Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Bank Narima Cryptocurrency Saperti Bitcoin

Bank Narima Cryptocurrency

nu mana bank nampi cryptocurrency sapertos Bitcoin? Sajumlah bank anu ayeuna parantos ngumumkeun yén maranéhna ngawatesan pameseran kriptokritir kawas Bitcoin (₿). Keluhan bank anu ngéléhkeun mésérkeun kripokriter diserat ku kartu kiridit mah henteu langkung seueur. Najan kitu, nepi ka ayeuna, ieu ngan saukur hiji spekulasi atas nama pelanggan. Kanyataan anu tepi-bank ieu anu nempatkeun kawijakan sabenerna anu ditarang atawa henteu ngagubuh krisis kriptokeuar, anu aya parobahan signifikan dina industri perbankan. Dina cahya ieu pengumuman anu anyar, seueur pamarékusun nanyakeun ka bank naon aman nganggo pikeun ngayakeun kriptocurrency.

Bank na Cryptocurrency

Naha Bank Anu meungpeuk Purchases Cryptocurrency?

Lamun anjeun hoyong apal kana pangalusna nagara ICO atawa hoyong nyetel akun bank cryptocurrency, Anjeun bakal hoyong terang ieu. Mayoritas bank anu ngumumkeun yén maranéhna badé mésérkeun balanja kriptokalansi anu aya di AS. Alesan utama anu bank biasana masihan kanggo meungpeuk kriptokur валют nyaéta aranjeunna volatile. Alesan sejenna kaasup ditampa sacara mainstream salaku bentuk mata uang jeung résiko panipuan atanapi maling.

Cindekna ieu dumasar kana fluctuations panganyarna dina nilai Bitcoin. Koréksi harga anu berkepanjangan nembe disababkeun serelek anu signifikan dina nilai Bitcoin. Perbankan ngangkat ieu salaku kasempetan pikeun nempatkeun katerangan pameseran péptasan.

Sawaktu urang mésér kripokriter kalayan kartu kiridit, lembaga keuangan anu disanghareupan ngaronjat resiko. Kusabab cryptocurrencies téh volatile, pameseran anu dilakukeun ku kartu kiridit teu mungkin gaduh nilai cukup pikeun nutupan repayment tina beuli.

Crackdown panganyarna dina cryptocurrency ku Bank AS narima kripokarupat ieu dibérékeun ku lampah saméméhna. Méméh ieu lumangsung, sababaraha jaringan kartu kiridit utama AS parantos dirobah kana kode kategori padagang pikeun kriptosurma. Kode anyar ieu diwenangkeun bank sareng penerbit kartu ngecas béa sateuacanna tunai anu patali dina pameseran kriptokurunaan. Waragad anu ditambahkeun kana peuntas waragad anu ditagihkeun ku séntral anu dipaké pikeun mempermudah transaksi kriptokurunaan. Ongkos ongkos dipikaresep pisan tinggi mindeng marengan waragad ieu. Sababaraha bank mimiti ngecas nepi ka 23.99%.

Parobihan kode kategori padagang kanggo cryptocurrencies disababkeun seueur jalma pikeun ngira-ngira yén palarangan salajengna asup jalan. Larangan ieu henteu ngan ukur lumangsung ku nama bank nandakeunana. Pamaréntah AS ogé ngusahakeun ngatur cryptocurrency. Pamaréntah AS hoyong ngatur sareng ngajak sadaya transaksi cryptocurrency domestik. Hasilna, seueur agénsi pamaréntahan AS ngaluarkeun minat signifikan dina kripokriter. Service Pajeg Internasional (IRS) geus ngagolongkeun kriptokaléneu salaku asset. Ieu ngandung harti yén pajak tiasa ditumpukeun dina cryptocurrencies ku ayeuna aya sareng currencies konvensional. IRS oge parantos nganggo panyajuran John Doe pikeun ngabutuhkeun padagang AS di kriptokur валют pikeun ngalaporkeun dina pamandangan sadaya akun. Komisi Kaamanan sareng Bursa Amérika Sarikat (SEC) ogé nyobian nyaritakeun kriptokriter kana peraturan anu sami sareng tukeur konvensional. The SEC ayeuna ngatur kurban koin mimiti (ICOs) dina cara nu sami sareng kurban umum mimiti (IPOs).

Perlindungan Perusahaan Offshore

Setal hiji US atanapi Offshore Company

Jeung sababaraha Bank AS nu muka akun cryptocurrency, aranjeunna bakal hoyong anjeun buka akun dina nami hiji Corporation atanapi LLC. Ieu sabab nganggap cryptocurrency bisnis. Salaku sapertos, anjeun kedah mendakan heula perusahaan sateuacan muka akun anjeun. Kami ngarékoméndasikeun LLC kanggo kusabab kesederhanaan, panyalindungan aset sareng kauntungan pajeg anu picilakaeun anu paling CPAs. Pikeun nyieun pausahaan AS, nelepon kami ka 1-800-959-8819 atanapi + 1-661-310-2929.

