Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Offshore Company Yurisdiksi Ngabandingkeun Bagan / Daptar

Yurisdiksi Company lepas pantai

Ieu mangrupikeun bagan perbandingan yurisdiksi parusahaan lepas pantai anu umum. Aya artikel pikeun tiap jenis perusahaan anu ngajentrekeun sareng pangabutuh. Mangga klik dina salah sahiji tautan di handap ieu pikeun diajar tentang masing-masing tiap yurisdiksi perusahaan lepas pantai.

Kami geus dipeunteun seueur yurisdiksi pangluhurna kalayan sistem bentang anu kanggo panangtayungan aset, genah, ibéstabilitas sareng kauntungan pajeg. Urang ngabentuk pausahaan sareng trusts dina sakabeh yurisdiksi. Janten, maksudnana pikeun méré rating sareng unbiased dumasar kana tilu puluhan pangalaman managerial dina industri jasa lepas pantai.

Anjeun bakal mendakan dua bagian penting di handap ieu. 1. Ratings kami unggal yurisdiksi. 2. Kunaon urang meunteun aranjeunna ku cara urang lakukeun, anjeun ngagulung deui dina halaman ieu.

Umum Jurusan Perdudusi umum Offshore

Pangalusna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ mun Para Pecundang ⭐️

Urang meunteun sawatara nagara anu paling kasohor na populér pikeun pendaptaran pausahaan. Kalawan ampir 30 taun ngalaman di industri, sanesna Nevis LLC (Peunteun-béntang 5 kami ngan ukur ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️) pikeun sababaraha alesan. Mimiti, éta ngagaduhan statute pondok tina pangiriman anu curang. Hartina, pas anjeun nempatkeun aset kana LLC di Nevis pangadilan Nevis moal ngadangu tantangan ka mindahkeun asset sanggeus dua taun waktos kadaluwarsa. Kaduana, saurang anggota nampi pesenan anu ngeusi batré ngalawan kaanggotaannana di LLC, kateronimaan eta ngahusak pausahaan dina jangka tilu taun singget. Ieu pesenan ngecas henteu bisa dipanatkeun. Leuwih ti éta, biaya setup leuwih handap ti yurisdiksi lianna. Nevis berkas anu luhur dina peunteun sanggup. Tambih Deui, Nevis ngamungkinkeun urang pikeun ngabentuk pausahaan gancang sareng meryogikeun tingkat anu lumrah pikeun karajinan alatan. Leuwih ti éta, yurisdiksi Karibia ieu rutin ngamutahirkeun tur ningkatkeun panerapan -na pikeun ngajaga sasuai modéren modéren jeung miara tepi ka masa depan heunteu kauangan. Urang ngabentuk pausahaan di sadaya nagara. Ku kituna, motif kami pikeun nyarankeun Nevis ngan sakumaha nyatakeun di dieu.

Panungtun pikeun Peunteun Perusahaan Offshore

Anguilla - Anguilla mangrupikeun daérah Inggris, sapertos, gaduh pamaréntah sareng lingkungan pangaturan anu stabil. Panerapan teu langkung nguntungkeun sapertos Nevis tapi ngan asup négatif ngeunaan yurisdiksi ieu.

Antigua - Yurisdiksi cukup alus sakabéh tapi panerapan maranéhanana nyaéta “kuring teuing” sareng teu acan ngajaga sareng saingan maranéhanana di Nevis.

Aruba - Tempatna di Karibia kaluar ti basisir Venezuelan sareng bagian tina Karajaan Walanda. Basa resmi nyaeta Basa Inggris, Belanda, sareng lokal Papiamento. Pamaréntah anu saé sareng hiji pulo aman di Karibia. Pilihan anu saé pikeun ngasupkeun formasi sareng LLC. Tempat paporit urang manajemén urang di Karibia, tapi sanés Nevis kanggo panerapan parusahaan.

Bahama - A urut jawara. Tapi panerapan maranéhna henteu tetep nepi ka kali. Tambih Deui, angger parantos ngaleuwihan manpaat. Janten, henteu goréng, tapi henteu sakumaha gleaming sakumaha reputasi kaliwat na.

