Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Akun Merchant Luar Biasa sareng Ngolah Kartu Kredit résiko Luhur

bab 9


Akun sudagar

A akun sudagar résiko luhur sering hiji akun saudagar luar negeri. Nyaéta, salah nganggo akun bank internasional pikeun ngolah kartu kiridit sareng nampi hasilna. Ku cara éta, anjeun tiasa ngahasilkeun panghasilan kana akun bisnis luar negeri anjeun. Salaku tambahan, panyadia akun sudagar kartu kiridit tiasa labél ampir saha waé sareng ampir organisasi salaku "bisnis anu tinggi" bisnis. Ku kituna, perusahaan pamrosésan ngabutuhkeun anjeun pikeun netepkeun akun sudagar kartu kiridit résiko luhur.

Perusahaan ngolah kartu kiridit ngalakukeun ieu dina tahapan aplikasi kusabab sababaraha alesan. Salaku conto, aranjeunna tiasa ngagolongkeun bisnis anu ngagaduhan tingkat ngabalikeun duit anu luhur kalayan résiko luhur. Salaku tambahan, kami parantos ningali aranjeunna ngagungkeun aplikasi sabab pelamar atanapi jinis usaha henteu patuh kriteria tulisan tulisan anu ketat. Upami ieu mangrupikeun hal anjeun, éta tiasa janten pangolahan kartu kiridit kartu résiko anu tinggi.

akun saudagar luar negeri

Processing kartu kiridit na Perbankan lepas pantai

Nalika gawé bareng panyadia pamrosesan kartu kiridit anu ngagaduhan khusus dina akun saudagar anu luhur, aranjeunna pang dipikaresepna bakal nyetél aplikasi anjeun. Ilaharna, ieu ngalibatkeun perbankan lepas pantai sareng hiji akun sudagar lepas pantai.

Merchant Bank Rates Akun

Seringna, padagang anu résiko luhur bakal mayar ongkos résiko luhur. Nanging, kami parantos mendakan yén urang ngahemat 98% tina ngical paralatan dina ngolah biaya anu aya anu ayeuna dialami. Ieu mangrupikeun masalah naha aranjeunna gaduh kaperluan résiko sedeng, sedeng atanapi luhur. Kudu ati-ati sabab aya seueur panyayun anu sacara otomatis bakal ngajukeun pelamar nganggo kontrak predatory sareng tingkat ngerakeun. Janten, teras parios kontrak anjeun sareng ningali upami aya standar pikeun ngaminimalkeun ongkos transaksi. Salaku conto, cadangan anu langkung ageung, pasatujuan cadangan cadangan sareng jinis anu sanésna ngaminimalkeun résiko tiasa ngabantosan ngalamar kéngingkeun tingkat pangsaéna.

akun sudagar internasional

Naha kuring ngabutuhkeun hiji akun akun lepas pantai?

Panyadia sudagar tiasa labél bisnis salaku résiko tinggi kusabab industri na. Nu boga boga tiasa kiridit macét. Salajengna, lembaga bisnis asing sareng transaksi di jero AS tiasa gaduh réncang. Alternatipna, produk atanapi jasa tiasa haram nurutkeun sababaraha hukum lokal, nagara atanapi féderal. Malah taktik pemasaran atanapi penjualan tiasa nyababkeun péngkolan. Ku kituna, pikeun seueur usaha, akun sudagar luar negeri mangrupikeun pilihan kanggo ngolah kartu kiridit online. Supaya gaduh hiji, kalolobaan padagang ngabutuhkeun anjeun gaduh akun bank luar negeri. Éta hartosna netepkeun dua perusahaan lepas pantai sareng akun bank luar negeri.

lepas pantai ngabandingkeun parusahaan

Usaha anu Peryogi Rekening Merchant lepas pantai

Kaseueuran jalma percaya yén akun saudagar anu résiko luhur ngan ukur pikeun casinos online atanapi apoték. Tapi, ku pedoman pinjaman ayeuna sareng syarat akun keuangan, seueur merek anu dipercaya sareng bisnis online "résiko luhur." Ku sabab éta, aranjeunna peryogi prosésor kartu kiridit khusus. Ieu mangrupikeun jinis bisnis anu sering peryogi akun saudagar résiko luhur.

