Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Kapuloan Cook

A Kapuloan Cook nyadiakeun keur pangkuatna perlindungan asset lepas pantai. Kapuloan Cook aya kiduleun nagara Hawaii. Exhibta némbongkeun sajarah hukum bisi kapercayaan aset paling dominan dina pangeusina. Sanés masalah panyalindungan teoritis. Kami geus dilakukeun panalungtikan éksténsif dina unggal hal anu pangadilan geus nempatkeun ka ujian. Dina unggal bisi urang diajar, kapercayaan anu leres kalayan leres masihan panyalindungan pikeun aset klienna. Utamana, aya dua perkara dimana powerhouse légal paling beunghar di dunya - pamaréntah AS - éta ngusahakeun tembus kapercayaan. Hiji catetan penting: Kami henteu terang didaptarkeun kapercayaan lepas pantai ngajaga aset ti pamaréntah Amérika Serikat. Kami ngan saukur nyieun hiji observasi.


Pidéo ti urang Aset Protection Planners affiliate.

Kumaha Teu a Amanah Kapuloan Cook Ngajaga Me?

Pangadilan di wewengkon anjeun nyarios, "Pasihan kami uang". Ku kituna, anjeun tiasa ngintunkeun serat sareng kintun ka para wali. Anjeun ngawartosan aranjeunna yen hakim satempat anjeun parantos ngurutan Anjeun pikeun nyandak dana. Wali anu diperlukeun pikeun nuturkeun parentah disadiakeun dina akta Amanah Kapuloan Cook, nu mangrupakeun dokumen anu percanten ieu dijujut. The trust panyalindungan asset nyebutkeun yén wali nu teu dicekel tina letting dana kaluar tina kapercayaan nalika waris anu nimpah kaayaan gaya ti pangadilan. Janten, para wali, anu cicing di luar jangkauan pangadilan lokal anjeun, nampik matuh. Anjeun henteu ngerjakeun kusabab anjeun réa henteu nurut pesenan hakim sareng ngajak para wali pikeun mawa dana. Anjeun nuju dina "impossibility meta," posisi anu pasti leres pikeun pertahanan hukum.

Kumaha Struktur kapuloan Cook Islands

Saencan anu lumangsung "hal anu badé", anjeun (anu aya anu nguntungkeun tina kapercayaan) anu diadalikeun pinuh. Ku kituna, anjeun ngatur urusan finansial sapopoé. Cara ieu dilakonan nyaeta urang ngabentuk lepas pantai liability kawates (LLC). Percayaan anu dipiboga 100% tina LLC. Anjeun kedah Pangatur di lepas pantai LLC. Ku kituna, anjeun ngadalikeun aset LLC. Anjeun ngadaptarkeun sagala rekening bank. Leuwih ti éta, anjeun teu kedah mendakan rekeningna di Kapuloan Cook, tapi tiasa dipayunkeun di mana waé di nagara di dunya anu nawiskeun tempat tumpukan aman.

Terus, nalika "hal anu goréng" palebah, wali tiasa lengkah pikeun ngajaga anjeun. Hartina, perusahaan wali, anu parantos hukum di Kapuloan Cook, ngan saukur lumangsung anjeun salaku manajer LLC.

pulo kapuloan percanten ilustrasi

Dupi abdi tiasa percanten ka Amanat?

Naon upami kasalametan alat panyalindungan aset lepas pantai ieu? Dua ciri kasalametan anu penting nyaéta yén wali tina kapercayaan Kapuloan Cook mangrupakeun sungut hukum nu dilisensikeun na ngabeungkeut. Pikeun menangkeun lisénsi, para wali kudu parantos ngajalanan pamariksaan latar tukang grueling. Beungkeut na hartosna dana anjeun diasurkeun tina aksi wali. Leuwih ti éta, urang ngagunakeun nganggo parusahaan percaya yén kami parantos hubungan sareng langkung ti 20 taun.

Pikeun kaamanan sareng kaamanan nu klien, aya ukur hiji conto nu wali umumna tiasa lengkah dina. Hartina, aranjeunna ukur bisa léngkah nalika pangadilan bakal ngajabel duit. Janten, anu nanya penting pikeun pasang aksi saperti kieu. Dupi anjeun kersa milih kasempetan anu 100% tina duit keur dibita ku pangadilan? Atawa bakal anjeun resep gaduh perusahaan wali anu dilisensikeun sapinuhna, anu henteu pernah nonton duit ti klien, ngalakukeun kalakuan anu geus parantos ngabayangkeun. Nu ayeuna, keur ngajaga lawan Anjeun tina nyandak duit anjeun?

Sanggeus "bad bad" leuleus, posisi ngadalikeun, manajemén LLC, balik ka anjeun sareng anjeun balik kana korsi pilot sareng sadaya duit anjeun salamet sareng aman.

