Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Bicara Obat Perbankan Luar Pesisir paling apik

bab 11


Bidang Perbankan Luar Negeri sing Didhaptar ing Urutan

Iki minangka dhaptar sing paling apik lan paling disaranake offshore banking ukum. Untunge, wis nganakake panaliten ekstensif. Pramila, kita bisa menehi tips lan saran supaya gampang kerja. Kayane, negara-negara kasebut duwe undang-undang sing nyedhiyakake keamanan finansial, privasi, penenang lan menehi investasi investasi saingan.

Kanggo simpenan awal luwih saka $ 250,000:

  • Swiss
  • luxembourg
  • Lichtenstein

Peta Eropa

OffshoreCompany.com duwe spesialisasi ing akun bank ing Swiss lan hukum ukum liyane. Dadi, mangga ngrampungake bentuk konsultasi utawa gunakake salah sawijining nomer telpon ing kaca iki. Kajaba iku, sampeyan bisa ngunjungi kabeh bagean ing Swiss Banking.

Kanggo simpenan miturut $ 250,000, ing kene ana yuridiksi sing disaranake:

  • Kepulauan Cook
  • Karibia (akeh negara - nelpon nomer telpon ing ndhuwur kanggo rincian)
  • Belize
Peta Kepulauan Cook
Kapuloan Cook
Peta Karibia
Karibia lan Belize (waca garis ngisor abang)

Perbankan Di Eropa

Negara-negara Eropah

Ing negara plancongan pajak, panaliti pambukaan akun luwih murah. Ing tangan liyane, privasi luwih dhuwur. Ing yurisdiksi Eropa, nanging ana persetujuan sing nambah syarat penceletan ing bank anggota. Mangkono, pamilik akun potensial kudu ngasilake dokumentasi ngerti-pelanggan-ekstra. Dheweke nyebut persetujuan iki minangka Direksi Pajak Simpenan Uni Eropa ing 2005.

Banjur, ing Desember 2014, Dewan Uni Eropa ngetrapake Directive 2014 / 107 / EU. Iki nyedhiyakake kerjasama bank / pemerintah babagan masalah pajak (“Petunjuk Pitulungan EU”). Mangkono, laporan bank entuk kapentingan lan dividen, uga penghasilan pendeposit liyane. Liwat arane, negara kanggo ijolan informasi pajak karo negara liya.

Pandhuan kasebut bisa uga mengaruhi privasi perbankan ing negara-negara tartamtu sing tundhuk. Kajaba iku, Petunjuk Pajak EU bisa uga mbatesi rahasia lan privasi para pendeposit ing bank luar negeri. Sing jelas, iki mung ditrapake ing bank-bank sing ana ing ukum sing ana ing ukum kasebut.

Negara miturut Petunjuk Perbankan EU

Minangka tulisan iki, negara anggota Uni Eropa minangka:
Austria, Belgium, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Estonia, Finlandia, Perancis, Jerman, Yunani, Hongaria, Irlandia, Italia, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Walanda, Polandia, Portugal, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Swedia, lan Inggris. Saliyane negara-negara Uni Eropa, arahan kasebut uga kalebu kesepakatan antarane EU lan Andorra, Liechtenstein, Monaco, San Marino, lan Swiss.

Sembarang yurisdiksi sing dadi bagean sakawirwane tundhuk karo Tuntutan Pajak EU. Kajaba iku, negara-negara sing ana ing sangisoring pamrentahan, utawa uga sawijining konsolidator saka negara-negara kasebut. Wong liya uga bisa nindakake, kaya Swiss lan Amerika Serikat.

Ditulis kanthi gampang, 2014 minangka persetujuan ing antarane Negara Anggota Uni Eropa uga dhaptar negara-negara sing cedhak. Iku, khusus, ijol-ijolan informasi finansial utawa transaksional. Uni Eropa nyebut perjanjian iki minangka "pilihan informasi otomatis" lan minangka tandha wigati kanggo Petunjuk.

Yurisdiksi Luar Negeri sing ora tundhuk karo hukum EU utawa arahan ora melu persetujuan iki. Mangkono, wong-wong sing nggawe pendeposit saka yurisdiksi kasebut nambah tingkat rahasia.

Gendéra internasional

Bangkit ukum Perbankan Liyane

Ana akeh yuran luar negeri liyane sing menehi akeh mupangat sing padha karo versi EU. Nanging dheweke ora kaiket karo Petunjuk EU. Ora perlu dingerteni, iki asring minangka pertimbangan sing penting banget kanggo investor utawa pendhudhuk sing nggoleki privasi. Iki amarga sampeyan pengin keuntungan tartamtu manawa yurisdhiksi tundhuk nglaporake Pandu EU ora bisa. Pancen, iki minangka pertimbangan penting. Nanging, sampeyan ora kudu nganggep kanthi otomatis manawa paling nguntungake kanggo bank ing yurisdiksi non-EU sing menehi arahan.

Upaminipun ana potensial celengan memenuhi syarat jumlah simpenan dhisikan. Dheweke duwe tujuan perbankan selaras karo bank lan ukum. Kaya ngono, lokasi pesisir luar negeri kayata Swiss luwih cocog karo kebutuhane. Nanging, ana yurisdhiksi sing kompeten ora kena ing Arah Pajak EU. Dheweke bisa duwe syarat simpenan dhisikan luwih murah tinimbang sing ditrapake ing yayasan "ditetepake". Contone, sawetara yurisdiksi kaya St. Vincent lan Belize mbutuhake sithik $ 2000 US kanggo miwiti.

