Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Perlindungan Aset Perbankan lan Aset

bab 6


Proteksi aset lepas pantai

Becike dipikirake jagad minangka papan sing apik ing ngendi sampeyan ora nate nemoni masalah legal. Nanging, yen sampeyan nyinaoni statistik kasebut, sampeyan bakal nemokake manawa ana kesempatan sing luwih becik sampeyan bakal nggunakake tuntutan hukum. Luwih saka siji. Miturut pengacara Jay Mitten, rata-rata wong ing AS nemoni tuntutan hukum pitung sajrone umur. Kanthi kasebut, muncul pengacara sing ora sopan nambah bahan bakar lan nyamarake masalah sampeyan.

Iki malah luwih cenderung kanggo masarakat biasa sing duwe bisnis dhewe. Kahanan kaya ngono, tuntutan sing ora dikarepke - mungkin nyoba kanggo ngrebut kasugihan sampeyan - bisa uga dikirim menyang ngarep lawang. Siji bab mesthi kanggo umume wong. Ora masalah apa tuntutan manawa liwat bisnis utawa masalah pribadi. Bisa dadi cerai, utawa malah ngetokake pajak. Yen sampeyan bakal ngukum, sampeyan pengin aset sampeyan, utawa paling ora sawetara, tetep dilindhungi. Kaya ngono, akeh sing padha giliran offshore banking digabungake karo alat hukum sing cocog kanggo nglindhungi aset saka peril sing ora dingerteni ing urip iki.

Perlindungan Company Offshore

Kenapa Banking Offshore?

Dadi, kok wong mbukak akun bank lepas pantai? Amerika Serikat mung duwe 4.2% populasi donya. Nanging, ana 80% pengacara donya lan 96% tuntutan hukum donya. Dadi, Proteksi aset iku jeneng game kanggo Amerika Amerika amarga iki ancaman paling gedhe kanggo finansial. Umume wong sing pindhah modal pribadi saka negara fokus ing konsep perlindungan aset. Kajaba iku, dheweke rumangsa perlu kanggo nglindhungi keuntungan sing bakal ana ancaman, yaiku pemiutang, litig, lan pegatan. Umume serangan legal teka saka njero AS.

Dheweke uga cenderung nggunakake akun luar negeri kanggo minimalake pambayaran pajeg. Iki biasane entuk penghasilan sing teka saka negara liya. AS mbayar pajak penghasilan ing saindenging jagad. Nanging, perusahaan kayata Apple lan Google tameng dana ing luar negeri lan seneng tabungan pajak gedhe. Ora kaya AS, sawetara negara ora mbayar pajeg kanggo penghasilan ing saindenging jagad. Nanging, kabeh wong ora bisa njupuk keuntungan saka iki, mulane golek saran pajak sing dilisensi dhisik. Manawa maneh, aja mung nggawe gaweyan lan "kudu kaya ngono" strategi pajak sampeyan. Entuk saran pajeg sing dilisensi.

Kanggo wong sing melu nglindhungi aset, dheweke asring nyelehake aset kasebut ing salah sawijining negara-negara pulo sing cilik lan bebas. Wilayah kasebut nemokake pasar manca sing kasengsem siap kanggo layanan perbankan luar negeri. Akeh negara kasebut duwe undang-undang sing ngetrapake aset saka pengadilan. Kajaba iku, sawetara wilayah bisa menehi kabijakan sing apik kanggo investasi ing akun kasebut. Alamiah, ukum kasebut wajib nindakake undang-undang negarane.

Proteksi aset lepas pantai

Perlindungan Aset Luar Pesisir

Perlindhungan aset kadang mbutuhake sawetara formulir. Nalika ana akeh pilihan ing luar negeri, kendaraan luar negeri biasane luwih efektif kanggo tujuan perlindungan aset. Mesthine, kepercayaan luar pesisir nawakake paling akeh kanggo nglindhungi aset. Lan elinga, yen sampeyan rumangsa salah babagan dalan iki. Semalat, minangka aset sampeyan sing diomongake - sing sampeyan wis kerja keras kanggo entuk.

Ngerti manawa inti, perlindungan aset ora liya saka administrasi risiko. Kayane tuku kebijakan asuransi; lan biasane luwih protèktif lan larang regane. Yen sampeyan nindakake bisnis saiki, mula sampeyan ngerti sepira angel golek bathi. Mangkono, nggawe beteng sing nglindhungi woh-wohan lan nylametake dhuwit, umume pancen manula.

