Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Nevis LLCs

A Nevis LLC boga rongkah perlindungan asset kauntungan. Janten, hayu urang geura-giru lebet kana titik sareng ngobrol ngeunaan utama 10 kaunggulan tina Nevis LLC. Munggaran urang bakal katingal kana kauntungan. Satuluyna, anjeun bakal manggihan katerangan rinci ngeunaan unggal item. Urang bakal ngabahas muka a akun bank jeung ngabahas ngecas urutan panyalindungan.

10 Kaunggulan tina Nevis LLC

Vance Amory, Premier of Nevis
Para CEO kami (kénca) jeung Vance Amory, Premier Nevis (ka katuhu)
  1. Nevis LLC nyadiakeun panyalindungan asset pikeun duanana multi-anggota na anggota tunggal pausahaan. Nyaéta, éta ngajaga anggota tina kaleungitan pausahaan atanapi aset di jero tina gugatan pribadi. Ieu disebut "ngecas urutan" perlindungan. (Hal ieu henteu kanggo hal LLC LLC anggota tunggal di 47 nagara 50, sakumaha dina tulisan ieu.)
  2. Hiji kedah masangkeun beungkeut di pangadilan Nevis saencan ngalungkeun gugatan anu ngahubungkeun sareng Nevis LLC. Beungkeut ieu téh $100,000 kalayan amandemen 2015 sareng jumlah naon pangadilan mutuskeun dina 2018 (kaasup, tapi henteu diwatesan ku, gede ti $ 100,000).
  3. Mindahkeun aset ka Nevis LLC henteu pemicu pajeg Kertajati pakait sareng paling tipe séjén pausahaan lepas pantai. Ieu kusabab LLC umumna nétral-pajeg dimana pajeg ngalir ngaliwatan pausahaan ka anggota.
  4. Aya dua taun statute tina watesan dina conveyance curang saatos aset ditempatkeun di jero hiji Nevis LLC. Ku kituna, saatos waktos ieu, pangadilan bakal nampik ngadangu hiji hal pikeun ngecaskeun kapentingan anggota.
  5. Malah lamun creditor a neunggeul perda tina watesan, Buktina saluareun hiji mamang nu lumrah anu diperlukeun dina Nevis pikeun tuduhan mindahkeun curang. (Ieu mangrupa halangan hukum pisan tinggi.)
  6. Henteu aya wates kana jumlah anggota anu tiasa nambihan kana LLC.
  7. Pangadilan Bangkrut AS umumna moal noél aset Nevis LLC nalika terstruktur leres (teu saperti LLCs AS).
  8. Teu kawas LLCs AS, pangadilan Nevis henteu ngameunangkeun ngaleungitkeun minat anggota pikeun pausahaan.
  9. Aya metodeu pikeun ngaleupaskeun lien ngalawan minat kapamilikan batur di LLC. Maksudna, anu sanesna (suami istri atanapi barudak, upamana) tiasa meunang kaanggotaan LLC di debtor haratis lien.
  10. Pangadilan AS terus aturan yén pangadilan mana pausahaan kabentuk tinimbang tempat anggota LLC hirup kedah naksir pasatujuan antar-parusahaan. Ieu ngawengku pasatujuan operasi, sareng mindahkeun tina kapentingan kaanggotaan disebutkeun di luhur.
Mark Brantley, Nevis Premier
CEO kami (kénca) sareng Mark Brantley, Premier of Nevis (ka katuhu)

Nevis LLC Laws

A Nevis LLC nyaéta parusahaan liability kawates kabentuk dina katetepan anu diartikeun di Pulo Karibia Nevis. Nevis ngaluncurkeun LLC katetepan dina 1995 sareng ngarobih aranjeunna dina 2015, ningkatkeun salajengna fitur panyalindungan aset na. Pulo Nevis mangrupakeun bagian ti Féderasi Saint Kitts sareng Nevis. Tempatna aya di mil 1300 tenggara Florida sarta ngeunaan 300 mil ka wetaneun Puerto Rico. Geus, saprak 1984 sawaktu pamaréntah ngabenerkeun Nevis Business Corporation Ordinance, diwanohkeun sorangan salaku paningkatan panangtayungan aset.

