Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Offshore Banking sareng Aset Protéksi

bab 6


perlindungan asset lepas pantai

Éta saé pikeun mikiran dunya salaku tempat anu hadé dimana anjeun moal pernah ngalaman masalah hukum. Nanging, upami anjeun diajar statistik, anjeun bakal mendakan yén aya kasempetan anu saé anjeun bakal ngahukum sareng gugatan dina panangan anjeun. Langkung ti hiji. Numutkeun pengacara Jay Mitten, jalmi rata-rata di AS ngadangu tujuh gugatan dina jangka hirupna. Kalayan éta, asalna pengacara anu teu sopan nambihan suluh sareng nyababkeun seuneu masalah anjeun.

Ieu malah mungkin pikeun jalma biasa anu gaduh usaha sorangan. Sapertos kitu, gugatan anu teu kaduga-sigana usaha anu remen pikeun nangkep kabeungharan anjeun-tiasa waé dikirimkeun ka panto anjeun. Hiji hal anu pasti pikeun kalolobaan jalma. Henteu janten masalah naha gugatan anu ngaliwatan bisnis atanapi masalah pribadi. Éta tiasa janten cerai, atanapi malah ngaluarkeun pajeg. Iraha anjeun muka angin di pengadilan, anjeun hoyong aset anjeun, atanapi sakedik sababaraha di antarana, tetep dijagi. Sapertos kitu, seueur anu giliran perbankan lepas pantai digabungkeun sareng alat hukum anu leres pikeun ngajagi asetana tina perils musibah sapertos kahirupan.

Perlindungan Perusahaan Offshore

Naha Offshore Banking?

Janten, naha jalma muka rekening bank luar negeri? Amérika Serikat ngan ngagaduhan 4.2% tina pangeusi dunya. Nanging, éta gaduh 80% ahli hukum di dunya sareng 96% tina gugatan dunya. Janten, perlindungan asset mangrupikeun nami kaulinan pikeun Amerika sabab ieu mangrupikeun ancaman anu paling kuat pikeun kauangan. Kaseueuran jalma-jalma anu mindahkeun modal pribadi kaluar nagara fokus kana konsép panyalindungan aset. Tambihkeun, aranjeunna meryogikeun pikeun ngajaga kauntungan anu bakal aya ancaman anu bakal datang - pemiutang, litig, sareng cerai. Kaseueuran serangan hukum asalna tina jero AS.

Aranjeunna ogé condong nganggo akun luar negeri pikeun ngaminimalkeun pamayaran pajak maranéhanana. Ieu biasana pikeun panghasilan anu sumping ti nagara-nagara sanés. AS ngasupan rakyatna pikeun penghasilan dunya. Nanging, perusahaan sapertos Apple sareng Google tameng dana luar negeri sareng nikmati tabungan pajeg anu luar biasa. Henteu siga AS, sababaraha nagara anu henteu pajeg warga pikeun penghasilan di dunya. Saréréa teu tiasa ngamangpaatkeun ieu, kumaha, teras milarian nasihat pajak anu dilisensikeun heula. Sakali deui, ulah ngan ukur jangjang éta anémutan "éta kedah sapertos kieu" strategi pajeg dina pikiran anjeun. Meunang naséhat pajeg anu dilisensikeun.

Pikeun jalma anu milu dina panangtayungan aset, aranjeunna sering nempatkeun aset-aset ieu di salah sahiji sababaraha nagara leutik anu mandiri. Wewengkon ieu milarian pasar asing anu kabetot siap jasa perbankan luar nagri. Seueur nagara ieu ngagaduhan panerapan anu ngabebaskeun harta tina pengadilan. Tambihkeun, sababaraha daérah tiasa nyayogikeun privasi anu saé pikeun anu investasi dina rekening ieu. Alami, hukum wajibkeun hiji jalma pikeun nuturkeun hukum nagara-nagara sorangan.

perlindungan asset lepas pantai

Offshore Aset Protection

Perlindungan aset sakapeung butuh sababaraha bentuk. Sanaos aya seueur pilihan luar negeri, kendaraan luar negeri biasana jauh langkung efektif pikeun tujuan perlindungan aset. Kapercayaan, amanah luar negeri nawarkeun anu maksimal pikeun perlindungan aset. Jeung émut, upami anjeun ngarasa kaliru ngeunaan nyandak rute ieu, entong. Barina ogé, éta barang anjeun anu kami bahas - jalma anu anjeun kerja keras pikeun dipikolehi.