Lolobana bank lepas pantai moal muka rekening pikeun jalma AS atanapi batur anu asing pikeun yurisdiksi maranéhanana. Janten, urang ngagaduhan rébuan urang nélépon ka pausahaan urang pikeun nyetel pausahaan lepas pantai. Palanggan urang, kahareupna bakal muka akun lepas pantai dina ngaran perusahaan tinimbang ngaran diri. Janten, Anjeun nyetel pausahaan lepas pantai nyaéta 100% perlu dina ampir sadaya kasus nalika muka up akun bank lepas pantai dina lembaga anu nampi mata uang crypto. Kami ngarékoméndasikeun Nevis LLC (di Karibia, tenggara Florida) kusabab panyalindungan aset, privasi sareng kesederhanaan pajak. Pikeun nyetel pausahaan anu lepas pantai sebut kami ka 1-800-959-8819 atanapi + 1-661-310-2929.

Bank AS Tampa Bitcoin

Bank mana Mantenna Narima Bitcoin?

Nu keur ceuk, anu bank téh tinggaleun? Aturan geus ditumpukeun dina kripokritar ku 69.2 persen sahiji bank anu ngatur pasar kartu kiridit Amérika. Aya sawatara bank di AS anu badénkeun larangan nalika anjeun tiasa nguli kriptokotaan. Bank di handap AS ieu nuju ngaambatkeun kriptocurrency.

USAA

USAA mangrupakeun salah sahiji bank Amérika anu ngarojong pamakéan kripokurunaan. Aplikasi perbankan mobile USAA malah ngamungkinkeun pamaké Coinbase mariksa kasaimbangan cryptocurrency tina telepon. Bank ngamungkinkeun panahan akun kanggo ngakses Coinbase sabab bank ogé diinvestkeun dina bursa Coinbase. USAA janten bank bank utama pangheulana pikeun investasi di tukeur kripitvalar. Tapi, sababaraha panyadia akun ngalaporkeun masalah sareng transaksi bank meungpeuk nganggo cryptocurrencies.

Bank basajan

Simple Bank mangrupakeun bank anu didasarkeun-AS anu dianggo ku sababaraha séntral kriptokurunaan béda. Basajan Bank ngamungkinkeun panyimpenan akun mésér sareng ngajual kriptokriteu. Deposit ditagihkeun kana rekening Bank Sederhana parantosan FDIC. Ieu mangpaatkeun badag pikeun jalma anu hariwang ngeunaan reliabiliti kriptocurrencies. Tapi, Panyekel akun Bank Basajan diwajibkeun janten individu anu cicing dina AS. Warga Amérika anu cicing di luar negeri henteu tiasa ngagantikeun rekening kalayan Simple Bank. Kacamatan luar nagri oge teu tiasa muka rekening kalayan Simple Bank.

Goldman Sachs

Goldman Sachs ngumumkeun kamingannana ti 2018 yén bank bakal dijalanjakeun koin dollar AS tokenized. Koin dollar AS disebut Circle. Circle ngarupakeun solusi pikeun jalma-jalma anu nganggo tokens cikal pikeun ngadamel pamayaran sareng padagangan dina lingkungan cryptocurrency. Circle bakal sapinuhna sapinuhna ku cadangan féderal AS, kawas dina dollar AS. Circle didasarkeun kana hiji kerangka Fat stablecoin open source anu dikembangkeun ku diatur ku CENTER. CENTER mangrupakeun jaringan anu diatur ku asal kripto anu stabil dina harga anu bakal matak angger bebas tina Circle.

Bunderan ditenalkeun ku Goldman Sachs sabab bank ningali peryogi mata uang anu hargana harga-harga anu bisa dimangpaatkeun dina pasar cryptocurrency. Createdta ngadeg dina respon kana sieun anu mata uang volatil nyiptakeun masalah anu signifikan ngeunaan padumukan kontrak. Duit fénat tokenisasi atanapi aset kripto dihijikeun Fiat anu langkung stabil ti cryptocurrencies lianna numutkeun argumen bank. Kauntungan utama Circle bakal yén éta henteu tunduk kana inflasi sareng instabilitas anu dikaitkeun sareng kriptokur валют lianna. Hal ieu sabab bank bank nunjukkeun nilai koin ka dollar AS. Kritik kitu, geus koméntar yén Circle kontradiktif kana tujuan cryptocurrencies. Cryptocurrencies dirarancang pikeun ngadamel transparansi di pasar keuangan sareng transaksi finansial gratis ti pangaturan pamaréntah sarta pangaruh industri perbankan.

Aya bédana dramatis antara tingkat pangaturan ka mana bank sareng cryptocurrency anu dikandung. Cryptocurrency ayeuna henteu diatur ku pamaréntah AS. Tapi, sadaya bank AS diatur ku pamaréntah Amérika Sarikat. Hasilna, tepi AS anu rentan ka ngaronjat pamariksaan pamaréntahan tentang pamakean kripokriter. Bisa Anjeun angger pamaréntah ieu bisa ngawengku meungpeuk transaksi nganggo kriptokurat. Pamarentah oge tiasa maksa bank basis AS pikeun ngungkabkeun nami sareng jalma tina nu gaduh akun AS sareng cryptocurrency. Pangadilan ngarugikeun atanapi kapuratan pajak bisa ogé ngajantenkeun rekening AS nu diayakeun cryptocurrency. Ista ogé penting pikeun dicatet yén bari bank AS anu di luhur ayeuna tiasa nyayunkeun transaksi kriptokurunaan, hal ieu tiasa ganti iraha waé. Dumasar kana alesan ieu, seueur investor anu ésénsip milih milih kriptocurrency lepas pantai.

