Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Offshore Company Jurisdiction Comparison Chart for LLCs

lepas pantai ngabandingkeun parusahaan

Offshore Company Jurisdiction Comparison Chart for LLCs

Pausahaan kawates liability kawates legal pikeun populér pikeun nahan aset. Di handap ieu mangrupikeun grafik perdandingan yordiritas komprehensif komprehensif di antara nagara-nagara nu nawarkeun pausahaan kawates kawates (LLCs). Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan yurisdiksi mana anjeun, anjeun sebut kana nomer telepon di luhur atanapi ngalengkepan bentuk panalungtikan anu aya dina halaman ieu. Copyright 2018 Umum Tarumanagara Services, Inc. Sadaya hak ditangtayungan.

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Abu Dhabi 2 1 nuhun teu USD 41,000 Henteu aya pajak panghasilan perusahaan atanapi pribadi. Henteu pajak kapendak.
Ajman 1 2 teu nuhun USD 50,000 Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku.
Albania 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 15%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Aljazair 1 1 teu nuhun USD 1,000 Laju Pajak Tarumanagara 26%. Dasar pajak anu diwengku.
Andorra 1 2 teu teu eur 3,000 Laju Pajak Tarumanagara 10%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Angola 1 2 teu teu USD 1,000 Laju Pajak Tarumanagara 35%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Anguilla 1 1 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku.
Antigua & Barbuda 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.
Argentina 2 2 teu nuhun USD 300 Laju Pajak Tarumanagara 35%.
Arménia 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Aruba 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum 25% Biasa Pajak Tarumanagara. Rupa-rupa rezim dibebaskeun pajak aya.
Australia 1 1 nuhun nuhun Aus 1 Laju Pajak Tarumanagara 30%
Austria 1 1 teu teu eur 10,000 Laju Pajak Tarumanagara 25%.

Pajeganana saenggeusna dunya.

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Azerbaijan 1 1 teu teu USD 1 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.
Bahama 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku.
Bahrain 2 2 nuhun teu USD 2,660 Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku.
Bangladés 2 2 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 35%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Barbados 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 25%.

Pajeganana saenggeusna dunya.

Bélarus 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 18%.
Bélgia 1 1 teu teu EUR 18, 550 Laju Pajak Tarumanagara 33%
Bélis 1 1 nuhun teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku.
Bénin 1 1 nuhun nuhun USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 30%
Bermuda 1 2 nuhun nuhun USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku.
Bolivia 1 2 teu nuhun USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 25%.

Pajeganana saenggeusna dunya.

Bonére 1 1 teu teu USD 0 Laju Pajak Tarumanagara 5%.
Bosnia- Hérzégovina 1 1 teu teu USD 1,150 Laju Pajak Tarumanagara 10%
Brazil 1 1 nuhun nuhun USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 34%
Kapuloan Virgin Britania 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku.
Brunéi 1 2 teu nuhun USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak anu diwengku.