Nyaho yén inti na, perlindungan aset sanés lain ti administrasi résiko. Éta sapertos meuli kawijakan asuransi; sareng biasana langkung pelindung sareng biaya-efektif. Upami anjeun nuju usaha ayeuna, teras anjeun ngartos kumaha susahna pikeun milari kauntungan. Ku kituna, ngadamel bénténg anu duanana ngajagi buah pagawéan anjeun sareng ngahémat artos sigana anu maneuver wijaksana.

Upami anjeun beroperasi langkung ti hiji bisnis anjeun henteu kéngingkeun klaim-klaim ti salah sahiji bisnis anu matak bahaya. Sapertos kitu, anjeun panginten badé mikir ngeunaan hiji lembaga individu pikeun unggal bisnis. Pendekatan ieu nempatkeun unggal usaha kana liang cubby masing-masing. Ku cara éta, gugatan ngalawan hiji perusahaan moal topple sadaya kakaisaran anjeun. Salaku tambahan, anjeun maksimalkeun kakuatan strategi perlindungan aset anjeun nalika anjeun ngalakukeun di luar negeri. Janten, naon pilihan anjeun pikeun perlindungan aset luar negeri?

perlindungan asset

Nevis sareng Aset Protéksi

Nevis mangrupikeun salah sahiji daerah pantai luar negeri anu munggaran pikeun nawiskeun perlindungan aset sareng statusna. Ieu mangrupikeun hiji cara pikeun nyobian sareng saimbang résiko tina ngajalankeun sababaraha usaha. Perusahaan di Nevis ogé tiasa ngaleungitkeun serangan sneak anu asalna ti pengacara anu teu jelas. Nganggo jasa pembentukan perusahaan, sapertos kieu, anjeun tiasa nyetél bisnis luar negeri. Ngagabungkeun sareng amanah luar negeri sareng / atanapi yayasan lepas pantai ti sagala rupa yurisdiksi di sakuliah dunya tiasa ngabantosan larangan.

Para ahli sering nyarankeun usaha luar negeri Nevis sabab hukumna langkung milih privasi sareng perlindungan aset. Nevis LLC, tina tulisan ieu, nawiskeun statistika perlindungan aset anu paling mujarab di mana waé perusahaan luar negeri.

Kunaon Nevis?

Ieu sababaraha alesan kunaon Nevis LLC (khususna lamun dihijikeun sareng amanah Nevis) mangrupikeun alat panyalindungan aset anu hadé:

  • Hiji kedah nempatkeun beungkeut $ 100,000 sateuacan ngajukeun gugatan pikeun ngudag pertimbangan ngalawan kapentingan kaanggotaan dina Nevis LLC.
  • Mindahkeun palsu statut tina watesan ngan ukur dua taun. Éta artosna nalika anjeun nempatkeun aset kana Nevis LLC, dua taun saatos, Nevis pangadilan moal ngadangu kasus éta.
  • Di luhur ieu, kreditor peryogi ngabuktikeun saluareun anu cangcaya anu munasabah anu boga Nevis LLC dibiayaan LLC pikeun ngajaga aset tina kreditor éta.
  • Perlindungan aset anu ngajaga kreditor tina nangkep perusahaan atanapi aset anu diidinan dipasihan ka hiji-anggota tambahan kana sababaraha anggota LLCs.
  • Sanaos aya saurang nampi paréntah pangecas, éta kadaluwarsa di tilu taun sareng kreditor moal tiasa nganyatakeunana.

