Префрлани информации за компанијата

Реални одговори од искусни професионалци

Поставувајте прашања за оф-шор банкарството, формирање на компанија, заштита на средства и сродни теми.

Повикајте сега 24 ч. / Ден
Доколку консултантите се зафатени, ве молиме јавете се повторно.
--1 800 959 8819-

Невис Офшор Компани - Корпорации и ДОО

Невис знаме

Карипскиот остров Невис стана една од најатрактивните и удобни офшор компанија живеалишта во светот со донесувањето на декретот 1984 од Невис деловната корпорација. Поддршката на Владата на Невис во развојот и администрирањето на корпоративниот регистар му обезбедува на интернационалниот лекар и инвеститор со целосна соработка и посветеност неспоредливо во индустријата на оф-шор компании.

При изборот на офшор домицил, следниве фактори треба да се земат предвид и да се обезбедат кога ќе формирате Невис ДОО или корпорација:

 • Политичка стабилност
 • Политики на Владата за одржување на статусот на префрлани затвори
 • Доверливост и анонимност обезбедени со Статут
 • Даночно ослободување обезбедено со Статут за офшор корпорација во Невис
 • Одлично комуникациски објекти
 • Достапност на Offshore Haven.


Предностите на Невис овозможуваат стабилно, удобно и дискретно живеалиште за вршење на дејност кога користењето на пристаништето ќе биде корисно или неопходно.

Невис ДОО

Наредбата на Nevis Business Corporation 1984 е исклучително флексибилен меѓународен деловен статут кој ги вклучува и американското корпорациско право и концептите на англиски обичај:

 • Не се наметнуваат никакви даноци Невис корпорација по приход (Иако можеби ќе треба да пријавите заработувачка во вашата земја на живеење или државјанство).
 • Невис има закон со ограничена одговорност (Nevis LLC) закон, кој нуди супериорна заштита на средствата на корпоративното право на другите јурисдикции.
 • Одредбите за заштита на средствата од Невис претставуваат супериорен во однос на другите земји
 • Невис корпорација дивиденди или дистрибуции кои не се заработени на островот
 • Од годишни извештаи или финансиски поврат не се бара да се поднесат
 • Принципот канцеларија и евиденција за Офшор корпорација во Невис може да се наоѓа било каде во светот
 • Директорите, службениците и акционерите не треба да бидат граѓани или жители на Невис
 • Корпорацијата може да дејствува како директор и како секретар
 • Акциите на носителите се дозволени со корпорацијата Невис

Иако Невис може да биде слободен данок на доход во овој поглед, многу земји ги оданочуваат граѓаните и жителите на светски приход. Проверете кај лиценциран даночен советник во вашата земја.

Невис деловни акции

Невис дозволува акции на носители со одобрение од Регулаторот, односно Секретарот на корпорациите. Регистрираниот агент ги има носителот на сертификати за сопственикот. Плус, тие ќе водат регистар за секој носител. Анти-перење пари (АМЛ) и борба против финансирањето на тероризмот (ЦФТ). Регулаторната комисија за финансиски услуги на Невис Невис врши инспекции за да осигура дека агентите ги почитуваат.

Видови на Невис компании

Невис нуди корпорации и друштва со ограничена одговорност (LLCs). Понуди на ДОО супериорна заштита на средствата.

Привилегии за основање на Невис

Главните придобивки за вклучување во Невис се следниве:

 • Приватноста на сопственоста - сопствениците не се наведени во јавните книги.
 • Заштита на средствата - Nevis LLC нуди максимална заштита на средствата
  така што кога еден член ("сопственик") на ДОО е тужен и резултатите од пресудата, постојат одредби во законот, така што компанијата и средствата во компанијата се заштитени од одземање.
 • Брзина - компанијата Невис може да се воспостави во 24 часа.
 • Цена - Наместо типична $ 5,000 до $ 8,000 за офшор компанија, може да се формира само Невис ДОО $ 1685.

Се среќаваме или ги победуваме цените на конкурентите.

Невис ДОО & Офшор компани Услуги

 1. Невис ДОО $ 1685
 2. Nevis LLC плус карипска банкарска сметка $ 2,235
 3. Nevis LLC плус Швајцарската банка сметка $ 2,135
 4. Невис ЛЛЦ плус Невис Комплетна програма за управување $ 3,685

Комплетна пакет за управување со Невис

Нашите $ 3,685.00 целосна програма за управување со програма ќе ги опфати сите од следниве услуги наведени подолу, вклучувајќи вклучување на вашата фидуциарна структура, без дополнителни трошоци, освен за курирски надоместоци. Доверителската структура ќе има годишна претплата за 2,595.00 за обновување. Дозволете нашиот искусен експертски тим да се грижи за вашиот заштита на средства и потребите за приватност. Погледнете што е вклучено подолу.

Комплетниот пакет за управување со Nevis ги вклучува следните услуги:

 • Формирање на друштво со ограничена одговорност од Невис
 • Оф-шор банкарска сметка во банка со највисока оценка од класа А (во време на основање)
 • Невис поштенска адреса со препраќање по пошта
 • Невис телефонски број одговорен од жива рецепционер
 • Невис број на факс
 • Попуст офшор брокерска сметка (во време на основање)
 • Годишен надомест за агенти
 • Годишна владина такса
 • Одржување на банкарски сметки
 • Номинирани директори и офицери
 • Дебитна картичка (во време на основање)
 • Онлајн пристап до банкарска и брокерска сметка
 • Полномошно што ви дава 100% контрола

За нарачка ве молиме јавете се --1 800 959 8819- или да ги искористиме нашите Контакт форма.