Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

kabijakan privasi

Privasi anjeun penting pikeun kami. Kami nempatkeun prioritas badag dina ngajaga informasi pribadi anjeun rahasia.

Ku cara ngasupkeun atanapi nganggo bérés website OffshoreCompany.com, anjeun satuju kana kawijakan privasi OffshoreCompany.com sakumaha dijelaskeun di handap.

Vérsi: 2
Tanggal Dirobih Tukang: 20th Méi 2018

Privasi anjeun penting.

Informasi pribadi urang anu tiasa ditampik, upami anjeun nyayogikeunana, bakal dianggo pikeun ngahubungan anjeun, ngirim anjeun langkung seueur inpormasi sareng jasa kami, nyadiakeun jasa palayanan sareng nyadiakeun inpormasi anu langkung lengkep upami paménta.

  • Nalika anjeun nyarios kami inpormasi anjeun kanggo tujuan ieu, anjeun satuju kana koléksi sareng ngolah urang.
  • Urang ulah babagi inpormasi anjeun ku pihak-katilu

Ku ngiringan ramatloka urang, ngalebetkeun bentuk online kanggo inpormasi lengkep atanapi mésér layananna, kalayan masihan inpormasi kontak anjeun dina email, anjeun atos nganggo pendataan sareng ngolah inpormasi diidentipikasi pribadi anjeun, PII, sakumaha didefinisikeun di dieu.

Kontrol data General Protection Regulation Regulation (GDPR) nyaéta General Corporate Services, Inc.

Youmbaran Anjeun Bisa Ngayunkeun Subjék ka GDPR

  • Inpo diidentipikasikeunana pribadi anjeun tiasa masihan supados mesen jasa, nyuhunkeun inpormasi lengkep sareng nampi apdet hukum anu penting pikeun ngalebetkeun nganggo bentuk online di www.offshorecompany.com.com (jaba website), nganggo surélék kami, sauran telepon, nganggo pos-mail atawa lamun heunteu ngahubungan kami.
  • Inpo diwanoh pribadi anu anjeun parantos masihan nami sareng nami anu nandakeun, kabutuhan dokumen légal pikeun pangaturan jasa, maréntahkeun pamayaran, inpormasi pamayaran kanggo pesenan layanan, ngintunkeun inpormasi kanggo pangiriman pesenan sareng sadaya widang anu dibutuhkeun kanggo file na file dokumen sapertos, sapertos; inpormasi parusahaan anyar, inpormasi trust anyar sareng sarat dokumen légal patali séjénna.

Kaamanan Data Anjeun

Kami komitmen sasuai ka GDPR (artikel 5)

    Data pribadi bakal jadi:

  • diprosés sacara hukum, cukup sareng di luhur anu aya dina subjek data ('lawfulness, fairness and transparent');
  • dikumpulkeun pikeun tujuan dieusian, eksplisit sareng sah henteu satuluyna diprosés di luhur anu sauyunan jeung tujuan maranéhanana; pamrosésan satuluyna pikeun tujuan pamimpin di kapentingan umum, tujuan panalungtikan sains atanapi sajarah atanapi tujuan statistik wajib, saluyu jeung Pasal 89 (1), henteu dianggap sauyunan sareng tujuan mimiti ('Tujuan limititation');
  • nyukupan, sasuai sareng kawates naon anu diperyogikeun dina padika pikeun tujuan anu dikolahna ('minimization data');
  • akurat jeung, dimana diperlukeun, dijaga apdet; unggal lengkah anu lumrah kudu dilaksanakeun pikeun mastikeun yén data pribadi henteu akurat, mibanda hal pikeun tujuan maranéhanana anu diprosés, dipupus atanapi diungkabkeun tanpa jeda ("akurasi");
  • diteundeun dina wangun anu ngamungkinkeun idéntifikasi mata pelajaran data pikeun henteu panjang langkung ti anu diperyogikeun pikeun tujuan tujuan data anu diprosés nalika anjeun; data pribadi tiasa disimpen pikeun période anu panjang deui salami data pribadi bakal diprosés ngan pikeun tujuan ngotéktak pikeun kapentingan publik, maksud panerapan ilmiah atanapi sajarah atanapi tujuan statistik luyu jeung Pasal 89 (1) pikeun palaksanaan teknis sareng organisasi anu luyu ukuran anu dibutuhkeun ku peraturan ieu pikeun ngajaga hak-hak jeung kabebasan tina subjek data ('watesan panyimpenan');
  • diolah di luhur anu nyayogikeun kasalametan anu pasan ngeunaan data pribadi, kaasup panyalindungan tina pamrosésan anu henteu diidinan atawa henteu sah sacara langsung sareng lawan teu kahaja, karuksakan atanapi karusakan, ngagunakeun ukuran teknis atanapi organisasi luyu ('integritas sareng karusiahan').

