Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Pangalusna 5 Pangalusna pikeun muka hiji Akun Offshore Bank

bab 2


perlindungan asset lepas pantai

Alesan luhur 5 pikeun akun bank luar negeri nyaéta:

  1. Nyadiakeun panyalindungan asset ti gugatan
  2. Nyadiakeun pikeun Tumuwuhna asset
  3. Bank nu leuwih kuat (tingali di handap kanggo buktina)
  4. Ngurangan kerentanan
  5. Katentreman pikiran

Sadaya alesan ieu aya dasar dasar tina portopolio kauangan anu séhat. Teu aya anu énggal ngeunaan inpormasi ieu. TAPI, mimitian masangkeun elemen dasar tina kauangan pribadi sareng iklim senang. Teras tingali kaayaan dunya ayeuna. Dina lampu éta, 5 alesan utama naha perbankan lepas pantai anu populer janten sangkan langkung raos.

"Upami aya hiji kalimah anu kuring badé angkat sareng ayeuna, ieu ... Glocal." -Natalie Keener tina film éta Naék kana hawa

tips perbankan lepas pantai

Top Alesanna 5 kanggo Perbankan lepas pantai

1. Nyadiakeun Protection Aset

AS ngan ukur 4.4% tina pangeusi dunya. Ngéranakeun, kumaha ogé, éta ngagaduhan 80% ti pengacara di dunya sareng 96% sadaya gugatan di dunya. Sapertos jutaan Amerika, anjeun kakeunaan résiko gugatan unggal dinten. Salaku conto, anjeun kakeunaan unggal waktos anjeun lebet kana mobil sareng drive anjeun. Unggal waktos nyandak customer anyar anjeun berpotensi ngalaan diri anjeun ka cakar pangacara. Unggal waktos aya jalma nyayogkeun harta anjeun, kalayan idin anjeun atanapi henteu, éta tiasa memicu perang hukum anu jahat.

Terus diémutan, manusa mangrupikeun jalma anu nyerat hukum. Teu langkung wajar sareng ngan maksa di langit. Ogé ngingetkeun diri tina penjajahan jalma anu nyerat hukum. Ahli politikus. Kalolobaanana nyaéta pengacara. Sareng nalika aranjeunna nyerat undang-undang, naha anjeun nyauran aranjeunna nyerat aranjeunna atanapi ngalawan kauntungan profesi sorangan? Janten, naon anu urang kedah nganggap nyaéta ieu. Naon waé anu netepkeun undang-undang dina kahadean hiji pengacara anu ngagemkeun pananganna dina kantong anjeun, ngan isin ku ménu publik, mangrupikeun cara legislatif parantos nyerat hukum. Ahli hukum henteu nyerat undang-undang nganggo "keadilan" salaku tujuan utama. Kaseueuran hukum utamina ditulis ku, sareng pikeun kapentingan, anggota profésional hukum.

Conto Perlindungan Contoh

conto

Kami ngagaduhan klien anu lami anu beunghar anu leres butut ku sababaraha gugatan. Anjeunna anggota dewan diréktur di hiji bank. Salah sahiji karyawan na, dina bisnis utami, nyarankeun bank ka nasabah na. Karyawan klien kami henteu nyebat yén klien kami ogé diréktur bank. Nalika bank gagal dina kacilakaan perumahan, nasabahna ngagugat klien urang pikeun panipuan.

Aranjeunna ngagugat anjeunna kusabab kagagalan teu ngabantosan karyawan pikeun ngabantosan anjeunna terang posisi klien kami sareng bank. Kabijakan asuransi najan ngabéla anjeunna kusabab gugatan kalebet kecap "panipuan." Bank henteu mayar nanaon pikeun jabatanana. Tapi, Mahkamah Agung California kakara negeskeun kaputusan $ 2 + juta ngalawan klien urang. Untungna pikeun anjeunna, urang nempatkeun rencana perlindungan aset dina tempatna.

Saatos lima taun bertarung, anjeunna milih bangkrut. Anjeunna parantos bangga nempatkeun putrina ngalangkungan kuliah sareng parantos ngadukung pamajikanana, putra sareng indung gering. Pangacara henteu ngan ukur minangka wali amanah bangkrut pikeun anjeunna tina sagala hal anu henteu terikat. Anjeunna ogé ngagugat pamajikanana, murangkalih sareng indung. Anjeunna ngagugat aranjeunna pikeun rojongan naon anu aranjeunna ditampi ti anjeunna salami opat taun sateuacan.