Ngadegkeun LLC lepas pantai tiasa nyangking lapisan tambahan salaku panangtayungan aset peuntas LLCs AS. Aset anu paling dilaksanakeun dina rekening asing dina ngaran perusahaan. Ieu kusabab aset ieu di luar jangkauan sahiji pangadilan AS. Tambah sababaraha yurisdiksi asing gaduh LLC katetepan anu nawiskeun panyalindungan aset anu punjul dibandingkeun sareng katetepan AS.

Pulo Nevis, khususna, ngebulkeun LLC nguntungkeun hukum di 1995. Hiji jalma AS, kahareupna tiasa ngagunakeun a Nevis LLC tambah hiji akun bank lepas pantai atanapi akun investasi salaku cara pikeun ngabantu ngajaga dana tina gugatan domestik. Alternatipna, hiji tiasa nganggo perusahaan pikeun ngajalankeun usaha di Amérika Serikat. Ngalakukeun kiwari ieu ngan saukur mangrupa hiji perkara anu ngabentuk hiji pausahaan teras ngeusian perumahan kualifikasi asing di nagara mana anu badé dianggo.

Bere ngaran perusahaan

Pamaréntah perlu masihan persetujuan khusus pikeun pausahaan anu ngandung kecap-kecap anu parantos. Kecap nu diwates dina ngaran perusahaan ngalebetkeun éta dihandap ieu: Jaminan, Bank, Gedong Masarakat, Kamar Dagang, Chartered, Koperasi, Dana, Kaisar, Asuransi, Investment, gajian, Municipal, Royal, atanapi University.

Puntah 2015 amandemen

Kakawasaan legislatif Nevis ngarobih Ordininan di 2015, anu satuluyna ningkat mangpaat panangtayungan aset Nevis LLC. Mimiti, Nevis ngamungkinkeun anggota pausahaan kawates tunggal anggota anu sarua ogé multi-anggota, kawas mayoritas nagara AS. Hartina, hukum Nevis netepkeun urutan lien ngecas minangka ubar ekslusif tawaran kiridit pikeun narajang suku kapamilikan mangrupa debtor dina Formasi Nevis LLC malah di LLC téh ukur milik hiji jalma. Hartina, batur sareng judgment ngalawan nu boga hiji Nevis LLC moal tiasa nyandak LLC atawa aset di jero.

waleran

Kauntungan dina Hukum AS

Leuwih hadé acan, upami hiji jalma AS atanapi perusahaan anu gaduh pesenan ngecas, jelema anu netepkeun urutan pamasaran moderator mayar mayar tina bagian éta kauntungan tina anggota dina jero perusahaan naha maranehna nampi sebaran atanapi henteu (Wahyu. Rul. 77- 137). Ieu kusabab hiji anu ngabogaan hak pikeun nampa sebaran nyaeta hiji jawab ka bil pajeg, naha kauntungan sabenerna disebarkeun atanapi henteu. Hiji deui waktos, enya, jalma anu ngajantenkeun anjeun ayeuna parantos nanggungjawaban kanggo mayar tagihan pajak Nevis LLCs anjeun, sanajan anjeun mutuskeun henteu ngadamel distribusi kana hal éta tina perusahaan. Ngecaskeun liens urutan di Nevis kadaluarsa saatos tilu taun sareng henteu tiasa dianggo.

Nevis Hotel Grounds
Nevis Hotel Grounds (Sakabéh gambar iwal peta anu dicandak ku tim manajemen urang.)

Ngoperunikeun Nevis LLC

Warga AS US nransferkeun aset ka anggota tunggal anu lepas pantai LLC teu memicu konsekuensi pajeg anu normal bakal dikaitkeun kana pangiriman aset ka jenis séjén badan lepas pantai. Nevis henteu mikawanoh judgments asing. Manajemén di kantor kami Nevis henteu terang yén hal dimana janten creditor AS parantos ngarioskeun urutan éni ngalangkungan ku pala pangadilan Nevis sangkan fungsina ngalaksanakeun kaputusan ti Amérika Sarikat.

