Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Bidang Perbankan Perbankan Luareun Pangsaéna

bab 11


Bidang Perbankan Luar Biasa Didaptarkeun di Orde

Ieu daptar anu pangsaéna sareng paling disarankeun perbankan lepas pantai yurisdiksi. Untungna, kami parantos ngalaksanakeun panalungtikan anu lega. Ku sabab éta, urang tiasa nawiskeun tip sareng saran pikeun ngajantenkeun padamelan anjeun. Sapertos kitu, nagara-nagara ieu ngagaduhan undang-undang anu nyayogikeun kasalametan finansial, kabijakan privasi, sareng nawiskeun kasanggupan investasi saing.

Kanggo anu nyepeng awal ti $ 250,000:

  • Swiss
  • Luxembourg
  • Lichtenstein

Peta Éropa

OffshoreCompany.com spesialis dina rekening bank di Swiss sareng yurisdiksi nguntungkeun anu sanés. Janten, punten ngalengkepan bentuk konsultasi atanapi pake salah sahiji nomer telepon dina halaman ieu. Salaku tambahan, anjeun tiasa didatangan sadaya bagian kami dina Swiss Banking.

Kanggo deposit dina $ 250,000, didieu yurisdiksi anu dianjurkeun:

  • Kapuloan Cook
  • Karibia (seueur nagara - nelepon nomer telepon di luhur pikeun detil)
  • Bélis
Peta Kepulauan Cook
Kapuloan Cook
Peta Karibia
Karibia sareng Belize (tingali garis beureum)

Perbankan Di Europeropa

Nagara .ropa

Di nagara-nagara pelayaran pajak, scrutiny pambukaan akun langkung handap. Di sisi anu sanés, kabébasan langkung luhur. Dina yurisdiksi Éropa, kumaha ogé aya perjanjian anu meryogikeun syarat-syarat diligences alatan pikeun bank anggota. Ku sabab kitu, pananggalan akun poténsi kedah ngahasilkeun dokuméntasi énggal-terang-nasabah. Aranjeunna nyayogikeun perjangjian ieu Uni Éropa Diréktur Pajak Diréktori 2005.

Maka, dina bulan Désémber 2014, Déwan Uni Éropa ngadopsi Diréktur 2014 / 107 / EU. Ieu nyayogikeun kerjasama bank / pamaréntah ngeunaan masalah pajak (“Diréktipitas Bantahan EU”). Ku sabab kitu, laporan bank memperoleh minat sareng dividen, ogé penghasilan deposit sanésna. Ngalangkungan éta, nagara saling silih tukeur inpormasi pajak sareng nagara-nagara sanés.

Ayana petunjuk ieu tiasa mangaruhan ngarugikeun kabijakan perbankan di nagara-nagara anu poko ayeuna. Salaku tambahan, Diréktur Pajak EU tiasa ngawates karusiahan sareng privasi pendeposit di bank luar negeri. Anu jelas, ieu ngan ukur dianggo pikeun bank-bank anu aya dina yurisdiksi anu aya dina statusna.

Nagara Di Bawah Diréktur Perbankan EU

Salami dina tulisan ieu, nagara anggota Uni Europeanropa nyaéta kieu:
Austria, Bélgia, Siprus, Republik Ceko, Dénmark, Estonia, Finlandia, Perancis, Jerman, Yunani, Hungaria, Irlandia, Italia, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Belanda, Polandia, Portugal, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Swédia, sareng. Karajaan Raya. Salian nagara-nagara Uni Éropa, arahan éta ogé ngawengku perjanjian antara EU jeung Andorra, Liechtenstein, Monaco, San Marino, sareng Swiss.

Sagala yurisdiksi anu mangrupikeun bagian tina padamelan umum ditunduk kana Pitunjuk Pajak EU. Salaku tambahan, naon waé nagara anu di handapeun pamaréntahan na, atanapi pananggalan nagara-nagara ieu ogé. Anu sanésna ogé tiasa milih sasuai, sapertos Swiss sareng Amérika Serikat.