Malahan langkung kuat tibatan Nevis LLC nyaéta panyalindungan aset Nevis. Pikeun nempatkeun éta dina istilah anu langkung kuat, éta Nevis percanten mangrupikeun salah sahiji alat panyalindungan aset anu paling efektif di dunya. Nalika pengadilan AS nyarios "ngagentos artos" para wali luar negeri nyarios, "hapunten, anjeun henteu gaduh yurisdiksi di dieu." Nalika kami ngadegkeun kapercayaan Nevis kami lebet hiji Nevis LLC. Ku cara éta, klien mangrupikeun manajer di LLC nalika waktu-waktosna saé. Teras nalika anjeunna ditarajang ku serangan hukum, wali amanah (firma hukum urang di Nevis) tiasa ngaléngkah sareng ngaktipkeun benteng perlindungan harta.

Bélis Amanah Bank

Bélis sareng Aset Protection

Belize nawiskeun formasi perusahaan luar negeri sareng perbankan luar negeri. Saatos Nevis, éta mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun ngajagaan aset sareng privasi. "Belize mangrupikeun nagara anu bakal kuring nyumputkeun artos sareng hirup upami kuring kedah," saur Dennis Lormel, urut kapala Seksi Kajahatan Kaunter FBI. "Kanyataanna kuring bakal dijagi parantos di dinya, sareng pamaréntahan (AS) sigana moal tiasa extradite kuring atanapi lebet kana rekening bank kuring." Alami, éta ngan ukur nyarankeun yén anjeun nganggo perbankan luar nagri. pikeun salah sahiji seueur sah, tujuan hukum.

Saatos Nevis, thou Bélis LDC digabungkeun jeung Belize amanah mangrupikeun dua alat panyalindungan aset anu langkung kuat di dunya. Ieu naha.

Naha Belize?

  • Kontribusi modal (dana anu disumbang pikeun netepkeun LDC) dibebaskeun tina klaim pamayaran palsu tina kreditor.
  • The statute of limit on conveyance curang for a Belize LDC pondok pisan. Ngan ngan ukur sataun ti ngadegna sareng dibiayaan atanapi ngan dua taun ti waktos asupan anu ditransferkeun ka dinya.

Kapercayaan Belize gaduh mangpaat anu sami sareng langkung kuat tibatan LDC. Biasana urang nyetél kapercayaan Belie sareng lebet Belize LDC. Saperti sareng Nevis LLC, klien mangrupikeun manajer Belize LDC dugi ka "hal goréng" kajadian. Teras nalika kreditor nyerang, Belize dipercanten léngkah-léngkah sareng ngajagi aset. Pengadilan lokal anjeun henteu gaduh yurisdiksi kanggo para wali Belize. Janten, aranjeunna henteu tiasa mekarkeun kamanah pikeun matuh.

The statute watesan dina transfer curang pikeun percanten Belize sakumaha pondok sakumaha tiasa. Kanggo hasil ilai atanapi pusaka klaim angger-angger watesan nyaéta enol. Hartina, pas aya anu mindahkeun aset sapertos kana amanah, amanahna ngajagaan aranjeunna.

Kepulauan Cook Shield

Ngahindarkeun Aset anjeun

Pikeun insulate aset anjeun tina klaim pengacara anu teu jelas, anjeun kedah ngira-ngira résiko anjeun sareng nilaina sareng jinis asét anjeun. Perencanaan kauangan luar nagri nawiskeun seueur pilihan anu henteu kapayun di domestik. Pikeun mimitian ku, sateuacan ngaluncurkeun perencanaan maju pikeun ngalindungan aset pribadi anjeun, ieu mangrupikeun naon anu kudu dilakukeun. Anu kahiji, anjeun kedah mastikeun yén anjeun gaduh yayasan perlindungan aset anu saé.

