Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Offshore Trust kanggo Asset Protection

Akeh ahli perlindungan aset setuju sing kepercayaan lepas pantai ing yurisdiksi kapilih sing bener kendaraan perlindungan aset paling kuat ing saindenging donya. The Kepulauan Cook Trust wis ditampilake kanggo nawakake sajarah hukum kasus perlindungan aset paling kuat. Iku yurisdiksi sing paling apik kanggo pangayoman aset miturut pendapat kita. Ayo dadi pengadilan lokal nuntut pambayaran. Elinga, perusahaan kepercayaan ing Kepulauan Cook, sing ana ing njaba ukum pengadilan lokal. Mula, para wali (biasane firma hukum luar negeri) ora wajib netepi dhawuhe pengadilan. Minangka asil, ing dilisensi, diikat, diasuransiake 30 + taun kepungkur perusahaan amanah tetep aset sampeyan metu saka dalan gawe piala. Kanggo klien tentrem-pikiran-pikiran kita netepake perusahaan lepas pantai perusahaan (LLC) sing 100% diduweni dening kepercayaan. The klien iku manajer saka LLC.

The akun sing dianakaké ing LLC ing bank internasional banget aman. Klien minangka tandha ing kabeh akun bank. Nalika "bab ala" kedadeyan lan aset bisa dicekel dening pengadilan. Dadi, para wali bisa mlaku dadi manajer LLC. Mangkene, dheweke nindakake apa sing wis ditindakake perusahaan kepercayaan - nglindhungi aset sampeyan. Sawise ancaman legal wis rampung, klien kasebut dibalekake maneh minangka manajer LLC karo aset sing isih utuh. Panaliten kita nuduhake manawa kepercayaan Cook Islands Cook kanthi kabentuk kanthi bener bisa nglindhungi aset klien saka saben tantangan legal.

Kepercayaan Luar Negeri vs Kepercayaan tradisional

An kepercayaan lepas pantai kaya kepercayaan tradisional. Minangka kasebut, kalebu hubungan utawa susunan ing antarane pihak-pihak ing ngisor iki: "Kamanungsan (s)," "Settlor (s)," lan "benefisiari (ies)." Penyediaan digawe ing dokumen legal sing naleni. Kita nyebat "Surat Kepercayaan." Alat sah iki bisa nyekel judhul aset lan properti. Bisa ngatur aset kasebut miturut akta amanah. Kajaba iku, bisa nyedhiyakake macem-macem keuntungan lan distribusi menyang wong utawa klompok wong. Kepercayaan kasebut ngrancang warga kasebut minangka ahli waris. Mangkene prabédan. Upaminipun hakim ing salah sawijine ukum njaluk manawa dana dibalekake. Untunge kanggo sampeyan, para wali (kantor hukum luar negeri) ing lembaga asing ora mesthi tundhuk.

Kamanungsan lan / utawa perusahaan kepercayaan kasebut dileksanakake manajemen kepercayaan kasebut. Dheweke kalebet tugas setya kanggo njunjung kesepakatan kasebut. Kanthi ndhaptar dokumen kasebut, dheweke setuju karo aturan lan syarat sing disetel dening akta kepercayaan. A kapercayan ora kaya perusahaan utawa dhasar. Kepercayaan jinis iki minangka perjanjian sing ditulis. Iki nemtokake manawa wong sing duwe kepercayaan kasebut kanggo nyedhiyakake kanggo para ahli waris lan kanggo nglindhungi aset saka predator.

Panentu kanggo mbentuk Trust Trust Asset Protection Luar Negeri

Kaping pisanan, pemukiman kasebut wis mutusake kanggo nggawe kepercayaan kasebut. Banjur, pemukiman kasebut banjur kudu milih jinis kepercayaan sing dikepengini. Iki kalebu durasi, sing bisa abadi. Patut kasebut uga bakal (kanthi pambiyantu) nggawe keputusan penting kanggo nemtokake rincian. Rincian kasebut kalebu mutusake apa kepercayaan kasebut bisa dibatalake utawa ora. Dheweke kalebu apa kepercayaan kasebut bakal dadi discretionary utawa ora. Kajaba iku, bakal nemtokake hak, kewajiban, kewajiban, lan pangarepan kepercayaan.

Saiki ayo ngatasi konsep kepercayaan sing bisa diowahi utawa ora bisa diganti. Akeh sing diarani, kapercayan bisa dicabut bisa dibatalake kapan wae karo syarat-syarat sing wis diandharake dening padumane. Utawa, dheweke bisa duwe umur dawa sing wis ditemtokake (utawa bisa terus-terusan) tanpa syarat kanggo mbatalake maneh. Yaiku, bisa uga ora ngrampungake gumantung saka istilah sing diciptakake kaya sing ditemtokake ing akta kepercayaan.

