Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Waragad Akun lepas pantai Bank

bab 10


Kalolobaan jalma ngadegkeun rekening bank lepas pantai pikeun panangtayungan asset ti gugatan jeung privasi finansial. Anjeun henteu mésér bor sabab rék bor a. Anjeun meuli hiji sabab hoyong liang. Janten, urang henteu ngan ukur nganna nanyakeun: “Naon anu ngarugikeun pikeun ngadamel sareng miara akun lepas pantai?” Urang ogé perlu nanya,

Janten, pikeun panyalindungan asset sareng privasi keuangan, aturan anu munggaran henteu muka akun dina nami anjeun sorangan. Buka dina nami korporasi luar negeri, LLC atanapi amanah. Anggap nami anjeun Pat Smith. Anjeun ngiringan artos ti bank tina jalan ka luar pesisir anu diayakeun ku "Pat Smith." Jalan jalur transfer kawin daun catetan anu panjang yén anjeun gaduh akun di luar negeri. Éta pisan sababna naha urang umum muka rekening bank luar negeri kalayan nami perusahaan atanapi amanah.

Hal ieu ngamungkinkeun privasi, sabab kawat mindahkeun sareng kaluar ti ogé anu sanés perbankan lepas pantai transaksi dilakukeun dina nami perusahaan, sanes na individu. Biaya pangaturan pikeun muka akun bank luar negeri biasana antara $ 550 dugi $ 1,250. Ieu gumantung kana bank sareng yurisdiksi. Hiji pausahaan luar negeri biasana ngalir antara $ 1,685 sareng $ 2,495. Janten, total biasana $ 2,235 ka $ 3,745 kanggo duanana.

Waragad Akun lepas pantai Bank

Sakumaha seueur Bank lepas pantai Aya?

Numutkeun kana Quora, aya kira-kira bank 14,600 di dunya sakumaha tina tulisan ieu. Najan kitu, saeutik pisan bank bakal muka rekening pikeun asing, utamana di AS, Inggris, Kanada atanapi Australia. Tambih Deui, aya rupa-rupa tingkat layanan ti henteu berperan sarta nyugemakeun do downright pikaresepeun. Bakal artos sehat? Dupi anjeun percanten ka bankir? Pikirkeun hal. Ieu duit Anjeun. Anjeun hoyong pangalaman perbankan pikaresepeun sareng aman saatos garis mimiti.

Aya sajumlah super aman, bank anu nyayogikeun jasa anu saé. Tapi aya seueur teuing bank kaluar pikeun milari anu leres ku cara bumbling di Internét. Cara anu pangsaéna pikeun naroskeun nyaéta pikeun naroskeun jalma anu kantos kantos aya; khususna batur anu parantos ngadegkeun akun luar negeri pikeun rébuan jalma. Janten, nyewa ahli. Éta bakal bernilai investasi leutik pikeun meunangna pas mimiti. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi telepon sareng bentuk konsultasi dina layar ieu. Ngahontal sareng ngamangpaatkeunana.

mata uang bank

Muka hiji Akun

Perbankan luar negeri merlukeun aplikasi, karajinan kedah sareng deposit awal pikeun ngaktipkeun akun anjeun. Aplikasi biasana lempeng. Éta ngagaduhan nami anjeun, alamat sareng nomer telepon. Anjeun biasana bakal masihan perkiraan kasar tina sabaraha anjeun badé neundeunkeun sareng mundur sareng inpormasi anu sanés.

Pasti, anjeun hoyong privasi. Tapi anjeun henteu hoyong pisan privacy anu aya anu nyamar janten anjeun tiasa leumpang kana bank sareng mundur artos anjeun. Janten, karajinan, sapertos salinan paspor anu notarized, hiji bil utiliti anu asli sareng hurup rujukan diperyogikeun. Aranjeunna kedah terang yén upami aya telepon, email atanapi jalan-jalan ka bank pikeun ménta artos éta leres anjeun. Inpormasi anjeun bakal rahasia. Tapi anjeun hoyong artos anu angkat ka anjeun, sanés jalma anu nyatakeun aranjeunna. Éta mangrupikeun alesan pangna kunaon aranjeunna nyuhunkeun dokumén idéntitas.

Éta mangrupikeun faktor stabilitas ékonomi nalika nagara urang ngaraosan bank-bankna salaku aman sareng aman. Ieu mangrupikeun prinsip universal. Janten, komunitas internasional sasarengan unggal taun di Basel, Swiss janten standar standar perbankan internasional. Sakumaha seueur hutang anu kedah dibutuhkeun ku bank dibandingkeun sareng aset bank? Sakumaha seueur kontan anu kedah dijaga? Naon léngkah anu kedah diperhatoskeun pikeun ngajaga hasil kriminal sareng dana téroris teu kaluar tina sistem ieu?