Yen sampeyan ngoperasikake luwih saka siji bisnis, sampeyan ora pengin negesake manawa ana bisnis kanggo mbebayani wong liya. Kayane sampeyan bisa uga mikir babagan entitas individu kanggo saben bisnis. Cara iki nempatake saben bisnis menyang bolongan cubby dhewe. Kanthi mangkono, tuntutan hukum marang perusahaan ora bakal nggedhekake kabeh kekaisaran. Kajaba iku, sampeyan maksimalake kekuatan strategi perlindungan aset sampeyan nalika sampeyan ing luar negeri. Dadi, apa pilihan kanggo perlindungan aset luar negeri?

Proteksi aset

Nevis lan Perlindungan Aset

Nevis minangka salah sawijining papan ing luar negeri pisanan ing jaman modern sing nawakake perlindungan aset lan undang-undang privasi. Minangka salah sawijining cara kanggo nyoba lan ngimbangi risiko ngetrapake macem-macem bisnis. Perusahaan ing Nevis uga bisa nyegah serangan sneak sing asale saka pengacara sing ora sopan. Nggunakake layanan pambentukan perusahaan, kayata iki, sampeyan bisa nyiyapake bisnis luar negeri. Nggabungake karo kapercayan luar negeri lan / utawa dhasar offshore saka macem-macem yurisdiksi ing saindenging jagad bisa mbantu ngatasi watesan.

Para ahli asring nyaranake bisnis luar negeri Nevis amarga ukum kasebut milih privasi lan perlindungan aset. Nevis LLC, saka tulisan iki, menehi katrampilan pangayoman aset paling efektif saka perusahaan luar negeri.

Napa Nevis?

Mangkene sawetara sebab kenapa Nevis LLC (utamane nalika digabungake karo kepercayaan Nevis) minangka alat pangayoman aset sing apik:

  • Siji kudu ngetrapake ikatan $ 100,000 sadurunge ngajokake tuntutan hukum kanggo nuntut pengadilan babagan kepentingan anggota ing Nevis LLC.
  • Pangiriman penipuan kasebut statute watesan mung rong taun. Tegese, yen sampeyan sijine aset menyang Nevis LLC, rong taun sawuse, Nevis pengadilan ora bakal ngrungokake kasus kasebut.
  • Ing sisih ndhuwur iki, kreditor kudu mbuktekake ngluwihi keruwetan sing duwe manawa pemilik Nevis LLC mbiayai LLC kanggo njaga aset kasebut saka kreditor.
  • Perlindhungan aset sing njaga kreditor supaya ora ngrebut perusahaan utawa aset sing diwenehake diwenehake diwenehake kanggo anggota tunggal saliyane perusahaan multi-anggota.
  • Malah yen ana sing entuk pangisi daya, kadaluwarsa telung taun lan kreditor ora bisa gawe anyar.

Malah luwih kuat tinimbang Nevis LLC yaiku pangayoman aset Nevis. Kanggo nyelehake kanthi istilah sing kuwat, ing Nevis dipercaya minangka salah sawijining alat pangayoman aset paling efektif ing donya. Nalika pengadilan AS ujar "mateni dhuwit" para wali aman ing luar negeri ujar, "nuwun, sampeyan ora duwe hak ukum ing kene." Nalika netepake kepercayaan Nevis, kita nempatake Nevis LLC. Kanthi mangkene, klien minangka manajer LLC yen wektu pancen apik. Banjur nalika dheweke kena serangan legal, para pemegang amanah (perusahaan hukum kita ing Nevis) bisa mlebu lan ngaktifake bètèng pangayoman aset.

Belize Trust Bank

Belize lan Perlindungan Aset

Belize nawakake pambentukan perusahaan luar negeri lan perbankan luar negeri. Sawise Nevis, minangka salah sawijining pilihan sing luwih apik kanggo proteksi lan privasi aset. "Belize minangka salah sawijining negara sing bakal aku ndhelikake dhuwit lan manggon yen aku kudu," ujare Dennis Lormel, mantan kepala Seksi Kajahatan Keuangan FBI. "Kasunyatane yaiku aku bakal dilindhungi, lan pamrentah (AS) bisa uga ora bisa ngetrapake aku utawa mlebu akun bank." Alamiah, mung disaranake sampeyan nggunakake perbankan luar negeri. kanggo salah sawijining akeh, sing sah kanggo tujuan sing sah.

