Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Perbankan Luar Negeri lan Pedagang Kertu Kertu Kertu Tinggi

bab 9


Akun Merchant

Sampeyan bisa nggunakake akun bank luar negeri kanggo ngolah kertu kredit supaya sampeyan bisa ngasilake penghasilan menyang akun bisnis luar negeri. Kajaba iku, babagan panyedhiya akun pedagang kertu kredit bisa menehi label meh wae karo sapa wae lan meh bisnis ana risiko dhuwur. Perusahaan pangolahan kertu kredit nindakake iki ing tahapan aplikasi amarga sawetara alasan. Contone, dheweke bisa nggolongake bisnis sing duwe tingkat mbalekaken kanthi dhuwur minangka "resiko dhuwur." Kajaba iku, kita wis weruh dheweke mbatalake aplikasi amarga pelamar utawa jinis bisnis ora memenuhi kritéria underwriting. Mangkono, bisa nggawe perusahaan ngolah kertu kredit "kanthi risiko dhuwur" jawabane.

akun pedagang luar negeri

Pengolahan Kartu Kredit dan Perbankan Luar Negeri

Nalika nggarap panyedhiya pangolahan kertu kredit sing duwe spesialis ing akun pedagang kanthi risiko dhuwur, mula kemungkinan aplikasi sampeyan bakal disetujoni. Biasane, iki melu offshore banking lan akun pedagang lepas pantai.

Tarif Akun Pedagang Bank Saudagar

Asring, pedagang kanthi risiko dhuwur bakal mbayar tarif kanthi risiko dhuwur. Nanging, kita wis nemokake manawa ngirit 98% saka vendor babagan biaya pangolahan sing saiki dialami. Iki kedadeyan apa wae duwe kabutuhan resiko rendah, medium utawa dhuwur. Ati-ati amarga ana akeh panyedhiya sing kanthi otomatis nyetujoni pelamar kanthi kontrak predatory lan tingkat ngagetake. Tansah mriksa kontrak sampeyan lan deleng manawa ana standar kanggo minimalake tarif transaksi kasebut. Contone, cadangan sing luwih gedhe, perjanjian cadangan gulung lan jinis minimalisasi risiko bisa mbantu pelamar entuk tarif sing paling apik.

akun pedagang internasional

Apa aku butuh akun Bank Offshore?

Penyedhiya sudagar bisa menehi label bisnis minangka resiko dhuwur amarga industri. Pemilik bisa duwe kredit ala. Salajengipun, entitas bisnis manca karo transaksi ing AS bisa uga duwe bisnis kasebut. Utawa, produk utawa layanan bisa uga ilegal miturut sawetara hukum lokal, negara utawa federal. Malah taktik pemasaran utawa sales sing jelas bisa nyebabake mudhun. Mangkono, kanggo akeh bisnis, akun pedagang luar negeri minangka pilihan mung kanggo ngolah kertu kredit kanthi online. Kanggo duwe siji, umume pedagang mbutuhake sampeyan menyang luar negeri akun bank. Tegese nyiyapake perusahaan luar negeri lan akun bank luar negeri.

comparison perusahaan lepas pantai

Bisnis sing Mbutuhake Akun Merchant Offshore

Umume wong percaya yen akun pedagang sing berisiko tinggi mung kanggo kasino online utawa apotek. Nanging, kanthi pedoman kredit saiki lan syarat akun finansial, akeh merek sing dipercaya lan bisnis online "risiko dhuwur." Amarga iku, mbutuhake prosesor kertu kredit khusus. Mangkene jinis bisnis sing asring mbutuhake akun pedagang kanthi resiko dhuwur.