Peta Névis

Nya meunang malah hadé. Amandemen 2015 pangurangan simpangan mindahkeun panerapan tina wates di Nevis ngan pikeun dua taun. Hartina, sakali anjeun nransferkeun aset kana Nevis LLC, dua taun engké pangadilan moal nolak ngadangu. Malah leuwih hadé, creditor kedah ngabuktikeun saluareun hiji mamang lumrah anu debtor anu ditransfer aset ka Nevis LLC mun ngahalangan atanapi reureuh creditors. Ngawartoskeun ka pangadilan anu ku anjeun ngan saukur dipindahkeun kana aset Nevis LLC pikeun ngabersihan sacara internasional tiasa jadi matak akang pantas kana tuduhan panyalindungan dina panipuan badan supaya tetep panjaga. Leuwih ti éta, amandemen 2015 ngajadikeun hiji creditor masangkeun beungkeut $ 100,000 AS sateuacan ngeusian dokumén légal pikeun ngalaksanakeun panerakan ngalawan anggota Nevis LLC. Dina 2018, pamaréntah Nevis indit léngkah salajengna, sareng ngidinan Pangadilan Tinggi Nevis netepkeun jumlah beungkeut malah leuwih luhur (atanapi handap) ti cap $ 100,000 US.

Nevis Hotel Lobby
Four Seasons Hotel, Nevis

Perlindungan di pangadilan AS

Di sisi anu sanésna, pangadilan AS konsistén tahan yén creditors tiasa ngebaskeun kapentingan debtor di LLC anggota tunggal AS dina cara ngagawe pangadilan kaayaan AS. LLCs AS gaduh urutan ngecas panyalindungan lien ogé. Sanajan kitu, pangadilan AS konsistén megatkeun ngaliwatan panyalindungan afforded ku katetepan LLC AS. Henteu dina Nevis.

Kumaha cara ieu ngabantosan di pangadilan AS? Emendi tambahan anu disusun ku 2015 kana Nevis LLC katetepan tiasa mangpaat pisan pikeun ngabéla aset anu diayakeun di serangan ti pangadilan AS. Emendasi 2015 kana katetepan Nevis LLC mibanda anggota anu ngajagaan verbiage anu parantos ngecaskeun urutan liens dina suku maranéhanana. Minat anu anggota tiasa didapet ku anggota LLC sanés anu teu boga liens kana kaanggotaanana. Salaku conto, anggap anggap hiji pausahaan anu dipiboga ku salaki, istri sareng dua anak. Bapana meunang putusan ngalawan dirina sareng peryogi na dina LLC tangtukeun urutan batuan. Pamajikan atanapi murangkalih barudak tiasa ditingal dina LLC gratis tina urutan urutan. Alternatipna, anjeunna tiasa nengetan minat na LLC dina aset anu sanésna, diantarana aset anu teu dibebaskeun tina kiridit kiridit.

Nevis LLC kolam renang
Four Seasons Pool

Sajaba ti éta, katetepan anu anyar matak supaya saolah-olah dina anggota gaduh urutan ngeusi batre, anjeunna tetep tiasa nyumbang modal tambihan. Tambah, upami aya dua atawa leuwih anggota, anggota na gratis tiasa ngadistribusikaeun tiasa ngalakukeunana upami teu kedah ngadamel distribusi ka anggota muatan anu bakal ngabalukarkeun rebutan bagian éta sebaran.

Nevis Pier
Nevis Pier

Dua kondisi prior kedah netepkeun sareng workings jero LLC sareng anggotana. Dina sakedik sakedik yurisdiksi AS, isu anu kedah ngagaduhan sareng urusan jero-parusahaan sareng diantawis anggota LLC anu diatur ku yurisdiksi dimana éta éntitas dibentuk sanés ku tempat cicing anggota atanapi juragan.

kalinggihan nu di luhur
Nisbet Perkebunan Pantai Club

Nevis LLC Administrasi

Hiji jalma AS anu ngajalankeun Nevis LLC mungkin kedah janten pangersihan anu basajan IRS Bentuk 8832. Padahal, sacara standar, LLC-anggota single AS anu nampi pengobatan pajak budi-proprietor atanapi "énté anu henteu ditéang" na LLCs multi-anggota anu ngajak pajoang partnerships, LLC anu lepas pantai kedah berkas 8832. Sapertos kitu, hiji Nevis LLC dianggap anggaran nétral-na kedah teu boga pangaruh kana perpajakan ka jalma AS. Mangkaning, sangkan henteu muncul anu méré saran pajeg, kami nganjurkeun konsultasi sareng CPA anu ngalaman kalawan struktur lepas pantai.

