Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

6 Pajabat Pangalusna pikeun muka Akun Bank lepas pantai

bab 7


Jalma bakal nawiskeun seueur saran béda ti éta pangalusna rekening bank lepas pantai. Ieu sanés kusabab sawatara di antarana aya merta salah - ngan loba seueur pilihan. Nagara perbankan nu sampurna pikeun hiji jalma atanapi pausahaan henteu tiasa janten anu paling hadé pikeun anu sanés.

Bank Offshore pangalusna

Aya kitu, sababaraha nagara nu investor lepas pantai terus ngawangkong ngeunaan. Dina artikel ieu, urang gé ngajalajah sababaraha pangalusna perbankan lepas pantai nagara - sarta naon anu aranjeunna pangalusna dina.

Akun Kayman

Nagara Pangalusna kanggo Mangpaat Pajak - Kapuloan Kayman

Kapuloan Cayman gaduh reputasi internasional anu kuat, nawiskeun sajumlah jasa finansial saé pikeun sababaraha klien. Kapuloan ogé pelayaran pajak. Ieu mangrupikeun istilah anu Investopedia netepkeun salaku nagara anu nawiskeun individu asing sareng usaha anu nanggung pajeg minimal. Sumawona gaduh lingkungan pulitik sareng stabil ékonomi, anu mangrupakeun syarat pikeun kalolobaan urang.

Teu mibanda pajak langsung nyababkeun Kapuloan Kayman mangrupakeun sumber utama bank bank lepas pantai, ungkab Cayman.com. Henteu aya pajak kana kauntungan modal, korporasi, pangatur, harta, sidik, atanapi pendapatan. Salaku tambahan, teu aya kontrol bursa, anu ngamungkinkeun mindahkeun dana bébas kana sareng kaluar ti pulo di mata uang éta. Henteu aya syarat aset cagar.

Aya seueur pisan kanggo saderekkeun pajak di dunya. Janten, nu Kaymans tos badé di kalam pikeun ngagelepkeun rarancang luhurna salaku tujuan tujuan ideu perbankan lepas pantai. Areta kabéh diaku salaku salah sahiji puseur keuangan internasional luhur 10 di dunya. Sajaba ti éta, hukum perbankan Kapuloan Kayman ngawengku klausa karusiahan pikeun klien maranéhanana. Kapuloan geus ngembangkeun kerangka pangaturan anu kuat pikeun ngalayanan perbankan lepas pantai. Tambih Deui, aranjeunna saing dina pasar tukeur Euro.

Kadé dicatet yén, najan Caymans nawiskeun kauntungan pajak signifikan; seueur nagara, sapertos AS sareng Inggris, pajak warga sareng warga dina pajak dunya.

Bandéra Singapura

Nagara Pangsaéna kanggo Jegud - Singapura

Naha anjeun ngagaduhan $ 200,000 atanapi langkung anu anjeun badé nempatkeun dina akun luar negeri? Singapura tiasa pilihan pangsaéna anjeun. Proses akun biasana cukup gampang. Dina kalolobaan kasus, anjeun tiasa nyetél rekening tanpa badé angkat ka Singapura, Sing Sav ngajelaskeun.

Salah sahiji alesan anu milih Singapura nyaéta kusabab reputasina salaku tempat anu stabil, aman pikeun nyimpen barang-barang. Nagara ieu ngagaduhan peraturan anu ketat dina sektor perbankanna. Ieu ngandung harti yén kabeungharan anjeun dijagi leres. Bankna ogé ngagaduhan téknologi ujung. Hal ieu ngamungkinkeun kasalametan ogé aksés gampang kana aset anjeun.

Singapura nawiskeun rupa-rupa jasa manajemén kabeungharan, dana, imah caloan, sareng rekening pikeun ngatur artos anjeun. Aya ogé sajumlah platform dagang pikeun ngamangpaatkeun pasar di Singapura. Tambihkeun, éta masihan anjeun jalan-jalan ka Amérika Serikat, Hong Kong, Cina, Eropa sareng seueur deui. Akun sayogi aya dina rupa-rupa mata uang, nyababkeun repot tina kurs tukar tinggi. Bank di Singapura ogé gaduh tim manajemén kakayaan terampil. Ahli profésional ieu dikhususkeun pikeun ngabantosan anjeun milarian strategi kauangan anu pangsaéna pikeun artos anjeun.

