Префрлани информации за компанијата

Реални одговори од искусни професионалци

Поставувајте прашања за оф-шор банкарството, формирање на компанија, заштита на средства и сродни теми.

Повикајте сега 24 ч. / Ден
Доколку консултантите се зафатени, ве молиме јавете се повторно.
--1 800 959 8819-

Бизнис Видови

Откако офшор јурисдикција е избрана врз основа на вашите потреби и придобивките што ги барате, изборот на типот на компанијата го следи истиот процес на одлучување. Популарни офшор компании формирање надлежности нудат корпорации и друштва со ограничена одговорност, меѓу другите. Во зависност од она што го барате со вашите планови за офшор, може да биде решение само една компанија или корпорација, плус дополнителна правна алатка или банкарска сметка. Во некои случаи потребни се банкарски сметки, фондови и други структури за да се изгради комплетната стратегија што е соодветна за вас. Еве неколку примери и повеќе информации за офшор компании:

Видови врвни ентитети за офшор компании

Невис ДОО нуди супериорна заштита на средствата над законот за корпорации на многу други јурисдикции и е формирање на офшор компанија која најмногу ја препорачуваме за заштита на средствата и финансиската приватност. Ова обезбедува клучен аспект на планот за заштита на средства поради супериорните одредби од другите земји. На пример, кога член (сопственик) на Невис ДОО е тужена, постојат одредби во законот што ги штити средствата во рамките на ДОО од одземање од добиената пресуда. За повеќе информации за Невис друштво со ограничена одговорност ве молиме посетете го делот за веб-страница.

Британски Девствени Острови префрлани компании или меѓународна бизнис компанија (IBC) е реномирана јурисдикција и нуди приватноста на сопственоста за средствата кои се чуваат внатре во компанијата и способноста за пренос на живеалиште. ИБЦ се изземени од локалните даноци и такси, заедно со огромните бенефиции за приватност и доверливост.
Нашата веб страница нуди дополнителни информации за меѓународниот бизнис компанија (IBC).

Белизе префрлани компании се популарни структури поради едноставноста и економичноста на надлежноста. Исто така, нуди висок степен на приватност и заштита. Белизе е единствената земја што зборува англиски во Централна Америка.

Панама ИБЦ сега е стабилно присуство во Централна Америка со респектабилен потенцијал за раст на бизнисот. Панама нуди силна финансиска тајност и релативно стабилна економија. За повеќе информации за IBC во Панама, посетете го овој дел од нашата веб страница.