Intina, anjeun kedah nempatkeun aset kana perkakas sah anu leres. Sumawona, anjeun kedah milih yurisdiksi anu ditangtoskeun pikeun ngahontal perlindungan anu dipikahoyong. Anjeun tiasa ngabédakeun aset anjeun dina pakakas hukum ieu dina bank anu aya di yurisdiksi anu henteu mikawanoh pertimbangan asing. Éta lumayan lempeng sareng gancang netepkeun. Salaku tambahan, ku cara ngajantenkeun anjeun tiasa ngajagi aset sareng idéntitas anjeun nalika ngalakukeun bisnis internasional. Hayu urang terang yén ieu mangrupikeun kahayang anjeun sareng kami bakal nunjukkeun ka anjeun kumaha.

nu Kapuloan Cook percanten or Nevis percanten digabungkeun sareng LLC offshore LLC di jero amanina mangrupikeun kombinasi anu saé. Sakumaha anu dinyatakeun di luhur, nalika pangadilan AS nungtut yén anjeun mawa artos éta deui, tegas hukum luar negeri kami tiasa nolak matuh.

perusahaan kalangkang

Pausahaan kalangkang pikeun Protéksi Keuangan

Narikna, The Tribun-Pariksa nyatet yen kira-kira lima puluh persén sadaya dagangan di dunya jalan nuju sadhasil pajeg. Hiji metodeu panganggoan perbankan ka perbankan lepas pantai ieu meunang akun bank swasta dina ngaran pausahaan. Sapertos kitu, éta tameng artis tina anu langkung seueur ngeunaan saha waé anu badé simpen. Ieu bisa ngawengku creditors, ahli hukum, urut salaki, atawa manuk hering.

"Ngagaduhan perusahaan anonim saé seueur pikeun kagiatan ... kagiatan, sareng perusahaan anonim henteu gampang," saur Jason Sharman, akademik perbankan luar nagri di Griffith University di Australia. Nyieun perusahaan tiasa gancang sareng gampang. Kanyataanna, ieu mangrupikeun spesial kami sareng dina waktos damel, tegalan kami nyiptakeun perusahaan luar negeri dina unggal dinten. Kéngingkeun akun bank luar negeri pikeun perusahaan lepas pantai anjeun tiasa nyandak waktos langkung seueur sareng usaha. Janten kéngingkeun pitulung ti batur anu ngagaduhan pangalaman dina industri. Sakali deui, ieu mangrupikeun hal anu kami ogé lakukeun unggal dinten - ngabantosan klien buka akun luar pesisir. Nalika anjeun lakonan sami, anjeun dipikaresep bakal mendakan éta ogé berharga lamun aya pikeun ngajagaan diri anjeun tina serangan finansial.

Sababaraha akun bank luar negeri mung butuh sababaraha rébu dolar pikeun deposit pambukaana. Batur, utamina akun bank Swiss peryogi jumlah santun pikeun dana pikeun. perbankan Swiss sering ngabutuhkeun tina $ 250,000 ka $ 1 juta pikeun muka akun.

kapercayaan lepas pantai

Offsore Trusts pikeun Protection Aset

Perencanaan pelindung aset luar negeri parantos janten bahan kontroversial sababaraha taun ka pengker. Rencana panyalindungan aset anu pangsaéna nyaéta ngajantenkeun amanah anu teu tiasa dicabut gaduh kakawasaan janjian khusus. Ieu sabab UU henteu nganggap aset dipercanten salaku harta tina Settlor. Tetep diémutan, nalika anjeun mésér kapercayaan, anjeun henteu ngan mésér kapercayaan. Salaku tambahan, anjeun mésér pangalaman pribadi nulis amanatna.

Dina raraga ngajagi anjeun, profésional kedah meraran éta leres dumasar kana statut sareng pangalaman hukum kasus anu saleresna. Janten, ieu sanés ngalakukeun éta waé. Neangan pitulung. Barina ogé, ieu artos anjeun. Aya seueur bentuk amanah. Unggal jinis gaduh tujuan atanapi tujuan anu béda.

Nilik kapercayaan luar negeri sigana mangrupikeun pilihan panghadéna anjeun dina hubungan kaamanan anjeun. Nyatana, kami parantos mendakan percantenan lepas pantai anu paling kuat tiasa aya.