perbankan Swiss

Nagara pangalusna pikeun panangtayungan Aset - Swiss

Swiss geus lila nu ngagaduhan reputasi salaku salah saurang bank bank lepas pantai saurna pikeun nyumputkeun duit. Salasahiji alesan utama pikeun ieu nyaéta hukum privasi nu ketat ka nagara ieu. Aranjeunna balik deui dina taun 300, ngajelaskeun kumaha How Stuff Works. Hukum Swiss nyaram ka bankir pikeun nyebar inpormasi ngeunaan rekening anjeun tanpa aya idin. Bankir anu ngalanggar hukum ieu tiasa nyanghareupan panjara nepi ka genep bulan. Tambih Deui, penguasa tiasa ngajalananana nepi ka 50,000 Swiss francs. Hijina iwal hukum kabijakan privasi ieu nyaéta dina hal lampah kriminal. Tambah aya perhatoskeun sakali keu ka otoritas pajak luar nagari pikeun nyingkahan ngajauhan pajeg.

Rencana panangtayungan aset anu paling parantos dipegatkeun aset anjeun ti nagara asal anjeun; sarta rohang pangadilan na. Jang ngalampahkeun kitu, hal anu penting pikeun nahan rekening anjeun dina LLC lepas pantai atanapi kapercayaan. Hukum privasi di Swiss tambah hukum panangtayungan aset Kapuloan Cook atanapi Nevis tiasa nyababkeun éta.

Sejen alesanna popularitas Swiss di bank pikeun panangtayungan asét nyaéta kaamanan salaku investiment anu résiko saeutik. Iklim politik jeung ékonomi di Swiss bakal manéh. Asosiasi Bankers Swiss (SBA) ngatur bank. Swiss nyayogikeun no pajak kana kapentingan, dividend atanapi pusaka, upami hiji pausahaan Swiss henteu mangtaun kauntungan. Hukum Swiss tungtutan adequacy ibukota tinggi ogé. Salaku ti 2004, SBA dirévisi pasatujuan Protéstor déposer. Perjangjian ieu ngajamin yén dina kagagalan gagal bank, panipan tetep nampi klaim bencong sacara hukum.

Nevis Banking

Nagara pangalusna pikeun Pausahaan - Nevis

Upami anjeun ditéang ka angkutan perusahaan lepas pantai, Nevis mangrupakeun salah sahiji anu pangsaéna. Nyaeta urang ngawangun 70% tina pausahaan offshore naon anu diasupkeun ku urang. Naon anu ngajangkepkeun seueur jalma ka kapuloan nyaeta dibekelan panangtayungan asetna, murah sareng seueur teuing. Ieu utamina kanggo leres Nevis, kusabab katetepan panyalindungan aset anu kuat. Perusahaan Nevis gaduh struktur operasional anu fléksibel sareng nanganan sareng sakedik pangabutuh statutory. Aya henteu pajak tambahan atanapi peraturan sareng Komisi Layanan Keuangan mertahankeun standar luhur.

Perusahaan Nevis gaduh mangpaat gede pikeun nu boga pausahaan sareng anggota shareholders / anggota ogé. Pausahaan tiasa pindah ka atanapi ti yurisdiksi lianna, sareng tiasa ngahiji atanapi ngabéréskeun ka Nevis séjén atanapi pausahaan asing. Henteu aya hukum anu ngajabat pausahaan Nevis gaduh modal saham. Tambih Deui, dividends tiasa dinyatakeun ku direksi parusahaan. Shareholders mibanda dibekelan pelindung sareng tiasa kaluar ti pausahaan sareng nilai adil. Oge, pausahaan Nevis tiasa daptar biasa na di Bursa Saham di sakuliah dunya. Ieu ngawengku NASDAQ, London Stock Exchange, International Securities Exchange, sareng nu sanesna.

BVI éta urut nu meunangna dina kategori ieu. Tapi kalayan pangaturan anu beurat teuing, kakuatan-yén-janten sacara étris erect euyuna "Go Away" tanda kanggo yurisdiksi éta. Muga mudahanna kedah bangun na sadar aya pilihan anu aya di seluruh dunya. Sugan sacara adminitrasi bakal ngaganti régulator anu ayeuna sareng anu ngajalanan bisnis sanggup. Lajeng, sugan maranéhna bisa meunangkeun deui luster maranéhna.