Sawise Nevis, sampeyan Belize LDC digabungake karo Kepercayaan minangka rong alat pangayoman aset sing luwih kuat ing saindenging jagad. Mangkene sababe.

Napa Belize?

  • Kontribusi modal (dana sing disumbang kanggo netepake LDC) dibebasake saka tuntutan transfer penipuan saka kreditor.
  • Patung watesan babagan conveyance penipuan kanggo Belize LDC cendhak banget. Mung setaun saka pendhudhuk lan dibiayai utawa mung rong taun wiwit wektu aset ditransfer.

Kepercayaan Belize nduweni keuntungan sing padha lan luwih kuat tinimbang LDC. Biasane kita nyiyapake kepercayaan Belie karo LDC Belize. Kaya Nevis LLC, klien minangka manajer LDC Belize nganti "kedadeyan ala" kedadeyan. Banjur nalika kreditor nyerang, Belize percaya banget lan nglindhungi aset kasebut. Pengadilan lokal sampeyan ora duwe yurisdiksi kanggo para wali Belize. Dadi, dheweke ora bisa nyurung pematuhan supaya tundhuk.

Ukum saka watesan babagan transfer penipuan kanggo kapercayan Belize ora bisa. Kanggo hasil pegatan utawa pusaka klaim undang-undang watesan kasebut nol. Yaiku, sanalika siji ngirim aset kasebut dadi amanah, kepercayaan kasebut nglindhungi.

Cook Islands Shield

Shielding Assets

Kanggo nyilikake aset sampeyan saka tuntutan pengacara sing ora jelas, sampeyan kudu ngevaluasi resiko lan regane lan jinis aset sampeyan. Perencanaan finansial ing luar negeri nawakake macem-macem pilihan sing ora kasedhiya ing omah. Kanggo diwiwiti, sadurunge sampeyan miwiti rencana luwih maju kanggo nglindhungi aset pribadi, iki apa sing kudu dilakoni. Kaping pisanan, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan duwe landasan perlindungan aset sing kuat.

Intine, sampeyan kudu nyelehake aset kasebut menyang alat sah sing cocog. Kajaba iku, sampeyan kudu milih yurisdiksi sing tepat kanggo entuk pangayoman sing dikarepake. Sampeyan bisa nggunakake macem-macem aset ing alat hukum kasebut ing bank sing ana ing ukum sing ora nganggep pengadilan manca. Sampeyan cukup langsung lan cepet ditetepake. Kajaba iku, kanthi nindakake, sampeyan bisa nglindhungi aset lan identitas nalika nindakake bisnis internasional. Ayo kita ngerti yen iki kepinginan lan kita bakal nuduhake sampeyan kepiye carane.

The Kapuloan Cook kepercayaan or Nevis dipercaya digabungake karo LLC ing luar negeri sing dipercaya yaiku kombinasi sing apik. Kaya sing kasebut ing ndhuwur, nalika pengadilan AS njaluk supaya bisa ngasilake dhuwit kasebut, firma hukum luar negeri bisa nolak netepi.

perusahaan bayangan

Shadow Companies kanggo Perlindungan Keuangan

Apike, The Tribune-Review nyathet yen kira-kira sèket persen saka kabeh perdagangan donya ndadekake cara liwat papan perlindungan tax. Salah sijine pendekatan kanggo tax offshore banking njupuk akun pribadi bank ing jeneng perusahaan. Dadi, iki tameng dhuwit saka sapa wae sing pengin kanggo nyimpen dhuwit. Iki kalebu kreditur, pengacara, mantan pasangan, utawa budayawan keuangan liyane.

"Duwe perusahaan anonim pancen migunani kanggo macem-macem kegiatan ... lan njupuk perusahaan anonim gampang gampang," ujare Jason Sharman, akademisi perbankan luar negeri ing Griffith University ing Australia. Nggawe perusahaan bisa cepet lan gampang. Nyatane, iki minangka keahlian khusus kita lan sajrone kerja kerja, perusahaan tenan mbentuk perusahaan luar negeri saben dinane. Entuk akun bank luar negeri kanggo perusahaan luar negeri sampeyan bisa uga mbutuhake wektu lan gaweyan sing luwih akeh. Dadi golek pitulung saka wong sing duwe pengalaman ing industri. Maneh, iki uga sing ditindakake saben dinane - ngewangi klien mbukak akun luar pesisir. Yen tumindak kaya ngono, sampeyan mesthi bakal entuk bathi nalika nglindhungi dhewe saka serangan finansial.