Kami nganggo sistem inpormasi inpormasi anu ayeuna pikeun ngajaga inpormasi langganan dijaga sareng modéren kaamanan digital modern sareng manajer sistem husus. Organisasi urang ngabogaan "DPO" Patugas Protéksi Data anu tiasa kahontal nganggo kaca kontak tina ramatloka ieu.

Kami nganggo panyadia pihak katilu pikeun nyambung ramatloka urang sareng nyadiakeun pamrosés komunikasi, pengiriman barang, pamariksaan / akuntansi jeung pamayaran pamayaran.

Kami nganggo metodeu standar industri, pangalusna-prakték sareng enkripsi sabisana nalika nampi, ngirim, jeung nyimpen inpormasi anjeun.

Ku nyayogikeun inpormasi pribadi, anjeun satuju kana ieu.

Wembaran urang kumpul nalika ngadatangan website urang:

  • Alamat IP anjeun, pangotektak, sistem operasi, jeung komputer parantos nganggo ekstensi, plugin sareng inpormasi liana
  • kumaha anjeun damel ka ramatloka urang, tanggal sareng waktos anjeun didatangan ka ramatloka kami sareng ngeunaan eusi anu anjeun ningali, ngarujuk situs sareng inpormasi mesin pencari.

Ngabagikeun Data anjeun

Kami bakal nyingkab inpormasi anjeun ukur kalayan idin anjeun atanapi sasuai sareng anu ngatur aturan atanapi pesenan pangadilan.

Upami anjeun ngalebetkeun bentuk wartosan kontak di situs wéb anu sanés, pasang anu anjeun kirim dikirim kana layanan CRM LevelForce perusahaan sareng layanan manajemén newsletter MailChimp. Ieu mangrupikeun prosesor data ti pihak katilu anu patuh GDPR.

Upami anjeun surélék, némpél telepon atanapi lebet anu sanés, kami tiasa ngawalon surélék email na - server kami anu disadiakeun ku GoDaddy sarta kami nganggo software email Microsoft Outlook. GoDaddy sareng Microsoft mangrupikeun prosesor data ti pihak katilu anu patuh GDPR.

Sakabéh prosesor data ti pihak katilu anu anggo anu dijadikeun GDPR

  • Google - Panyadia Pilarian Email sareng Website Analytics
  • Microsoft - Provider Server Surélék
  • MailChimp - panyadia Pamasaran Surélék
  • SalesForce - Provider CRM
  • GoDaddy - Panyumputan Bébuan Jaringan
  • GoogleDrive - Dokumén Transfer / Storage Solusi
  • Facebook - Provider Service Marketing
  • QuickBooks - Software Akunting
  • Akun Merchant - Processor pamayaran

Kami ngan ukur nyingkab inpormasi anjeun saluyu kana undang atanapi perusahaan perusahaan akuisisi / ngahiji.

Kumaha ieu kami nganggo data anjeun

  • Inpo nu disayogikeun ku anjeun digunakeun pikeun nyugemakeun syarat kana sagala paménta pikeun émbaran atanapi jasa, apdet ka hukum sadunya, pergaulan sareng saran.
  • Inpo nu urang ngumpulkeun geus dianggo pikeun diajar aktivitas ramatloka kami sareng ningkatkeun eusi sareng pamaké pangalaman, ngawas expenses iklan jeung usaha sakumaha ogé saran udagan ku dipikaresep.
  • Inpo ti pihak katilu tiasa dikombinasikeun sareng inpormasi anu anjeun disayogikeun atanapi dikumpulkeun, pikeun dipaké luyu jeung kawijakan privasi ieu.

Hak anjeun di handapeun GPDR

  • Katuhu pikeun Informationmbaran - Hak nanya naon data pribadi aya sareng kumaha cara Anjeun dianggo.
  • Katuhu pikeun Aksés - Bener pikeun nempo data pribadi Anjeun.
  • Katuhu pikeun Rectification - Bener pikeun ngabenerkeun sareng ngarobah upami ieu teu diropéa.
  • Katuhu pikeun mundur idin - Hak mupus idin pikeun ngumpulkeun sarta ngolah émbaran pribadi.
  • Katuhu pikeun bantahan - Hak kana bantahan data pribadi anjeun diolah.
  • Hak nenda kana ngolah otomatis - Hak nenda kana kaputusan anu disusun ku pamrosésan otomatis.
  • Katuhu bisa poho - Hak nyuhunkeun data anjeun dihapus.
  • Katuhu pikeun portability data - Boga hak pikeun menta nransper data anjeun - data kudu disadiakeun atanapi dialihkeun dina format éléktronik anu bisa dibaca ku mesin.