Dipasihan sacara sederhana, 2014 mangrupikeun perjanjian antara Amérika Anggota Amérika ogé daptar nagara caket dieu. Éta, khusus, ngamungkinkeun pikeun nukeuran inpormasi kauangan atanapi transaksional. Uni Éropa nyatujuan perjanjian ieu "pilihan inpormasi otomatis tina pilihan" sareng mangrupikeun ciri khas tina Diréktip.

Yurisdiksi luar negeri anu henteu tunduk kana hukum EU atanapi arahan henteu milu kasatujuan dina ieu. Ku kituna, aranjeunna mampuh ngadepositkeun yurisdiksi na tingkat tingkat karahasiaan.

Bendéra internasional

Bangkuasa Perbankan séjén

Aya seueur yurisdiksi luar negeri anu nyayogikeun seueur kauntungan anu sami anu dilakukeun ku épék EU. Tapi aranjeunna henteu terikat kana Diréktur EU. Henteu perlu disebatkeun, ieu mangrupikeun pertimbangan anu penting pisan pikeun hiji investor atanapi ngadeposit anu milari privasi. Ieu kusabab anjeun badé mendakan pedah khusus yén yurisdiksi tunduk kana ngalaporkeun UU EU teu tiasa nyumponan. Leres, ieu mangrupikeun pertimbangan penting. Nanging, anjeun teu kedah otomatis nganggap yén éta salawasna paling nguntungkeun pikeun bank dina yurisdiksi non-EU panunjuk arah.

Anggap hiji poténsial depositor minuhan sarat jumlah deposit awal. Anjeunna ngagaduhan tujuan perbankan na alignment sareng bank sareng yurisdiksi na. Sapertos kitu, lokasi lepas pantai sapertos Swiss tiasa langkung saé kabutuhanna. Nanging, aya yurisdiksi anu kompeten henteu tunduk kana UU Pajak EU. Éta panginten kedah ngagaduhan syarat deposit awal pisan langkung handap tina kaayaan "yayasanna". Salaku conto, sababaraha yurisdiksi sapertos St. Vincent sareng Belize tiasa meryogikeun sakedik $ 2000 AS pikeun ngamimitian.

Dunya Peta

Kumaha Perbankan Parantos Robah

Sateuacan ledakan internét pertengahan 90 sareng serangan teroris 9 / 11, dunya perbankan langkung saderhana. Salaku conto, anu gaduh akun rekening sareng potensi depositors di bank luar negeri kedah sacara harfiah leumpang ka bank. Ieu dibutuhkeun pikeun muka akun. Alternatipna, aranjeunna saukur tiasa ngirimkeun wawakil otorisasi pikeun ngalakukeunana. Aranjeunna kedah netepkeun rekening, dana transaksi, atanapi ngarobih perjanjian pribadi. Kaayaan "kotak konci sareng konci" lawas pamaréntahan.

Tapi, ti saprak pertengahan 90, aya parobahan ageung. Aya ledakan anu leres dina téknologi anu teu tiasa dibuktikeun dina seueur industri jasa di sakuliah dunya. Ieu tangtosna ngalangkungan perbankan luar nagri.

Isro nyaéta dinten-ayeuna kedah saleresna leumpang kana bank. Ayeuna, seueur jasa sapertos anu deukeut sareng keyboard anu paling caket. Sakumaha anjeun terang, ayeuna urang gaduh aksés wéb anu lega di dunya. Urang ogé ngagaduhan kartu kiridit sapertos kartu debit sareng sumping transfer dana éléktronik. Salajengna, di hujung jari urang aya tanda tangan maya, sareng aksés anu ampir teu aya watesna di internet. Maka, perbankan luar negeri parantos dirobih janten jalan anu saderhana pikeun individu sareng perusahaan.

Henteu janten masalah upami bank anjeun aya dina kaayaan Grand Canyon atanapi Grand Cayman. Kaseueuran fitur anu ditawarkeun bank ngan ukur klik mouse. Hayu urang nganggap yén anjeun nyumponan sareng taat kana sadaya pancegahan sareng ngan ukur dina kagiatan hukum. Upami kitu, kerahasiaan naon anu aya deposit atanapi investasi sapertos aman sapertos anu kantos aya.