Sawetara akun bank ing luar negeri mbutuhake dhuwit mung saperangan ewu dolar. Liyane, utamane akun bank Swiss butuh dhuwit sing cukup kanggo mbiayai. Swiss banking asring mbutuhake $ 250,000 dadi $ 1 yuta kanggo mbukak akun kasebut.

kepercayaan lepas pantai

Kepercayaan Sadurunge kanggo Proteksi Aset

Perencanaan aset luar negeri dadi topik kontroversial sawetara taun kepungkur. Rencana pangayoman aset paling apik yaiku nggawe kepercayaan sing ora bisa dibatalake duwe kekuwatan janjian khusus. Iki amarga angger-angger ora nganggep aset dipercaya minangka properti saka Settlor. Elingi, yen sampeyan tuku kapercayan, sampeyan ora mung tuku kapercayan. Kajaba iku, sampeyan tuku pengalaman nulis kepercayaan individu.

Kanggo nglindhungi sampeyan, profesional kudu ngrancang kanthi bener adhedhasar pengalaman ukum lan kasus hukum sing nyata. Dadi, iki dudu prelu sampeyan dhewe. Golek pitulung. Semalat, iki dhuwit sampeyan. Ana pirang-pirang bentuk kepercayaan. Saben jinis duwe tujuan utawa tujuan sing khas.

Ndhaptar kapercayan luar negeri mung dadi pilihan sing paling apik kanggo nglindhungi aset sampeyan. Nyatane, kita wis nemokake lepas pantai sing dipercaya alat sing paling kuat sing kasedhiya.

Wong nggunakake kapercayan luar negeri luwih saka nyegah kreditor normal. Contone, dheweke nindakake kanggo wong sing pengin mbuwang kasugihan ing kasus ganti rugi pekerja. Kita uga bisa nggunakake piranti kasebut kanggo nglindhungi aset sampeyan saka pengacara sing ora sopan ngganggu bangkekan mobil, geni sing luwih akeh ngrusak tinimbang asuransi sampeyan, lsp.

Kaya teknik proteksi aset liyane, luwih becik supaya kepercayaan bisa ditindakake sadurunge tuntutan hukum. Kanthi cara iki, bisa luwih njaga sampeyan. Ya, sampeyan bisa nggunakake minangka bètèng post-tuntutan. Nanging pre-planning pancen becik. Tanggung jawab ing luar negeri, kanggo tujuan iki, disusun minangka kepercayaan pangayoman aset. Mangkene, tujuan pungkasan yaiku njaga aset sampeyan.

Apa Kanggo nindakake Offshore

Apa Ora

Nalika kepercayaan luar negeri bisa menehi kesempatan babagan rencana pangreksan aset, sampeyan kudu milih pilihan kasebut kanthi wicaksana. Sampeyan kudu nggawe panyedhiya duwe pengalaman lan nggawe kepercayaan kasebut kanthi bener. Kajaba iku, organisasi sing duwe hubungan dawa karo kapercayan kudu nuntun pewujudane.

Nransfer aset metu saka AS dadi kepercayaan global kanggo nyegah kreditor saiki kanggo nglumpukake bisa uga penipuan penipuan. Nanging, iki mung masalah sipil sing umume ora ngasilake akibat pidana. Istilah sing luwih apik kanggo ukara iki yaiku "transaksi sing ora bisa ditrapake." Nyatane, iki tembung sing tepat sing digunakake dening Komisi Hukum Seragam. Iki amarga tembung apus-apus cenderung nduwe pemikiran sing ora resmi sing luwih serius tinimbang sing nyata.

pajak bank swiss

Hukum Pajak Perbankan Luar Negeri

Sejatine, ana siji tangkapan karo jinis akun investasi lepas pantai kasebut. Iki kanggo mesthekake kanggo ngetutake ukum "undang-undang" pajak Amerika Serikat. Undhang-undhang kasebut kalebu nggawe manawa sampeyan nindakake perkara kaya:

  1. Nglaporake transfer aset menyang kepercayaan manca menyang IRS.
  2. Distribusi saka kapercayan luar negeri sing ditampa dening wong Amerika bisa uga kena pajak kanggo wong kasebut.
  3. Kabeh penghasilan sing ora dikonfirmasi bisa uga kena pajak minangka penghasilan.
  4. Akun kanggo ngasilake bathi ing kapercayan luar negeri sing bisa digawe ing taun-taun sadurunge. Yen ora, distribusi bisa nyebabake Amerika mbayar pajak penghasilan ing taun kasebut. Iki padha kaya penghasilan sing ditampa ing taun-taun sadurunge. Yen penghasilan kasebut ora dilaporake sadurunge, sampeyan bisa uga kudu mbayar denda lan bungahe. Ing ngisor iki minangka penghasilan luar negeri yaiku netral pajak. Sampeyan ora mbayar pajeg luwih utawa kurang yen sampeyan nyekel dana ing luar negeri utawa ing pesisir.
  5. IRS bakal njaluk sampeyan (utawa CPA) sampeyan nggawe file pajeg sing gampang. Bentuk kasebut njlentrehake angka aset sing ana ing kapercayan. Kajaba iku, sampeyan bakal menehi jeneng sing entuk manfaat saka kepercayaan kasebut. Yen gagal ngajokake laporan iki, sampeyan bisa entuk duweke, antara liya, ragad $ 10,000 pungkasan. Yen gagal ngetrapake laporan kasebut, bisa uga luwih gedhe. Dadi, priksa manawa akuntan sampeyan wis rampung lan ngajukake formulir sing pas ing wektu sing tepat.

Translation

“Terjemahan”

Kanthi tembung liyane, IRS ora peduli yen sampeyan duwe akun luar negeri. Duwe akun luar negeri ora ngunggahake "panji abang", kaya sing dipercaya karo sawetara wong. Dheweke mung ngati-ati yen sampeyan nglaporake penghasilan. Apa sampeyan entuk bathi onshore utawa offshore, laporake apa sing sampeyan entuk. Dadi, ora adoh ing njaban ruangan utawa luar negeri sing penting kanggo IRS. Iki nglaporake penghasilan sing penting, ora preduli saka kedadeyan kasebut.

tips perbankan offshore

Tips Pajak Corporate lan Kepercayaan Luar Negeri

Ana sawetara tips penting pajak sing kudu sampeyan gandhengake minangka pemberi, pamindhahan, utawa eksekutif perumahan asing. Wong-wong sing mindhah aset dadi kapercayan manca AS uga ahli waris AS sing kudu ngerti informasi ing ngisor iki. Kajaba iku, yen sampeyan nyekel aset manca kaya ing perusahaan internasional, ana liyane sing sampeyan kudu ngerti. Khusus, tindakake tumindak sing cocog yen sampeyan mlebu ing kategori ing ngisor iki:

  1. Sampeyan minangka pemegang saham sing duwe 10% utawa luwih saka perusahaan lepas pantai. Kajaba iku, luwih saka setengah saham perusahaan kasebut duwe lima utawa kurang pamilik Amerika.
  2. Lima utawa sithik wong Amerika melu saham saham luar negeri. Kajaba iku, 60% lan ndhuwur penghasilan perusahaan kasebut saka investasi.
  3. Sampeyan duwe kontrol pemegang saham saka perusahaan lepas pantai nyekeli 50% utawa luwih akeh aset minangka aset investasi. Kajaba iku, sampeyan nggawe 75% lan ndhuwur penghasilan reged kanthi penghasilan investasi sing padha.

Apa ana panemumu sing bener? Yen mangkono, sampeyan kudu yakin kanggo nglaporake penghasilan babagan pajak pribadi. Dadi, kudu takon karo CPA sing pengalaman karo entitas internasional. Umume para CPA sing terkenal ing arena iki saka kutha-kutha sing luwih gedhe sing duweke wong sugih. CPA lingkungan sampeyan sing ramah saka Bugtussle, Kentucky bakal bisa uga nglampahi sirahe. Sampeyan isih bisa nggunakake wong utawa gal lokal kanggo filing dhasar. Nanging kanggo filing offshore, golek wong sing ngerti wilayah kasebut.

kesimpulan

kesimpulan

Cetha, sampeyan kudu nyiyapake amanah pangayoman aset luar negeri kanthi mbukak mripat. Nawakake cara kanggo nyelehake aset sampeyan ngluwihi para kreditor. Dadi, kanthi rencana cerdas, lan kesadaran filing pajak individu, sampeyan bisa nindakake kanthi bener. Kajaba iku, sampeyan bisa ndhelikake aset saka pengacara sing ora sopan. Mung yakin, ana cara sing efektif lan kuat kanggo nglindhungi dhewe saka bebaya legal. Dadi akeh wong biasa liyane sing tumindak saben dinane.

Dr. Kristy Nelson


<Kanggo bab 5

Kanggo bab 7>

kanggo-wiwitan

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]