Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Mitos Perbankan Luar Negeri

bab 4


Banking offshore dilengkapi karo stigma. Dadi, akeh pengusaha lan profesional bisnis ora ngerti. Sawetara wong mung nyebutake yen bisa njaga dhuwit kanthi aman ing akun bank luar negeri. Gambar prau sing cepet, larang regane, Kingpins, lan setelan putih langsung diwiwiti. Kajaba iku, panyebaran film Hollywood, acara televisi, lan gambar negatif ing pers durung ngowahi persepsi kasebut. Dheweke ora bisa luwih saka bebener.

People Bank Luar Negeri

Kepiye Wong Banget Nganggo Perbankan Luar Negeri

Nyatane iki. Pusat finansial ing luar negeri (OFC) utawa bank-bank, uga dikenal minangka gumpungan pajak, biasane ana amarga sawetara sebab utama. Dheweke bisa mbantu nyedhiyakake pangayoman aset, pertumbuhan aset, lan pangurangan pajak - gumantung saka ukum sampeyan. Kita ngerti institusi kasebut kanggo ngrampungake individu lan perusahaan manca, gedhe lan cilik, ing saindenging jagad.

Papan ndhelik akun bank lan pusat finansial bisa nampilake solusi jagad nyata kanggo akeh masalah sing diadhepi masarakat saiki. Bisa mbantu wong-wong sing nggoleki pangayoman aset saka tuntutan hukum sing wis ditundha. Iki uga minangka cara kanggo nyuda ramalan saka pamrentah sing ora stabil.

Mesthine, luwih becik nggabungake akun bank luar negeri kanthi kepercayaan pangayoman aset. Kanthi kombinasi iki, bisa nyedhiyani perlindungan aset saka peril biasa. Peril kasebut kalebu cerai, kahanan pasar sing kurang apik, utawa litigasi. Bebaya kasebut ditemokake ing umum ing dunia Kulon.

Transfer Bank

Akun Bank Offshore: Pengutapan Uang, lan Aktivitas Pidana Liyane

Bank ing saindenging jagad duwe target utama nalika mbukak akun wong manca. Yaiku, kanggo njaga kabecikan lan njaga sing ala. Bank bisa ilang lisensi yen katon cara liyane nalika curiga kegiatan curiga. Sampeyan uga bisa kelangan kemampuan kanggo ngetrapake dana ing dolar AS utawa Euros, sing sejatine ora bisa nggawe bisnis. Dadi, yakin, nalika mbukak akun, bank ora bakal ngidini sampeyan nggawe dokumen identitas. Dheweke pengin ndeleng sumber dana dana sing bener. Liyane bakal pengin bukti yen dana kasebut asale saka sumber hukum. Biaya nggayuh lan njaga lisensi perbankan pancen akeh. Mulane, bank-bank ora bakal ngeculake trabasan. Nalika entuk rajin sing dibutuhake bank bakal mriksa kabeh kothak sadurunge mbukak akun.

Luwih salah nyatakake yen ora ana dana gerah sing mlebu menyang akun bank luar negeri. Nanging kaya sing bakal kita deleng, mula ora bener. Nyatane, ayo ndelok pamrentahan kasebut yen para pendhapat umume umume ora ngaku. Yayasan sing disebut "aman" duwe kegiatan perbankan sing luwih ilegal tinimbang sing diarani "syurga pajak". Obat-obatan "etika" gedhe dadi pusat dhuwit dana utama lan dana pendanaan perusahaan pidana. Lan Amerika Serikat dadi kepala ing antarane dheweke. AS ngirimake perkiraan setengah saka kabeh dhuwit sing diidili ing jagad iki ing negara 50. Setengah iki nerjemahake menyang perkiraan konservatif $ 300 milyar US.

Pajak Luar Negeri

Tax Evasion

Mesthi wae, Amerika Serikat ora mung siji-sijine tax dhuwur, utawa "gedhe" sing kalebu kegiatan iki. Negara-negara liya kayata Inggris lan Jerman nuduhake bedane beda. Wong AS minangka pajak babagan penghasilan ing saindenging jagad. Dadi, dana obah ing luar negeri ing alat legal sing cocog akeh nyedhiyakake keuntungan perlindungan aset. Nanging, biasane ora efektif kanggo nyuda pengurangan pajak. Minangka transparansi pajak minangka kasunyatan anyar, pajak evasion nggunakake struktur lepas pantai ora bisa dianjurake utawa ora nyata.

Kesepakatan kasebut yaiku yen properti perbicaraan / pajak perbankan ing luar negeri minangka wilayah sing cocog kanggo mbiayai underworld pidana. Nanging kasunyatane, yakuwi yurisdiksi dhuwur-pajeg nduwe akeh dana kasebut. Surgo sithik kurang pajeg nuduhake persentase luwih cilik.

Kasunyatan jinis iki, mesthi arang banget dilaporake ing berita TV lan media cetak. Tuntutan sing ditrapake jujur ​​kanthi rada isin amarga salah ealah sing nggumunake iki.

mobil kulawarga

kesimpulan

Dadi, kaya sing bisa dingerteni, ana akeh mitos sing ana babagan perbankan luar pesisir. Nalika kita priksa, Nanging, kita weruh manawa perbankan ing luar negeri wis diatur banget. Bank bisa ilang lisensi utawa ngalami denda kaku kanggo njupuk klien sing ora kena. Regulator terus-terusan audit bank kanggo cathetan sing ngerti karo klien. Yen pemeriksa bank nyangka wong nggunakake akun internasional kanggo tujuan sing ora dipercaya, dheweke ora bakal mbukak akun. Yen digunakake kanthi cara iki sawise mbukak akun, dheweke bakal cepet ditokake metu saka bank.

Bank sing njaga lisensi kasebut gumantung karo peraturan lokal lan internasional. Kajaba iku, kudu netepi standar kekuatan finansial sing ketat. Mula, bank ing saindenging jagad kerja kanthi tliti kanggo manut hukum kasebut. Dheweke pancen ngupayakake supaya wong lanang sing apik lan ora apik. Kasedhiya finansial gumantung.


<Kanggo bab 3

Kanggo bab 5>

kanggo-wiwitan

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]