Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Mitos Perbankan lepas pantai

bab 4


Perbankan lepas pantai hadir kalawan stigma. Janten, seueur pangusaha sareng profesional bisnis henteu ngartos. Sababaraha urang ngan ukur nyarios yén aranjeunna tiasa ngajaga artosna aman dina akun bank luar negeri. Gambar kapal parahu anu gancang, mahal raja, obat raja bodas, sareng jas bodas langsung. Sumawona, proliferasi pilem Hollywood goréng, acara tivi, sareng gambaran négatip dina pencét henteu ngarobih persépsi ieu. Aranjeunna moal tiasa langkung jauh tina bebeneran.

Jalma Bank Luar Pesisir

Kumaha Jalma Banget Banget Perbankan Luar Pesisir

Kanyataanna ieu. Puseur finansial luar negeri (OFC) atanapi bank, anu ogé katelah tempat perumahan pajak, ayana biasana pikeun sababaraha alesan utama. Éta tiasa ngabantosan nyayogikeun panyalindungan aset, pertumbuhan aset, sareng pangurangan pajeg - gumantung kana yurisdiksi anjeun. Kami terang lembaga sapertos kitu pikeun nyayogikeun pikeun individu sareng perusahaan asing, ageung sareng alit, di sakumna dunya.

Tempat perlindungan bank luar negeri sareng pusat kauangan tiasa nampilkeun solusi dunya nyata pikeun seueur masalah anu disanghareupan ayeuna. Éta tiasa ngabantosan jalma anu milari panyalindungan aset tina tuntutan hukum. Éta ogé minangka cara pikeun ngaleupaskeun ramifikasi pamaréntahan anu teu stabil dina lokal.

Pikeun mastikeun, langkung saé pikeun ngagabungkeun akun bank luar nagri sareng amanah panyayapan aset. Kalayan kombinasi ieu, tiasa nyayogikeun panyalindungan aset tina peril biasa. Peril sapertos ieu kaasup cerai, kaayaan pasar anu goréng, atanapi litigasi. Bahaya ieu patepang umum di dunya Kulon.

Transfer Bank

Akun Bank lepas pantai: Laundering Duit, sareng Aktivitas Pidana lianna

Bank di sakuliah dunya ngagaduhan hiji tujuan utama nalika muka rekening pikeun urang asing. Nyaéta, jaga anu bageur sareng jaga anu goréng. Bank tiasa kaleungitan lisénsi upami upami aya jalan sanés basa aranjeunna nyangka kagiatan anu curiga. Éta ogé tiasa kaleungitan kamampuan nyayogikeun dana dina dolar AS atanapi Euros, dina dasarna nempatkeun éta tina bisnis. Janten, yakin, nalika muka akun, bank moal bakal ngantep anjeun nyayogikeun dokumén idéntitas anjeun. Aranjeunna badé ningali sumber dana dokumen anu valid. Ditambahna aranjeunna bakal hoyong bukti yén dana éta asalna ti sumber hukum. Biaya ngumpulkeun sareng ngajaga lisénsi perbankan ageung. Ku alatan éta, bank moal ngantep anjeun nyandak potong kompas. Nalika datang ka karajinan anu dipikabutuh ku bank bakal pariksa sadaya kotak-kotak sateuacan muka akun anjeun.

Éta janten salah nyarios yén teu aya dana terlarang anu aya kana rekening bank luar negeri. Tapi sakumaha anu bakal urang tingali, éta henteu saé teuing nyarios. Dina kanyataanana, hayu urang ningali yurisdiksi yén lapak rata-rata paling saeutik sigana tersangka kaliru. Sarat anu disebut "aman" yurisdiksi ngagaduhan kagiatan perbankan anu langkung légal ti anu disebut "tempat perumahan pajeg" ngagaduhan. Daérah "étika" gedé tétéla janten pusat penguburan artos sareng dana pembiayaan perusahaan-kriminal di dunya. Sareng Amérika Serikat mangrupikeun kapala di antawisna. Amérika Serikat ngirimkeun perkiraan satengah sadaya artina didaptarkeun di dunya anu kalebet taun 50. Sapalihna ditarjamahkeun kana perkiraan konservatif tina $ 300 milyar AS.

Pajak Luar Pesisir

ngajauhan Pajak

Tangtosna, Amérika Serikat sanés ngan ukur yurisdiksi luhur atanapi "ageung" anu janten tempat pikeun kagiatan ieu. Nagara-nagara sanés sapertos Inggris sareng Jerman ngabagi bédana anu jahat. Jalma AS mangrupikeun pajeg pikeun penghasilan dunya. Janten, mindahkeun dana luar negeri di alat hukum anu leres seueur anu nyayogikeun mangpaat perlindungan aset. Nanging, éta biasana henteu efektif pikeun pangurangan pajeg. Alatan éta transparansi pajak nyaéta kanyataan anyar, pajak ngajauhan ngagunakeun struktur lepas pantai teu sasaena atanapi réalistis éféktif.

Persepsi palsu nyaéta perumahan pajeg / yurisdiksi perbankan luar nagri mangrupikeun tempat idéal pikeun pembiayaan underworld kriminal. Kanyataanana, kumaha ogé, nyaéta yurisdiksi luhur pajak anu kalolobaanana tina dana ieu. Hujan perpajakan rendah ngagambarkeun perséntase langkung ageung sacara sadayana.

Kanyataan jenis ieu, tangtosna, jarang pisan kantos dilaporkeun dina berita TV sareng média citak. Bidang yurisdiksi anu nyakup terus terang éra ku panyalahgunaan anu ngareureuwas éta.

mobil kulawarga

kacindekan

Janten, sapertos anu urang tingali, aya seueur mitos sakuriling perbankan luar nagri. Nalika urang ngiringan, kitu, urang tingali yén perbankan luar nagri diatur pisan. Bank tiasa kaleungitan lisénsi na atanapi kéngingkeun denda kaku kanggo nyandak klién anu teu saé. Régulator sacara konsistén Inok bank pikeun nyatet-catetan-catetan anjeun. Upami pangémutan bank nyangka batur nganggo akun internasionalna pikeun kaperluan teu kapendak, aranjeunna moal bakal dibuka akun. Upami dianggo dina cara ieu saatos mukaan akun, aranjeunna bakal gancang ditajong kaluar ti bank.

Bank nyimpen lisénsi na gumantung kana aranjeunna nuturkeun peraturan lokal sareng internasional. Ditambah, aranjeunna kedah patuh kana standar kakuatan kauangan anu ketat. Ku sabab kitu, bank-bank di sakumna dunya kerja keras ngiringan hukum. Aranjeunna ngalakukeun anu saé pikeun ngajaga jalma-jalma bageur sareng jalma jahat anu kaluar. Kabiasaan finansial maranéhanana gumantung kana éta.


<Ka bab 3

Ka bab 5>

ka-awal

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]