Bahrain - Panerapan pelindung anu nyayogikeun warga satempat sareng ngangkat halis tina bankir nalika aya polumeu luhur ka transaksi Timur Tengah.

Barbados - Panerapan santun tapi euweuh anu husus… kajaba anjeun cicing di Kanada. Canadians tiasa nampi kauntungan pajeg. Pariksa ku Akuntan Chartered pikeun nempo naha ieu téh leres pikeun anjeun. Lamun, kitu nelepon kami. Kami gé ngabentuk hiji keur anjeun.

Bélis - yurisdiksi Pohara alus. Dipikaresep ku urang LDC maranéhanana, anu kasarna mah sarua jeung LLC dina wilayah lianna. Suap sarta duit di handapeun méja kaséncangan méja anu lumayan berduka di Bélis City, ngahalangan reputasi na. (Sanajan, cukup aman di daérah pariwisata basisir.) Salah sahiji pusat perbankan Wewengkon Karibia favorit urang. Alus keur kirang ti $ 250,000. Pikeun naon bae di luhur yén urang mangrupikeun rekening Nevis LLC atanapi Belize LDC plus Swiss, Luxembourg Luxembourg atanapi Liechtenstein account bank. Telepon urang jeung urang tiasa mantuan Anjeun.

Bermuda - Urut jawara anu diandelkeun dina reputasi anu lami outworn. Hiji ngimpina pangaturan. Sapuluh nepi ka lima belas kali leuwih mahal batan loba yurisdiksi lianna dina najan kanyataan panerapan maranéhanana tetep jaman (jihat Nevis, Cook Islands, Belize). Butuh leuwih lila pikeun ngabentuk ti yurisdiksi lianna. Nyuhunkeun panarajangan alatan inpormasi, kawin ka pamundut sanyawaan akhilat saimbang. Tempat anu éndah pikeun nganjang tapi henteu-bener pikeun formasi pausahaan. Ulah make mémori anjeun ngeunaan reputasi kaliwat. Paké kanyataanana dinten ieu sareng nyadar yén aranjeunna henteu patut artos atanapi repot. Nganjang ka tempat ieu geulis tapi nyetel parusahaan anu sanés. Di sisi anu sanésna, aranjeunna gaduh séktor singket anu terhasil sareng saimbang-terhormat badé sareng panyadia (sanajan rada kiatna) seniman. Sahingga upami duit kurang penting batan katen anu nganggo, sareng anjeun rada hoyong maké Patek Philippe (wristwatch pisan mahal) batan Rolex, teras nyauran kami. Kami geus ngadegkeun sababaraha pausahaan di dieu.

Bonére - Bagian Walanda, pulo ieu dikawasa Walanda mangrupakeun tempat anu éndah pikeun didatangan. Hukum perusahaan anu hadé tapi henteu punjul ka batur di wilayah Jawa Barat.

Brazil - Ngéépkeun waktos-ngimpina ngimpina pangaturan. Keryogikeun segel persetujuan ti pamaréntah féderal (anu atos waktos), lajeng ka nagara (anu butuh waktu anu sanes) jeung pamaréntah kota (kota) (éta ogé butuh waktos langkung). Kami moal bisa meunangkeun persetujuan ti lapisan birokrasi munggaran tanpa aya anu diidinan. Para pajabat pamaréntahan parantos dikenalkeun ngalambatkeun proses pendaptaran kajaba hambatan mayar (anu henteu légal, ku kituna kami kedah ngubaran). Ngan ukur ngabentuk hiji pausahaan di dieu upami anjeun kedah ngalakukeun bisnis di Brazil. Kami geus ngawangun sababaraha pausahaan Brasil. Janten, upami anjeun gaduh urang ngawangun hiji dieu, teu heran lamun anjeun ngarasa kawas nelepon kami jeung nanyakeun: "Naha ieu kunaon lila?" Ayeuna anjeun terang.