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Bulgaria 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 10%
Burkina Faso 1 1 teu teu USD 2,000 Laju Pajak Tarumanagara 27.5%
Burundi 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak anu diwengku.
Kamboja 1 1 nuhun teu USD 1,000 Laju Pajak Tarumanagara 20%
Kamerun 1 1 teu nuhun USD 1,900 Laju Pajak Tarumanagara 33%. Dasar pajak anu diwengku.
Kapuloan Kayman 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku
Républik Aprika Tengah 1 1 teu teu USD 1800 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak anu diwengku.
Chad 1 1 teu teu USD 1650 Laju Pajak Tarumanagara 40%. Dasar pajak anu diwengku.
Chili 1 2 teu nuhun USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 25%
Cina 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 25%
Colombia 1 2 nuhun nuhun USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 34%
Pulo Comoros 1 1 nuhun nuhun USD 1,763 Laju Pajak Tarumanagara 35%. Dasar pajak anu diwengku.
Kongo 1 1 teu nuhun USD 1,100 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Kapuloan Cook 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0%.
Kosta Rika 1 2 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 30%
Kroasia 1 1 teu nuhun eur 2,500 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Curacao 1 1 nuhun nuhun Teu aya Kapala Resqmt minimum 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.
Siprus 1 1 nuhun teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 12%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Delaware 1 1 nuhun teu USD 1 Pajak transparan. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Républik Démokratik Kongo 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 30%
Dénmark 1 1 teu teu eur 6,700 Laju Pajak Tarumanagara 22%
Djibouti 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 25%
Dominica 1 1 nuhun teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak anu diwengku.
Républik Dominika 1 2 teu teu USD 2,300 Laju Pajak Tarumanagara 28%. Dasar pajak anu diwengku.
Mesir 1 2 nuhun nuhun USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 22.5%.
El Salvador 1 2 nuhun nuhun USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak anu diwengku.
Ékuador 2 2 teu teu USD 800 Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Guinéa Khatulistiwa 1 1 teu teu USD 2,000 Laju Pajak Tarumanagara 35%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Éstonia 1 1 teu teu USD 2,500 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Ethiopia 1 2 teu teu USD 200,000 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Éritréa 1 1 teu teu USD 1,500 Laju Pajak Tarumanagara 34%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Finlandia 1 2 teu nuhun eur 2,500 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Perancis 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 33%
Gabon 1 1 teu teu USD 1,700 Laju Pajak Tarumanagara 30%
Géorgia 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 15%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Jérman 1 1 teu teu eur 25,000 Laju Pajak Tarumanagara 15%
Ghana 2 1 nuhun nuhun USD 50,000 Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Gibraltar 1 1 nuhun teu GBP 100 Laju Pajak Tarumanagara 10%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Yunani 1 1 teu teu eur 4,500 Laju Pajak Tarumanagara 26%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Greenland 1 1 nuhun nuhun eur 17,000 Laju Pajak Tarumanagara 31.8%
Grénada 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.
Guam 1 1 nuhun teu USD 1,000 Laju Pajak Tarumanagara 35%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Guatemala 1 2 teu teu USD 260 Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak anu diwengku.
Guernsey 1 1 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt.
Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt.
Capital Reqmt
hal pajeg
Guinea-Bissau 1 1 teu teu eur 1,525 Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Guyana 1 2 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.
Haiti 1 3 teu teu USD 500 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak anu diwengku.
Honduras 1 2 teu teu USD 250 Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Hong Kong 1 1 teu teu USD 1 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.
Hungaria 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 9%
Islandia 1 1 teu nuhun eur 3,500 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
India 2 2 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 30%
Indonesia 1 2 nuhun teu USD 200,000 Laju Pajak Tarumanagara 25%
Iraq 1 Taya sarat nu nyekel saham minimum nuhun teu USD 850 Laju Pajak Perusahaan Perusahaan Teras-berkawut ti 20 - 25%
Iran 1 2 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 25%
Irlandia 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Perusahaan Perusahaan Teras-berkawut ti 0 - 25%
Pulo Man 1 1 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Israél 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 24%
Itali 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 27.5%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Basisir Gading 1 1 nuhun teu USD 2,000 Laju Pajak Tarumanagara 25%
Jamaica 1 1 nuhun teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 33%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Jepang 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 23.9%
Jebel Ali 1 1 teu teu USD 27,250 Laju Pajak Tarumanagara 0%
Jersey 1 1 nuhun teu GBP 1 Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Jordan 1 1 teu nuhun USD 1 Laju Pajak Perusahaan Perusahaan Teras-berkawut ti 14 - 20%
Kazakhstan 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Kenya 1 2 nuhun nuhun USD 2 Laju Pajak Tarumanagara 30%
Kosovo 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 10%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Kuwait 1 2 nuhun teu USD 3,300 Laju Pajak Tarumanagara 15%
Kyrgyzstan 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 10%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Labuan 1 1 nuhun teu USD 1 USD 6,000 atanapi 3%

Laju Pajak perusahaan. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.

