Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Formasi Perpustakaan Company

basisir

ngabentuk pausahaan lepas pantai atanapi korporasi sareng dimimitian usaha di nagara béda ti hiji dimana anjeun reside kieu nuturkeun prosés anu sarupa sareng nyieun éntitas bisnis di nagara lembur. Ilaharna, katetepan hukum anu lumaku diterapkeun kana kengingkeun koropak pausahaan asing luar diantarana. Parta parallél filing perusahaan domestik, sareng sababaraha béda. Jalma sering ngadegkeun pausahaan lepas pantai pikeun panangtayungan asset ti gugatan, privasi finansial sareng ékspansi bisnis internasional.

Informationmbaran Company lepas pantai

Urang mimitian ku Inpormasi pausahaan lepas pantai. Dokumén légal pikeun ngabentuk pausahaan asing anu disayogikeun dina kantor pamaréntahan nagara éta. Ilaharna disayogikeun ku organisasi anu dilisensikeun (sapertos ieu) anu tiasa dianggo pikeun milarian nuju. Dokumén anu nyerat pikeun ngadamel korporasi, diantarana bukuna pendaptaran atanapi artikel organisasi. Containsta ngandung ngaran perusahaan, kecap légal leres sareng inpormasi pendaptaran. Aya ogé deklarasi agén didaptarkeun anu lokasina di nagara éta. Sakabéh kedah turutan standar kintunan dokumén perusahaan lokal pikeun anu ditarima sacara registrar.

Hukum perusahaan nyaéta nyiptakeun imajinasi manusa. Janten, dokumén sareng protokol anu kedah urang lajuna pikeun ngamimitian perusahaan dibuben ti tempat pikeun tempat. Ku kituna, ayaan dina kapentingan anjeun pikeun nyewa parusahaan anu ngalaman tur berperanitip supados parusahaan anu disalat leres, leres sareng sacara hukum.

Formasi Perpustakaan Company

Item lepas pantai Incorporation

Nalika hiji jalma tindakan pikeun nyieun hiji pausahaan lepas pantai, anjeunna atanapi kedah nyiapkeun pikeun ngalebetkeun waragad pikeun ngadegkeun pausahaan. Di handap ieu daptar jasa anu umumna disadiakeun sareng biaya anu katutupan nalika koropak hiji parusahaan.

  • Biaya pamaréntah pikeun pendaptaran pausahaan lepas pantai.
  • Fee lisénsi awal pausahaan, upami diperlukeun.
  • Agén kadaptar pikeun jasa tina prosés.
  • Buku catetan perusahaan anu ngandung dokumén anu diperyogikeun sacara hukum.
  • Segel perusahaan.

peta dunya

Nangtukeun Pausahaan lepas pantai

Perusahaan lepas pantai umumna dioperasikeun siga perusahaan lokal atanapi pausahaan kawates kawates (LLC). Sakumaha didadarkeun di, seueur nu boga usaha ngudag dilebetkeun offshore sabab nyayogikeun sababaraha obyek, diantawis panyalindungan aset tina serangan hukum, privasi kapamilikan, kasempetan pertumbuhan bisnis, sareng, dina sababaraha kasus, tabungan pajak. Pastikeun pikeun nyadiakeun kagiatan finansial ti parusahaan lepas pantai anjeun ka akuntan anu dilisensikeun lokal supados filings pajak ditangtoskeun réngsé di nagara lembur.

Ilaharna, pausahaan lepas pantai kabentuk alatan kauntungan anu dibawa ka para pengamilik. Sababaraha ieu kaasup:

  • A tameng privasi pikeun boga, manajer, perwira jeung direksi.
  • A tingkat substansi ngaronjat tina panyalindungan asset, jeung parabot légal ditangtoskeun.
  • Ngarecah pajeg sareng kasempetan haratis pajak. Sauran ieu gumantung kana dimana anjeun cicing jeung dimana dimana perusahaan.
  • Turunna odds tina gugatan sabab aset pre-litigation neangan ngalawan anjeun leuwih nangtang ka lawan poténsial.
  • Hukum bisnis anu leuwih hade pikaresepeun pikeun anu gaduh usaha.
  • Kasempetan pikeun pertumbuhan bisnis internasional
  • Tumuwuhna finansial internasional
  • Karusiahan anu leuwih seueur tentang bisnis sareng rékaman na.

bal dunya

Nyokot yurisdiksi a

Salah sahiji bagéan paling hese pikeun ngabentuk korporasi asing, LLC atanapi éntitas anu sarupa mutuskeun dina sabaraha yurisdiksi hukum pikeun milih. Pikeun mantuan ngabéla kaputusan langkung gampang, kami nyiptakeun daptar saran anu kasohor ku pamilik usaha kusabab aya sababaraha kauntungan anu nawiskeun.

