Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Nevis Offshore Company - Perusahaan & LLC

Nevis Flag

Pulo Karibia Nevis parantos janten salah sahiji anu pang pikaresepeun sareng merenah pausahaan lepas pantai domiciles di dunya ku enactment tina Nevis Business Corporation Ordinance 1984. Pangrojong Pamaréntah Nevis dina pamekaran sareng ngokolakeun pendaptaran perusahaan nyadiakeun praktisi sareng investor internasional sareng koperasi total sareng komitmen dijanten dina industri pausahaan lepas pantai.

Lamun milih domicile lepas pantai, faktor-faktor di handap ieu kedah ditanggap sareng kasimpulan sawaktos anjeun ngabentuk Nevis LLC atanapi Corporation:

  • Stabilitas Pulitik
  • Sarat jeung Kaayaan Pamaréntah Ngajaga Alpusat Haven Status
  • Karusiahan jeung Anonymity Disadiakeun ku statute
  • Ngajualkeun Pajak Disadiakeun ku Statute kanggo Kampu Perusahaan di Nevis
  • Fasilitas Komunikasi Alus
  • Diakses lepas pantai Haven.


Kauntungannana Nevis ngadamel domicile anu saé, merenah tur wijaksana pikeun ngalaksanakeun kagiatan bisnis nalika pamakean panawaran lepas pantai bakal aya mangpaatna atanapi kedah.

Nevis LLC

Nevis Business Corporation ordinance 1984 mangrupa statute bisnis internasional anu pohara fléksibel anu ngandung duanana hukum korporasi Amérika sareng konsép hukum umum Inggris:

  • Henteu aya pajak anu ditumpukeun dina Nevis Corporation kana pendapatan (padahal anjeun tiasa kedah ngalaporkeun kabeneran ka nagara anjeun tinggal atanapi kawarganagaraan.).
  • Nevis boga hukum Limited Liability Company (Nevis LLC), anu nawiskeun panyalindungan aset punjul kana hukum perusahaan yurisdiksi lianna.
  • Dibekelan panyalindungan asset Nevis téh punjul sareng nagarana
  • Nevis Corporation dividends atawa sebaran anu henteu dibéré di Pulo Jawa
  • Laporan taunan atawa mulih keuangan teu diperyogikeun janten Filed
  • Kantor jeposkeun sareng rékaman pikeun Offshore Corporation di Nevis tiasa ditempatkeun dimana waé di dunya
  • Direksi, Patugas sareng Shareholders teu kudu jadi warga atawa warga Nevis
  • A Corporation tiasa berpungsi jadi Diréktur sareng salaku Sekretaris
  • Biasa bearer nu diijinkeun ku Nevis Corporation

Sanaos Nevis meureun pajak panghasilan haratis dina hal ieu, loba nagara ngajak warga jeung warga dina panghasilan sakuliah dunya. Pariksa sareng panasehat pajak anu dilisensikeun di nagara anjeun.

Nevis Bearer biasa

Nevis ngamungkinkeun biasa bearer jeung persetujuan ti Regulator, nyaéta Registrar Corporations. Agen didaptarkeun nyepeng sertipikat bearer pikeun nu boga. Tambih Deui, aranjeunna bakal ngajaga pendaptaran unggal pangsa bearer. Anti Laundering Money (AML) sareng Dibentangan Financing Terorisme (CFT). Komisi Regulasi Nevis Nevis Services Financial ngalakukeun pamariksaan pikeun mastikeun ajen matuh.

Rupa Pausahaan Nevis

Nevis nawiskeun korporasi sareng pausahaan kawates kawates (LLCs). Nawaran LLC urang panyalindungan asset punjul.

Kauntungan Nevis Incorporation

Mangpaat utama pikeun ngasupkeun dina Nevis nyaéta kieu:

  • Privasi kapamilikan - nu boga teu didaptarkeun di arék umum.
  • Protéksi aset - LLC Nevis nawarkeun panangtayungan asset maksimum
    sapertos anu nalika anggota ("boga") tina LLC anu sued sareng hasil judgment, aya dibekelan dina hukum sapertos yén parusahaan jeung aset jero pausahaan anu ditangtayungan tina rebutan.
  • Speed ​​- Pausahaan Nevis tiasa didirikeun dina jam 24.
  • Harga - Tinimbang has $ 5,000 pikeun $ 8,000 pikeun pausahaan lepas pantai, anjeun tiasa ngabentuk LLC Nevis ukur pikeun $ 1685.

Urang nepungan atanapi ngéléhkeun bedah saingan nanaon.

Nevis LLC & Offshore Company Services

  1. Nevis LLC $1685
  2. Nevis LLC tambah akun bank Karibia $2,235
  3. Nevis LLC tambah akun Swiss Bank $2,135
  4. Nevis LLC tambah Nevis Program Manajemén lengkep $3,685

Paket Manajemén Nevis lengkep

Keuna ku program manajemen pinuh kami $ 3,685.00 bakal ngalayanan sadaya jasa anu di handap ieu, diantarana ku Struktur Fiduciary anjeun, teu aya béa tambahan iwal waragad kurir. Struktur Fiduciary bakal ngagaduhan fee pembaharuan taunan $ 2,595.00. Anggap tim ahli kami ngalaman ngurus anjeun perlindungan asset sareng kabutuhan privasi. Tempo naon anu di handap ieu.

Pakét Pelatihan Névis Lengkep Nganggo Layanan Pondok:

  • Formasi Nevis panyalindungan aset Limited Liability Company
  • Rekening Bank lepas pantai di Kelas A anu dipeunteun pangluhurna (dina waktu dilebetkeun)
  • Nevis alamat milist kalayan tembak surat
  • Nomer telepon Névis ieu dijawab ku panampi langsung
  • Nevis angka fax
  • Diskon akun brokerage stock lepas pantai
  • Fee agén kadaptar taunan
  • Fee pamaréntah taunan
  • Pangropéa tina rekening bank
  • Nominee direksi & perwira
  • Kartu debit (dina waktu ngasupkeun)
  • Aksés online ka rekening bank sareng calo
  • Pangacara anu mere Anjeun kontrol 100%

Pikeun mesen punten nelepon 1-800-959-8819 atanapi nganggo kami kontak Bentuk.