Leres, anu wali kabangkrutan ngagugat putrina pikeun artos anu dibayar ku bapakna pikeun kuliah, perumahan, kadaharan, jsb anjeunna ngamuk. Leres terang. Naha éta "adil" aranjeunna tiasa ngagugat putrana pribadi pikeun jumlah anu ditungtut ku kolotna kana pendidikanna? Panginten patarosan anu leres, nyaéta, "Naon kemungkinan anu ahli hukum ditampi di kantong batur?" Nanyakeun sual éta sering nyaritakeun cara anu ditulis. Oh, ku jalan kitu, pengacara anu polah jadi amanah kabangkrut ngagaduhan sapertilu baludna.

asuransi

Entong ngandelkeun asuransi

Pengecualian anu ditulis kana kawijakan dinten ayeuna mangrupikeun hal anu hadé pikeun nyetak umpan sareng penipuan. Kami kedah ningali eta sababaraha kali nalika klien nelepon kalayan dongéng woe. Pengacara ogé sering ngumpulkeun tilu kali ganti rugi ditambah biaya pengacara. Aranjeunna tiasa ngalakukeun kitu lamun aranjeunna tiasa ngayakinkeun hakim Robin Hood yén aya hiji panipuan penipuan. Salaku hasilna, aranjeunna bakal sering maledog dina dua atanapi dua ngeunaan panipuan gugatan, sah atanapi henteu.

Janten, henteu paduli profési anjeun, hiji kapastian ieu. Rencanana dina kateupastian lamun datang ka saha anu bakal ngagugat anjeun salajengna. Buka akun lepas pantai. Tahan akun amanah panyalindungan aset atanapi perusahaan. Kombinasi ieu tiasa masihan anjeun cara pikeun ngajaga artos anjeun. Anjeun tiasa bobo bobo wengi uninga ngagalegal hukum teu ngaganggu anjeun.

Diversify Aset

2. Tumuwuhna asset

Kumaha upami aya anu ngagugat anjeun sareng gugatan langsung ngabeku sadaya akun bank AS anjeun? Naon artos anu anjeun pake pikeun ngabela diri? Kumaha anjeun mayar tagihan anjeun? Kami ngagaduhan gaul perusahaan anu kontraktor. Kaluar tina bulao, lembaga nagara sumping sareng néwak anjeunna sareng genep karyawan. Teraseun, aranjeunna ngabeku sadayana rekening bank na; sadayana pikeun palanggaran asuransi santunan pekerja minor. Aranjeunna sacara harfiah teu ngagaduhan pamanggih aranjeunna henteu ngalakukeun salah.

Anjeunna ngadamel jutaan rupiah unggal taun. Nanging, anjeunna henteu ogé parantos parantos aksés kana artos pikeun ngajamin diri. Éta tanpa nyarios yén anjeunna henteu gaduh sumber daya pikeun nyewa pengacara pikeun membela anjeunna. Hakim AS teu gaduh wewenang pikeun nempatkeun clamps langsung kana duit dina akun di nagara sanés. Ieu khususna masalahna upami bank teu ngagaduhan cabang AS; langkung janten upami diayakeun amanah luar negeri anu leres.

Ngagaduhan artos lepas pantai masihan kakuatan anjeun pikeun nyegah batur tina kamenangan anjeun ku pencét jempol. Éta tiasa ngabantosan nyegah musuh légal atanapi pejabat anu kaleuleuwihan tina palsu tuduh anjeun. Tanpa pertahanan ieu, aranjeunna ujug-ujug tiasa narik karet ti handapna anjeun, maksa anjeun janten murag. Éta nempatkeun anjeun dina ngadalikeun sareng ngabantosan anjeun dina korsi supir kas artos nyalira.

Pilihan investasi

Pilihan investasi tambahan

Dina catetan sanés, anjeun panginten nuju payuneun kurva finansial. Anjeun panginten upami anjeun milari alternatip investasi sareng cara anu langkung saé pikeun ngatur artos anjeun. Sareng, anu langkung dipikaresep, anjeun sering saluran warta sapertos: CNN, MSNBC, Fox, Bloomberg atanapi YouTube. Anjeun tiasa ningali aranjeunna pikeun tetep nurut tren ékonomi sareng kaayaan pasar saham.

Pamaén finansial utama sapertos Warren Buffett, George Soros, jeung, Dr. Michael Burry (Pendiri Scion Capital, LLC) ngan ukur sababaraha prédiksi gagalna perumahan 2008 AS. Aranjeunna parantos ngémutan peringatan ngeunaan Depresi Agung sareng runtuhna dollar AS. Aranjeunna ayeuna nyebatkeun yén ayeuna kabur, tapi henteu terang iraha.