British Virgin Islands (BVI) - Urut yurisdiksi jawara anu geus diatur teuing. Geus jadi sektor ti régulator, ku régulator sareng régulator. Mightta bisa jadi bisa ditarima lamun harga maranéhanana éta lemah sareng hukum anu punjul. Padahal waragad formasi anu cukup lumrah, undang maranéhna henteu tungtutan kana tungtutan ayeuna. Tempat anu saé pikeun ngabentuk parusahaan tapi yurisdiksi lianna di wewengkon éta hadé.

Brunéi - Aturan santun, kapala nagara jegud pisan, tapi pausahaan -na teu aya bumi beulah. Pausahaan tiasa gaduh kapamilikan asing 100%, panyalindungan hutang, teu aya ibu modal, minimum minimum dua shareholders. Inggris nyaéta basa resmi kadua.

Bulgaria - Kalér Yunani jeung Turki. Némpélkeun Laut Hideung. Lantaran éta bagian tina Uni EUropa tiasa janten pilihan anu hadé pikeun anu milari akun PayPal atawa Amazon sabab pausahaan ieu bakal ngalakukeun bisnis sareng pausahaan di dieu.

Kapuloan Kayman - Baheulana salah sahiji yurisdiksi luhur. Sanajan kitu, sapertos Nevis jeung Kapuloan Cook, hukum tacan dijaga sareng tungtutan ayeuna kanggo perlindungan aset. Ngawangun perusahaan rugi pisan dibandingkeun sareng yurisdiksi anu populér anu sanésna katangtuan saé panangtayungan aset leuwih hadé. Gumantungna sirah-di-ka-keusik di reputasi kaliwat -na dina usaha menerkeun biaya na teu aya dibenerkeun ayeuna.

Chili - Waragad lumangsung pisan mahal kusabab perusahaan perlu administrator lokal (wajib) pikeun antara $ 1200 sareng $ 3500 per bulan tambah alamat légal dina $ 750 per bulan tambah sakitar $ 990 per bulan di waragad administrasi dugi bisnis berpungsi. Aya peraturan Bab XIV tina Aturan Séntral Compendium Séntral Bank Séntral Chili. Hasilna, profésional lokal kedah ngajukeun alternatif perencanaan pajeg kanggo pangasilan kana tabrakan atanapi sks, kaasup saran ngeunaan beungbeurat pajak sareng bukti panghasilan.

Cina - Bisa pisan dina anu tiasa gaduh perusahaan sareng naon anu aya bisnis na diwenangkeun. Pausahaan anu dipiboga asing sadayana nyaéta salah sahiji ti saeutik pausahaan anu di luar negeri tiasa diaku sareng ngadalikeun. Pisan mahal sareng waktos-waktos proses formasi pausahaan anu tiasa nyandak dua nepi ka lima bulan. Kudu heula nyayogikeun rarancang bisnis dina basa Cina ka pamaréntah. Bakal ngan bisa disatujuan lamun tipe bisnis anu cocog. Henteu sakabéh jenis anu disatujuan tur daptar jenis parantos dirobih. Boga kedah ningalikeun sumberdaya anu signifikan sareng operasi bisnis anu aya. Kudu nampilkeun anggaran sareng rencana pikeun manajemén modal kaasup gaji sareng kauntungan pikeun pagawé. Kudu ogé némbongkeun ngajakan spasi kantor sateuacan kaluman parusahaan.

Komoro - Tempatna di antara Mozambik sareng Madagaskar di deukeut basisir Afrika wétan. Comoros LLC parantos ngabantuan kauntungan ieu: teu aya pajak, 100% kapamilikan asing, pribadina, hiji anggota anu ogé tiasa ngan hiji manajer, ibu kota sakedik minimum, sareng katerbatasan kawates. Anggota nu sanés pubic. Gerentes nyaéta. Manajer nominasi téh aya.

Kapuloan Cook - yurisdiksi pangalusna pikeun trusts panyalindungan asset. Yurisdiksi pangalusna kadua, tukangeun Nevis, kanggo LLCs sareng korporasi lepas pantai.

Kosta Rika - Baheulana populér. Yurisdiksi lianna geus ngaleuwihan.

