Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Lepas pantai Amanah kanggo Protection Aset

Loba ahli panyalindungan asset satuju éta kapercayaan lepas pantai dina yurisdiksi dipilih leres téh wahana panyalindungan asset neneng di sakuliah dunya. nu Kapuloan Cook Trust geus ditémbongkeun nawiskeun panyalindungan asset sajarah hukum hal neneng. Ieu téh mangrupa yurisdiksi pangalusna pikeun ngajagaan asset dina pamanggih kami. Hayu urang pangadilan lokal nungtut pamayaran. Émut, perusahaan percanten ka Kepulauan Cook, tempat di luar yuran pengadilan lokal anjeun. Ku sabab éta, wali (anu biasana teguh undang-undang luar nagri urang) henteu wajib sasuai sareng paréntah pengadilan. Salaku hasilna, éta dilisensikeun, kabeungkeut, insured 30 + heubeul taun pausahaan percanten ngajaga aset anjeun kaluar jalan anu cilaka. Pikeun klien karapihan-of-pikiran urang ngadegkeun hiji pausahaan kawates liability offshore (LLC) anu dipiboga 100% tina kapercayaan. nu klien mangrupikeun manajer ti LLC.

nu rekeningna ditahan di LLC dina bank internasional anu aman pisan. Klien mangrupikeun tanda tangan dina sadaya rekening bank. Nalika "hal anu goréng" kajantenan sareng aset tiasa janten rebutan ku pangadilan. Janten, para wali tiasa ngaléngkah janten manager manager LLC. Nyaéta, aranjeunna ngalaksanakeun naon anu anjeun parantos mayar perusahaan amanah pikeun ngalaksanakeun - ngajaga aset anjeun. Sakali ancaman hukum pas, para nasabahna disimpen deui salaku ménéjer di LLC sareng aset-aset anu tetep tetep. Panaliti urang nunjukkeun yén kapercayaan anu leres terstruktur ngandelkeun Kepulauan Cook ngajagi aset klien tina unggal tantangan hukum.

Kapercayaan Luar Biasa vs Amanah tradisional

An kapercayaan lepas pantai pisan kawas kapercayaan tradisional. Sapertos kitu, éta ngagaduhan hubungan atanapi pangaturan diantara pihak-pihak di handap ieu: "Kamanah-amanah (s)," "Settlor (s)," sareng "beneficiary (ies)." Provisi dilakukeun dina dokumen hukum anu ngariung. Kami nyauran éta "Amanah Amatan." Alat hukum ieu tiasa nahan judulna aset sareng properti. Éta tiasa ngatur ucapkeun aset saluyu sareng akta amanah. Tambih Deui, tiasa masihan sérial kauntungan sareng panyebaran ka jalma atanapi sakelompok jalma. Percantenan milih ngaran jalma ieu salaku ahli waris. Ieu bédana. Anggap hakim anu aya dina hiji yurisdiksi nungtut dana na dibales. Untungna pikeun anjeun, para wali (kantor hukum luar negeri urang) dina yurisdiksi luar nagri henteu kabatosan.

Pamanah sareng / atanapi perusahaan kepercayaan dieusi ku pihak manajemen amanah. Aranjeunna kabeungkeut ku kawajiban fiduciary pikeun memartikeun perjanjian. Ku ngadaptarkeun dokumén aranjeunna satuju kana aturan sareng sarat anu diatur ku akta amanah. Ti amanah teu sapertos perusahaan atanapi yayasan. Tipe amanah ieu mangrupikeun kasepakatan ditulis. Éta nunjukkeun yén wali téh nyadiakeun keur beneficiaries sareng ngajaga aset ti prédator.

Tangtukeun ngabentuk Amanah Perlindungan Asset Luar Pesisir

Mimiti, padumukan parantos mutuskeun kaputusan pikeun ngabentuk amanahna. Lajeng, padamelan teras teras pilih jinis amanah anu diarepkeun ku anjeunna. Ieu kalebet durasi na, anu tiasa abadi. Padumukan ogé bakal (kalayan nulungan kami) ngalakukeun kaputusan penting pikeun netepkeun detil. Rincian ieu kalebet mutuskeun naha amanah tiasa dibatalkeun atanapi henteu. Aranjeunna ngalebetkeun naha amanah bakal diskretional atanapi henteu. Malih, éta bakal netepkeun hak, tugas, kawajiban, sareng harepan amanah.

Ayeuna hayu urang alamatkeun kana konsép amanah anu tiasa dicabut atanapi teu tiasa dicabut. Sakumaha namina nunjukkeun, kapercayaan anu tiasa dicabut tiasa dicabut iraha waé kalayan istilah pikeun ieu digariskeun ku padumuk. Alternatipna, aranjeunna tiasa gaduh umur umur anu tos ditangtukeun (atanapi tiasa salamina salamina) kalayan henteu aya syarat pikeun revocability. Hartina, panginten atanapi henteu tiasa dicindekkeun gumantung kana istilah nyiptakeunna sakumaha anu parantos didamel dina akta amanah.