Beda, kepercayaan discretionary bisa mudhun ing salah siji kategori, lan ditetepake minangka kapercayan kanthi fleksibilitas sing dibangun kanthi gegayutan karo kepiye amanah sing ngatur distribusi marang para ahli waris, lan uga menehi, ing sawetara kedadeyan, para wali duwe hak kanggo milih utawa tambah ahli waris. Iki ngeculake akeh panguwasa kanggo kepercayaan lepas pantai marang wong sing duwe pituwas, lan nuduhake pentinge pilihan sing ati-ati saka perusahaan sing duwe kapercayan sing trampil, duwe reputasi sing apik utawa duwe kapercayan kanthi referensi sing apik, reputasi sing pantes, lan pengalaman sing perlu supaya sukses lan setya netepi lan ngurmati syarat-syarat amanah .

kepercayaan lepas pantai

Keuntungan saka Trust Offshore

Panggonan aset lan judhul kanggo properti ing dateng punika papan panggabungan lan perlindungan rahasia saka singa saka kepercayaan lepas pantai sing dianakake. Nalika judhul legal dikirim menyang wali, sing kudu nepangi kewajiban sing metu ing kepercayaan. Tujuan saka kapercayan yaiku kanggo nyedhiyani para ahli waris, kang bisa dadi penghuni, lan asring, peserta sing kadhaptar. Para panarima, nengenake hak-hak sing kuwat banget babagan kapentingan ing kapercayan lan paling yurisdiksi ngakoni yen maksudé kanggo nyedhiyani keuntungan, kaya sing kasebut ing amanat amanah, kanggo para panuntun lan aturan apik ing arahe nalika pitakonan minangka pengelolaan kepercayaan muncul.

Haven pajak

Amarga kepercayaan lepas pantai iki meh tansah ditemokake ing tax tax utawa jurisdiksi perlindungan aset kanthi reputasi kanggo ngreksa aset lan kerahasiaan sing luar biasa, kepercayaan lepas pantai uga entuk keuntungan saka fitur-fitur kasebut. Aset sing dikelola ing kepercayaan lepas pantai sing paling akeh bebas saka beban legal sok suffocating ditrapake ing negarane dhewe utawa jurisdiksi. Yen kepercayaan kasebut digawé kanggo ngatur keuntungan saka wong sing mbentuk kapercayan lan / utawa pasangan bojo, anak utawa pewaris liyane saka pelamar, umpamane, kepercayaan lepas pantai bisa uga nyedhiyakake papan perlindungan saka nliti pusaka sing kuat. Kanggo wong AS kepercayaan proteksi aset luar negeri umume netral pajak. Iki, ora nambah utawa nyuda pajak sampeyan.

Luwih, adhedhasar tatanan kasebut ing proteksi asosiasi aman amanah, nawarake amanah pesisir keprigelan sing ora ditepungi, tambah proteksi saka bebaya saka perdata lan tanggung jawab sipil, lan uga saka bab-bab kaya cerkak utawa dissolutions bisnis. Padha uga digunakake dening akeh kanggo pangayoman aset ing njero wilayah yurisdiksi gejolak politik utawa ekonomi Iku angel banget, nyimpen ing situasi tuduhan saka tindak pidana abot, kanggo entitas njaba kanggo nebus perisai kerahasiaan sing melu kepercayaan lepas pantai ing paling yurisdiksi.

masak pulo kepercayaan

Where to Form Trust Offshore

Kepercayaan luar negeri asring dibentuk ing papan perlindungan utawa tax aman aset sing nduwe reputasi kanggo manajemen sukses lan nglakokake amanah lan dana kepercayaan. Nanging, ora perlu lokasi sing cocog kanggo dadi dhaerah pajak utawa duwe peraturan lax - akeh yurisdiksi formasi sukses lan negara-negara mung menehi jeneng terkenal, perusahaan kepercayaan sing ditambah karo kerahasiaan sing gedhe lan tameng aset sing akeh.

Salah sawijining penyebut umum yaiku yurisdiksi kasebut adhedhasar peraturan kepercayaan lan undang-undang ing hukum umum Inggris - iki amarga ide formasi kepercayaan yaiku ide Inggris lawas wiwit jaman Perang Salib. Tuntutan negara liya sing nawakake administrasi kapercayan sing sukses, kayata Luxembourg, Malta, Swiss, lan liya-liyane, wis ngatur aturan lan peraturan sing cocog karo model administrasi kepercayaan sing tepat sing ditetepake adhedhasar hukum umum Inggris. Yurisdiksi sing luwih dhuwur tinimbang sisane pangayoman aset yaiku Kapuloan Cook, sing Nevis dipercaya lan sing ana ing Belize, ing urutan kasebut.

Anggit liyane

Konflik saka kepercayaan lepas pantai mbutuhake penilaian sing nyata saka gol lan maksud saka panyedhiya potensial, lan bakal migunaake sawetara sumber daya ing panyiapan lan pangopènan. Mangkono, penelitian serius, komit, lan saran lan pitulungan saka agen pengalaman lan pinter iku kudu.

Mbentuk kepercayaan lepas pantai nyedhiyakake proteksi sing akeh kanggo aset saka nliti, pengadilan, lan perselisihan sipil. Sampeyan kudu katon yen biaya pambentukan lan pangopènan bisa dianggep, panyiapan saka kepercayaan lepas pantai bakal nyedhiyakake ketenangan pikiran sing apik kanggo wong sing kepengin ngreksa barang-barang sing utamané utawa nyedhiyani anak-anake ing jangka panjang.