Префрлани информации за компанијата

Реални одговори од искусни професионалци

Поставувајте прашања за оф-шор банкарството, формирање на компанија, заштита на средства и сродни теми.

Повикајте сега 24 ч. / Ден
Доколку консултантите се зафатени, ве молиме јавете се повторно.
--1 800 959 8819-

Оф-шор стратегии за заштита на средства, трошоци и цени

Најдобриот Оф-шор стратегии за заштита на средства зашто ќе разгледате две работи. Прво, за износот на пари што треба да се заштити. Второ, степенот на вашите правни предизвици. Во прилог на вашите потреби за заштита на средства, ние исто така сметаме дека вашата потреба за приватност, како и даночни прашања. Подолу ќе најдете три нивоа на стратегии. Тие ги зголемуваат нивоата на заштита и финансиската приватност преку оф-шор компании, банкарство и фондови.

Ве молиме видете на три оф-шор стратегии за заштита на средства подолу:

Стратегија за заштита на средствата 1

 1. Невис друштво со ограничена одговорност - $ 1685
 2. Оф-шор банкарска сметка - $ 550

Вкупно: $ 2,135

Придобивките од оваа стратегија, првенствено, се дека тој го лоцира капиталот на офшор банкарска сметка. An офшор компанија, пак, ја поседува банкарската сметка. Ова го прави исклучително тешко да се открие кога некој врши пребарување на средства за вас. Трансферите на пари во или надвор од вашата сметка ќе бидат во името на компанијата, со што ќе го испуштате вашето лично име од електронската патека.

Невис ДОО статутите содржат силни одредби, така што кога еден член ("сопственик") на ДОО е тужен и добива судска пресуда за плаќање, ДОО и нејзините средства можат да бидат заштитени од одземање.

Стратегија за заштита на средствата 2

 1. Невис друштво со ограничена одговорност - $ 1685
 2. Оф-шор банкарска сметка - $ 550
 3. Невис Канцеларија програма - $ 995
 4. Службеник за номинирање и директор за приватност - $ 775

Вкупно $ 3,905

Овој офшор план за формирање на компанија ги содржи истите придобивки од стратегијата на компанијата и банкарската сметка опишани погоре, но исто така ја вклучува канцеларијата на Невис, која вклучува адреса со препраќање пошта, како и телефон и факс. Кога актуелен или потенцијален тужител бара да видат дали компанијата е легитимна операција во Невис, ние одговараме на телефон во име на вашата компанија. Ние исто така добиваме пошта од овие оф-шор компании и го проследуваме до клиентот. Овие елементи го одземаат аргументот на судот дека компанијата е само школка за да се скрие средствата. Покрај тоа, името на сопствениците не се наоѓа во јавните книги. Значи, таа ја постигнува заштитата на средствата преку статутот од законот на Невис. Плус, стратегијата нуди софистицирано ниво на приватност. Многумина ја користат оваа услуга за да постават адреса, телефон и факс на веб-страницата на компанијата.

Номинирана приватност Сервис ви овозможува да ја задржите 100% контролата преку гласачките права, а во исто време да го чувате вашето име од офицерите / директорите / менаџерите на офшор компании. Кога ќе го прашате во судот ако или во таложење, ако сте директор или менаџер на компанијата, вистински може да наведете дека не сте.


Видео од нашиот Планери за заштита на средства affiliate.

Стратегија за заштита на средства 3 - Најдобар

 1. Доверба Кук Острови - $ 12,995
 2. Невис ДОО - $ 1685
 3. Невис Виртуелна канцеларија програма - $ 2000
 4. Швајцарско префрлани банкарски сметки (БЕСПЛАТНО - вклучени)
 5. Банката бараше потврда за актуелната $ 495

Вкупно $ 17,175

Многу експерти се согласуваат дека најсилната алатка за заштита на средства во светот е довербата во заштитата на средствата формирана на Островите Кукови (јужно од Хаваи). Кога судијата во САД, на пример, бара фондовите да бидат вратени во САД и да им се дадат на вашиот непријател, лиценцираниот, обврзан повереник на Островите Кук (кој е надвор од јурисдикцијата на американскиот судија) може да одбие да ги почитува. Затоа, ве става во позиција на неможност да се придржувате до наредбите на судијата за враќање на средствата. Вашите пари остануваат безбедни и безбедни надвор од дофатот на судовите.

Оф-шор стратегии за заштита на средства

Како функционира оваа префрлана стратегија за заштита на средствата

Вашата доверба во Кукови Острови ќе биде сопственик на 100% од вашиот Nevis LLC. Вие сте менаџер на вашите оф-шор компании (во овој случај, Nevis LLC). Дополнително, вие сте потписник на сметките и имате целосна контрола на управувањето. Ова става правна алатка внатре во ДОО што може да ја контролирате додека не се појави правна принуда. Кога ќе се случи "лошото дело", повереникот - нашата адвокатска фирма "Кукови Острови", пак, тече и заштитува.

OffshoreCompany.com формира илјадници пакети секоја година, заштита на интересите на нашите клиенти. Повикајте да зборувате со офшор консултант за да дознаете кој план е во право за вас.