Curacao - Di Karibia, kalér Vénézuéla. Kaayaan nagara berdaulat di Karajaan Walanda. Basa resmi Walanda sareng Inggris. A. Pajak Curacao dibebaskeun NV boga mangpaat ieu: 100% kapamilikan asing, henteu atawa pajak low, hiji nyekel saham anu ogé tiasa ngan sutradara, moal modal saham minimum. Tempat anu saé pikeun didatangan sareng katetepan pausahaan anu santun.

Siprus - langkung populér pikeun Europeropa ti Amerika. Krisis jeujahan sareng perbankan sareng utang pamaréntahan nu eedekeun masihan panon hideung.

Dénmark - Goodkonomi alus tapi iwal mun anjeun kedah ngalakukeun bisnis di Dénmark, teu aya kauntungan anu signifikan.

Dominica - Salah sahiji yurisdiksi hadé di Karibia tapi henteu ampir jadi mangpaat sakumaha Nevis pikeun panangtayungan asset. Suap sarta di handapeun méja pamayaran ka pajabat pamaréntahan nyaéta hiji kahirupan hirup.

Belanda / Walanda - Goodkonomi alus tapi iwal mun anjeun kedah ngalakukeun bisnis di dieu, aya kauntungan anu signifikan. Hapunten, tilas kenca pajak urut "Dutch Sandwich Kidul", samemehna digunakeun ku pausahaan publik anu ageung.

Mesir - Taya benefit signifikan.

Éstonia - Taya benefit signifikan.

Finlandia - economykonomi alus tapi iwal mun anjeun kedah ngalakukeun bisnis di Finlandia, aya manfaat anu signifikan.

Perancis - Goodkonomi alus tapi iwal mun anjeun kedah ngalakukeun bisnis di Perancis, moal aya kauntungan anu penting.

Jérman - Goodkonomi alus tapi iwal mun anjeun kedah ngalakukeun bisnis di Jerman, aya kauntungan anu signifikan.
Gibraltar - Hadé pisan tapi teu cocog sareng kompetisi Karibia sareng Pasifik Kidul.

Yunani - jentre di nagara hutang jeung sia husus. Tetep tingkatan iwal mun muka bisnis di dieu.

Grénada - Buktina tapi euweuh husus. Korupsi jeung nyogok aparat parlemén geus ilahar.

Guam - Téritori AS mangrupakeun salah sahiji ti saeutik positip. Upami teu kitu, euweuh husus.

Guatemala - Euweuh husus. Nagara bahaya sareng kajahatan luhur.

Guernsey - Peraturan amprok amok. Ngimpina pangaturan frustasi sareng nyéépkeun waktos. Cicing jauh.

Guyana - Euweuh husus.

Hong Kong - Wewengkon nu perekonomian kuat sareng bagian tina Cina. Leuwih laér sareng langkung murah pikeun ngabentuk parusahaan didieu ti Cina. Teu kedah ngarambat di dieu pikeun ngabentuk parusahaan tapi anu disaluyuan kedah ngambang di dieu pikeun muka akun bank.

Hungaria - Euweuh husus.

Islandia - Nagara éndah kalayan jalma éndah tapi korporasi na aya nanaon husus.

India - Bener beurat pikeun netepkeun. Korporasi sareng LLCs tiasa gaduh panyimpenan asing 100% tapi diperyogikeun berkas pernyataan anu diaudit dina rekening taunanna. Rapat pangumumén kudu di India. Rékaman tina shareholders, direksi, audits, sareng rekening kauangan téh mangrupakeun hal rékaman umum.

Irlandia - kawéntang pisan, low-pajeg, basa Inggris, pamaréntah anu stabil. Pausahaan kedah ngagaduhan diréktur lokal atanapi gaduh Anjeun mayar beungkeut asuransi.

Pulo Man - Dina kecap anjeun, frustrating. Dina sababaraha kecap: frustrating sareng nyérélakeun waktos. Baheula aya pajak hea-sae sareng kauntungan anu kemah-gedé. Najan kitu, ayeuna aya ngimpina pangaturan. Sakali dokumén karajinan alatan (apal-sauran-nasabah anjeun) anu disadiakeun, ulah heran lamun anjeun dipenta pikeun ngirim dokumén langkung. Saatos ngirim langkung dokumén, ulah heran pikeun panungtutan pikeun langkung seueur. Saatos sababaraha pamandangan hanjelu pikeun ménta perusahaan henteu-kitu husus anjeun anjeun badé hampar sareng leungit Nevis.