Nevis Flag

Nevis lepas pantai Company Formasi

Corporation Nevis sareng katetepan LLC nawiskeun sababaraha kauntungan anu paling keretas pikeun nu gaduh usaha. Pamutahiran nu anyar pikeun katetepan Nevis LLC parantos ditingkatkeun kamampuhna panangtayungan aset anu ditawarkeun ku peralatan hukum ieu kuat. Contona, beungkeut $ 100,000 diperyogikeun pikeun disalabarkeun ku musuh légal anjeun dina Nevis saencan ngalungkeun tindakan ngalawan kaanggotaan Nevis LLC Anjeun. Nevis boga pamaréntah stabil tur ngagunakeun hukum Britania, anu dipikaharti kuuana.

Kumaha Nevis LLC nyaeta Pajal Nétral

  • Warga warga Amérika Serikat anu nganggo Nevis LLC biasana ukur kedah ngalengkepan salah sahiji file gampang tina IRS Form 8832. Filing ieu, parantos réngsé, sarana mangrupa Nevis LLC nyaéta nétral-pajeg sareng henteu ningkatkeun atanapi ngurangan pajeg.
  • Nalika ieu rengse, hiji jalma Nevis LLC diolah salaku budi proprietorship keur kaperluan pajeg na kauntungan ngalir ngaliwatan ka boga. Lamun mibanda dua atanapi langkung boga nu Anjeun sareng halina ngubaran, sareng ngokolakeun untung asup ka partners.US LLCs henteu diwajibkeun berkas bentuk 8832 kanggo nampi status pajeg atanapi proprietorship budi, tapi nampi pangobatan ieu sacara standar. A LLC asing henteu, jadi salah sahiji kedah ngeusian formulir ieu. Catetan penting nyaéta kumaha cara anu diketak sareng kumaha éta ngajagi anjeun tina gugatan perangkat-dua aya masalah anu misah. A Nevis LLC sareng kapamilikan atanapi pajeg status status budi nawiskeun sakaligus saloba panyalindungan aset sareng perlindungan gugatan saurna dicirikeun disebutkeun pikeun tujuan pajeg.
  • Anggota (nu boga) sareng manajer (ngadalikeun pihak) tina Nevis LLC teu kedah hirup di Nevis pikeun ngabentuk atanapi gaduh pausahaan. Janten jalma anu ngabentuk pausahaan anyar tiasa hirup di mana waé di dunya, kaasup na Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Australia, Selandia Anyar, Afrika Kidul, jeung sajabana

Nevis Company Privacy

  • Nalika pembentukan Corporation asing atanapi LLC kanggo panyalindungan aset sareng kabijakan privasi, anjeun tiasa milih gaduh nominee manager, perwira / direksi. Pangadilan Amérika Sarikat teu ngagaduhan kontrol dina pangatur manajer LLC lepas pantai, hartina sistem pangadilan AS teu tiasa maksa asing dina kaayaan perusahaan lepas pantai. Ieu masalahna, jigana lamun éta milik hiji warga AS anu parantos ngintunkeun artos ka AS sareng masihan badan hukum anu sanés. Ku alatan éta, perjanjian operasi perusahaan kedah janten leres leres kalayan cara anu henteu masihan idin pangabisa pikeun anggota pikeun mindahkeun manajer asing, nalika pamundut éta dilakukeun dina duress, sareng lawan-Na bébas. Upami heunteu, saurang hakim AS tiasa mesen anggota pikeun ngagantikeun manajer sareng salah sahiji anu milih pangadilan.

Bélis Bélis

Bélis Pausahaan

  • Belize nawiskeun ka nu boga usaha anu ngadamel pausahaan anyar opsi pikeun ngawangun Bait International International Business Belize, ogé katelah Bélis IBC. Panerapan anu aya pikeun Bélis IBC ngamungkinkeun inangna tina kauntungan séwak teras perusahaan teu beroperasi di Bélis.
  • Anu dipikanyaho di Amérika Serikat mangrupa LLC mangrupakeun sinonim sareng LDC Belize (Limited Duration Duration Company). LDC Belize beroperasi ogé pikeun tujuan aliran pajeg, ngamungkinkeun pausahaan mayar henteu pajak sorangan. Gantina, pajak tanggung jawab biasana lulus ka nu boga pausahaan. Bélis téa, kumaha oge, henteu umumna gaduh hak pajak.
  • Lantaran gaduhna henteu ngajak pajak di Bélis, naon éta kedah di péderasi biasana dibéré gumantung kana ka tempat pamakean perusahaan atanapi nu gaduhna atanapi ngagaduhan kawarganagaraan. Jumlah nu kedah dipayangkeun dina pamariksaan gumantung ka pamotogan atanapi dipamilik tempatna aya atanapi henteu leueur di hiji nagara anu kedah disababkeun pajak panghasilan di sakuliah dunya.
  • LDCs Bélis nunjukkeun seueur pangiruan nalika dibandingkeun sareng LLC tradisional ngabentuk di Amérika Serikat. Kawas hiji LLC, teu aya hukum-perusahaan anu diperyogikeun. Sarupa oge, parusahaan dokumén kasapukan operasi. Sacara tradisional, dokumén séjénna di antarana artikel organisasi sareng memorandum bisnis.
  • Rekening Bank Bélis diayakeun di ngaran perusahaan ogé dipaké biasana. Atawa alternatipna tiasa muka rekening bank di nami badan anu aya di seueur nagara-nagara di luar Bélisah
  • Waktu ngawangun hiji LDC di Bélis, naon bisnis ditampi mangrupa hiji hal anu sarupa sareng LLC anu dicitak ku nami anu sanés. Asalna, kalolobaan badan AS LLC kagungan jaman operasi salami tilu puluh taun. Di sisi anu sanésna, anu LDC nambihan memorandum ngeunaan pergaulan sareng formasi perusahaan, anu ngamungkinkeun perusahaan pikeun lepas nepi ka taun 50. Nalika période parantos diayakeun, pausahaan bisa manjangkeun pikeun taun 50 sejen.