  • Situs jinis 1-800
  • Airlines
  • Pesawat terbang
  • Amazon, Yahoo utawa Toko Google
  • Kontrak taunan
  • Antiques
  • Lelang
  • Pialang Otomotif
  • Pengacara Bankruptcy
  • Brokering
  • "Kesempatan bisnis"
  • Nelpon kertu
  • Kasino, gambling utawa game
  • Priksa layanan cashing
  • Rokok utawa produk elektronik-rokok utawa produk nikotin
  • Koin, mata uang koleksi utawa collectibles kanthi otomatis
  • Agensi koleksi
  • Kupon utawa program ganjaran-nilai
  • Kredit utawa utang ndandani & penyuluhan kredit
  • Proteksi kredit
  • Koleksi utang
  • Sade langsung
  • Diskon program kesehatan lan kesehatan
  • Konsolidasi utang
  • Paraphernalia obat
  • eBay Store
  • E-Books (copywritten material)
  • Electronics
  • Pialang tiket acara (tanpa lisensi lan ora kadhaftar)
  • Ngekspor layanan (ora adhedhasar US)
  • Situs web olahraga Fantasi
  • Dealer Federal Firearms License (FFL)
  • Broker finansial, konsultasi finansial utawa layanan modifikasi kredit
  • Konsultasi finansial ora langsung (ie Nyimpen Simpenan kanthi Ngurangi Bill Listrik.)
  • Perencanaan keuangan, strategi utawa saran
  • "Nyuwun cepet" buku, program, dsb
  • Dhuwur rata-rata karcis
  • "Carane-Kanggo" ngetik situs web (ie "Learn How To Make Money on the Internet")
  • Horoscope, astrologi utawa layanan paranormal (misale tenger)
  • Produk "Hype" utawa layanan
  • Hypnotists utawa hipnosis diri
  • Pedagang internasional (ora adhedhasar US)
  • International shipping, cargo or import / export
  • Perusahaan investasi
  • Strategi investasi & buku investasi
  • Layanan pengacara pengacara
  • Pelatihan urip
  • Sales lingerie
  • Loteri
  • Penjualan majalah lan langganan
  • Kirim pesen
  • Organisasi keanggotaan (liwat sasi 12)
  • Pedagang ing file pedagang sing diakhiri (dhaptar TMF)
  • Agensi pemodelan
  • Multi-mata uang
  • Multi-level marketing (MLM)
  • Musik, film, undhuhan utawa unggahan perangkat lunak, kayata musik, film, utawa piranti lunak (kayata kantor Microsoft)
  • Warga US ora
  • Korps lepas pantai. panyiapan layanan
  • Pawn shops
  • Kredit miskin
  • Kertu debit prabayar
  • Layanan telemarketing ing-bound utawa metu
  • Real Estate
  • Replika tas tangan, jam tangan, dompet, kacamata hitam dll? (knock-offs)
  • Pertahanan diri, semprotan lada, gada, dll.
  • Layanan SEO
  • Situs jejaring sosial? Facebook, Twitter, MySpace etc?
  • Olahraga prakiraan utawa nggawe / totoan
  • Agen bakat
  • Telekomunikasi
  • Perusahaan telpon
  • Telpon
  • Pangolahan pihak katelu, pengacara faktual (ie pamroses pembayaran, pakan sewa liburan)
  • Wektu-bareng utawa wektu-bareng iklan
  • Operator wisata
  • Layanan Perjalanan & Agen Wisata
  • Klub-klub wisata
  • Perencana liburan
  • Sewa penginapan (kajaba properti diduweni dening pedagang)
  • Penjualan vitamin lan suplemen? pil diet, pil resep, suplemen kesehatan, farmasi
  • Layanan VoIP
  • Perusahaan garansi lengganan
  • Senjata samubarang: bedhil, lading, bedhil, utawa ammo. Kalebu perangan gaman (yaiku kutub, pemicu, majalah, lsp).

Pajak Luar Negeri

Selaras karo Pajak

Alami, yen sampeyan duwe akun bank lan akun saudagar offshore, sampeyan kudu njaga tax netepi. Contone, wong ing AS, UK, Kanada, Australia, lan akeh negara liya sing mbayar penghasilan ing saindenging jagad. Dadi, kudu njaga saran pajeg swara saka profesional pajeg sing dilisensi.

Cara Nyiyapake Akun Merchant Dhuwur resiko

Sawise maca iki, apa sampeyan mikir akun pedagang luar negeri sing duwe risiko dhuwur kanggo sampeyan? Yen mangkono, gunakake nomer telpon utawa konsultasi ing kaca iki. Yen sampeyan wis, sampeyan bisa ngomong karo profesional sing bisa menehi informasi luwih lengkap.


<Kanggo bab 8

Kanggo bab 10>

kanggo-wiwitan

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]