Sabaraha lami urang tetep data anjeun?

Kami baris ngalebetkeun inpormasi palanggan salami perlu minuhan pesenan layanan sareng mempermudah pamundut sakaligus sasuai sareng syarat légal.

Taros Kami ngeunaan nyoplokkeun data anjeun.

Panyingkepan ku Minor di handapeun-umur 16

Idin parentah diperyogikeun saméméh masihan kami inpormasi pribadi anjeun.

Nyabut idin Anjeun

Hubungi kantor urang Sebutkeun sareng ieu pamundut pikeun nyabut idin pikeun pendataan sareng ngolah émbaran pribadi anjeun.

Paménta Aksés Asli (SAR)

Luyu sareng GDPR,

  • Anjeun tiasa nyuhunkeun kami ngintunkeun anjeun wincik tentang naon waé inpo pribadi anu ditahanna, atanapi
  • anjeun tiasa nyuhunkeun yén kami ngalereskeun kajalan anu sanésna, atanapi
  • Anjeun tiasa ménta kami mupus sadaya data anjeun.

Fee SAR

Luyu sareng GDPR, sadaya pamundut wasa disadiakeun haratis dina dinten [30].

ngahubungan Us

Pikeun patalékan anu patali jeung data anjeun, atanapi ngintunkeun pamundutijiet, mangga ka perhatoskeun kami:

Kontrol Data:
Perusahaan Corporate Services, Nyarita

alamat:
5919 Greenville #140
Dallas TX 75206-1906

kontak:
Surélék Us

telepon:
Telepon: + 1 (800) 959-8819
Internasional: (661) 253-3303
Fax: (661) 259-7727

Kawijakan pihak-katilu

Kami ngan nanggungjawaban kanggo kawijakan privasi urang sorangan.

Urang tiasa numbu ka situs web lianna. Kadé pariksa kawijakan privasi maranéhanana sarta mastikeun yén situs web lianna anu parantos luyu sareng GDPR sateuacan ngirimkeun inpo pribadi.

Kami henteu nampi nanggungjawaban kanggo atanapi katerangan kanggo privasi nanganan pihak-katilu.

cookies

Cookies digunakeun ku idin Anjeun, aranjeunna file leutik anu aya dina komputer anjeun pikeun ngaidentipikasi anjeun kana ramatloka urang.

Rupa-rupa cookies anu kami dianggo

  • Website Analytics: nyayogikeun angka tina sémah, akuisisi lalu lintas sareng paripolah eusi pikeun ningkatkeun pangalaman pamasaran sareng pamaké kami.
  • Target Panyiaran Radio sarta Télévisi ngarékam lampah anu dicandak dina ramatloka kami sapertos eusi anu dipénta sareng tutumbu anu anjeun klik. Urang ngagunakeun ieu pikeun ngaronjatkeun bahan sareng seratan dina ramatloka sareng bahan urang.

Cookies pihak-katilu

Cookies pihak katilu anu tiasa disetél dina situs wéb ieu ngawengku:

  • Google Analytics ngumpulkeun data non-pribadi ngeunaan pamakéan ramatloka numutkeun kana kawijakan privasi: www.google.com/policies/privacy/
  • Cookie remarketing Google nyadiakeun metodeu pikeun ngabersihan eusi anu dikirimkeun ka anjeun dina sukuna anjeun ngawujud tina situs wéb ramatloka urang. Anjeun tiasa milih ieu dina Setélan Ad Google.
  • SalesForce nyaéta sistem CRM kami sareng cookies anu ngamungkinkeun urang ngatur kontak sareng para nasabah ngeunaan paménta inpormasi sareng pesenan layanan.
  • Wordfence nya éta Pilihan Kaamanan WordPress anu nganggo cookie pikeun nangtukeun upami anjeun pamake manusa.
  • Facebook Pixel nyadiakeun analisis lalu lintas ramatloka pikeun ngukur kinerja ad.

Anjeun tiasa meungpeuk cookies ku cara ngarobah setelan panyungsi anjeun.

OffshoreCompany.com mangrupakeun perusahaan bisnis sareng sanés sungut hukum. Simkuring henteu nawiskeun nasihat légal atanapi finansial.

Upami anjeun mibanda patalékan, menggah, atanapi koméntar ngeunaan kawijakan atanapi amalan privasi kami, kami hoyong terang kumaha aranjeunna sangkan tiasa kajantenan aranjeunna. Punten kontak urang di 1-800-959-8819.