Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Alasan Best 5 kanggo Mbukak Akun Bank Offshore

bab 2


Proteksi aset lepas pantai

Alasan 5 ndhuwur kanggo akun bank lepas pantai yaiku:

  1. Nyedhiyani perlindungan aset saka tuntutan hukum
  2. Nyedhiyani diversifikasi aset
  3. Bank-bank kuwat (pirsani ing ngisor iki kanggo bukti)
  4. Kurangi kerentanan
  5. Katentreman atine

Kabeh alasan kasebut minangka dhasar dhasar saka portofolio finansial sing sehat. Ora ana sing anyar babagan informasi iki. TAPI wiwiti nggayuh unsur dhasar saka keuangan pribadi karo iklim seneng. Banjur deloken kahanan jagad iki. Ing cahya kasebut, sebab utama 5 offshore banking banget populer bakal nggawe pangerten liyane.

"Yen ana siji tembung aku arep ninggalake sampeyan karo dina iki, iki iki ... Glocal." -Natalie Keener saka film Up in Air

tips perbankan offshore

Top 5 Alasan kanggo Offshore Banking

1. Nyedhiyani Proteksi aset

US mung duwe 4.4% populasi donya. Nanging, Shockingly duwe 80% saka pengacara donya lan 96% kabeh tuntutan hukum ing donya. Kaya mayuta-yuta Amerika, sampeyan bakal kena risiko ukuman saben dina. Contone, sampeyan bakal kapapar saben wektu sampeyan menyang mobil lan drive. Saben wektu sampeyan njupuk pelanggan anyar, sampeyan bisa nyedhiyakake dhewe menyang claws pengacara. Saben wektu wong mlaku liwat properti, karo ijin utawa ora, bisa memicu perang legal ora becik.

Dielingi, manungsa pancen pancen sing nulis ukum. Iku ora sawetara sing adil lan mung meksa ing langit. Uga ngelingake sampeyan babagan pekerjaan sing nulis ukum. Politik. Umume para pengacara. Lan nalika dheweke nulis ukum kasebut, apa sampeyan bisa nulis utawa kanggo entuk bathi profesi dhewe? Dadi, sing kudu kita pikirake yaiku iki. Apa wae sing nyathet ukum kasebut kanggo milih pengacara njaluk tangane ing kanthong sampeyan, mung isin karo mutine umum, yaiku cara legislatif nulis ukum. Ahli hukum ora nulis ukum kasebut kanthi "keadilan" minangka tujuan utama. Umume undang-undang ditulis utamane, lan kanggo entuk manfaat, anggota profesi hukum.

Conto Perlindhungan Asset

Conto

Kita duwe klien sing saiki sugih sing pancen batut dening pirang-pirang ukum. Dheweke anggota dewan direktur ing bank. Salah sawijining karyawan, ing bisnis utama, nyaranake bank kasebut marang pelanggan. Karyawan klien kita ora nyebutake yen klien kita uga dadi direktur bank. Nalika bank gagal ing kacilakan real estate, nasabah digugat klien kita amarga ora ana penipuan.

Dheweke nyalahake dheweke amarga kegagalan karyawan sing ora dingerteni supaya dheweke ngerti babagan posisi klien kita karo bank. Kebijakan asuransi nolak dheweke mbela dheweke amarga tuntutan hukum kalebu tembung "penipuan." Bank ora mbayar apa-apa kanggo jabatane. Nanging, Pengadilan Tinggi California mung negesake pengadilan $ 2 + yuta tumrap klien kita. Untunge kanggo dheweke, kita ngetrapake rencana perlindungan aset.

Sawise limang taun nglawan, dheweke milih bangkrut. Dheweke mung kanthi bangga masang putrine liwat kuliah lan wis nyengkuyung karo garwane, putra lan ibune sing lara. Ora mung pengacara sing dadi kepercayaan bangkrut ngilangi kabeh perkara sing ora diikat. Dheweke uga nyerang bojone, anak lan ibune. Dheweke ngajaluk dheweke kanggo dhukungan apa wae sing ditampa saka dheweke sajrone patang taun sadurunge.