Peta Dunia

Kepiye Bank wis Ganti

Sadurunge jeblugan internet serangan pertengahan teror 90 lan 9 / 11, jagad perbankan luwih gampang. Contone, sing duwe akun lan potensial simpenan ing bank luar negeri kudu mlaku-mlaku kanthi bener ing bank. Iki dibutuhake supaya bisa mbukak akun. Utawa, dheweke mung bisa ngirim wakil sing resmi supaya nglakoni. Dheweke kudu netepake akun, dana transaksi, utawa nggawe perjanjian kanthi pribadi. Cara "kunci lan kunci" lawas dadi raja sing paling dhuwur.

Nanging, wiwit pertengahan 90, ana owah-owahan gedhe. Ana bledosan sing jelas ing teknologi sadurunge ora bisa dingerteni ing pirang-pirang industri layanan ing saindenging jagad. Mesthi wae kalebu perbankan ing luar negeri.

Ical saiki minangka dina kudu mlaku-mlaku menyang bank. Saiki, umume layanan paling cedhak karo keyboard paling cedhak. Kaya sing sampeyan ngerteni, saiki kita duwe akses menyang situs web ing saindenging jagad. Kita uga duwe kertu kredit kaya kertu debit lan tekane transfer dana elektronik. Salajengipun, ing pucuking driji kita tetandan virtual, lan akses internet tanpa wates. Mangkono, perbankan ing luar negeri wis dirobol dadi solusi sing luwih gampang kanggo individu lan perusahaan.

Ora usah yen bank sampeyan ana ing negara Grand Canyon utawa Grand Cayman. Umume fitur sing ditawakake bank mung klik mouse. Ayo sampeyan nganggep manawa sampeyan ketemu lan netepi kabeh pancegahan lan mung melu kegiatan legal. Yen mangkono, rahasia saka apa wae simpenan utawa investasi pancen wis aman kaya saiki.

Wit Kelapa Sawit Paling Ndhuwur

Tambahan Informasi Banking Offshore

Akun bank luar negeri operate kanthi cara sing padha karo akun bank domestik khas. Bank mbukak akun kasebut. Dadi, klien nampa kertu debit akun utawa kertu kredit akun. Depositor duwe akses online. Nindakake transfer kawat lan nindakake transaksi akun bank sing gampang. Mung mlebu online lan tindakake pandhuane. Bank ing luar negeri nawakake akeh kepenak sing padha lan akeh sing nawakake layanan pelanggan sing apik. Nalika milih institusi sampeyan kudu milih panyedhiya sing pas kanggo skenario sampeyan.

Kaya sing dingerteni, akeh institusi perbankan luar negeri sing ngidini sampeyan nyiyapake akun bank kanthi setor $ 2000. Ing kasus liyane, gumantung ing bank, sampeyan ora bisa simpenan kurang. Kajaba iku, kabeh panyedhiya akun bank luar negeri sing disaranake diatur lan tundhuk karo undang-undang privasi internasional sing ketat. Akun pribadi biasane mbutuhake simpenan dhisikan luwih dhuwur. Nanging sing bisa dirundingake gumantung karo target akun lan ramalan total.

OffshoreCompany.com nyinaoni panyedhiya layanan finansial ing saindenging jagad. Kita mesthekake yen klien bisa ngakses akun liwat telpon, fax, email lan Internet. Menapa malih, kita sedaya ngupayakake supados kepengin nampi kawigatosan klien. Kajaba kita pengin priksa manawa kita pancen wicaksana lan pribadi.

pajak bank swiss

Pajak Luar Negeri

Sering, imbangan akun bank luar negeri sampeyan bakal entuk bunga. Sampeyan bisa uga njaluk kita nyiyapake akun investasi luar negeri. Faedah lan bathi investasi biasane bebas saka pajak lokal ing ukum bank. Tingkat bunga biasane luwih dhuwur lan biaya kasebut kompetitif. Akeh perusahaan 500 bathi, kalebu perusahaan minyak sing njupuk perbankan ing luar negeri. Sawetara yuran ukum pajak sing luwih populer duwe atusan bank pertama sing kudu dipilih.

Institusi keuangan ing yayasan pribadi ora nglaporake informasi akun pelanggan menyang pamrentah luar negeri. Dheweke uga ora nglaporake dhewe-dhewe. Dadi nganti akun sing kudu ditindakake. Minangka perusahaan sing tanggung jawab, mesthi menehi saran supaya sampeyan tundhuk karo tax angger-angger ukum sing sampeyan wajib diwajibake. Akeh negara, kalebu US. Dadi, sepisanan kita mbantu sampeyan netepake perusahaan lan akun. Banjur, kita duwe CPA sing ngerti banget lan bisa ngrewangi selaras pajak kanggo penghasilan internasional.

OffshoreCompany.com netepake ewonan struktur bisnis, akun bank, privasi lan rencana perlindungan aset ing saindenging jagad. Nglindhungi lan ngembangake keuangan para klien dadi keprihatinan paling gedhe.

Institusi perbankan ing luar negeri nawakake macem-macem mupangat, yen entuk privasi Swiss pancen angel dikalahake. Kita wis nyedhiyakake bagean lengkap ing Swiss banking ngendi sampeyan bisa mangerteni luwih akeh babagan akun bank pribadi.


<Kanggo bab 10

Kanggo bab 12>

kanggo-wiwitan

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]