Bélis Amanah Bank

Nagara pangalusna pikeun Rates Minat Luhur - Bélis

Upami anjeun milarian anu langkung dipikaresep, minat akun bank lepas pantai, kamungkinan yén Bélis henteu asup kana daptar éta. Gantina, panyusud anjeun tiasa ningalikeun nagara sapertos sapertos Ukraina, anu sadayana ngagaduhan laju dipikaresep 20%. Sora alus, bener? Janten, dugi ka mertimbangkeun hal kawas inflasi jeung kaamanan bank. Inflasi di Ukraina mangrupa 49%. Ata béda minangka 29% anu masihan laju dipikaresep nyata anu cukup murah, per Ke Peunteun Perbankan. Ukraina ngagaduhan dua masalah utama: naek parantos pikeun laundunduran duit sareng mata uang Ukraina parantos turun. Ieu ngandung harti duit anjeun mah teu aman pisan, sareng anjeun pernah kenging nempo 20% mulang kana investasi.

Janten naha Belize? Salaku tulisan ieu, Belize ngagaduhan suku bunga anu leres kirang langkung 2.54%. Éta ngagaduhan laju inflasi caket sareng 0%, sakumaha pertengahan 2019 per Trading Ékonomi. Éta rada langkung luhur tibatan nagara-nagara sanés anu disebatkeun dina tulisan ieu, salian ti AS sareng Kanada. Sanaos henteu aya 20%, Belize ogé nagara anu stabil sareng seueur kauntungan anu sanés. Lan Sluder ngécéskeun yén rekening internasional Belizean henteu tunduk kana pajeg lokal atanapi larangan pangendali pertukaran. Panyekel akun tiasa milih tina kalolobaan mata uang utama, sareng kurs bursa antara Belize sareng AS nyaéta 2: 1. Nagara ieu ogé dipikanyaho pikeun memertahankeun kabijakan klienna. Sumawona bank internasional Belizean ngan ukur pikeun klien internasionalna - henteu aya klien lokal anu diidinan.

Bank Jerman

Pangalusna Nagara pikeun Kasalametan - Jérman

Dina daptar pangurus bank paling anyar pikeun Keuangan Global, salah sahiji bank Jerman nyandak angka hiji tempat. Jérman nyekel tilu liang anu sanés dina sapuluh luhur, kanggo jumlah genep dina daptar 50. pangmayaran, hiji perusahaan Jerman, nyarioskeun alesan utama di tukangeun Jerman anu mangrupikeun sumber pikeun bank luar negeri paling aman di dunya. Aranjeunna nyarios mangrupikeun stabilitas nagara; hususna sacara ékonomis. Éta mangrupikeun sumber anu kasohor pikeun tabungan, pamariksa, sareng akun asuhan.

Lantaran éta Jerman mangrupakeun nagara modéren tur maju, panyadia akun bakal gaduh wasa ka jasa online sareng ATM anu lirén, légal 24 / 7. Dina seueur kasus, anjeun henteu kedah sumpingkeun pikeun muka akun di Jerman. Sajaba ti, waragad bubuka sareng perawatan biasana cukup low. Sababaraha bank oge masihan opsi pikeun meunangkeun kartu kiridit Visa atanapi MasterCard. Mangpaat malah leuwih gede lamun anjeun resep ngarambat. Maksudna, sakumaha gaduh akun dina Euro tiasa mangpaat di sakuliah Europeropah. Tambah, sababaraha bank gaduh perks tambahan pikeun sering perjalanan.

Éta henteu hadé tempatna upami anjeun gugatan kalebet datang anjeun. Jérman ngalaksanakeun pengadilan asing. Janten, upami perlindungan aset mangrupikeun tujuan anjeun, angkat ka tempat sanés.

Saran Perbankan

Saran naséhat Bank Anu lepas pantai pikeun Muka hiji Akun

Muka akun di salah sahiji nagara ieu bakal beda dina kasusah sareng biaya ku nagara sareng bank. Naha anjeun siap nyandak léngkah salajengna sareng muka akun bank luar negeri anjeun atanapi nampi inpormasi langkung lengkep? Entong gratis pikeun ngobrol sareng salah sahiji professional finansial. Éta tiasa mastikeun yén anjeun meunang mangpaat tina akun anjeun. Tambih Deui, tanaga urang tiasa damel sareng akuntan anjeun pikeun mastikeun anjeun nuturkeun hukum pajeg anu luyu.

Investopedia nawiskeun sababaraha hal tambahan anu kudu diémut nalika muka akun luar negeri. Syarat dasarna bakal ampir siga muka akun di nagara lembur. Anjeun bakal dipénta inpormasi pribadi sapertos nami anjeun, tanggal, kalahiran, alamat, kawarganagaraan, sareng penjajahan. Malah nagara sareng undang-undang privasi anu paling kuat bakal naroskeun ieu. Hal ieu sabab penting lamun nyetel akun anjeun yén bank tiasa pariksa idéntitas anjeun.