Laos 1 1 teu teu USD 125,000 Laju Pajak Tarumanagara 24%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Latvia 1 1 teu teu eur 2,800 Laju Pajak Tarumanagara 15%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Libanon 1 2 teu teu USD 3,400 Laju Pajak Tarumanagara 15%

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Lésotho 1 1 nuhun nuhun Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 25%
Liberia 1 1 nuhun teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku.
Libya 1 1 teu nuhun USD 740,000 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak anu diwengku.
Liechtenstéin 1 1 teu nuhun eur 30,000 Laju Pajak Tarumanagara 12.5%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Lituania 1 1 teu teu eur 2,500 Laju Pajak Tarumanagara 15%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Luxembourg 1 1 teu teu eur 12,400 Laju Pajak Tarumanagara 19%
macao 1 1 teu teu USD 3,125 Laju Pajak Perusahaan Perusahaan Teras-berkawut ti 0 - 12%
Makédonia 3 1 teu teu eur 5,000 Laju Pajak Tarumanagara 10%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Madagaskar 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak anu diwengku.
Madeira 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 5%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Malawi 1 1 teu nuhun Teu aya Kapala Resqmt minimum 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.
Malaysia 1 2 nuhun nuhun USD 1 Laju Pajak Perusahaan Perusahaan Teras-berkawut ti 0 - 24%
Maladéwa 2 2 teu teu USD 130 Laju Pajak Tarumanagara 5%
Mali 1 1 teu teu USD 1,700 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Malta 1 2 nuhun teu eur 1,160 Laju Pajak Tarumanagara 35%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Kapuloan Marshall 1 1 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku.
Massachusetts 1 1 nuhun teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 35%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Mauritania 1 1 teu teu USD 3,500 Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak anu diwengku.
Mauritius 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 0%
Méksiko 1 2 nuhun nuhun USD 200 Laju Pajak Tarumanagara 30%
Mikronésia 3 3 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0%
Moldova 1 1 teu teu eur 300 Laju Pajak Tarumanagara 12%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Monaco 2 2 teu teu eur 150,000 Laju Pajak Perusahaan Perusahaan Teras-berkawut ti 0 - 33%
Mongolia 1 1 teu teu USD 100,000 Laju Pajak Pausahaan

25%

Monténégro 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 9%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Montserrat 1 1 teu teu USD 10,000 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.
Maroko 1 2 teu teu USD 1,000 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak anu diwengku.
Mozambik 1 2 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 32%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Myanmar 2 2 teu teu USD 50,000 Laju Pajak Tarumanagara 25%

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Namibia 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 33%. Dasar pajak anu diwengku.
Nauru 1 1 nuhun nuhun Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0% kanggo Perusahaan Internasional jeung Dipebaskeun.
Nepal 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Walanda 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Pausahaan

25%

Nevada 1 1 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 35%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Nevis 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.
Selandia Baru 1 1 teu nuhun USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 28%
Nikaragua 1 2 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 30%
Niger 1 1 teu teu USD 2,000 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak anu diwengku.
Nigeria 1 2 nuhun teu USD 60,000 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Niue 1 1 nuhun teu USD 10,000 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.
Norwégia 2 1 teu nuhun eur 3,000 Laju Pajak Tarumanagara 27%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Oman 1 2 teu teu USD 52,000 Laju Pajak Tarumanagara 15%

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Pakistan 2 2 teu teu USD 1,000 Laju Pajak Tarumanagara 33%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Téritori Paléstina 2 2 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 16.2%
Panama 3 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak anu diwengku.
Papua New Guinea 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 48%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Paraguay 1 2 teu nuhun Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 10%. Dasar pajak anu diwengku.
Peru 1 2 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 29.5%
Filipina 5 5 teu teu USD 200,000 Laju Pajak Perusahaan Perusahaan Teras-berkawut ti 0 - 30%
Polandia 1 1 teu teu eur 1,200 Laju Pajak Tarumanagara 19%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya
Portugal 1 1 teu teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 21%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Puerto Rico 1 1 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 20%
Qatar 1 2 nuhun teu USD 55, 000 Laju Pajak Tarumanagara 10%. Dasar pajak anu diwengku.
Ras Al Khaimah 1 1 teu teu USD 40,850 Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku
Rwanda 1 1 teu teu USD 850 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak anu diwengku.
Romania 1 1 teu teu eur 50 Laju Pajak Tarumanagara 16%. Dasar pajak anu diwengku.
Rusia 1 1 teu nuhun USD 130 Laju Pajak Tarumanagara 20%