Jalma nganggo amanah luar negeri kanggo langkung ti langkung ti ngahindarkeun kreditor normal. Salaku conto, aranjeunna ngalakukeunana pikeun jalma anu ningali pikeun ngabongkar kabeungharanna dina kasus kompénsasi pagawé. Urang ogé tiasa ngagunakeun éta pikeun ngajagi harta anjeun tina pengacara anu teu sékrésif pikeun ngagugat mobil, seuneu anu ngaleungitkeun karusakan langkung seueur tina asuransi anjeun, jsb.

Saperti téknik panyalindungan aset séjén, langkung saé pikeun nyimpen amanah pikeun damel sateuacan gugatan ditarajang. Ku cara éta, éta paling hadé pikeun ngajagaan anjeun. Leres, anjeun tiasa ngagunakeun éta salaku bénténg pos-gugatan. Tapi pre-rencana idéal. Kapercayaan di luar negeri, pikeun tujuan ieu, direncanakeun minangka amanah perlindungan aset. Hartina, tujuan tungtung nyaéta pikeun ngajaga aset anjeun.

Naon Anu Sadérék Luar Pesisir

Naon Teu Laksanakeun

Sanajan amanah luar negeri tiasa nawiskeun kasempetan ngarencanakeun pelindung aset, anjeun kedah ngadeukeutan pilihan ieu sacara bijaksana. Anjeun kedah mastikeun panyadia anjeun gaduh pangalaman sareng ngadamel amanah anu leres. Tambihkeun, hiji organisasi anu ngagaduhan hubungan anu salami sareng wali kedah ngabimbing nyiptakeunana.

Nransferkeun aset ka luar AS kana kapercayaan global pikeun nyegah kreditor ti ayeuna ngempelkeun tangtosna conveyance curang. Nanging, ieu mangrupikeun masalah sipil anu umumna henteu ngagaduhan konsekuensi kriminal. Istilah anu langkung saé pikeun ungkapan ieu mangrupikeun "transaksi anu teu sah." Kanyataanna, ieu mangrupikeun frasa anu tepat anu ditanggalankeun ku Komisi Hukum Uniform. Soalna kecap na curang condong mingpin anu teu jelas kana pamikiran anu langkung serius tibatanana.

pajeg bank swiss

Hukum Pajak Perbankan lepas pantai

Dasarna, aya hiji tangkapan sareng jinis-jinis akun investasi luar negeri ieu. Éta téh pikeun mastikeun nuturkeun Amérika Serikat "undang-undang Haven" hukum. Hukum ieu kalebet mastikeun ngalakukeun hal sapertos:

  1. Ngalaporkeun sagala asset ditransfer kana kapercayaan asing kana IRS.
  2. Distribusi ti amanah luar negeri anu ditampi ku Amérika kamungkinan tiasa ditata kana jalmi éta.
  3. Sagala penghasilan anu henteu kadaptar tiasa dicajak salaku penghasilan.
  4. Akun pikeun panghasilan anu akumulasi di amanah luar negeri anu parantos dibangkitkeun taun-taun sateuacanna. Upami teu kitu, panyebaran tiasa nyababkeun Amérika mayar pajeg panghasilan dina taun-taun éta. Ieu atos sapertos pendapatan penghasilan dina taun-taun sateuacanna. Upami panghasilan teu dilaporkeun sateuacanna, anjeun panginten kedah mayar dua hukuman sareng kapentingan. Dasar nyaéta yén pendapatan luar negeri nyaéta nétral pajak. Anjeun teu mayar langkung atanapi kirang pajeg upami anjeun nahan dana anjeun ka luar negeri atanapi onshore.
  5. IRS bakal naros anjeun (atanapi CPA anjeun) pikeun ngajantenkeun wangun pajeg anu sederhana. Bentukna ngajelaskeun nilai harta lebet kana amanah. Salaku tambahan, anjeun bakal namikeun ahli parantos asli anu amanah. Upami anjeun gagal ngalaksanakeun laporan ieu anjeun tiasa kéngingkeun denda, diantara anu sanés, biaya telat $ 10,000. Upami anjeun gagal ngémutan laporan lengkep, éta tiasa langkung ageung. Janten, pastikeun ka akuntan lengkep sareng file kana bentuk-bentuk sederhana dina waktuna.

