Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Bandingkeun Nevis LLC jeung Kapuloan Cook LLC

Nevis LLC vs Kapuloan Cook LLC

Deui na deui, Company Limited Liability Offshore (LLC) geus kabuktian jadi alat panyalindungan aset éféktif. Ku ngawangun tembok di kira-kira aset anjeun anu ku anjeun nyatakeun yén éta bagian tina LLC, anjeun ngabéréskeun panangtangan éta tina gugatan kahareup anu tiasa anjeun ngalawan sareng anjeun saurang individu. Ngadegkeun LLC lepas pantai nyadiakeun lapisan anu pangampuh pikeun kaamanan sareng aset anjeun anu langkung kawilang kusabab nagara ieu ngagaduhan hukum-hukum anu ngarumuskeun khususna pikeun nyieun tempat ngumpul aman kanggo aset anu, dina cara nyarios, dibawa ka basisir.

nu Cook Island LLC jeung Nevis LLC dua perlindungan asset lepas pantai instrumen anu nawiskeun ukuran kuat ngalawan klaim predatory. Duanana nagara nguatkeun panerapan panyalindungan asset maranéhanana. Pulo Cook kitu janten dina 2009 sareng Cook Islands International Limited Liability Pausahaan Act, Sarta Névis ogé ku na Nevis Limited Liability Company Ordinance (amandemen), 2015. Dumasar kana komposisi kaanggotaan, kasapukan operasi, posisi nuju judgment asing, sareng tingkat privacy, aya sakedik ngabedakeun salah sahiji LLC ti lianna. Ieu kusabab révisi pangahirna kana kapercayaan nagara urang sareng panerapan LLC parantos caket sareng ngeunteung kana bisnis sareng lingkungan lingkungan nu ayeuna dina ayeuna. Aya bédana leutik antara LLC Cook Cook sareng LLC Nevis dina jumlahna supados ngecas katerbatasan urutan panerapan panyalindungan asset sareng aranjeunna mastikeun enforced.
Kapuloan Cook vs Nevis

Nevis LLC vs. Cook Islands LLC - Kaanggotaan

Kadua lokasi kasebut tiasa ngijinkeun LLC. Dina waktos anu sareng, ngayakeun maksakeun wates dina jumlah anggota anu tiasa ngandung LLC anu ngadegkeun dina basisir anu ramah. Pamilik Cook Island sareng Nevis LLC tiasa milu dina ngokolakeun LLC tétéla pribadi henteu nanggungjawaban kanggo hutang atanapi kawajiban anu LLC tiasa dibebankeun dina jalan normal. Alsota ogé tiasa milih pikeun mibanda LLC dikelola ku hiji anggota anu sanés gaduh kamampuhan dina aréna bisnis dimana aranjeunna berpungsi.

Pikeun ningkatkeun fitur panyalindungan asset hiji LLC, éta tiasa dianjurkeun yén LLC dikokolakeun ku sutradara asing henteu anggota, dina conto ieu, kapercayaan didaptarkeun atanapi manajer LLC anu mangrupa tempat nyicingan Pulo Cook atanapi Nevis. Pangatur LLC asing henteu matuh kana hukum nagara asal anggota sareng kituna, sanés gaduh kawajiban légal nuturkeun pesenan pangadilan tina sagala yurisdiksi lian kajaba dimana LLC di tempatna. Ieu hiji pilihan sadia pikeun anggota LLC dina dua nagara, sabab ukuranana panyalindungan aset tambahan, tapi henteu peryogi pikeun LLC pikeun jum'atan didirikan sareng diakuan.

Kapuloan Cook na Bandéra Nevis

Pasatujuan Operasi fléksibel

Struktur Cook Island LLC pohara fléksibel sareng ieu leres leres pikeun Nevis LLC ogé. Pasatujuan Operasi tiasa ngalebetkeun jenis salah sahiji kode etik, tanggung jawab anggota, atanapi pangaturan anu anggota anu badé ngawengku (salami ieu légal), sareng pamadegan anu langkung resep langkung seueur kaluar. Unggal lokasi ngagaduhan katangtuan statutory anu tangtu anu ditumpukeun kanggo perlindungan anggota. Dina wates légal lega, anggota tiasa nyusun LLC pikeun nyaluyukeun sareng ngajénkeun tujuan anu parantos kabentukna di tempat kahiji. Kalenturan ieu ngan ukur nambihan kana betah sareng ngoperasikeun LLC di lokasi anu mana waé.