Bank lepas pantai pangalusna pikeun Bitcoin

Bank lepas pantai pangalusna pikeun Bitcoin

Pilihan pangsaéna pikeun privasi sareng kaamanan keuangan téh cryptocurrency akun bank lepas pantai. Di dieu aya sababaraha pilihan. Keepmut nya, anjeun kudu mimitina nyieun pausahaan lepas pantai sateuacan muka akun.

Banco Masventas

Basis Argéntina Banco Masventas ngumumkeun 22 Méi 2018 Méi yén nagara éta bakal ngijinkeun pangayaran sakaligus nganggo Bitcoin. Bank geus ngembarkeun dongeng sareng startup bursa anu mengumuskeun Latin America Bitex, anu diadegkeun dina 2014. Bank régional bakal nganggo Bitcoin salaku alat pangmayaran dina transaksi internasional. Ieu nyayogikeun alternatif pikeun Swift, panyadia global jasa olahtalatah saé anu digunakeun ku leuwih ti lembaga keuangan 11,000 di sakuliah dunya.

Fidor Bank

Fidor Bank nyaéta bank digital anu diadegkeun di Jérman dina 2009. Bank dileler judul "Global Growth Company" ku The World Forum Economickonomi sareng Celent Banking Model of Year 2015. Fidor nembe parantos ngumumkeun yén bakal pasangan sareng Kraken pikeun ngoperasikeun bank luhur alcoin. Kraken nyaéta bursa bitcoin basis San Fransisco. Exchangeta bursa bitcoin panggedena dina jihat polumeu euro sareng liquidity.

ngarobah

Change nyaéta proyek blockchain anu dicekel ku riungan (ICO). Tujuan Robah nyaéta pikeun nyadiakeun pungsi perbankan ka pamaké tamat luhur. Change ieu nawiskeun dompét kanggo neundeun altcoins. Ista ogé nyadiakeun kartu belanja altcoin. Tungtungna, Change ieu ngalamar pasaran anu bakal ngahubungkeun investasi sareng asuransi premiere kana platform tunggal. Robah parantos parantos sareng pamaréntah thestonia pikeun ngabuktikeun visi.

Worldcore

Worldcore ngamungkinkeun pamaké pikeun nahan rekening multi-mata uang. Akun-akun ieu tiasa diaksés nganggo kartu debit sareng maya. Worldcore ayeuna bank utama di Républik Céko. Offersta ogé nawarkeun PayAnyCard. Kartu ieu tiasa dimuat ku altcoins, anu tiasa dianggo kawas kartu debit. PayAnyCard tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun rupa-rupa barang sareng jasa léngkah sareng offline.

bankir

Bankera teh panangan operasional tina SpectroCoin. Bankera boga tujuan janten bank pinuh hanca. Willta bakal nawiskeun rekening pamayaran, ongkos devisa interbank, kartu debit, pamrosésan pangmayaran, sareng lending. Bank bakal ngidinan altcoins bisa dipaké salaku jaminan pikeun gajian. Sajaba ti, Bankera parantos ngumumkeun yén bakal diawalan bursa pamariksaan. Bursana bakal dijalankeun dina kuartal kadua 2018.

Toronto-Dominion Bank (TDB)

Sanaos America anu nyepuh na kripokurun, Kanada henteu. Sababaraha bank panggedéna di Kanada anu ngabantosan pameseran kartu kiridit cryptocurrency. Ieu kasus salami beuli anu ditarima ku MasterCard, Visa, debit Visa, atanapi Interac. Hiji bank Kanada anu ngijinan mésérkeun kripokurunaan nyaéta Toronto-Dominion Bank. Toronto-Dominion Bank sia dicatet sabab ngamungkinkeun perbankan meuntas-wates sareng Amérika Serikat. Pikeun maranéhanana anu boga rekening TDB anu aya di Amérika Serikat, prosés perbankan bakal nyederhanakeun. Tapi, ayana bank di Amérika Serikat bisa hartosna yén parobahan kawijakan tiasa janten caket.

Naon anu kuring pigawé ayeuna?

Kanggo muka akun cryptocurrency anjeun kedah mendakan rekeningna dina ngaran parusahaan. Anjeun ogé peryogi ngenalkeun panyalindahkeun kanggo ningali hiji langkung éta ka tepi ka bank lepas pantai na. Kami nyadiakeun duanana jasa. Anjeun tiasa nelepon nomer anu di luhur atanapi ngalengkepan bentuk panalungtikan dina halaman ieu sareng ngabahas kabutuhan Anjeun sareng konsultan ngalaman anu tiasa ngabantosan anjeun muka akun anjeun.