Informacione në det të hapur të kompanisë

Përgjigjet reale nga profesionistët e eksperimentuar

Bëni pyetje në lidhje me bankën në det të hapur, formimin e kompanisë, mbrojtjen e pasurive dhe tema të ngjashme.

Thirrni tani 24 Hrs./Day
Nëse konsulentët janë të zënë, ju lutemi telefononi sërish.
1-800-959 8819-

Mbrojtja e aseteve

Në det të hapur Company.com ka ndihmuar të mbrojë miliona dollarë për mijëra klientë me mbrojtje të pasurive të hekurta. Ne mund t'ju ndihmojmë gjithashtu.

Arsyet për të mbrojtur pasuritë tuaja

  • Padia e biznesit / partnerit
  • Padia personale
  • Divorc
  • Kreditorë të padrejtë / të paligjshëm

Mbroni shtëpinë tuaj, kursimet dhe investimet

Ne ofrojmë një numër të shërbimeve të mbrojtjes së aseteve që variojnë nga të thjeshta dhe të sigurta në komplekse dhe kundër plumbave. Çdo konsultim FALAS do të rezultojë në marrjen e një zgjidhje me porosi që është e drejtë për asetet tuaja dhe rrezikun personal. Nuk ka asgjë të vogël për të mbrojtur.

Strategjitë më të mira të mbrojtjes së pasurive 3

  1. Krijo një Trust në Det të hapur
  2. Caktoni një llogari bankare ndërkombëtare me 100% privacy
  3. Filloni një korporatë në det të hapur ose kompani me përgjegjësi të kufizuar për mbrojtjen maksimale

Ne premtojmë të punojmë me ju dhe të gjeni zgjidhjen më të mirë të mundshme për të mbrojtur pasuritë tuaja nga sekuestrimi i padëshiruar. Telefononi ose plotësoni formularin e kontaktit në këtë faqe.

Formimi i kompanisë në det të hapur dhe mbrojtja e pasurive

Vendosja e aseteve në kompanitë e huaja dhe strukturat ligjore mund të ofrojë një shtresë të fortë mbrojtjeje nga detyrimet e ardhshme. Disa nga individët më të pasur dhe më të mbrojtur ligjërisht në botë do të thonë një gjë: "Mos e mbani asgjë, kontrolloni gjithçka". Duke pasur llogari bankare dhe pasuri të tjera në pronësi të subjektit tuaj, i bëjnë ato të vështira për të gjetur nëpërmjet një kërkimi profesional të pasurisë.

Inkorporimi i kompanisë në det të hapur dhe mbrojtja ligjore

Nëse një kundërshtar ligjor është duke ndjekur padi, kjo zakonisht përfshin një kërkim të pasurisë për të siguruar që do të ketë kthim nëse duhet dhënë një gjykim. Pasja e pasurisë në emër të një individi mund të zbulohet shpejt përmes kërkimeve të regjistrave të thjeshtë. Formimi i kompanive në det të hapur dhe titullimin e aseteve tek kompania, do të thotë se ato nuk lidhen më me emrin tuaj. Prandaj pasuritë tuaja mund të mbrohen nga kundërshtarët, gjyqtarët dhe vendimet gjyqësore thjesht duke përfshirë në det të hapur.

Një përfitim tjetër që mund të përfitoni është thjeshtësia. Shumica e juridiksioneve në det të hapur e bëjnë të thjeshtë për këdo që është i interesuar të inkorporojë. Kompania në det të hapur është lider botëror në formimin e biznesit në det të hapur. Ne ndihmojmë në strategjinë tuaj dhe zhvillimin e një plani për mbrojtjen e pasurisë për nevojat tuaja.