Ya, para wali bangkrut nyaman putrine amarga dhuwit sing diwenehake bapake kanggo kuliah, omah, panganan, lsp. Sampurna. Apa "adil" dheweke bisa nuntut putrine pribadi kanthi jumlah sing dibayar kanggo wong tuwa? Mungkin pitakon sing tepat yaiku, "Apa kemungkinan kemungkinan pengacara ing kanthong wong?" Takon pitakon kasebut asring menehi pitunjuk babagan ukum. Oalah, pengacara sing tumindak minangka wali bangkrut entuk sapratelon saka rampoge.

insurance

Aja gumantung ing Asuransi

Pengecualian sing ditulis ing kabijakan saiki cocog karo cetakan umpan lan penipuan. Kita wis bola-bali ndeleng nalika klien nelpon karo dongeng. Pengacara uga asring ngoleksi kaping telu amarga ganti rugi ditambahake biaya pengacara. Dheweke bisa ditindakake yen dheweke bisa ngyakinake hakim Robin Hood manawa ana penipuan. Akibaté, dheweke asring mbuwang baris utawa loro babagan penipuan tuntutan hukum, sah utawa ora.

Mulane, ora ngira profesi sampeyan, kepastian iki. Rencanana kahanan sing durung mesthi nalika bakal teka menyang sing bakal nuntut sampeyan sabanjure. Mbukak akun lepas pantai. Ndhudhuk akun kasebut ing amanah utawa perusahaan proteksi aset. Kombinasi iki bisa nyedhiyani cara kanggo nggawe dhuwit sampeyan. Sampeyan bisa turu kanthi nyenyet ing wayah wengi yen ngerti lanskap legal sing ora bakal nggawa sampeyan.

Nggawe Aset

2. Diversifikasi aset

Apa yen ana sing nuntut sampeyan lan tuntutan hukum langsung dibebasake kabeh akun bank AS sampeyan? Apa dhuwit sing bakal digunakake kanggo defend awak? Kepiye sampeyan mbayar tagihan sampeyan? Kita duwe kanca perusahaan sing dadi kontraktor. Saka biru, agensi negara teka lan nyekel dheweke lan nem karyawane. Sawise iku, dheweke bakal ngrampungake kabeh akun bank; kabeh kanggo nglanggar asuransi ganti rugi pekerja cilik. Dheweke secara harfiah ora ngerti yen dheweke nindakake salah.

Dheweke nggawe jutaan dolar saben taun. Nanging, dheweke durung duwe akses menyang dhuwit kanggo jaminan metu. Dadi tanpa ujar manawa dheweke ora duwe sumber daya kanggo nyewa pengacara kanggo mbela dheweke. Hakim AS ora duwe wewenang kanggo ngetrapake clamp langsung ing dhuwit ing negara liya. Iki utamane yen bank ora duwe cabang AS sing cocog; liyane yen ditahan ing kapercayan luar negeri sing pas.

Duwe sawetara dhuwit dhuwit menehi daya kanggo nyegah wong saka squishing sampeyan dening penet saka jempol. Sampeyan bisa mbiyantu nyegah mungsuh legal utawa pejabat sing ora setuju karo tuduhan palsu. Tanpa pertahanan iki, ujug-ujug bisa narik karpet metu saka ing ngisor sampeyan, meksa sampeyan tiba ing sih-rahmate. Iku nempatake sampeyan ing kontrol lan mbantu sampeyan tetep ing dhuwit driver sampeyan dhewe sing entuk dhuwit.

Pilihan investasi

Pilihan investasi tambahan

Ing cathetan liyane, sampeyan bisa uga wis dadi sadurunge kurva finansial. Sampeyan bisa uga yen sampeyan nggoleki alternatif investasi lan cara sing luwih apik kanggo ngatur dhuwit. Lan, mesthine sampeyan uga saluran warta sing asring: CNN, MSNBC, Fox, Bloomberg utawa YouTube. Sampeyan bisa uga ndeleng supaya tetep tren ekonomi lan kahanan pasar saham.

