku bunga dina akun bank di Kapuloan Cayman sami sareng tempat anjeun cicing. Upami aranjeunna langkung luhur, bakal aya rurusuhan modal penerbangan sareng bank sanésna kedah naékkeun tingkat bunga pikeun bersaing. Janten, kuring henteu bakal ngarepkeun ongkos suku janten langkung luhur atanapi langkung handap tibatan aranjeunna di bumi. Tapi, sajumlah pilihan investasi anu luar biasa.

Salaku conto, upami anjeun hoyong mempanéliikeun portopolio anjeun, seueur bank Cayman nawiskeun jasa manajemén investasi. Urang tingali para klien earning 8% ka 12% taunan dina portofolio anu diurus ieu. Émut, ieu sanés kapentingan bank langsung. Ieu mangrupikeun ngagaduhan ménéjer kanggo manékaan dana anjeun dina rupa-rupa investasi anu lega.

Administrasi Pulo Cayman

Pulo Pulo Cayman Dipuji

Tipe anu paling umum tina perusahaan luar negeri Kapuloan Cayman nyaéta perusahaan anu dibébaskeun. Henteu aya minimum modal syarat pikeun ngadegkeun perusahaan sapertos kitu, sareng panyataan pernyataan keuangan taunan henteu perlu.

Upami tujuan utami perusahaan lumangsung di lokasi sanés ti Kapuloan Cayman, tiasa nerapkeun pendaptaran pengecualian ti Pendaptaran Perusahaan.

Perusahaan anu tiasa dipaliré tiasa dagang di Kapuloan Cayman kalayan éntitas; nyaéta, sanés upami kamajuan bisnis perusahaan dibebaskeun di luar Kapuloan Cayman. Perusahaan anu dibebaskeun teu tiasa ngadamel undangan umum di Kepulauan Cayman pikeun langganan bagikeun atanapi debentur. Nanging, peraturan éta nyicingan warga Kepulauan Cayman nyekel saham perusahaan anu dibebaskeun. Salaku tambahan, tiasa nganggo saham perusahaan anu dibebaskeun pikeun nahan perusahaan anu sanés. Salaku tambahan tiasa ngayakeun Kapuloan Cayman ngaluarkeun perkongsian kawates, perusahaan tanggung jawab terbatas sareng tiasa ngagaduhan kalungguhan dina yayasan.

Perusahaan anu diperyogikeun kedah ngintunkeun persatuan sareng tulisan asosiasi. Tilas dokumen ngandung nami perusahaan, anu kedah bénten-bénten pisan ti mana-mana perusahaan anu aya dugi teu aya kabingungan salaku jati diri. Pendaftar teu tiasa nampi nami perusahaan kalebet kecap-kecap anu tangtu, atanapi kedah sacara resmi satuju kana nami sapertos, diantara aranjeunna:

  • bank
  • asuransi
  • karajaan
  • kapercayaan

Perusahaan anu diperyogikeun henteu kedah ngalebetkeun kecap sapertos Ltd. atanapi Inc. dina nami perusahaan. Pendaptaran nganggo istilah LLC atanapi Company Liability Limited teu diidinan pikeun perusahaan. Alami, aranjeunna diwenangkeun pikeun LLCs. Masing-masing perusahaan anu dibebaskeun kedah ngagaduhan kantor kadaptar di Pulo Cayman. Panyadia ti kantor ieu kedah ngagaduhan lisénsi kanggo kagiatan ieu.

Memorandum na Artikel ngeunaan Association

Memorandum of Association

Memorandum asosiasi ogé kedah ngalebetkeun objék sareng kakuatan perusahaan. Objék sapertos ieu dibatesan ngan ukur pikeun anu disayogikeun dina dokumen. Perusahaan ngagaduhan pilihan milih objék anu teu terbatas. Ku kituna, ieu ngijinkeun éta pikeun ngalaksanakeun tujuan anu leres. Dokumén ieu kedah kalebet Préklarasi Tanggung jawab Terbatas, nyatakeun tanggung jawab para pamegang saham salaku dugi ka jumlah anu teu mayar dina saham saham saham saham ieu. Prinsip perusahaan anu dibébaskeun ogé tiasa mutuskeun yén tanggungan saham anu diwatesi dugi ka jumlah para pemegang saham sapertos satuju pikeun nyumbang kana perusahaan upami éta ngirangan operasional. Nanging, sababaraha urang milih pilihan ieu, sareng milih panyalindungan tanggung jawab maksimal.

Bagean ahir memorandum asosiasi ngeunaan masalah modal saham anu otorisasi. Perusahaan anu dibébaskeun kedah nyatakeun jumlah modal saham anu otorisasi. Éta ogé kedah kalebet nomer saham sareng nilai par, dina hiji atanapi sababaraha mata uang. A perusahaan tiasa ngalebetkeun dividen modal upami ngabagi kana saham teu ngagaduhan nilai par. Éta henteu tiasa kitu, ngabagi modal pikeun saham anu béda, sareng anu gaduh nilai par, sareng sanés sanés. Saperti dina paling yurisdiksi ayeuna, pengeluaran saham nanggung sanés diidinan.