Anjeun panginten parantos terang yén Buffett sareng Soros parantos nyandak kas kaluar Bank Amérika pikeun sababaraha taun. Perbankan investasi henteu diajar seueur tina karanjingan sareng panipuan anu aranjeunna kalebet jalma Amérika. Leuwih ti éta, aranjeunna bakal nyangka tingkat pa jaminan kauangan sanés. Waktos ieu, meureun aya teu janten jaminan kaluar ku pamaréntah AS margi pamaréntahan AS panginten teu cekap masihan artos.

Amérika ngarupakeun nagara hutang paling pangeusina pangeusina. Inohong hutang téh pangluhurna anu kantos diumumkeun ku sadaya nagara dina sajarah dunya. Kanyataanna, aya situs wéb anu tiasa Anjeun ngalacak Hutang AS sacara real waktu. Para ahli ngaduga yén jumlah artosna moal tiasa mayar deui dina taun 40. Kaseueuran urang kedah nyanghareupan kanyataan anu séhat yén urang kurang Perjangjian Perdagangan ISDA ku kituna urang tiasa janten rahasia pikeun Rahasiaan budak lalaki gedé. Janten, hal pangpayunna anu paling saé tiasa urang lakukeun nyaéta pikeun ngajagaan artosna di an akun luar negeri.

bank lepas pantai neneng

3. Sounder Banking Systems

On Keuangan globalLaporan pang anyarna, disebut, "Bank Dunia anu 50 Aman," moal aya bank-bank anu ageung nami US malah ngadamel daptar-henteu salah. Kaluar tina bank 50 Amérika Serikat ngan ngagaduhan tilu dina daptar. Tilu bank anu dumasarkeun tatanén dumasar tatanén di #30, #45 sareng #50 mangrupikeun hiji-hijina bank AS anu ngadamel ieu. Aya frasa sababaraha anu digunakeun ku bank Amérika anu ageung pikeun ngadadarkeun takdir anu bakal aya kajadian anu diprakirakeun: Teuing gagal. Ieu moal tiasa langkung jauh tina kaleresan.

Sakali bank mimiti jadi bangkrut (henteu sanggup mayar hutang) alatan éta hutang anu ridiculously luhur sareng teu aya tempat pikeun méngkah waktos kanggo bailout pamaréntahan, duit anu aya dina émisi anjeun bakal leungit. Isro.

Bank bakal ngagunakeun tabungan anjeun pikeun mayar hutang sorangan. Ngan sapertos anu nembe kajantenan di Yunani, bank bakal tutup. Saatosna, anjeun moal tiasa nyandak artos ti ATM kumargi teu bakal aya artos sanés. Hiji tiasa salah kaprah nyarios, "Yeah tapi kumaha upami kuring nempatkeun artos langkung ti yonder sareng hal anu sami kajadian?"

Éta dimana urang sumping. Kami panalungtikan bank pangkuatna, anu paling aman di dunya sareng ngadamel kalolobaan rekomendasi dumasar kana data ékonomi maranéhna. Bank henteu ngan saukur luncat tina daptar "anu paling aman di dunya" dugi ka teu séhat dina nanosecond. Tapi kumaha upami saurang nyekel kabeungharan dina bank teu aya dina daptar "paling aman"? Teras kumaha upami bank aya di nagara paling utang di dunya? Ayeuna, éta anu nyababkeun perhatian nyata.

Tangkal Sawit Pangalusna

Bahaya Dipayun: Candak Cover Offshore

Seueur pamaén finansial sareng ékonomi utama ngingetkeun yén runtuh dolar. Runtuhan ieu kusabab jumlah astronomis hutang, tarik harga minyak dina ékonomi urang jeung laju inflasi. Numutkeun kana Thomas Metcalf, ékonom, stockbroker sareng panulis nyumbang pikeun ramatloka keuangan online, Zacks, "Target Federal Federal Reserve na kanggo inflasi nyaéta 2 persen. Nalika inflasi murag dihandap udagan na sareng henteu nuduhkeun tanda pangangkatna, Federal Reserve sareng seueur ekonom dikedalkeun patalina jeung masalah anu serius. Ku laju inflasi ragrag, anjeun moal bisa ngabantu tapi nanyakeun naon anu lumangsung upami tumiba di handap nol. Concernta patalina jeung masalah ékonom '.