Sababaraha dokumén anu anjeun peryogi pikeun akun anjeun kalebet item di handap ieu. Éta panginten bakal nyuhunkeun salinan lisénsi supir anjeun sareng / atanapi paspor sareng buktina alamatna. Salaku tambahan, seueur lembaga anu badé naros dokumen rujukan finansial ti bank anjeun ayeuna. Aranjeunna tiasa naroskeun ngeunaan sipat transaksi anu diperkirakeun ngalangkungan rekening. Salaku tambahan, aranjeunna kedah pariksa idéntitas anjeun. Ieu mangrupikeun peraturan anti penguburan artos. Bank hoyong mastikeun yén batur henteu nganggo jasa dina operasi anu haram.

kapal

Kacindekan - Pananjung Bank Katuhu

Sakumaha anjeun tiasa tingali, teu aya ogé-ukuran-fits-sadayana. Aya seueur pilihan nalika ka milih nagara mana muka akun bank luar negeri. Sadaya nagara anu dijelaskeun di luhur ngagaduhan kauntungan saluareun éta "paling saé." Sababaraha mayar tingkat bunga anu langkung luhur dibanding bank domestik. Milari nagara mana anu anjeun leres. Pikeun ngalakukeun kitu, anjeun tiasa naroskeun bantuan salah saurang ahli finansial anu ngalaman. Punten nganggo bentuk pertanyaan atanapi nomer telepon dina kaca ieu. Anjeun tiasa ngahubungan kami nganggo salah sahiji metodeu ieu. Teras Anjeun tiasa ngamimitian dina akun bank luar negeri anu paling saé pikeun anjeun.

Nalika kasalametan gambar finansial anjeun sareng ngarencanakeun perlindungan anjeun, jaga tip ieu di pikiran. Salaku tambahan, anjeun ngan ukur hoyong lembaga keuangan anu paling aman sareng aman di dunya. Gumantung kana yurisdiksi anjeun milih, organisasi ieu aya hubungan sareng bank lepas pantai aman anu nawiskeun pangbadagna dina stabilitas sareng kaamanan.


Bagian Dua

Bank luar nagri atanapi bank luar negeri ngarujuk kana seueur lembaga perbankan sareng investasi. Aranjeunna sayogi di nagara sareng yurisdiksi lian ti nagara asal anu ngadeposit. Téhnisna saurang tiasa mertimbangkeun bank luar negeri upami memenuhi kriteria di luhur. Sumawona, profesional umumna mertahankeun istilah éta pikeun lembaga perbankan anu aya dimana aranjeunna gaduh hormat anu luhur pikeun privasi deposititor.

Kusabab asal-usulna, Bank Luar Pesisir, condong dianggap teu adil ku duanana média sareng hukum bumi. Tuduhan na parantos dijauhkeun tina ngajauhan pajak ka penguburan artos. Tapi ati-ati nalungtik tujuan anu leres tina Akun Perbankan Luar Biasa. Teras laksanakeun sababaraha panalitian anu henteu diperyogikeun pikeun nalungtik dimana dana terlarang leres-leres diayakeun atanapi "laundered". Tuduhan palsu anu sanés mangrupikeun pusatna kana kritik ngeunaan lingkungan anu teu aman, pangaturan goréng, jsb.

Kitu deui, ieu moal langkung tebih tina kaleresan. Seueur yurisdiksi Bank Daérah Luar Negeri ngeunaan mana-mana repét ngagaduhan régional, peraturan perbankan stabil. Ieu sabab dina kapentingan aranjeunna pikeun narik narik sareng tetep depositors. Otoritas nyumput peraturan ieu nuju nyumponan kabutuhan pendepatan. Seueur tina yurisdiksi ieu ngandelkeun modal asing anu dilaksanakeun di bank-bank salaku faktor ékonomi primér. Tambihkeun, bank ieu sering janten sumber investasi asing.

perbankan lepas pantai

Naon Perbankan lepas pantai?