Fitur anu sanésna anu Nevis LLC nyaéta yén anggota atanapi manajer henteu kudu cicing di Nevis. Contona, anu manajer di hiji Nevis LLC tiasa janten anggota sareng ogé tiasa janten debtor anu angger ngalawan dirina nyalira. Jalma anu bisa hirup di Amérika Serikat atawa county sejenna dina dunya. Upami aya jalma sakuduna, jalma jalma tiasa gaduh kadali langkung penting pikeun Nevis LLC, anu tiasa nahan aset anu aya di nagara mana waé. Nevis LLC tiasa mendakan aset di AS, Nevis atanapi di mana waé tempat anu sanés. Nevis LLC mungkin gaduh akun bank di California, Nevis, Swiss atanapi nguap.

4 Seasons
Nevis Loka Kawinan Four Seasons Hotel

Nevis LLC Manajer

Padahal éta mungkin, henteu optimal ti sudut pandang panyalindungan asset lamun a debtor judgment oge manajer ti Nevis LLC sorangan. Leuwih hade nunjuk manajer anu hirup di luar aya Amérika. Lantaran pangadilan AS teu gaduh yurisdiksi kana manajer LLC lepas pantai, saurang hakim AS henteu tiasa parantos suksés ngalamar supados jalmi deungeun pikeun ngirim dana deui ka AS. Janten, perjanjian operasi anu leres diciptakeun moal ngijinan a debtor judgment kanggo mupus manajer luar nagri, lamun heunteu hakim AS tiasa mesen manéhna pikeun ngalakukeunana. Organisasi affiliate Nevis urang dilisensikeun sareng ngait ku perusahaan asuransi pikeun ngalindungan pikeun kapentingan pangalusna. Janten, lamun aset anu gaduh kasempetan nu 100% pikeun nyangkut ku creditor upami waé di AS, aya dua pilihan kapikiran.

Pilihan salah nyaeta becus tur ngantep batur nangkep aset anu sanggup anjeun. Pilihan dua nyaeta samentara boga parusahaan nyandak perjanjian anu parantos dieureunkeun cek pangan intensif anu dipikabutuh pikeun ménta lisénsi Nevis sarta lampah anu ditetepkeun ku hiji pausahaan asuransi. Dina skenario anu anu langkung langkung mirah dina kahadean? Pikeun jalma anu teu parantos percanten ka babaturan sareng anggota kulawarga anu nandakeun manéh, aya pausahaan wali anu kuat pisan, anu percantenna ahli anu percaya anu henteu pernah ngintang duit hiji klien anu tiasa lengkah salaku co-manager awal atawa manajer pangganti anu tiasa ngajagaan anjeun basa thing “hal anu goréng. ”Kajadian.

Monyét Pameuntasan Tanda
Pameuntasan Monyét, Charlestown

Trust + LLC = Optimal Protection Aset

Susunan panyalindungan aset pamungkas ngalibatkeun trust panyalindungan aset di Nevis atanapi yurisdiksi langkung populér di Kapuloan Cook. Dina susunan ieu, nu amanah lepas pantai nahan sadaya kapentingan kaanggotaan dina Nevis LLC. Klienén (sareng / atanapi na salakiina) nyaéta mangpaat kapercayaan sareng mangrupakeun manajer di Nevis LLC. Nevis LLC, kahareupna bakal ngagaduhan salah sahiji atawa leuwih rekening bank. Langganan nyaéta tandatanganan dina akun bank. Nalika hal anu goréng lumangsung, anu wali percanten tiasa léngkah salaku manajer ti LLC, ngesetkeun koropakna dina posisi impossibility lamun hakim satempat pesenan manéhna ngulang dana. Henteu aya "mindahkeun curang" aset nalika posisi pamaréntahan robah kusabab euweuh aset anu dialihkeun. Ngan posisi na aya dina pausahaan na.

kunyuk
Manajemén kami sabenerna ningal monyét ieu nyebrang jalan deukeut tanda éta sareng ngalangkep gambar ieu.

