Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Biaya Akun Bank Offshore

bab 10


Akeh wong netepake akun bank lepas pantai kanggo perlindungan aset saka tuntutan hukum lan kanggo privasi finansial. Sampeyan ora tuku pengeboran amarga sampeyan pengin ngebor. Sampeyan tuku siji amarga sampeyan pengin bolongan. Dadi, kita ora mung perlu takon, "Apa biaya kanggo netepake lan njaga akun luar negeri?" Kita uga kudu takon, "Apa biaya, perlindungan aset lan privasi finansial?"

Dadi, kanggo proteksi aset lan privasi finansial, aturan pisanan yaiku ora mbukak akun kasebut ing jeneng sampeyan dhewe. Bukak kasebut kanthi jeneng perusahaan ing luar negeri, LLC utawa kepercayaan. Upama jenenge Pat Smith. Sampeyan ngirid dhuwit saka bank ing dalan menyang pesisir sing diselenggarakake "Pat Smith." Tintingan transfer kabel ninggalake cathetan sing wis ditemtokake manawa sampeyan duwe akun ing luar negeri. Pramila kita umume mbukak akun bank luar negeri kanthi jeneng perusahaan utawa kepercayaan.

Iki nambah privasi, amarga transfer kabel ing lan metu uga liyane offshore banking transaksi ditindakake miturut perusahaan, dudu individu kasebut. Ragad persiyapan kanggo mbukak akun bank luar negeri biasane antarane $ 550 nganti $ 1,250. Iki gumantung karo bank lan ukum. Perusahaan luar negeri biasane nganggo antarane $ 1,685 lan $ 2,495. Dadi, total biasane $ 2,235 dadi $ 3,745 kanggo kaloro.

Biaya Akun Bank Offshore

Carane Sejatine Bank-Bank Luar Negeri Ana?

miturut Quora, ana bank-bank 14,600 ing donya kaya tulisan iki. Nanging, sawetara bank bakal mbukak akun wong asing, utamane saka AS, UK, Kanada utawa Australia. Plus, ana macem-macem tingkat layanan saka stupendous lan muasake nggawe downright ora nyenengake. Apa dhuwit sampeyan bisa aman? Sampeyan bisa dipercaya para bankir? Mikir bab iku. Iki dhuwitmu. Sampeyan pengin pengalaman perbankan sing nyenengake lan aman saka garis wiwitan.

Ana sawetara super aman, bank sing nyedhiyakake layanan sing apik. Nanging ana akeh bank sing metu ing kene kanggo nemokake sisih tengen kanthi bumbling ing saindenging Internet. Cara paling apik kanggo mangerteni yaiku takon karo wong sing wis nate ana sadurunge; khususe wong sing wis netepake akun luar negeri kanggo ewu wong. Dadi, nyewa pakar. Bakal entuk investasi cilik supaya bisa pas kanthi sepisanan. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap ana nomer telpon lan bentuk konsultasi ing layar iki. Nyambung lan njupuk kauntungan saka iku.

bank mata uang

Mbukak akun

Perbankan luar negeri mbutuhake aplikasi, tekun lan deposit awal kanggo ngaktifake akun. Aplikasi biasane langsung. Nduwe jeneng, alamat lan nomer telpon sampeyan. Biasane sampeyan bakal menehi perkiraan kasar babagan jumlah sing diarepake kanggo nggawe simpenan lan mundur lan informasi liyane.

Manawa, sampeyan pengin privasi. Nanging sampeyan ora pengin privasi banget manawa ana wong sing pura-pura sampeyan bisa mlaku menyang bank lan narik dhuwit. Dadi, kudu dirasakake, kayata salinan paspor sing diwarisake, tagihan utility asli lan huruf referensi dibutuhake. Dheweke kudu ngerti yen ana sing nelpon, email utawa mlaku menyang bank njaluk dhuwit, iku pancen sampeyan. Informasi sampeyan bakal rahasia. Nanging sampeyan pengin dhuwit kasebut menyang sampeyan, dudu wong sing ngomong dheweke. Iki minangka sebab gedhe kenapa dheweke njaluk dokumen identitas.

Minangka faktor stabilitas ekonomi nalika wong negoro mikirake bank dadi aman lan aman. Iki minangka prinsip universal. Dadi, komunitas internasional bebarengan saben taun ing Basel, Swiss kanggo nganakake standar perbankan internasional. Pira utang sing kudu dienggo bank yen dibandhingake karo aset bank? Pira regane kudu dijaga? Apa langkah-langkah sing kudu ditindakake supaya bathi nerusake pidana lan dana teroris ora metu saka sistem kasebut?