Tangkal Sawit Pangalusna

Informationmbaran Perbankan lepas pantai tambahan

Rekening Bank lepas pantai beroperasi dina cara anu sami sareng rekening bank domestik has. Bank na muka rekening. Kusabab éta, klien nampi kartu debit akun atanapi kartu kiridit kartu. Depositors gaduh aksés online. Ngalaksanakeun transfer kawat sareng ngalaksanakeun transaksi akun bank anu gampang. Kantun log in online sareng turutan petunjukna. Bank luar nagri nawiskeun seueur suasana anu sami sareng seueur anu nawiskeun jasa palanggan anu saé. Nalika milih lembaga anjeun penting anjeun milih panyadia anu pas pikeun skenario anjeun.

Sakumaha anu dinyatakeun, seueur lembaga perbankan luar nagri bakal ngantep anjeun nyetél akun bank ku jalan setir $ 2000. Dina kasus séjén, gumantung kana bank, anjeun tiasa deposit kirang. Sumawona, panyadia akun bank luar negeri anu disarankeun parantos diatur pisan sareng patuh kana hukum privasi internasional anu ketat. Akun swasta biasana ngabutuhkeun deposit awal anu langkung luhur. Sanajan kitu éta tiasa diréspon gumantung kana tujuan akun umum sareng proyéksi.

OffshoreCompany.com nganalisa panyadia jasa finansial di sakumna dunya. Urang mastikeun yén klien kami tiasa ngaksés rekeningna nganggo telepon, fax, email sareng internét. Sumawona, urang ngalakukeun anu sanés pikeun mastikeun aranjeunna museurkeun kabutuhan klien urang. Tambatkeun anu urang badé mastikeun yén kami salaku wijaksana sareng pribadi.

pajeg bank swiss

Pajak Luar Pesisir

Seringna, kasaimbangan akun bank luar negeri anjeun bakal gaduh bunga. Anjeun ogé tiasa naroskeun kami nyetél akun investasi luar negeri. Kapentingan sareng investasi hasil ilaharna gratis tina perpajakan lokal dina yurisdiksi bank. Tingkat bunga biasana langkung luhur sareng waragad kalapa. Seueur nasabah perusahaan 500, kalebet perusahaan minyak ngamangpaatkeun perbankan luar nagri. Sababaraha nagara pajeg pajeg anu langkung populér ngagaduhan ratusan bank suku pertama anu kedah dipilih.

Lembaga keuangan dina yurisdiksi swasta henteu ngalaporkeun inpormasi akun pelanggan ka pamaréntah asing. Aranjeunna malah henteu ngalaporkeun éta sorangan. Sangkan éta kanggo anu pananggeu akun pikeun ngalakukeunana. Salaku perusahaan anu tanggel waler, tangtosna, kami nyarankeun yén anjeun patuh kana pajeg undang-undang yurisdiksi dimana anjeun wajib. Seueur nagara, kalebet pajeg AS panghasilan dunya. Janten, heula urang ngabantosan anjeun ngadamel perusahaan sareng akun anjeun. Lajeng, urang gaduh CPAs anu saé pisan pangaweruh sareng tiasa ngabantosan kana patuh pajeg pikeun panghasilan internasional anjeun.

OffshoreCompany.com netepkeun rébuan struktur bisnis, rekening bank, rencana privasi sareng perlindungan aset di dunya. Ngajagaan sareng ngembangkeun kauangan klien kami mangrupikeun masalah anu paling ageung.

Institusi perbankan luar negeri nawiskeun rupa-rupa kauntungan, upami kalebet pribadhi Swiss sesah éléh. Kami parantos nyayogikeun bagian lengkep dina perbankan Swiss dimana anjeun tiasa diajar ngeunaan rekening bank swasta.


<Ka bab 10

Ka bab 12>

ka-awal

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]