Invisible Man

kalaluasaan

Salian ti saurang alat-alat anu éféktif pikeun panangtayungan aset, LLC lepas pantai masihan anggota kangguna 'komoditas' pangandalan di dunya ieu beuki kawasa (tepung wates naluri). Ngadegkeun Nevis LLC teu ngabutuhkeun filing umum tina nami anggota atawa informasi sejenna ngeunaan éta. Parobihan anu bakal datang anu aya ngeunaan kaanggotaan atanapi asetna diatur ku agén didaptarkeun. Sami bener keur ngadegkeun Cook Island LLC. Anggota bébas ngajalankeun LLC (maranéhanana sacara langsung sorangan atawa ngaliwatan perantara) tampa tanpa scrutiny nu henteu ngajamin.

Simbut ieu privasi ogé ngandung harti kacida dipikaresepna yen kiridit ka bumi yurisdiksi anggota bakal ngalenyepan ngeunaan sambungan anggota anu nganggo LLC lepas pantai luar pamanggihan resmi. Anggota tiasa didamel rékaman pausahaan anu mana waé di dunya dimana anjeunna nangtoskeun rékaman bakal paling aman. Ngayakeun yurisdiksi ngabutuhkeun pamariksaan huna akun atanapi rekaman taunan. Gedéannana dilayanan ku agén anu didaptarkeun di LLC di pulo. Di dunya ieu parantos ngahubungkeun, sakapeung sigana sigana yén tapak suku digital hiji jalma mangrupakeun klik ménu tina beurit jauh ti panyingkepan ku naon waé saha waé anu gaduh aksés kana internét - sareng hutang anu ditanggap pikeun netep. Kalayan LLC lepas pantai boh di paradise pulo, anjeun dasarna moal ninggalkeun tapak suku digital gampang katempo pikeun saha pikeun ngalacak, ngahontal tingkat privasi éta tangguh pikeun nuturkeun.

Payung Shield

Ngecas Protection Orde

Island Pulo sareng Nevis dasarna ngakuan salah sahiji jalan pangrana pengrajinannana ngalawan LLC anu parantos diadegkeun kalayan leres dina yurisdiksi maranéhanana sareng éta mangrupikeun urutan ngecas. Sanajan kitu, duanana nagara ketat ngartikeun keterbatasan sareng lingkup urutan ngeusi batre dina watesan naon ngidinan idin creditor pikeun 'ngumpulkeun' ti hiji anggota debtor LLC.

Persén ti Kapamilikan

Kahiji, urutan ngecas nyertakeun ukur persentase minat kapamilikan anu biasana didistribusikeun ku anggota-anggota debor - lamun aya. Affectta henteu mangaruhan aset sejenna dina LLC atawa sebaran anu disababkeun ku anggota lianna.

Perlindungan Posisi Anggota

Kadua, creditor sareng urutan ngecas batang ka anggota debtor teu tiasa nganggap posisi anu anggota dina LLC sareng ngaganggu pangluhurna LLC dina sagala cara. Kanyataanna, ngecas mesen henteu, saurang anggota debtor tiasa neraskeun pikeun tugas sareng kawajiban kasebut parantos ditetepkeun ku peraturan LLC tanpa gangguan ti kiridit kiridit. Urutan ngecas henteu méré kiridit kiridit hiji mana wae sareng hak sareng ngémutan atanapi nangkep aset LLC pikeun peunteun hutang anggota, atanapi ngawatesan bisnis tina LLC anu aya. LLC bisa neruskeun fungsina sareng aset na gembleng sarta sebaran ka anggota sejenna henteu kapangaruhan.

Ngecas béakna Orde

Katilu, duanana nagara parah ngawatesan urutan ngecas kana jumlah anu sabenerna anu diagih ku anggota-debtor. Pinalti, béngkah, atanapi karuksakan paméran teu tiasa ditarima.

Dina hal ieu, anu Nevis LLC boga kaunggulan saeutik tina LLC Islands Islands di éta Panerapan Nevis LLC nempatkeun wates ketat tilu taun béak dina ngecas pesenan. Ayeuna Hukum Islands Islands LLC gaduh wates lima taun dina effectivity tina ngecas pesenan.

Nevis LLC: béakna tilu taun dina ngecaskeun pesenan

Cook Islands LLC: Tamat lima taun manéh ngecaskeun pesenan

Kauntungan: Nevis

Nevis vs Undang Kapuloan Cook

Henteu Pangakuan pikeun kiamat luar nagri

Névis sareng Kapuloan Cook duanana mangrupakeun nagara daulat. Salaku sapertos, aranjeunna masing-masing gaduh set sorangan aturan sareng peraturan jajahan LLCs yén maranéhna tahan di luhur hukum nagara séjén - sareng leres right. Nagara salah sahiji nagara moal otomatis bakal ngalaksanakeun jejutan anu dikaluarkeun ku pangadilan asing ngalawan anggota-debtor. Hukum Nevis ngarahkeunnana yén kiridit kiridit kedah pidamel gugatan ngalawan debtor-anggota dina pangadilan Nevis. Nevis LLC aturan merlukeun creditors mayar jumlah $ 100,000 (EC) ka pangadilan Nevis saencan peta naon waé anu bisa dibangku ngalawan anggota debtor ti Nevis LLC. Cook Island henteu ngajantenkeun titimangsa sami, najan pangadilan anu tiasa muhunkeun pikeun sauran anu dilakukeun.