One of the most popular offshore banking jurisdiction is the Cayman Islands. Here you can read about an Cayman company and account.

Due Diligence

Dadi, alesan liyane sing mbutuhake kebutuhan kanggo bank-bank yaiku pengin pengin "wong apik" lan njaga "wong jahat." Sampeyan pengin privasi. Nanging sampeyan uga pengin supaya dhuwit aman lan bisa diakses. Mulane, sampeyan ora pengin pengatur internasional ngiringan bank lan beku dhuwit. Mangkene sing bakal kelakon yen sampeyan nuduhake bank karo reinkarnasi Osama Bin Laden. Banker ora mung njaluk ngenali dokumen amarga ora nyenengake. Dheweke pengin sampeyan lan pendeposit liyane dadi aman. Kajaba iku, dheweke ora pengin kelangan lisensi perbankan kanthi tanpa sengaja nrima wong ala menyang sistem kasebut.

OECD

Kenapa Mereka Aja Nggawe Pengecualian

Nindakake kabeh kekarepan kasebut sing dibutuhake standar internasional ora gratis. Iku regane dhuwit. Dadi, pramila mbukak akun luar negeri kalebu biaya persiyapan. Bank ora bakal risik ilang lisensi lan ngliwati proses rajin lan ngerti-kanggo-customer (KYC). Sampeyan bisa uga ujar sampeyan apike wong apik utawa gal sing apik. Nanging, bank ora ngerti sampeyan. Dadi, dheweke bakal mbutuhake sampeyan mbuktekake.

Bank ora bakal ngliwati angger-angger amarga sampeyan nelpon kanthi nggunakake geni saka tutuk. Dheweke ora bakal nggawe pangecualian amarga sampeyan mlumpat kaya monyet screeching amarga wis suwe banget utawa takon akeh informasi. Regulator lokal rutin audit bank. Dheweke kudu nggawe manawa bank wis mriksa kabeh kothak kanggo saben persiyapan akun. Dadi, aja ngarep-arep manawa sampeyan bakal mingset lan manthuk. Yaiku, dheweke ora bakal nuntun sampeyan ing sirah amarga sampeyan keset banget kanggo njaluk layang passport utawa referensi bank. Dheweke ora bakal risak kelangan lisensi kanggo sampeyan. Dheweke luwih seneng mung maju menyang pelanggan sabanjure sing melu program kasebut.

biaya perbankan lepas pantai

Biaya Offshore Banking

Ragad pangopènan saben wulan bisa mbukak saka $ 20 dadi $ 100, utawa liya-liyane. Fees transfer kabel biasane saka $ 25 dadi $ 75. Yen sampeyan pengin akun ing ngendi sampeyan bisa nandur modal ing pasar saham ana institusi sing bisa didol dhewe. Ana uga institusi sing bisa duwe manajer dhuwit sing wis pengalaman nggawe investasi kanggo sampeyan, kanthi persetujuan sampeyan. Managers dhuwit biasane ngisi persentase dhuwit sing dikepengini. Alamiah, jinis biaya lan jumlah sing diisi beda-beda miturut institusi. Dheweke bisa ana ing njero utawa njaba kisaran sing kasebut ing kene.

Tingkat bunga sing dibayar ing celengan, ragad saben wulan lan jinis akun beda-beda. Umume institusi finansial ing luar negeri duwe tarif kompetitif supaya bisa narik simpenan. Tingkat bunga sing dibayar ing luar negeri luwih dhuwur tinimbang lembaga domestik. Proses netepake akun bank ing luar negeri sampeyan bakal kalebu biaya pangolahan, biaya kurir lan sawetara biaya macem-macem. Prekara kasebut bisa uga kalebu barang kayata biaya notaris, dll. OffshoreCompany.com wis mbantu ewonan wong mbukak akun lepas pantai pribadi, lan dipercaya. Dadi, ngerteni kanggo kita lan kita bisa nulungi kabutuhan saiki.

Temokake apa hak ukum lan bank sing cocog kanggo sampeyan gampang. Mung nggunakake nomer utawa wangun priksaan ing ndhuwur lan jelasake kabutuhan sampeyan.


<Kanggo bab 9

Kanggo bab 11>

kanggo-wiwitan

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]