Pemain finansial utama kayata Warren Buffett, George Soros, lan, Michael Burry (Pendhiri Scion Capital, LLC) iku sawetara saka prediktor mung saka kegagalan omah US 2008. Wong-wong mau wis ngetokake bebaya saka Depresi Besar sabanjure lan ambruk dhuwit US. Padha saiki nganggep, nanging ora ngerti kapan.

Sampeyan bisa uga wis ngerti manawa Buffett lan Soros wis njupuk dhuwit ing Banks Amerika pirang-pirang taun. Bankir investasi kasebut ora sinau akeh saka keseragaman lan penipuan sing ditindakake marang wong Amerika. Kajaba iku, dheweke bakal ngarepake jaminan jaminan finansial liyane. Iki wektu, bisa uga ana ora dijaluk jaminan dening pamrentah AS amarga pamrentah AS bisa uga ora nyukupi dhuwit.

Amerika minangka negara sing paling utang ing planet iki. Angka utang minangka sing paling dhuwur sing dialami dening negara manca ing sajarah donya. Ing kasunyatane, ana situs web sing bisa dilacak US Debt ing wektu nyata. Para ahli prédhiksi manawa jumlah dhuwit ora bisa dibayar maneh ing taun 40. Umume kita kudu ngadhepi kasunyatan sing sithik yen kita ora kesepakatan Perdagangan Trading ISDA saengga kita bisa rahasia ing rahasia saka cah lanang gedhe. Dadi, sing paling apik sabanjure kita bisa nindakake yaiku nglindhungi dhuwit ing akun luar negeri.

bank paling gedhe ing pesisir

3. Sounder Banking Systems

On Keuangan GlobalLaporan paling anyar, diarani, "50 Bank Paling Aman," Ora ana bank sing paling gedhe jenenge AS sing nggawe dhaptar kasebut. Metu saka bank 50 Amerika Serikat mung ana telu ing dhaptar. Telung bank basis pertanian cilik sing peringkat ing #30, #45 lan #50 minangka siji-sijine bank AS sing nggawe. Ana tembung sawetara sing digandhengake karo bank AS sing gedhe kanggo nggambarake siksa sing bakal kelakon sing diramal bakal kedadeyan: Keliwat gagal. Iki ora bisa luwih saka bebener.

Sawise bank-bank mulai dadi ngganggu (ora bisa mbayar utang) amerga utang gedhe lan ora bisa ngalahake bailout pemerintah, dhuwit ing investasi sampeyan bakal ilang. Gone.

Bank bakal nggunakake tabungan sampeyan kanggo mbayar utang dhewe. Kaya sing mentas kedadeyan ing Yunani, bank bakal ditutup. Mengko, sampeyan ora bakal njupuk dhuwit saka ATM amarga ora bakal ana dhuwit. Siji bisa salah ujar, "Ya, apa maneh yen aku ngutang dhuwit luwih dhisik lan kedadeyan sing padha?"

Yaiku mengko awake dhewe mlebu. Kita riset bank-bank sing paling kuat, paling aman ing saindenging jagad lan nggawe paling akeh saran adhedhasar data ekonomi. Bank ora mung mlumpat saka dhaptar "paling aman ing donya" kanggo insolvensi ing nanosecond. Nanging apa yen ana sing nduwe bathi ora ana ing daftar "paling aman"? Banjur, yen bank ing negara utang paling akeh ing donya? Saiki, sing dadi sebab kanggo kuwatir nyata.

Wit Kelapa Sawit Paling Ndhuwur

Mbebayani Ndhuwur: Njupuk Cover Offshore

Akeh pemain finansial lan ekonom utama ngelingake ambruk dolar. Keruntuhan kasebut amarga jumlah utang astronomi, kenaikan harga minyak ing ekonomi lan tingkat inflasi. Miturut Thomas Metcalf, ekonom, broker saham lan penulis panganggo kanggo situs web keuangan online, Zacks, "Tarif target Federal Reserve kanggo inflasi yaiku 2 persen. Nalika inflasi mudhun ing target lan ora nuduhake pratandha, Federal Reserve lan akeh ahli ekonomi nyatakake keprihatinan. Kanthi laju rontes inflasi, sampeyan ora bisa bantuan nanging takon apa sing kedadeyan yen mudhun ing ngisor nol. Sing dadi perhatian para ekonom. "

Nyelehake dhuwit ing papan sing luwih aman, sing ora ana ing bank gedhe, US lan ora broker saham US, asring diikat menyang bank AS. Nggawe bagean investasi sampeyan ing aman, legal, akun lepas pantai ing salah sawijining bank paling aman ing jagad.