Bélis Bélis

Bahama Pausahaan

  • Bahama nawiskeun seueur ka nu boga mutuskeun pikeun nyieun korporasi di dinya, aya kalebaran pajak, privasi kapamilikan, sareng kabisauhan. Salaku sapertos, éta mangrupakeun tempat kawentar pikeun ngabentuk korporasi lepas pantai. International Business Companies Companies (IBC) Act of 1990 jalankeun jalan pikeun popularitas ieu, sareng akibat saloba rébuan IBCs berkas ku pangusaha bisnis di sakuliah dunya.
  • IBCs Bahama nawiskeun privasi penting. Investor perusahaan tiasa ngalakukeun bisnis di dunya dina tempat tameng panyalindungan anu ditawarkeun IBC, anu ngajaga ngaranna anonim. Leuwih deui, duanana shareholders na korporasi teu diperyogikeun mayar pajeg di Bahama atanapi mayar kadali tukeur salami dua puluh taun salami sanggeus pausahaan dilebetkeun. (Pariksa jeung akuntan anu dilisensikeun lokal anjeun pikeun hukum pajak di nagara anjeun.)
  • Saatos ngabentuk IBC Bahamian, éta ogé penting, pikeun kalolobaan kasus, buka rekening bank Bahamian dina nami pausahaan.
  • Inget yen najan perusahaan Bahamian henteu tiasa kena pajakuh di Bahama, kauntungan perusahaan kanggo nangkep ka imah anjeun.

BVI Flag

Kapuloan Virgin Britania

  • Perusahaan Offshore Britania Virgin Islands (BVI) ogé nawiskeun Perusahaan Bisnis Internasional atanapi IBCs. BVI boga reputasi anu ngawangun sareng pamaréntah stabil. A Corporation BVI kalayan rekening bank nawiskeun privasi finansial pikeun nu boga. Pausahaan anu kabentuk dina pausahaan sejen anu dirobah jadi perusahaan BVI sareng perusahaan BVI tiasa dirobah jadi perusahaan di yurisdiksi éta séjén.
  • Kawas IBCs sejen, IBCs British Virgin Island henteu mayar pajeg boh lokal atawa tugas cap. Najan kitu, sakali deui, sabab paling Amerika Amerika kedah mayar pajeg di sakuliah dunya, kedah parios kana nganggo panasehat pajak kedah mastikeun anjeunna atanapi kedah kieu protokol pajak AS.
  • Baheula BVI tadi biasa bearer tapi peraturan dirobah 2004 nullifying ieu salaku pilihan praktis.
  • Ngaran boga, operator, shareholders, investor, jeung sajabana tetep rahasia. Hal ieu nyababkeun dibentukna IBC di Kapuloan Virgin Britania aya kasempetan anu saé kanggo kaamanan keuangan sareng karusiahan.

Peta BVI

Kaunggulan hiji Company lepas pantai

Di Amérika Serikat, upami upami anjeun meunang gugatan, anjeun kedah anggo artos kusabab asal légal anjeun. Najan kitu, pikeun si anu sanésna di Amérika Serikat gugat perusahaan lepas pantai, gugatan janten langkung ngageuh. Dina loba kasus, upami hiji dinten langkung mirip di Amérika milarian ngagugat pausahaan lepas pantai, anjeunna kedah kedah mayar titimangsa deposit (anu sareng Nevis LLC nyaéta $ 100,000) teras ngirim wincik kasus anu diusulkeun ka dewan review. anu mutuskeun lamun perkara bisa neruskeun di pangadilan. Palayaran marios ieu teu tiasa ngabalikeun deui sareng nawiskeun lapisan tambahan panyalindungan dina ngabandingkeun LLC LLC.

Ku alatan éta, ku sadaya panalungtikan ieu kapikiran, nu boga usaha kudu sanggup nyieun kaputusan anu penting ngeunaan tempat anjeunna atanapi manehna kedah ngabentuk pausahaan lepas pantai na sareng anjeunna. Ngarti kana lapisan tambahan panyalindungan anu ditawarkeun ku pausahaan lepas pantai mangrupakeun faktor anu pentingna kanggo jalma-jalma anu hoyong ngeset aranjeunna. Muga artikel ieu nambihan kana pengertian anjeun ngeunaan kasempetan sareng kaunggulan tina asingan luar nagri.