Nevis LLC: Creditor kedah mayar titimangsa pangadilan $ 100,000 pikeun ngamimitian gugatan.

Cook Islands LLC: titipan moal dipidamel pikeun ngagugat gugatan.

Kauntungan: Nevis

Globe dina leungeun

LLC Migrasi

Kapuloan Nevis sareng Kapuloan Cook ngajadikeun gampang pikeun anggota pikeun nransferkeun LLC anu aya di atanapi ti mana waé nagara di dunya. Di Kapuloan Cook hususna, sadaya anu diperyogikeun mangrupa prosés aplikasi anu saderhana ngumbangkeun LLC asing ka pulo. Agén Cook Islands didaptarkeun meupeuskeun formulir aplikasi nganggo salinan LLC sertipikat ti pembentukan sareng dokumén organisasi sarta ngirimkeun ka Registrar. Sanggeus ditarima, LLC diakuan janten sah sarta mimiti ayana na di pulo ti tanggal eta asalna di yurisdiksi lianna. Nevis boga pangaturan hijrah LLC anu sarua basajan dina tempatna.

Kadé dicatet yén wording panerapan Nevis sareng Kapuloan Cook ngeunaan LLC migrasi pisan résér nalika sawala ngeunaan hutang sareng kawajiban. An LLC nyandak ka dinya sadayana hutang atanapi kawajibanna (kaasup panerusan anu aya ngalawan) dimana wae waé. Bari kapuloan bakal leres ngajaga sagala LLC anu parantos leres disetél nurutkeun hukum Nevis jeung Kapuloan Cook, aranjeunna moal dihaja bakal kumisan hiji judgment enforceable geus aya ngalawan LLC dina waktos hijrah na ka pulo. Janten, pikeun ngabentuk Nevis atawa Cook Islands LLC anyar sareng nransferkeun aset ti perusahaan anu ka pausahaan meureun hadé solusi lamun perusahaan anu aya parantos aya masalah hukum.

Rekomendasi ka anggota DPRD: Upami dina katetepan anu parantos dirobah di Névis atawa Kapuloan Cook supados imigran LLC sumebar tanggungjawab sateuacanna, pendulum nu tiasa ngayunkeun lega dina yurisdiksi éta.

Nevis Vs. Kapuloan Cook Analisis Final

Dina analisa pamungkas, putusan pikeun ngadegkeun LLC di Kapuloan Cook atanapi di Nevis kedah nyandak sababaraha hal dina tinimbangan. Henteu ngan sakuduna hiji mertimbangkeun hukum LLC anu aya di tiap nagara (anu jelas tur komprehensif), tapi ogé instrumen panyalindungan aset anu séjén anu sayogi ku anjeun, sapertos kapercayaan panyalindungan aset. Salian katetepan LLC maranéhna anu terhormat, masing-masing nagara ieu ogé mibanda katetepan aset kapercayaan aset anu punjul kana yurisdiksi lianna.

An LLC didirikan dina boh nagara nawiskeun tingkatan panyalindunganna saimbangna ngalawan klaimna teu aya dina anggotana ngaliwatan panyalindungan aset luar biasa sareng struktur fléksibel kasapukan operasi. Salaku tambahan, duanana région nyaéta nagara bebas, nagara daulat. Ku kituna, aranjeunna nawiskeun panangtayungan salajengna jadi anggota LLC ku cara henteu sacara otomatis ngainfolusi hakim asing tanpa mimitina kaula perkara ka veritasitas hukum sorangan. Duanana nagara nampi urutan ngecas janten hijina remediation ngalawan debor-anggota hiji LLC anu parantos diadegkeun leres dina kaayaan yurisdiksi. Leuwih ti éta, duanana ogé parah ngawatesan lingkup urutan ngecas. Nevis gaduh waktos rada pondok waktos nalika éta bakal nganggap urutan ngecas janten mujarab (tilu taun) lamun dibandingkeun jeung Kapuloan Cook (lima taun).

kacindekan

Cukup eta nyebutkeun, boh lokasi lepas pantai nyadiakeun jelas sareng komprehensif hukum panyalindungan asset nu mastikeun enforced dina yurisdiksi masing-masing - jauh kana Hhh koléktif ngeunaan relief nu boga LLC jeung anggota madhab. Sedengkeun hukum LLC terus ngaronjatkeun, sakumaha tina tulisan ieu, Nevis LLC boga kaunggulan anu rada dibandingkeun Kapuloan Cook LLC.

Sign Dollar In Sand