Israél - Fairkonomi cukup alus. Iwal mun gaduh sambungan jentre husus ka Israél (anu seueur ngalakukeun) atanapi iwal mun anjeun ngawitan bisnis di dieu, anu hukum anu sanés hadé hadé dibandingkeun yurisdiksi lianna.

Itali - Euweuh husus sareng teu khususna ékonomi anu hadé.

Jamaica - Euweuh khususna dibandingkeun sareng loba tatanggana-na, anu aya. Kajahatan bahaya na luhur.

Jersey - Euweuh husus henteu paduli status na urut. Tingali katerangan Isle of Man di luhur sareng ganti nganggo nagara "Jersey."

Labuan - Hiji pausahaan nu nyekel saham tiasa ditarima. Muka akun bank anu cukup gampang. Kieu Hukum umum Inggris. Duanana budaya Asia sarta Islam.

Latvia - Euweuh husus. Paling populér bank lepas pantai parantos kagungan masalah pangaturan anu geus kaliwat sareng anu datang deui.

Liberia - Lamun anjeun kudu ngawangun hiji parusahaan di Afrika, Liberia sareng Afrika Kidul nyaéta dua tempat anu panggampangna sareng panggancangna pake. Upami anjeun badé langkung seueur nagara mana, Liberia aya dina sisi bahaya tina bahaya. Afrika Kidul nyaéta di sisi rada aman.

Liechtenstéin - Pisan per kapita pangasilan luhur; salah sahiji anu pangluhurna di sakuliah dunya. Pembentukan pausahaan anu mahal kalayan tingkat sedeng alatan diperyogikeun alatan dibandingkeun yurisdiksi lianna. Kuat perbankan anu kuat.

Lituania - Euweuh husus.

Luxembourg - Pisan per kapita pangasilan. Pembentukan pausahaan anu mahal kalayan tingkat sedeng alatan diperyogikeun alatan dibandingkeun yurisdiksi lianna. Kuat perbankan anu kuat.

macao - Euweuh husus.

Madeira - Yurisdiksi cukup alus, utamana upami anjeun cicing di nagara anu henteu ngajak panghasilan di sakuliah dunya. Loba pilihan nu haratis pajeg.

Malaysia - lookta narajang saatos sorangan. Mun anjeun lain Malaysia, teu langkung pisan. Paling pausahaan kudu boga lokal boga, kantor, patugas sareng pagawé.

Maladéwa - Urang henteu terang seueur tentang yurisdiksi ieu, anu, ku taun 30 urang ngalaman di industri, sigana mah nyebutkeun hal éta. Upami éta husus, urang bakal langkung seueur tentang éta.

Malta - KOMUNITAS KOMUNITAS Pajak anu teu goréng tapi henteu nanaon ukur datang ka papikiran.

Kapuloan Marshall - Wewengkon AS. Tapi lian ti ti nanaon nangtung.

Mauritius - Salah sahiji yurisdiksi hadé. Leuwih populér pikeun ansropa ti in Amérika. GBC I nyaéta istilah fancy pikeun "pausahaan lokal." Asing tiasa gaduh 100% tina GBC II.

Méksiko - Upami anjeun ngalakukeun bisnis di Mexico, buka éta. Upami teu kitu, moal aya kauntungan anu signifikan.

Mikronésia - Wewengkon AS. Tapi lian ti ti nanaon nangtung.

Monaco - Tempat Geulis (jeung mahal). Tapi hukum perusahaan aya sia aya husus.

Monténégro - Euweuh nangtung salaku hadé atawa goréng.

Montserrat - Euweuh nangtung salaku hadé atawa goréng.

Maroko - nagara Islam di Afrika Kalér. Leuwih alus pikeun nganjang pausahaan ieu geulis ti ngabentuk pausahaan di dieu kajaba, kanggo sababaraha alesan, anjeun kudu gaduh usaha di dieu.