Sabalikna, amanah budi bicara tiasa turun dina dua kategori, sareng didefinisikeun salaku amanah kalayan kalenturan jauh diwangun kalayan kaitannana kumaha wali pangagihan panyebaran ka beneficiaries, malah nyayogikeun, dina sababaraha instansi, para wali kalayan hak-hak pikeun nunjuk atanapi tambahkeun ahli waris. Ieu ngaleungitkeun loba wewenang dina kapercayaan lepas pantai ka pamanah, kitu, sareng nunjukkeun pentingna pilihan ati-ati ku wali anu parantos dipercaya, amanah anu dipercaya, atanapi amanah ngayakeun perusahaan nganggo referensi anu hadé, reputasi anu pantes, sareng pangalaman anu dipikabutuh pikeun hasil sareng suksés nedunan sareng ngahargaan istilah-istilah amanah. .

kapercayaan lepas pantai

Kauntungan tina lepas pantai Amanah

Nempatkeun aset sareng judul hak milik na kapercayaan dimana babagian dibagi baba tina kapercayaan sareng panangtayungan tina kauntungan kapercayaan peuntas laut anu garnered. Samentawis judul légal asup ka para wali, anu kedah matak kawajiban anu disetél dina kapercayaan. Hajat tina kapercayaan kasebut nyaéta pikeun nyadiakeun pikeun waris anu diantarana aya ku pawah, sareng sering mangrupikeun, peserta didaptarkeun. Waris ieu, dianggihan hak-hak anu pohara kuat anu aya kaitannana dina kapercayaan tur paling yurisdiksi ngakuan yén hajat nya éta méré mangpaat, sakumaha didefinisikeun dina akta percanten, kanggo anu ngabantuan ieu jeung aturan favorably arah maranéhanana lamun patarosan sakumaha ka manajemén tina kapercayaan timbul.

Pajak Haven

Kusabab ieu trusts lepas pantai ampir sok kapanggih dina Haven pajeg atanapi yurisdiksi panyalindungan asset ku reputasi kanggo safeguarding aset sareng karusiahan luhung, Anu kapercayaan lepas pantai ogé kauntungan tina fitur ieu. Aset anu dikelompokeun dina trusts lepas pantai pangilaharna bebas tina beungbeurat légal kadang suffocating lumaku di nagara asal hiji settlor atanapi yurisdiksi. Mun kapercayaan ngawangun pikeun ngatur kanggo kapentingan hiji anu ngawangun perumahan sareng / atanapi salaki, barudak atanapi ahli waris sejenna di padumukan, contona, kapercayaan lepas pantai tiasa nyayogikeun bantosan tina panutan warisan sengit. Kanggo jalma AS amanah pangayatan perlindungan luar negeri umumna nétral pajak. Ieu, éta moal nambahan atanapi nurunkeun pajak anjeun.

Salajengna, dumasar kana formasi maranéhanana dina panyalindungan aman berorientasi panyalindungan aset, panawaran offsore offsore karusiahan unparalleled, panangtayungan ngaronjat tina peril of litigation sipil sareng liability, komo ti hal sapertos cerai atanapi disolusi bisnis. Areta ogé digunakeun ku seueur panangtayungan aset dina kacilakaan politik atawa ekonomi yurisdiksi asal extremelyta pajeujeut, simpen dina situasi tuduhan anu ngalanggar kriminal anu parna, pikeun lembaga di luar ngahubungkeun tameng karusiahan anu ngayakinkeun kapercayaan lepas pantai di paling yurisdiksi.

kapuloan kapuloan percanten

Dimana Ngabentuk hiji Offshore Trust

Kapercayaan di luar negeri sering kabentuk dina tempat perpajakan anu aman atanapi harta aman anu aman anu ngagaduhan kabuktian pikeun manajemén anu suksés sareng ngalaksanakeun amanah sareng dana amanah. Nanging, éta henteu leres pisan pikeun lokasi anu cocog pikeun janten pajeg pajak atanapi ngagaduhan peraturan lax-seueur sukses yurisdiksi formasi sareng nagara-nagara ngan saukur kéngingkeun, perusahaan amanah anu dipercaya ditambah ku kerahasiaan anu hébat sareng taméng taméng penting.

Salah sahiji pangbagi umum nyaéta yurisdiksi ieu netepkeun peraturan amanah sareng undang-undang dina hukum umum Inggris-ieu kusabab gagasan kabentukna kapercayaan mangrupikeun ideu Inggris anu lami ti saprak jaman Perang Salib. Bidang Éropa séjén anu nawiskeun administrasi amanah anu suksés, sapertos Luxembourg, Malta, Swiss, sareng sajabana, parantos diadaptasi undang-undang sareng peraturan aranjeunna pikeun cocog sareng model administrasi aman anu leres anu diatur ku anu dumasar kana hukum umum Inggris. The yurisdiksi anu nangtung di luhur sésana dina hal perlindungan aset nyaéta Kapuloan Cook, anu Nevis percanten jeung salah sahiji di Bélis, dina urutan éta.

pertimbangan séjén

Wangunan hiji kapercayaan lepas pantai peryogi panaliti anu realistis tujuan sareng tujuan huna pembunuhan poténsial, sareng bakal nyurppikeun sababaraha sumber dina pangadeg sareng pangropéa. Ku kituna, panerapan serius, panalungtikan, sareng naséhat sarta bantuan ti agén ngalaman tur pangaweruh anu kedah.

Ngabentuk percanten lepas pantai nyadiakeun panyalindungan anu penting pikeun aset tina patén-patén, litigation, sareng masalah anu pajerang teu kaaku. Kedah écés yén bari biaya dibentukna tur pamaliharaan saacanna dianggap, ngadegna hiji kapercayaan lepas pantai baris nyayogikeun perdamaian anu leres pikeun jalma anu terpayat asa anu pentingna pégél atanapi tiasa masihan parantosan barudak salamina dina jangka panjang.