  • Situs ngobrol chat 1-800
  • Airlines
  • Darma pesawat
  • Amazon, Yahoo atanapi Google Toko
  • Kontrak taunan
  • antik
  • Lelang
  • Calo otomotif
  • Bangkrut Pangacara
  • Calo
  • "Kasempetan bisnis"
  • Kartu Nelepon
  • Kasino, judi atanapi kaulinan
  • Pariksa jasa cashing
  • Penjualan roko atanapi éléktronik roko atanapi produk nikotin
  • Koin, mata uang kumpulan collectible atanapi autographed collectibles
  • Agénsi koléksi
  • Kupon atanapi program ganjaran-titik
  • Kredit atanapi ngalereskeun hutang & konseling kiridit
  • Protéksi kiridit
  • kempelan hutang
  • Jual langsung
  • Diskon kaséhatan sarta program perawatan médis
  • Konsolidasi hutang
  • Paraphernalia narkoba
  • eBay Store
  • Buku Pandé (bahan sasaran)
  • Electronics
  • Calo tikét acara (teu dilisensikeun na teu didaptarkeun (ie padagang Stub Hub)
  • Ladénan ékspor (dumasar kana AS)
  • Situs web olahraga fantasi
  • Panyawat Féderal Pakarang Pakarang (FFL)
  • Calo Keuangan, konsultan finansial atanapi jasa modifikasi injeuman
  • Konsultan finansial langsung (ie Kumaha Nyimpen Dana Anu ku Ngurangan Bill Electric Anjeun.)
  • Tata finansial, strategi atanapi advising
  • "Meunangkeun euyeub rusuh" buku, program, jsb
  • Tiket rata-rata luhur
  • “Kumaha-To” situs wéb (ie “Diajar Kanggo-kumaha anu Anjogkeun di Internét”)
  • Horoscopes, astrologi atanapi jasa paranormal (ie panjag.
  • "Hype" produk atanapi jasa
  • Hipnotis atanapi hipnotis diri
  • Padagang internasional (henteu dumasar US)
  • Pengiriman barang internasional, kargo atanapi impor / ekspor
  • Firms investasi
  • Strategi investasi & Buku investasi
  • Jasa rujukan pengacara
  • Kahirupan asah
  • Jualan lingerie
  • Lotteries
  • Jualan majalah sareng langganan
  • Urutan surat
  • Kaanggotaan organisasi (leuwih bulan 12)
  • Para sudagar dina berkas padagang terminated (daftar TMF)
  • Agénsi modeling
  • Multi-currencies
  • Pamasaran multi-tingkat (MLM)
  • Musik, pilem, undeuran software atawa unggah (ie. Musik-salinan tulisan, pilem atanapi software (ie kantor Microsoft))
  • Non-warga US
  • Kalir laut. jasa ngadegna
  • Toko pawn
  • Kiridit miskin
  • Kartu debit sateuacanna
  • Jasa ngalegaan atanapi ngalebetkeun jasa telemarketing
  • Perumahan
  • Replica handbags, arloji, dompét, kacamata jsb? (sambungkeun)
  • Pertahanan diri, semprot lada, gada, jsb.
  • Ladénan SEO
  • Situs jejaring sosial? Facebook, Twitter, MySpace jsb?
  • Ngaramal Olahraga atanapi nyieun odds / tohan
  • Agénsi agenat
  • telekomunikasi
  • Pausahaan telepon
  • Runtuyan telepon
  • Pamrosésan pihak katilu, padagangan factoring (ie prosesor pamayaran, calo sewa pakansi)
  • Waktos-biasa atanapi waktos-biasa iklan
  • Operator wisata
  • Ladenan Travel & Agénsi Travel
  • Klub perjalanan
  • Planners pakansi
  • Gewa (lamun aya harta milik padagang)
  • Vitamin sareng suplement jualan? Pél diet, Pél resép, suplemén kaséhatan, apoték
  • Ladénan VoIP
  • Pausahaan jaminan lanjut
  • Senjata naon waé: bedil, lading, bedil bedil, atanapi ammo. Ngawengku naon waé bagian pakarang (nyaéta kutub, pemicu, majalah, jsb).

Pajak Luar Pesisir

Patuh Pajak

Alami, upami anjeun gaduh hiji akun bank lepas pantai sareng akun padagang, anjeun kedah ngajaga pajeg patuh. Salaku conto, jalma di AS, UK, Kanada, Australia, sareng seueur nagara-nagara sanés pajeg panghasilan di dunya. Janten, pastikeun pikeun ngajaga nasihat pajeg sora ti professional pajeg anu dilisensikeun.

Kumaha Nyetél Akun Merchant résiko anu Tinggi

Saatos maca ieu, naha anjeun nyangka akun saudagar luar negeri anu résiko leres pikeun anjeun? Upami kitu, punten nganggo nomer telepon atanapi bentuk konsultasi dina halaman ieu. Nalika anjeun ngalakukeun, anjeun tiasa nyarios ka profésional anu tiasa masihan anjeun seueur inpormasi.


<Ka bab 8

Ka bab 10>

ka-awal

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]