Watesan anu umum ngeunaan bank luar nagri nyaéta bank anu aya dina yurisdiksi atanapi nagara anu béda ti yurisdiksi atanapi nagara anu pendaptaran atanapi investor tinggal. Salah sahiji loba kauntungan tina nyekel akun perbankan Luar Biasa nyaéta aranjeunna biasana lokasina di tempat perlindungan pajak. Tambih Deui, aranjeunna gaduh undang-undang anu nyayogikeun panyalindungan aset anu ageung sareng kauntungan rahasia pikeun anu gaduh akun bank. Bidang yurisdiksi ieu ogé sering ngawenangkeun istirahat tina larangan pikeun sababaraha jinis akun perbankan luar nagri. Aya régulasi anu nyayogikeun wates résiko ka pendeposit atanapi investor. Kituna, régulator diktikkeun kumaha bank ngadamel sareng ngamanipulasi dana kanggo kasalametan deposit maksimum. Ngan sareng ageung, kumaha waé, régulator hoyong masihan para pendepositkeun rupa-rupa pilihan perbankan sareng investasi pilihan. Ieu jumlah kanggo pangaturan turun dina pendeposit.

Bagian yurisdiksi luar negeri anu langkung populér sering nyababkeun panurunan ageung kana tanggungan pajak. Padahal, jalma-nagara di sababaraha nagara, sapertos Amérika Serikat anu ngabiayaan wargana pikeun penghasilan dunya. Kanggo tujuan urang didieu urang ngan ukur tiasa museurkeun kana anu kabuktian nyayogikeun mangpaat jumlah sapertos anu dijelaskeun di luhur. Bank-bank lepas pantai ieu tiasa perenahna di pulo-nagara anu leres sapertos Caymans atanapi Kapuloan Channel. Alternatipna, aranjeunna tiasa di nagara-nagara landlocked sapertos Swiss. Swiss parantos perumahan pajeg langkung ti saratus taun - sareng langkung panjang tibatan nagara-nagara pulo.

Bank Swiss

Aya seueur obrolan ngeunaan privasi bank Swiss. Anjeun bakal perhatikeun, kumaha waé, mung Swiss Swiss anu ngagaduhan masalah nyaéta bank-bank anu kagungan cabang di luar Swiss. Kiridit Suisse sareng UBS ngagaduhan ayana Amérika Serikat. Kituna, régulator AS tiasa jalan nganggo bank-bank ieu. Jalma anu ngagaduhan lokasi Swiss tetep ngajaga privasi anu kuat.

Sakumaha anu disebatkeun dina alinea buka kami, aya seueur kasalahan sareng mitos anu aya hubunganana sareng akun bank luar negeri. Naha Bank Luar Pesisir anu Bawahna tukang cuci artos sareng kriminal? Baca bagian mitos perbankan dina situs wéb ieu kanggo inpormasi anu langkung lengkep. Dina artikel ieu, urang gaduh inpormasi tambahan ngeunaan Mitos Rekening Bank Luar Biasa anu kedah dipertimbangkeun.

bandera

Dimana Ngadegkeun Akun Offshore anjeun?

Kadé anjeun milih yurisdiksi anu ditangtoskeun nalika mutuskeun yurisdiksi anu dianggo salaku yurisdiksi perbankan luar nagri. Mayoritas yurisdiksi luar negeri gaduh prédikat, Perda sora. Éta dina tempatna dirawat pikeun ngajagi deposit sareng ngajaga karahasiaan. Nanging, sabagian beuratna kauntungan dina perpajakan, sedengkeun anu sanés dina kerahasiaan, sareng anu sanés.

Sanaos aranjeunna sadayana nawiskeun lingkungan anu kompatibel sareng aman, langkung épés pikeun ngajelaskeun naon tujuanana perbankan. Teras Anjeun tiasa milih yurisdiksi sasuai. A minoritas leutik yurisdiksi luar negeri ngalakukeun pagawéan goréng pikeun ngatur sareng ngatur sistem perbankanna. Tapi para nasabah atanapi panaséhat anu dipikanyaho bakal dianggap hal ieu henteu cocog pikeun dirina atanapi para nasabahna. Salajengna, yurisdiksi anu kirang teratur sareng ngajalankeun ieu sering dimanipulasi ku pendeposit teu sah. Lantaran kitu, aranjeunna ngabuktikeun target gampang tina FATF (Financial Tugas Force) milarian penguburan artos atanapi kagiatan kriminal séjén.

Ieu artikel anu patali sareng Kayman Islands Banks jeung nu sejenna dina
Belize Banking. Di dieu, anjeun bakal ningali seueur inpormasi ngeunaan dua yurisdiksi populér ieu.