Samentara éta, salami waktos anu ancaman hukum, upami anjeun gaduh barang anu perlu mayar, para wali tiasa ngurus aranjeunna keur anjeun. Anjeun tiasa ménta para wali pikeun neraskeunkeun sababaraha dana anjeun ka jalma-jalma anu percanten. Aranjeunna tiasa, kahareupna nyadiakeun duit pikeun kaperluan anjeun. Ku kituna, anjeun masih keneh ngaropéa kamampuan pikeun nampi duit anjeun, tapi musuh legal anjeun henteu.

Hasil ahirna nyaéta yén artos anu anjeun damel sangkan sacara rajin téh aman tur kaluar tina jalan anu cilaka.

Swiss Banking

Naon Bisa Kuring Ngajagi?

Perlindungan aset anu paling kuat anu percanten ka Kapuloan Cook nyaéta tunai anu diayakeun di rekening bank asing anu aman. Pangadilan AS gaduh yurisdiksi leuwih rekening AS, jadi ditahan dana anu henteu dilingkah. Kapercayaan anjeun ogé tiasa nahan portopolio pasar saham, upami anjeun hoyong. Anjeun tiasa boh ahli profésional ngatur dana anjeun atanapi anjeun atanapi tiasa damel pamasaran online anu eusina diri anjeun. Terus, sakali deui, perbankan teu kedah di Kapuloan Cook. Anjeun tiasa nyetelana dimana waé anu henteu mikawanoh pesenan pangadilan sipil asing ngalawan anjeun atanapi amanah anjeun. Contona nyaéta Swiss, Luksemburg, Panama, Hong Kong sareng Singapura.

Pangadilan dimana anjeun cicing boga kamampuan pikeun nangkep real estate lokal. Kunaon, éta saé pikeun nempatkeun perumahan di LLC anu dipiboga ku kapercayaanana. Alternatipna, anjeun tiasa ngarekam lien ngalawan harta anu aya watesna kana bayar ka LLC di jeroeun amanah. Dina acara hal anu goréng anu terakhir, aya langkung pikaresepeun pikeun ngajual harta anu nyata teu padulina ngajual ti éta nyaéta nurunkeun harta langsung ku rebutan pangadilan.

kulawarga

Anu Bisa Setél Hiji Up?

Urang ngadegkeun hébat loba kapuloan Kapuloan Cook attorneys anu ulang ngajual ka klien maranéhanana. Urang ogé netepkeun seueur pipa kanggo klien kami langsung, anu peryogi pikeun panangtayungan asor lepas pantai anu saé. Sajaba ti, urang tiasa nambihan verbiage tata estate dina kapercayaan anjeun. Nalika anjeun maot, minat anjeun kana kapercayaan tiasa diteruskeun kana barudak anjeun atanapi anu sanés milih anjeun.

Itta Revocable atanapi Irrevocable?

Semita semi-dicabut. Maksudna, settlor tiasa ngaganti waris ku gawé bareng anu wali. Lamun padumuk parantos tiasa ngarobih perobahan, teras hakim sanggup ngarobih settlor nganggo kontrol éta. Anjeunna atanapi manehna bakal ngajantenkeun nyerah dijantenkeun seueur musuh pasir, para waris anu ngabayangkeun anyar. Dina éta kajadian ngan hiji sasih janten hakim. Janten, pikeun panangtayungan aset, para wali nyaeta klep pangamanan perobahan pikeun ngajaga panyalindungan aset kapercayaan.

koran finansial

Statute tina watesan on curang Conveyance

Kemungkinan keterbatasan pangaturan hatesan anu terikat pikeun béréndélan légal. Pancaran curang, ogé katelah pamindahan anu curiga henteu narékahan ngahulagkeun mayar bayar kalayan ngajénkeun aset ka jalma lian atanapi lembaga hukum. Sanaos kecap nu "f", mangrupikeun tindakan sipil sanés teu salah kriminal. Kitu statute watesan dina mindahkeun panipuan ngarujuk kana hiji periode waktu anu satutasna salah saurang nampilkeun aset ka lian anu mareuman kamampuan pikeun pihak séjén pikeun ngalaksanakeun perilikan-légal pikeun nangkep aset anu.

Pikeun Amanah Cook Islands, sakali anjeun tiasa nyimpen asét di jero dua jam sasaran-teras nyetél sakaligus. Wates waktu keur ngeusian dokumén di Kapuloan Cook dina nyobian nampilkeun asét Pulo Cook nyaéta sataun ti waktos anu dipianten kana kapercayaan atanapi dua taun tina cukang lantaranana. Ngabalukarkeun tindakan tindakan nyaéta fakta anu matak jalma bisa ditempatkeun aksi anu sanés. Kacilakaan mobil nyaeta salah sahiji conto panyabab. Sejenna mangrupa panyarangan kontrak, upamana.