Nauru - Euweuh nangtung salaku utamana hadé atawa goréng dibandingkeun yurisdiksi lianna. Nauru IBCs gaduh 100% kapamilikan asing aya, henteu aya pajeg, karusiahan, privasi, kawates kawates, pendaptaran gancang, saurang nyekel saham tunggal tiasa hiji-hijina diréktur, aya modal minimum, sareng basa Inggris dina basa Inggris.

Walanda - ékonomi kuat. Ngadamel parusahaan didieu anjeun kudu ngalakukeun bisnis di dieu.

Nevis - Panyumputan pausahaan offshore anu paling saé pikeun panangtayungan aset (LLCs), betah sareng laju formasi sareng harga. Kajahatan rendah, aman (kawas tatangga maranéhanana St. Kitts) sareng kasohor. Undang-undang rutin ningkatkeun pikeun ngajaga-waktos tungtutan modern. Perlindungan aset maju ti gugatan gugatan boh patung percaya diri sareng LLC.

Selandia Baru - Goodkonomi nu hadé sareng pamaréntahan stabil, inohong. Geus nganggo Kapuloan Cook di handapeun jangjang na salila sababaraha taun anu, pikeun panangtayungan asét sareng privacy, pilihan anu langkung sae dibandingkeun Selandia Anyar. Upami anjeun hoyong ngajalankeun bisnis di dieu kumaha ogé, ngabentuk hiji parusahaan di dieu aya pilihan anu saé.

Nikaragua - Salah sahiji nagara nu paling bahaya di dunya. Henteu aya anu khususna ngeunaan pausahaan di dieu.

Niue - Pilihan anu saé pikeun privasi sareng panyalindungan. Henteu saé sakumaha Kapuloan Cook sareng Nevis, tapi saurang yurisdiksi anu hadé pikeun naon seueur miluan klien kami.

Panama - Baheulana kawentar salaku Haven pajeg sareng privasi. Masih salah sahiji yurisdiksi hadé tapi henteu tahan lilin pikeun Nevis atanapi Islands Islands.

Filipina - Upami anjeun badé ngamimitian telepon panggero, ngawitan parusahaan didieu mimiti mimiti.

Polandia - Naha anjeun bakal hoyong ngabentuk perusahaan di Polandia? Kami henteu terang. Tapi lamun anjeun damel kami, kami bisa ngawangun hiji.

Portugal - Bisa ngabentuk hiji pausahaan di dieu. Teu terang naha anjeun bakal hoyong salah tapi upami anjeun kamungkinan gaduh alesan anu sanés. Salah sahiji meureun sabab rek akun PayPal atawa Amazon.

Puerto Rico - Mangpaat pajeg rongkah pikeun industri katangtuan. Pariksa jeung panaséhat pajeg Anjeun. Kami geus ngadegkeun sababaraha pausahaan di dieu.

Romania - Henteu aya halana iwal mun anjeun ngan perlu perusahaan anu kanggo sababaraha alesan.

Rusia - Mun anjeun aya dina minyak bumi, emas emas industri inten, meureun aya duit anu kedah dilakukeun ku ngawangun hiji pausahaan di dieu. Henteu hiji tempat gampang pikeun ngabentuk hiji pausahaan tapi kami tiasa ngadamel anu di dieu.

Samoa - Salah sahiji yurisdiksi hadé. Teu cukup saé salaku tatangga Cook Cook urang tapi aya pilihan anu hadé.

Sérbia Doo - Hoyong nyewa ansropa dina nagara kalawan béaya rendah handap dimana luhur (40%) tina jalma nyarios basa Inggris? Buruh IT, contona? Ieu bisa jadi pilihan anu saé.

Seychelles - Salah sahiji anu pangumpalan pausahaan saéstas pantai panglegana. Biaya anu lumrah. Panyimpenan pisan waktos énggal pikeun jalma-jalma AS. Leuwih merenah pikeun Europeropa.

Shanghai Free Trade Zone Company - Pisan watesna dina jenis bisnis diwenangkeun pikeun beroperasi. Daptar ieu kantos ngarobah. Mahal pikeun ngabentuk, nyelekkeun waktos sareng frustrating pikeun ngabentuk. Tapi, upami anjeun meunang parusahaan di dieu, anjeun tiasa ngan nyetél parusahaan anu asup aksés kana populasi panglegana.