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Samoa 1 1 nuhun teu USD 1,000 Laju Pajak Tarumanagara 0%
San Marino 1 1 teu teu eur 12,750 Laju Pajak perusahaan 17%. Dasar pajak anu diwengku.
Arab Saudi 1 2 nuhun nuhun USD 26,665 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak anu diwengku.
Sénégal 1 1 teu teu USD 2,000 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Sérbia 1 1 nuhun teu eur 1 Laju Pajak Tarumanagara 15%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Seychelles 1 1 nuhun teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku
Sharjah 1 1 teu teu USD 41,000 Laju Pajak Tarumanagara 0%. Dasar pajak anu diwengku
Sierra Leone 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Singapura 1 1 teu nuhun USD 1 Laju Pajak perusahaan 17%
Slowakia 1 1 teu teu eur 5,000 Laju Pajak Tarumanagara 22%
Slovénia 1 1 teu teu eur 7,500 Laju Pajak perusahaan 17%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Afrika Kidul 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 28%
Koréa Kidul 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 20%
Sudan Kidul 1 1 teu teu USD 100,000 Laju Pajak Pausahaan

20%

Spanyol 1 1 teu teu eur 3,000 Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt.
Capital Reqmt
hal pajeg
Lemah Héjo 2 2 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0%
St. Maarten 1 1 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum 0% Pajak Pajak Tarumanagara pikeun Pausahaan Internasional.
St. Vincent 1 1 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0% keur mimiti taun 25.
Sri Lanka 1 1 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 28%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Suriname 1 1 nuhun teu USD 134 Laju Pajak Tarumanagara 36%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Swaziland 2 2 teu teu USD 1,000 Laju Pajak Tarumanagara 27.5%. Dasar pajak anu diwengku.
Swédia 2 1 teu nuhun eur 5,620 Laju Pajak Tarumanagara 22%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Swiss 1 1 teu nuhun CHF20,000.00 Laju Pajak Tarumanagara 12.5%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Suriah 1 1 teu teu USD 2,000 Laju Pajak Pausahaan

28%

Taiwan 1 1 teu teu USD 3,300 Laju Pajak perusahaan 17%
Tajikistan 1 1 teu teu USD 105 Laju Pajak Tarumanagara 15%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Tanzania 2 2 nuhun teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Thailand 1 1 teu teu USD 60,000 Laju Pajak Tarumanagara 20%
The Gambia 1 1 teu teu USD 10,000 Laju Pajak Tarumanagara 0%

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Togo 1 1 teu teu USD 1,800 Laju Pajak Tarumanagara 29.5%. Dasar pajak anu diwengku.
Tunisia 1 2 nuhun nuhun USD 500 Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak anu diwengku.
kalkun 1 1 teu teu eur 3,300 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Turkménistan 1 2 teu teu USD 10,000 Laju Pajak Perusahaan Perusahaan Teras-berkawut ti 8 - 20%
Kapuloan Turks jeung Kaikos 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0% kanggo Perusahaan Internasional jeung Dipebaskeun.
Tuvalu 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 0%
Uganda 1 2 nuhun teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 30%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Ukraine 1 1 teu nuhun USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 18%.
Uni Émirat Arab 1 2 nuhun nuhun USD 50,000 Laju Pajak Tarumanagara 0%
karajaan Inggris 1 1 teu teu GBP 1 Laju Pajak Tarumanagara 19%
Uruguay 1 2 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak anu diwengku.
AS 1 1 teu teu USD 1 Laju Pajak Tarumanagara 0%
AS Kapuloan Virgin 1 1 teu teu USD 1,000 Laju Pajak Tarumanagara 0%
Uzbékistan 1 1 teu teu USD 370 Laju Pajak Tarumanagara 9%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Vanuatu 1 1 teu teu Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak perusahaan 0% kanggo taun 20
Vietnam 1 1 teu nuhun USD 50,000 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak anu diwengku.

Yurisdiksi Mnt. Direk-tors Mnt. Bagikeun
Panyekel
Secre-tary Reqmt Diréktur nyicingan Reqmt Mnt. Capital Reqmt hal pajeg
Yaman 1 1 teu teu USD 5,000 Laju Pajak Tarumanagara 20%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Zambia 2 2 teu nuhun USD 1,000 Laju Pajak Tarumanagara 35%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.
Zimbabwé 1 1 teu nuhun Teu aya Kapala Resqmt minimum Laju Pajak Tarumanagara 25%. Dasar pajak nyaéta di sakuliah dunya.