Kanggo milih wali, penting pikeun mastikeun yén éta jalma saé anu tiasa dipercanten. Mun wali ngabogaan lisénsi di Nevis atanapi Kapuloan Cook anjeun tiasa parantos percanten yén pamaréntah parantos ngajalankeun pamariksaan latar tukang anu penting dina pajabat, direksi jeung nu boga. Sajaba ti éta, pausahaan trust anu rutin diaudit na dikritisi ku régulator lokal maranéhanana. Lantaran éta jumlah hasilan tina jurusan perumahan ieu asalna tina industri panawaran lepas pantai, nagara-nagara ieu damel pisan kanggo ngarobih reputasi yurisdiksi masing-masing. Saliwatan, anjeun bakal mendakan yén pausahaan manajemén lepas pantai ngajalankeun pamariksaan latar anu langkung seueur dina anjeun tinimbang anjeun bakal di antarana. Wantta hoyong pastikeun aranjeunna ngalakukeun bisnis sareng individu anu berharga kalayan anu nganggo sumber hukum. Ngajaga lisénsina gumantung kana eta.

resepsi
Nevis Four Seasons panarimaan

Perlindungan dina Darurat Hukum

Naon anu anjeun parantos mendakan nalika nalika aya darurat légal sareng hoyong panyadia Nevis LLC pikeun nyalametkeun, aranjeunna henteu ngatur aset anjeun kanggo anjeun langsung. Kawas akun investasi di AS, aranjeunna badan ditugaskeun profésional investasi di sungut manajemén duit pikeun investasi duit anjeun, sareng panduan anjeun. Jadi upami anjeun kedah gaduh léngkah wali salaku manajer ti Nevis LLC anjeun, aranjeunna nganggo manajer investasi bank di Swiss, contona pikeun ngadamel émisi anjeun. Teguh investasi biasana bakal ngahubungan anjeun, ngajukeun portopolio, lajeng neangan input anjeun.

Janten, kawas akun dikokolakeun AS, anjeun ngantepkeun manajerna terang kasabaran résiko sareng lembaga bakal terang ku proposal pikeun anjeun nyatujuan dina Nevis LLC. Sahingga anjeun tiasa gaduh aranjeunna milih campuran saham, beungkeut, logam mulia sareng / atanapi émisi pikeun kapentingan-tingkat kahadean anjeun. Dina kasus Swiss, bankir tina yurisdiksi éta salawasna sering ngapungan sareng anjeun pribadi salami anjeunna aya di wewengkon ngadatangan klien sejenna. Anjeun bakal gaduh kéngingan online kana rekening anjeun pikeun jadi anjeun tiasa ngontrolasi investasi anjeun. Anjeun tiasa ogé nampa pernyataan kertas sareng konfirmasi investasi ti akun Nevis LLC upami anjeun menta aranjeunna.

Kaunggulan tina Nevis LLC

Aya sababaraha Nevis LLC kaunggulan, kaasup di handap ieu:

  • Dibebaskeun tina pajeg Nevis
  • Wangunan mimiti murah sareng pangropéa taunan
  • Bisa ngadegkeun di jam 24
  • Bisa beroperasi bisnis di AS atawa yurisdiksi lianna.
  • Teu merlukeun modal anu dibayar
  • Pausahaan ditangtayungan tina rebutan ku creditor judgment
  • Aset di jero parusahaan aya kajaga tina pangadilan ngalawan anggota.
  • LLCs-anggota tunggal anu sah
  • LLCs single-anggota nampi perlindungan asa anu sarua sareng LLCs multi-anggota
  • Anggota (nu boga) sareng manajer (jalma anu ngajalankeun pausahaan) henteu Filed dina rékaman umum
  • Pangatur sahiji LLC tiasa ngadalikeun 100% pausahaan
  • Pangatur henteu diperyogikeun janten pang sanggup acan bisa ngadalikeun 100% pausahaan sareng aset na.
  • Hiji jalma atawa lembaga légal ti nagara mana wae tiasa janten manajer atanapi anggota.
  • Henteu aya kadali devisa
  • Bisa ngagabung kalawan LLC ti yurisdiksi sejen
  • Korporasi AS atanapi LLC AS bisa ngarobah jadi Nevis LLC

undang-undang

The Nevis LLC dijieun dina Nevis Limited Liability Company Ordinance 1995 sareng diralat dina 2015. Kajulatan asli anu di jero dumasar kana katetepan pausahaan di Nagara Delawara AS pisan.

Ordinasi Nevis Limited Liability Company (Amandemen), 2015 (nu "Ordinance") dirumuskeun dina bulan Juli 1, 2015. Aya dua révisi panyalindungan aset utama. Mimitina, aya restatement tina bagian kaayaan ngecas pesenan. Kadua, aya bagian anu anyar nambihan ngeunaan mindahkeun panipuan.

