Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Lepas pantai Amanah kanggo Protection Aset

Loba ahli panyalindungan asset satuju éta kapercayaan lepas pantai dina yurisdiksi dipilih leres téh wahana panyalindungan asset neneng di sakuliah dunya. nu Kapuloan Cook Trust geus ditémbongkeun nawiskeun panyalindungan asset sajarah hukum hal neneng. Ieu téh mangrupa yurisdiksi pangalusna pikeun panangtayungan asset dina pamadegan urang. Nalika pangadilan satempat merlukeun pembayaran, pausahaan kapercayaan di Kapuloan Cook, ayana di luar yurisdiksi pangadilan satempat anjeun, teu diwajibkeun sasuai jeung urutan pangadilan. Ku kituna, dina dilisensikeun, kabeungkeut, insured 30 + heubeul taun pausahaan percanten ngajaga aset anjeun kaluar jalan anu cilaka. Pikeun klien karapihan-of-pikiran urang ngadegkeun hiji pausahaan kawates liability offshore (LLC) anu dipiboga 100% tina kapercayaan. nu klien mangrupikeun manajer ti LLC. nu rekeningna ditahan di LLC dina bank internasional anu aman pisan. Klien nu kagungan signatory dina sagala rekening bank. Nalika "hal goréng" anu lumangsung sareng aset nunut ka rebutan ku pangadilan, para wali tiasa lengkah salaku manajer ti LLC sareng ngalakukeun naon anu anjeun parantos mayar pausahaan kapercayaan kana lakukeun - ngajaga aset anjeun. Sakali anceman légal pas, klien nu disimpen deui salaku manajer ti LLC sareng aset anu tetep henteu tetep. Panalungtikan urang parantos ngabuktikeun yén amanah kapuloan Cook Islands terstruktur leres parantos ngajagi aset klien tina saban tantangan hukum.

An kapercayaan lepas pantai pisan kawas kapercayaan tradisional dina hal éta ngandung hubungan atanapi pangata kalangan "Amanat (ih)," "Settlor (s)," sarta "Waris (jah)". ". Disekelan dijieun dina mengikat dokumén légal anu disariat salaku" Kapercayaan Amanat. "Ieu alat légal tiasa nahan judul kana aset jeung harta, ngokolakeun aset eta anu saluyu sareng perdagangan anu percanten, supados nyadiakeun sauntuyan kauntungan sareng sebaran ka jalma atanapi golongan jalma anu ditunjukkeun para waris. Bédana téh nalika hakim dina hiji yurisdiksi tungtutan supaya dikedihkeun dana, para wali kanggo kaurisdiksi asing henteu diaku.

The wali sareng / atanapi perusahaan kapercayaan muatan jeung manajemén tina kapercayaan dijilid ku tugas fiduciary mun ngarojong perjanjian. Ku Sign-dokumen éta maranéhna satuju kana aturan sareng peryogi anu disayogikeun ku akta kapercayaan. Percaya anu henteu dilampahkeun kawas perusahaan atanapi yayasan. Jenis ieu kapercayaan mangrupakeun perjangjian ditulis pikeun wali nyadiakeun keur beneficiaries sareng ngajaga aset ti prédator.

Sakali putusan pikeun nedunan kapercayaan hasil ieu, settlor lajeng kedah milih jinis anu badé angkat, lilana sareng putusan penting penting dina nangtukeun rinci. Rinci ieu diantarana mutuskeun naha amanah tiasa dicabut atawa henteu, naha amanah bakal discretionary atanapi henteu, sareng nangtukeun hak, tugas, kawajiban, sareng ekspektasi para wali.

Kalayan hormat ka trusts revocable atanapi irrevocable, salami ngaranna aranjeunna, aranjeunna tiasa dicabut iraha wae sareng istilah-hal ieu pikeun disusun ku resapan, atawa tiasa ngaharepkeun umurna ditangtukeun ku dibekelan pikeun revokabilitas, sarta ngan disimpulkeun lamun istilah ciptaan na sakumaha dieusian dina akta trust anu patepung.

Sacara jelas, hiji kapercayaan discretionary tiasa janten dina kategori naon waé, sareng dihartikeun salaku trust anu kalenturan anu kalebet anu gedé-kumaha kumaha para wali ngurus sebaran pikeun saurang waris, sarta malah bakal nampilkeun, dina sababaraha instansi, para wali sareng hak-hak pikeun nunjuk atanapi tambahkeun waris. Ieu relinquishes loba otoritas leuwih kapercayaan lepas pantai ka wali kitu, sareng highlights pentingna tina Pilihan ati-ati tina kompeten, well-reputed wali atanapi trust parusahaan ngayakeun sareng rujukan alus, reputasi pantes, sareng pangalaman diperlukeun pikeun hasil tur satia minuhan tur ngahargaan istilah tina amanah.