Artikel ngeunaan Asosiasi

Dokumén kadua, tulisan asosiasi, nyayogikeun administrasi perusahaan umum. Éta kedah ngalebetkeun pedoman di handap ieu:

  • ngaluarkeun rapat anggota sareng hak voting
  • penerbitan saham, mindahkeun sareng panebusan
  • pembayaran dividen
  • kumaha perusahaan mungkin cair.

Tulisan asosiasi ogé ngurus pasini direksi sareng petugas 'sareng kakuatanana. Biasana, sahenteuna saurang sutradara dipikabutuh pikeun perusahaan Kapuloan Cayman, tapi jalma sapertos kitu henteu kedah cicing di Kapuloan Cayman. Dina kalolobaan kasus, tulisan perkumpulan nyatakeun yén manajemén perusahaan mangrupikeun tanggung jawab direksi.

Kit perusahaan

Ngadaptar Pangropéa

Sadaya perusahaan anu kedah dikaluarkeun kedah mertahankeun tilu pendaptaran. Nu munggaran nyaéta ngadaptar Diréktur sareng Patugas. Ieu kalebet ngan ukur nami sareng alamat jalma ieu, tapi janjian sareng ninggalkeun tanggalna. Ngadaptar ieu peryogi damel file sareng Pendaftar.

Daptar kadua nyaéta anggota. Sapertos kitu, kedah ngalebetkeun nami shareholder sareng alamat. Salaku tambahan, éta nyertakeun jumlah saham masing-masing anu nyekel sareng naha hak undian na ngalibetkeun. Ogé nyatakeun jumlah anu mayar kanggo saham. Daptar ieu ogé kedah kalebet tanggal masing-masing saham anu dicandak, sareng tanggal dimana aranjeunna henteu deui nyekel saham perusahaan. Salami perusahaan teu dilisensikeun pikeun ngalakukeun bisnis di Kapuloan Cayman, ngadaptar ieu henteu kedah cicing di nagara éta.

Daptar katilu nyaéta hipoték sareng biaya. Kituna, éta kedah ngalebetkeun inpormasi ngeunaan naon gadai janji atanapi biaya anu mangaruhan harta perusahaan. Ngadaptar kedah nyatakeun nami hipotik, ogé pedaran ngeunaan barang gadai janji.

Kayman Perdebarkeun Company

Pausahaan Cayman anu Ditemparkeun sareng Akun Bank

Perusahaan anu tiasa dicandak tiasa muka rekening bank di Kapuloan Cayman ku nyayogikeun sadayana panerbangan karya tulis. Ieu kalebet kalebet salinan anu disertifikasi tina Memorandum Association sareng Artikel Association. Bank ogé bakal butuh daftar anu disertifikasi. Pikeun tujuan muka akun bank, Cayman bank ogé butuh menit anu disertifikasi tina rapat direksi awal. Idéntitas sadaya pamilik sareng direktur anu mangpaat diperyogikeun, babarengan sareng sertifikasi paspor sareng buktina perumahan.

Pajak Cayman

Pajeg Kapuloan Cayman

Kapuloan Cayman teu masihan pajeg panghasilan perusahaan. Salaku tambahan, aranjeunna ogé henteu ngaleungitkeun panghasilan atanapi hasil modal pikeun perusahaan anu dibebaskeun anu ngalamar ka Gubernur pikeun ngalakukeun janji. Acara sapertos anu saé hadé pikeun sajumlah 50 taun, sareng kalebet pajeg perumahan atanapi perumahan, upami diarkirikeun.

Sumawona, anu sanés-sanés sanés tunduk pajeg tanpa pamiosan atanapi batangan, atanapi pembayaran royalti. Kapuloan Cayman teu maksakeun pajeg panghasilan pribadi atanapi pajeg pikeun hasil modal. Aya ogé henteu tambah-nilai atanapi pajeg korporasi.

Hijina pajeg Kapuloan Cayman anu ngaleungitkeun tugas perangko kana rupa-rupa sipat, sareng tarif anu diimpor steep.

Akun Bank lepas pantai

Kumaha Buka Béntang Perusahaan Cayman sareng Akun Bank

Naha anjeun badé muka perusahaan Cayman sareng rekening bank? Upami kitu, punten ngalengkepan bentuk konsultasi gratis dina halaman ieu. Alternatipna, anjeun tiasa nelepon salah sahiji nomer telepon di dieu. Aya anu ngalaman pausahaan lepas pantai konsultan di dieu pikeun ngabantosan anjeun. Upami anjeun henteu kéngingkeun ahold batur langsung, mangga waé cobi dugi ka anjeun ngagaduhan salah sahiji ahli urang.