Catur di Nevis Lobi
Charlestown Hotel

Parobahan utama kana bagian urutan ngecas nyaéta yén tétéla ngecas téh mangrupa hiji-hijina obat anu disadiakeun pikeun sagala kiridit creditor (kaasup para wali bangkrut). Whetherta pisan sababna naha Nevis LLC ngan ukur gaduh hiji atanapi gaduh langkung ti hiji anggota, pangadilan Nevis moal ngidinan rebutan tina LLC atanapi aset anu diayakeun di dieu. Leuwih ti éta, pesenan ngecas henteu kénging nyingkatan jumlahna anu diturunkeun tina akus, hukuman atanapi karuksakan hukuman panjara.

Urutan ngecas ngalawan Nevis LLC henteu dianggap lienan dina kapentingan eta anggota di pausahaan. Saha anu ngabogaan pesenan ngecas teu tiasa diomongkeun sareng janten janten anggota, teras juragan asli na ngagaduhan karepunan na. Paréntah teu tiasa laksana hak anggota. Wadahna supados henteu tiasa ngaganggu kaputusan kapendahan. Leuwih deui, aranjeunna moal tiasa ngerek atanapi nangkep naon waé aset pausahaan. Aranjeunna teu tiasa ngawatesan kagiatan pausahaan. Leuwih ti éta, aranjeunna moal bisa ngaleyurkeun éta éntitas.

Nevis Lobby

Ngeusi batre Orde Janten 3 Taun

Teu siga pangadilan AS anu ilaharna tetep taun 10 ku pembaharuan sataun 10 (jumlahna aya sababaraha taun 20), pesenan ngecas Nevis LLC henteu tiasa dibangkitkeun sarta kudu kadaluwarsa sanggeus tilu taun (3) warsih saatos payil. Leuwih ti éta, pausahaan tiasa neraskeun investasi tambahan ti anggotana sarta tiasa nahan panebaran anu biasana biasana lebet kana anggota anu dibebaskeun.

Dina Bagéan 43A, pernyataan anyar dibéréskeun nyambung kana panipuan curang perusahaan. Thnyaeta bagian alamat creditors anu ngusahakeun nangkep aset anu paréékan debtor manéh kana pausahaan. Nyandak sanggeus hukum kapercayaan Nevis sareng Kapuloan Cook, bagian ieu nyarios ka nu kiridit kudu ngabuktikeun teu aya ragu akal yén alesan kanggo mindahkeun éta pikeun ngagasangkeun pamaréntahan éta kiridit na parah sareng éta anggota, janten janten bangkrut. Leuwih ti éta, itungan ngawengku sakabéh nilai pasar adil tina kapentingan anggota dina LLC. Janten, lamun nilai pasar adil tina aset anggota nya leuwih badag batan jumlah tina ngaku creditor lamun transperna dijieun, pangadilanna henteu mertimbangkeun transperna pikeun dijieun kalayan hajat-panipan.

Pulo Nevis
Pintonan Nevis ti Laut Karibia

kacindekan

Ringkesanana, kajaba nasabah nyarios, "Leres kuring nempatkeun aset abdi di Nevis LLC dina urutan tetep aya ti anjeun Mr. Creditor," sareng masihan sababaraha alesan anu sah pikeun mindahkeun dana, asetna asal ku akhir kedah kakurangan pikeun nyegah a urutan ngecas ngalawan LLC nu. Malah lamun creditor a narima urutan ngecas ngalawan LLC, katetepan nyieun ampir teu mungkin keur ménta aset perusahaan.

Nu pas hiji aset nyimpen aset ka Nevis LLC leuwih saé. Pasalna nyaéta yén aya perjanjian keterbatasan dua taun kanggo jihat pikeun berkaskeun klaim ka kapentingan minat anggota. Malah leuwih nyeri pikeun salah gugatan gugatan, kiridit na diperyogikeun masangkeun ($ 100,000, contona) beungkeut tunai anu rapih pangadilan-pangadilan samemeh kénging. Janten, anu katetepan Nevis LLC dibiruyungan sababaraha halangan pikeun nyegah creditors asup ka aset hiji anggota.