kapercayaan lepas pantai

Kauntungan tina lepas pantai Amanah

Nempatkeun aset sareng judul hak milik na kapercayaan dimana babagian dibagi baba tina kapercayaan sareng panangtayungan tina kauntungan kapercayaan peuntas laut anu garnered. Samentawis judul légal asup ka para wali, anu kedah matak kawajiban anu disetél dina kapercayaan. Hajat tina kapercayaan kasebut nyaéta pikeun nyadiakeun pikeun waris anu diantarana aya ku pawah, sareng sering mangrupikeun, peserta didaptarkeun. Waris ieu, dianggihan hak-hak anu pohara kuat anu aya kaitannana dina kapercayaan tur paling yurisdiksi ngakuan yén hajat nya éta méré mangpaat, sakumaha didefinisikeun dina akta percanten, kanggo anu ngabantuan ieu jeung aturan favorably arah maranéhanana lamun patarosan sakumaha ka manajemén tina kapercayaan timbul.

Kusabab ieu trusts lepas pantai ampir sok kapanggih dina Haven pajeg atanapi yurisdiksi panyalindungan asset ku reputasi kanggo safeguarding aset sareng karusiahan luhung, Anu kapercayaan lepas pantai ogé kauntungan tina fitur ieu. Aset anu dikelompokeun dina trusts lepas pantai pangilaharna bebas tina beungbeurat légal kadang suffocating lumaku di nagara asal hiji settlor atanapi yurisdiksi. Mun kapercayaan ngawangun pikeun ngatur kanggo kapentingan hiji anu ngawangun perumahan sareng / atanapi salaki, barudak atanapi ahli waris sejenna di padumukan, contona, kapercayaan lepas pantai bisa nyadiakeun Haven ti scrutiny pusaka sengit na perpajakan.

Salajengna, dumasar kana formasi maranéhanana dina panyalindungan aman berorientasi panyalindungan aset, panawaran offsore offsore karusiahan unparalleled, panangtayungan ngaronjat tina peril of litigation sipil sareng liability, komo ti hal sapertos cerai atanapi disolusi bisnis. Areta ogé digunakeun ku seueur panangtayungan aset dina kacilakaan politik atawa ekonomi yurisdiksi asal extremelyta pajeujeut, simpen dina situasi tuduhan anu ngalanggar kriminal anu parna, pikeun lembaga di luar ngahubungkeun tameng karusiahan anu ngayakinkeun kapercayaan lepas pantai di paling yurisdiksi.

kapuloan kapuloan percanten

Dimana Ngabentuk hiji Offshore Trust

Trusts lepas pantai mindeng dibentuk di pajak teu-handap atanapi amanan asén anu aman boga reputasi hasil pamariksaan hasil manajemén jeung palaksanaan tina trusts sareng dana trust. Sanajan kitu, teu mutlak diperlukeun pikeun lokasi anu pas janten janten pangumpakan pajak atanapi gaduh aturan laxa-seueur yurisdiksi dibentukna kapercayaan suksés sareng nagara ngan saukur nawiskeun kawentar, pausahaan percaya ngalaman anu kaganggu sareng karusiahan saé sareng kaset asset penting. Pangbagi umum nyaéta yén yurisdiksi ieu dumasar kana peraturan-undang kapercayaan-kapercayaan, dumasar kana basa Inggris-umumna ku sabab éta pisan tina pawakilan perbaikan kapercayaan penting dina Basa Inggris anu salami ayeuna Perang Salib. Jurisdiksi Europeanropa lianna nu nawiskeun administrasi kapercayaan suksés, sapertos Luxembourg, Malta, Swiss, jeung sajabana, diadaptasi katetepan sareng peraturanana sasuai jeung modél administrasi amanah anu parantos ditetepkeun ku anu didasarkeun kana dasar Inggris anu umum. The yurisdiksi anu nangtung di luhur sésana dina hal perlindungan aset nyaéta Kapuloan Cook, anu Nevis percanten jeung salah sahiji di Bélis, dina urutan éta.

pertimbangan séjén

Wangunan hiji kapercayaan lepas pantai peryogi panaliti anu realistis tujuan sareng tujuan huna pembunuhan poténsial, sareng bakal nyurppikeun sababaraha sumber dina pangadeg sareng pangropéa. Ku kituna, panerapan serius, panalungtikan, sareng naséhat sarta bantuan ti agén ngalaman tur pangaweruh anu kedah.

Ngabentuk percanten lepas pantai nyadiakeun panyalindungan anu penting pikeun aset tina patén-patén, litigation, sareng masalah anu pajerang teu kaaku. Kedah écés yén bari biaya dibentukna tur pamaliharaan saacanna dianggap, ngadegna hiji kapercayaan lepas pantai baris nyayogikeun perdamaian anu leres pikeun jalma anu terpayat asa anu pentingna pégél atanapi tiasa masihan parantosan barudak salamina dina jangka panjang.