Sajarah Bank

Sajarah Akun-offshore Bank

Anta fakta anu kasohor yén Europeropa parantos salawasna di-terusan pajeg beungbeurat. Ieu leres sakumaha dina Pulo Inggris sapertos anu aya di buana. Éropah anu disanghareupan ku prospek ningali aset-aset anu parah na kakayaan ngirangan. Saban nangkep panangan pajak téh narkoba kabeungharanna. Ku alatan éta, buana parantos asak pikeun solusi.

Lajeng solusi sumping. Nagara leutik, nagara pulo anu katelah Channel Channel muncul ideu. Aranjeunna yakin yén depositors frustasi ieu anu titipan anu disimpen di bank-bankna tiasa bébas tina panilitian; ku kituna, beban pajeg anu dibebankeun beurat. Pedah ieu yakin seueur urang Éropa beunghar. Moal lami deui jasa ieu berkembang maju. Bumi leutik anu nyatet. Aranjeunna, ogé janten rizal pikeun magnet anu narik modal asing sareng aranjeunna mimiti ngarombak institusi perbankan mereka. Sawatara nagara nampi aturan sareng peraturan perbankan pragmatis. Kituna, aranjeunna ngagampangkeun patalina jeung masalah poténsial para investor sareng depositors. Bank Offshore pareum kanggo amprok!

Sareng pas istilah "Perbankan luar negeri" janten sinonim sareng mana-mana yurisdiksi anu langkung alit. Aranjeunna nawiskeun perbankan anu aman, aman, rahasia sareng peraturan praktis. Moal lami deui dunya sanésna "terang-terang". Aranjeunna mimiti ningali suri ieu salaku solusi anu hadé pikeun kaperluanana. Urang Amerika, urang Afrika, Asia, sareng anu sanésna, mendakan akun bank luar nagri ieu langkung kapaké kanggo seueur alesan. Beda sareng bankna di bumi, bank Luar kota henteu rutin ditumpuk kana kaributan politik atanapi pertengkaran ékonomi. Seueur jalma bisnis anu berpendidikan terang aranjeunna pikeun stabilitas politik sareng finansial na pikeun kauntungan perlindungan aset.

News Media

Bank lepas pantai di Média

Dina taun ti saprak éta, aranjeunna tiasa dianggo langkung ageung sahingga langkung katingali. Dina waktos anu sami, média parantos nggambarkeun akun perbankan asing anu teu adil. Tambih Deui, yurisdiksi anu langkung ageung nyimpang reputasina salaku ground stuting kriminal bawah tanah. Nagara-nagara pajeg luhur ieu sareng bank-biaya tinggi nunjukkeun aranjeunna salaku kota anu jéntré pikeun harta anu dicandak teu leres. Aranjeunna nyobian ngalukis aranjeunna salaku tempat milih pikeun skéma-laundering artos.

Investasi anu wicaksana sareng depositors parantos lami terang yén prasangka ieu henteu langkung saé ti kaleresan. Aranjeunna terang yén bank luar negeri tiasa janten kota anu saé mujarab pikeun aset; salaku kubu pikeun dana peryogi aman, aman, karahasiaan. Tambih Deui, aranjeunna terang yén bank ieu tiasa ngajagaan danana. Nyaéta, aranjeunna panyumputan asét tina perilaku peradaban sipil, ékonomi, atanapi politik di nagara asal. Dinten ayeuna, bank luar negeri terus ngajaga tungtung nawarana. Aranjeunna terus nyayogikeun aman, tempat aman rahasia. Aranjeunna nyayogikeun pangungsian pikeun anu milari kana dana dana tina perda anu henteu kedah dirobih sareng perpajakan.

Bank internasional

kacindekan

Seueur anu ngadamel diskriminatif parantos nyandak kauntungan tina lingkungan anu aman, rahasia, sareng rendah. Éta naon akun rekening perbankan luar negeri. Penting pikeun meunteun tujuan anjeun sareng ngabahas éta kompeten, agén anu berpengalaman sateuacan kabocogkeun kana cai anu henteu dicabut. Aya seueur kauntungan anu teu ditangtukeun ku panyayogikeun akun bank luar negeri. Reputasi aranjeunna diantara pendeposit sareng investor pikeun nyayogikeun lokasi perbankan anu saé anu ngalindungan perlindungan tina tanggung jawab sareng kerahasiaan nambah. Sumawona, bank luar negeri bakal diteruskeun ku reputasi keras anu diperyogikeun pikeun panyalindungan aset, pangurangan pajeg (gumantung kana yurisdiksi anjeun), sareng kerahasiaan depositori anu luar biasa.


<Ka bab 6

Ka bab 8>

ka-awal

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]