tarjamahan

The "Tarjamahan"

Dina basa sanés, IRS henteu paduli upami anjeun ngagaduhan akun luar negeri. Gaduhan akun luar nagri henteu ngumpulkeun "umbul beureum," sapertos anu dipercaya ku sababaraha urang. Aranjeunna ukur paduli yén anjeun ngalaporkeun panghasilan Anjeun. Naha anjeun kéngingkeun kauntungan luar negeri atanapi lepas pantai, wartoskeun naon anu anjeun kéngingkeun. Janten, éta henteu lepas atanapi onshore anu penting pikeun IRS. Éta ngalaporkeun pangasilan anjeun anu penting, henteu masalah naha éta munculna pendapatan.

tips perbankan lepas pantai

Tips Pajak Perpustakaan sareng Percobaan

Aya sababaraha tips pajeg penting anu anjeun kudu sadar salaku hibah, transferor, atanapi eksekutif perumahan manca. Jalma anu ngarobih aset kana kapercayaan luar negeri AS ogé ahli waris kepercayaan asing kedah terang inpormasi ieu. Kitu oge, upami anjeun nyekel aset deungeun anjeun sapertos di perusahaan internasional, aya hal sanés anu anjeun kedah terang. Husus, lakukeun tindakan anu leres upami anjeun tumiba kana salah sahiji kategori di handap ieu:

  1. Anjeun hiji pemegang saham anu gaduh 10% atanapi langkung tina perusahaan luar negeri. Tambih Deui, langkung ti satengah saham korporasi gaduh lima atanapi langkung ti hiji Amérika.
  2. Lima atanapi pangsaeutikna Amerika ngiringan saham perusahaan luar nagri anjeun. Salaku tambahan, 60% sareng luhureun panghasilan perusahaan éta ti investasi.
  3. Anjeun gaduh kadali shareholder pausahaan lepas pantai ngayakeun 50% atanapi langkung tina aset salaku aset investasi. Salaku tambahan, anjeun ngadamel 75% sareng saluhureun panghasilan kasar kalayan panghasilan investasi anu sami.

Naha aya anu di luhur leres? Upami kitu, anjeun kedah mastikeun pikeun ngalaporkeun panghasilan dina mulih pribadi anjeun. Janten, pastikeun ka konsultasi sareng CPA anu ngalaman sareng badan internasional. Kaseueuran CPA anu kawéntar dina arena ieu nyaéta ti kota-kota anu langkung ageung anu gaduh sajumlah jalma beunghar. CPA lingkungan ramah anjeun ti Bugtussle, Kentucky bakal sigana dina sirahna. Anjeun masih tiasa nganggo lalaki lokal atanapi gal anjeun pikeun dasar filings. Tapi pikeun panyaring luar negeri, kéngingkeun jalma anu terang daérah éta.

kacindekan

kacindekan

Jelas, anjeun kedah nyetél amanah perlindungan aset luar negeri sareng panon anjeun kabuka. Éta nawiskeun cara nempatkeun aset anjeun saluareun jangkauan kreditor. Janten, kalayan rarancang pinter, sareng kasadaran filing pajak individu, anjeun tiasa ngalakukeun hal anu leres. Tambih Deui, anjeun tiasa nyumputkeun aset anjeun tina pengacara anu teu jelas. Ngan yakin, aya cara anu efektif sareng kuat pikeun nangtayungan diri tina bahaya hukum. Janten seueur jalma-jalma sanés biasa anu ngalakukeun unggal dinten.

Dr. Kristy Nelson


<Ka bab 5

Ka bab 7>

ka-awal

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]