Nempatkeun uang anjeun dina tempat aman, anu henteu dina bank badag AS, sareng sanes calo anu aya di AS, anu sering dikaitkeun kana bank AS. Diversify bagian tina investasi anjeun dina aman, sah, akun lepas pantai di salah sahiji bank paling aman di dunya.

pamutuhan keur ngaso

4. Ngurangan Vulnerability

Pernah nempatkeun sadaya endog anjeun dina hiji keranjang. Upami Sadérék, anjeun sacara signifikan ningkatkeun kasempetan anjeun kaleungitan artos sareng investasi anjeun. Janten, upami anjeun aya dina padamelan dimana anjeun bakal dituntut iraha waé, éta hadé pikeun mindahkeun sababaraha aset ka tempat anu aman anu henteu tiasa dihubungkeun ka anjeun. Upami anjeun parantos nikah, upami anjeun parantos bujang sareng ngagaduhan kulawarga atanapi upami anjeun ngan mikirkeun kutang, nempatkeun artos luar negeri mangrupikeun cara anu pinter pikeun ngaleutikan kerentanan kauangan anjeun.

Memang urang resep sareng ngurus anggota kulawarga urang. Tapi, éta henteu hartosna urang kedah nganggo pusaka kami pikeun mayar sadayana hutangna nalika aranjeunna dibayar. Anggota kulawarga anu masih aya tanggung jawab mayar hutang dipikacinta ku almarhum kalayan aset almarhum. Ngaluarkeun artos kulawarga dina akun luar negeri, anu dicepeng ku amanah luar negeri, tiasa ngajagi hak anjeun ti payun anjeun dihapus saatos pupusna jalma anu dipikacinta.

Peace of Mind

5. Peace of Mind

Entong turun sareng kapal anu némbak.

Doug Casey, panulis finansial sareng ékonom bébas-pasar dijadikeun paralel getol diantara (tumiba) AS sareng tumiba Kakaisaran Romawi. Casey nyarios, "Urang moal bisa nyingkahan hukum kadua térmodinamik, anu ngandelkeun yén éntropina patuh sadayana sareng anu langkung waktos langkung sistem na ngingélasi sareng ngérétkeun. Na yén leuwih pajeulitna sistem janten, beuki energi anu diperlukeun pikeun miara. Nu leuwih gedé sareng langkung kompleks, interconnected, sareng silih gumantung antara janten, anu langkung rawan parecah jeung kagagalan catastrophic. Nu ngawengku nagara jeung peradaban. "

Atawa, urang tiasa ngarugikeun grup musik kawentar, Blood, Sweat and Tears, "Naon anu naék kudu turun."

Ikon

Global + Lokal = "Glocal"

Aya pilem 2009 anu dibintanginya George Clooney, anu judulna Naék kana hawa. Di jerona, saurang ngora, ambisius, go-getter, Natalie Keener, dimaénkeun ku Anna Kendrick nyebutkeun istilah "glocal." Sesepuh Anna, kalebet Mr. Clooney, kabingung dina istilah ieu. Anna teras ngécéskeun yén "glocal" mangrupikeun terminologi énggal anu digunakeun pikeun ngagambarkeun ngahijikeun pasar global sareng lokal.

Glocal mendemonstrasikan yén dunya leuwih leutik lantaran teknologi, perdagangan bébas sareng bisnis acumen sakabéh. Boh luncat kana gerbong sareng dilegakeun cakrawala anjeun, atanapi janten tinggaleun. Mibanda mindset glocal dina dinten ieu sareng umur ieu henteu tiasa motong langkung-hal éta perlu. Perbankan lepas pantai nyarios cara anu pohara penting sarta sora pikeun ngalegaan cakrawala investasi anjeun.

Aya jauh teuing tipu daya, panipuan, manipulasi sareng panguasaan ku lembaga perbankan AS. Hal anu sarua pikeun pamaén pasar saham sareng Federal Reserve. Kami nyanghareupan kombinasi masalah finansial di luhur sareng domestik sareng 'global.' Hal ieu ngajantenkeun badai sampurna pikeun runtuh finansial sanés.

Nelepon nomer atanapi formulir inkuiri lengkep dina halaman ieu kanggo pangrojong sareng bantosan. Ngalakukeun panalungtikan Anjeun sorangan. Pikirkeun ka diri anjeun sareng pikir di luar kotak - sareng — pikir di luar nagara. Ulah janten korban sistem perbankan AS. Ngaléakkeun sareng tahan sababaraha dana anjeun dina akun bank luar negeri.


<Ka bab 1

Ka bab 3>

ka-awal

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]