Resort

4. Vulnerability wuda

Aja ngemot kabeh endhog ing salah siji basket. Yen sampeyan nindakake, sampeyan tambah akeh nambah kesempatan mbuang dhuwit lan investasi. Dadi, yen sampeyan ana ing panggonan sing bisa digugat, sawayah-wayah kanggo mindhah sawetara aset menyang panggonan sing aman lan ora bisa disambungake menyang sampeyan. Yen sampeyan palakrama, yen sampeyan tunggal lan duwe kulawarga utawa sampeyan mung pemikir progresif, nempatake dhuwit ing luar negeri minangka cara pinter banget kanggo ngurangi kerentanan financial.

Pancen, kita tresna lan ngrawat para kulawarga. Nanging, iku ora ateges kita kudu nggunakake warisane kanggo mbayar utang kabeh. Anggota kulawarga sing isih urip tanggung jawab kanggo mbayar utang wong sing wis tak tresnani kanthi aset almarhum. Nglumpukake dhuwit kulawarga ing akun luar negeri, sing dicekel amanah ing luar negeri, bisa nglindhungi hak mbarep sampeyan ora kudu ilang sawise mati saka wong sing dikasihi.

Katentreman atine

5. Katentreman atine

Aja mudhun karo kapal sing tenggelam.

Doug Casey, penulis finansial lan ekonomi pasar bebas nggawe paralel banget antarane (kejatuhan) AS lan jatuhnya Kekaisaran Romawi. Casey ngandika, "Kita ora bisa ngendheki lawase dinamika termodinamika, sing nyatakake yen entropi bisa ngalahake kabeh lan kabeh wektu kabeh sistem ngurangi lan nyebabake angin. Lan sing dadi komplèks sistem sing luwih rumit, dadi luwih énergi kanggo njaga. Sing gedhé lan luwih rumit, saling gegandhéngan, lan saling gumantung dadi, rawan sing luwih gedhé yaiku rusak lan kegagalan catastrophic. Sing kalebu negara lan peradaban. "

Utawa, kita bisa ngutuk grup musik misuwur, Getih, Kringet lan Tuh, "Apa sing kudu munggah mudhun."

Deleng

Global + Lokal = "Glocal"

Ana film 2009 sing dibintangi George Clooney, sing judhul Up in Air. Ing kono, wong enom, ambisi, go-getter, Natalie Keener, sing dimainake dening Anna Kendrick nyebutake istilah "glokal." Pinituwa Anna, kalebu Pak Clooney, kuwatir karo istilah iki. Anna banjur nerangake manawa "glokal" minangka terminologi anyar sing digunakake kanggo nggambarake pasar global lan lokal.

Glocal nduduhake manawa donya luwih cilik amerga teknologi, bisnis bebas, lan bisnis. Mlumpatake ing wahana lan nggedhekake cakrawala, utawa ngiwa. Duwe pola pikir glocal ing dina iki lan umur ora ngupayakake maneh-perlu. Banking offshore nyedhiyakake cara sing wigati banget lan kanthi cara sing ngluwihi investasi sampeyan.

Ana adoh banget trickery, penipuan, manipulasi lan thievery dening lembaga perbankan AS. Kajaba iku kanggo para pemain pasar saham lan Federal Reserve. Kita ngadhepi kombinasi masalah finansial ing ndhuwur lan ing 'global.' Iki nggawe badai sing sampurna kanggo ambruk finansial liyane.

Nelpon nomer utawa formulir priksaan lengkap ing kaca iki kanggo dhukungan lan pitulung. Nindakake riset dhewe. Pikirake dhewe lan pikirake ing njaba kothak. Aja dadi korban sistem perbankan AS. Nyelipake lan simpen sawetara dana ing akun bank luar negeri.


<Kanggo bab 1

Kanggo bab 3>

kanggo-wiwitan

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]