Janten, hayu urang nyebutkeun anjeun mundur batur dina mobil anjeun sareng geuwat nyetél kapercayaan Kapuloan Cook. Genep bulan ka hareup Anjeun perlu tarung. Gugatan sigana bakal nyandak sataun. Anjeun gaduh daya tarik sareng anu tiasa nyandak genep bulan sejen. Nalika ayeuna ka sadaya, lawan anjeun malah moal bisa nyandak gugatan ka Kapuloan Cook upami anjeunna hoyong.

masak pulo

Perlindungan Aset Offshore Saatos gugatan

Malah lamun aranjeunna ngéléhkeun jam na di Kapuloan Cook aya halangan anu ampir teu digentos. Mimiti, maranéhna kedah ngagaduhan gelut légal pisan mahal di sagara. Kadua, aranjeunna kedah ngabuktikeun saluareun kalangkang anu ragu lumrah anu ku anjeun tiasa nyimpen duit kana kapercayaan pikeun ngagasab duit khusus anu tangtu. Henteu aya kiridit creditor heubeul, kapikiran anjeun, tapi éta tinangtu. Aya seueur alesan anu anjeun tiasa masihan kanggo nyetel trusts internasional. Tumuwuhna asset hiji. Ngamangpaatkeun Investasi Internasional sareng pangsaeutikna peraturan anu sulai séjén.

Kami geus pernah katingal tina padumuk urang atanapi teu kapanten ka kapercayaan Kapuloan Cook kami parantos nyepaskeun kaleungitan kirang di ragam ieu. Whetherta pisan sababna naha lampah légal dibawa atanapi atanapi henteu nalika wates waktos. Naon anu biasana kajadian waé nya éta nu ngagugat teh ningali yén biaya litigation pisan insormontable yen prospek kaleungitan ngaleuwihan kasempetan nu meunangna leutik.

kapuloan kapuloan percanten

Hukum Kasus

Dupi éta hasil? Kami ngadegkeun kapercayaan Kapuloan Cook saprak pertengahan salapan puluh. Waktu éta, ku digunakeun sababaraha rébu kapercayaan, urang moal gaduh catetan klien anu kaleungitan artos anu parantos nempatkeun dana kana kapercayaan Kapuloan Cook dina rekening bank internasional. Kasus hukum, dimana kapercayaan parantos ditantang, nunjukeun yen gawéna. Kalayan jauh kitu, nu ngagugat atanapi judgment creditor dileungitkeun hiji aranjeunna ningali yén kapercayaan di tempat.

Aya sababaraha conto anu nganggo klien nanyakeun kami ngeunaan Anderson Case The dimana waé di saha dinaresanna pagunungan kungsi kungsi panjara pondok pikeun hina pangadilan. Ieu alesan naha: Pangacara anu netepkeun kapercayaan kanggo Andersons nyetélana salah. Pangacara nyerat anu percanten ka Andersson duanana pakebonan (anu dasarna sorangan kapercayaan éta) ogé panyalindungan (nu tiasa ngalatih para wali). Ieu judgment miskin pisan dina bagian Pangacara na urang.

Hakim AS nyarios yén kusabab ti Anderson ogé piringan panyiptaan aranjeunna sabenerna nyiptakeun "hal nu teu mustahil sacara laku-lampahna". Warta anu saé anu hadé nyaéta yén, cacak percanten kirang rancangan, éta masih kajaga aset anu Anderson. Kasus teras dipindahkeun kana Kapuloan Cook dimana hakim di Kapuloan Cook sareng Selandia Baru ngabagéakeun perlindungan aset kapercayaan. Duit Anderson urang ngamankeun sareng aman. Ieu bukti anu pohara kuat salaku panyalindungan aset anu kuat anu kapercayaan Kapuloan Cook. Sanajan nu meta percanten diserat teu leres, panyalindungan aset katelepan kuat.

shakedown

Timer porsi Profesional

Kudu ati pisan tina panyadia ladénan husus anu didinya anu ngagaduhan struktur kapercayaan sorangan anu anjeunna ngadegkeun tapi anjeunna ngeureunkeun sadaya pilihan anu sanésna, diantarana anu percaya anu urang sawala. Anjeunna gaduh setelan kapercayaan lokal lemah sareng, ku kituna, downplays sakabeh alternatif anu sanés. Anjeunna teu matak kanyataan yen aya sajarah buktina buktina anu némbongkeun yén kapercayaan di Kapuloan Cook parantos ngabuktikeun sorangan saek sababaraha kali. Kalemahan anu badé di amanah lokal nyaéta yén handapna aya dina irung hakim lokal. Ku kituna, ku kakuatan perlindungan aset anu diwujudkeun dina Kapuloan Cook, kalolobaan urang di lapangan, anu henteu gaduh motif rusiah, satuju. Jinis kapercayaan dijelaskeun di dieu nawiskeun panyalindungan aset anu paling sadunya.

alternatif

Aya yurisdiksi kapercayaan lepas pantai lianna sapertos Nevis, Anguilla, Barbados jeung sajabana. Panalungtikan ngeunaan hal-hal sajarah hukum némbongkeun yén Kapuloan Cook condong nawiskeun panangtayungan anu paling efektif.