Salah sahiji yurisdiksi perbankan luar negeri anu paling populér nyaéta Kapuloan Cayman. Di dieu anjeun tiasa maca ngeunaan hiji Perusahaan Cayman sareng Akun.

Pamariksaan

Janten, alesanana sanés yén bank-bank meryogikeun karep nyaéta yén aranjeunna hoyong ngabagéakeun ka "jalma anu saé" sareng tetep kaluar "lalaki jahat." Anjeun meureun hoyong privasi. Tapi anjeun ogé hoyong artos anjeun aman sareng tiasa diaksés. Ku sabab éta, anjeun henteu badé régulator internasional pikeun mareuman bank sareng ngabébaskeun artos anjeun. Éta anu bakal kajantenan upami anjeun ngabagi bank sareng reinkarnasi Osama Bin Laden. Bankers ulah ngan naroskeun kanggo ngidentipikasi dokumén sabab éta buliguna. Aranjeunna hoyong anjeun sareng pendepét sanésan janten aman. Sumawona, aranjeunna henteu daék kaleungitan lisénsi perbankanna ku jalan naon kalayan narima jalma jahat kana sistem.

OECD

Naha Aranjeunna Ulah Jieun Pangecualian

Ngalakukeun sadayana kakawasaan ieu anu dipikabutuh ku standar internasional henteu gratis. Éta artos artos. Janten, sababna éta muka akun luar pantai ngalibatkeun biaya pangaturan. Bank henteu résiko kaleungitan lisénsi sareng ngalangkungan proses karajinan sareng terang-ka-palanggan anjeun (KYC). Anjeun tiasa nyarios anjeun téh bodo nice atanapi gal nice. Nanging, bank sanés terang anjeun. Janten, aranjeunna bakal peryogi anjeun ngabuktikeun.

Bank moal jalanan peraturan sabab nyauran aranjeunna kalayan seuneu némbak tina sungut anjeun. Aranjeunna moal nyieun pengecualian sabab anjeun ngaluncat ka luhur sapertos monyét screeching kusabab aranjeunna nyandak teuing panjang atanapi naroskeun seueur teuing inpormasi. Régulator lokal rutin ngaudit bank. Aranjeunna kedah mastikeun bank-bank pariksa sadaya kotak kanggo unggal pangaturan akun. Janten, moal nyangka éta masihan anjeun kéngingkeun sareng unggeuk. Nyaéta, aranjeunna moal tepuk ka anjeun kusabab sirah teuing anjeun henteu kéngingkeun paspor atanapi surat rujukan bank. Aranjeunna moal résiko kaleungitan lisénsi pikeun anjeun. Aranjeunna hoyong ngan ukur ngaléngkah ka palanggan salajengna anu nganggo program.

waragad perbankan lepas pantai

Waragad Perbankan lepas pantai

Waragad pangropéa bulanan tiasa ngajalankeun ti $ 20 dugi ka $ 100, atanapi sateuacana. Biaya pangiriman kabel biasana ti $ 25 dugi ka $ 75. Upami anjeun hoyong hiji akun dimana anjeun tiasa investasi di pasar saham aya lembaga dimana anjeun tiasa dagangan sorangan. Aya ogé lembaga dimana anjeun tiasa gaduh manajer artos anu ngalaman ngadamel investasi pikeun anjeun, kalayan persetujuan anjeun. Manajer duit biasana ngecas persentase leutik duit anu dikokolakeun. Alamiah, jinis-jinis waragad sareng jumlah anu dieusi manéka-béda ku lembaga. Éta tiasa janten di jero atanapi di luar kisaran anu disebatkeun di dieu.

Tingkat bunga anu dibayar di deposit, waragad bulanan sareng jinis rekening. Kaseueuran lembaga keuangan luar negeri gaduh tarif anu saingan pikeun narik pendepokan. Tingkat bunga anu dibayar di luar negeri condong langkung luhur tibatan lembaga rumah tangga. Proses ngadegkeun akun bank luar negeri anjeun bakal ngalaksanakeun biaya pamrosésan, biaya kurir sareng sababaraha biaya alit. Hal ieu tiasa ngalebetkeun hal-hal sapertos biaya notaris, jsb OffshoreCompany.com parantos ngabantosan rébuan jalma muka akun lepas pantai swasta, perusahaan sareng amanah. Janten, ngahontal kaluar pikeun urang sareng urang tiasa ngabantosan kabutuhan anu ayeuna.

Milarian otoritas sareng bank anu cocog pikeun anjeun gampil. Kantun nganggo nomer atanapi bentuk pertanyaan di luhur sareng ngajelaskeun kabutuhan anjeun.


<Ka bab 9

Ka bab 11>

ka-awal

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]