Singapura - Salah sahiji tempat anu saé pikeun ngabentuk hiji Asia di Asia pikeun privasi keuangan sareng ngeunah kabentukna. Sanajan, tempat kadua di Hong Kong. Sahanteuna hiji nyekel saham diperlukeun, anu tiasa janten jalma atanapi pausahaan. Keryogikeun padumuk Singapura minangka diréktur sareng alamat fisik di Singapura.

Slowakia (SRO) - Kauntunganna nyaéta kieu: 100% kapamilikan luar nagri, kawates kawates, privasi, ngamungkinkeun hiji nyekel saham / sutradara, ibu modal sah, sareng kaanggotaan Uni EUropa. Upami anjeun peryogi perusahaan di EU, ieu janten pilihan anu saé.

Spanyol - Upami anjeun peryogi perusahaan di Spanyol, teras kami tiasa ngabantosan. Upami teu kitu, aya yurisdiksi lianna anu hadé pilihan pikeun panangtayungan aset sareng privasi finansial. Dina tulisan ieu, ibukota minimum sakedik langkung ti 60000 Euro. Anjeun kedah nyayuhkeun déposisi kana bank anu saparapat tina jumlah dina bank, atanapi nganggo 15000 Euro sateuacan nyiptakeun pausahaan.

Lemah Héjo - A tempat éndah pikeun didatangan. Hukum formasi pausahaan saé tapi henteu nanaon.

St. Maarten - Bahan perusahaan paling umum pikeun asing nyaéta BV atanapi "Besloten Vennootschap" dina basa Walanda. Bagéan Walanda, basa utama nyaeta Walanda. Inggris ieu diucapkeun. Hukum formasi parusahaan berharga. 100% kapamilikan luar nagri sareng hiji jalma pausahaan anu légal. Henteu saatos Nevis kanggo panyalindungan aset tapi, tempat anu saé pikeun ngasupkeun.

St. Vincent - Hiji tempat nguntungkeun pikeun ngasupkeun. Henteu saé sakumaha tatangga na, Nevis, kanggo panyalindungan aset. A sektor perbankan santun sanajan aya masalah pangaturan ti jaman ka jaman.

Suriname - Kajahatan, korupsi sareng suap ti pajabat pamaréntahan anu lumrah. Suriname Limited Liability Company (NV) maturan kapamilikan asing total, privasi, salah saham séwang anu ogé tiasa ngan ukur diréktur, liability kawates, sareng dokumen basa Inggris anu tiasa nganggo penerjemahan anu diertifikasi. Hukum sia aya anu langkung khali iwal anjeun peryogi perusahaan di dieu.

Swédia - ékonomi kuat sareng politis stabil. Inggris diucapkeun ku ampir sarerea. Pajak luhur. Upami anjeun peryogi perusahaan anu anjeun hoyong bisnis di dieu, nelepon kami. Urang bisa ngabentuk hiji. Upami teu kitu, sanes jinis pausahaan anu paling sae pikeun ngadamel kas pikeun aman.

Swiss - Kami resep bank di dieu leuwih hade tinimbang pausahaan. Lantaran carita pelantér anu nyusul jalma-jalma pikeun percaya yén Swiss sanés sanés perbankan. Teu merta kitu. Justta ngan moal ngantep jalma nganggo nagara maranéhanana pikeun ngajauhan pajak. Upami teu kitu, sistem perbankan pisan kuat sareng urang kacida nyarankeun eta. Formasi pausahaan, kumaha ogé seueur mahal tanpa pakait mangpaat signifikan pikeun ngayakeun Investasi cair. Leuwih hadé pikeun ngabentuk LLC di Nevis sareng nyetel hiji akun bank Swiss. Anjeun peryogi kira-kira satengah juta dollar pikeun muka rekening bank di dieu.

Thailand - Manajemén kami cicing di dieu salila tilu bulan di dieu sababaraha taun ka tukang. Mibanda béa buruh handap sareng pendidikan santun di kota-gedé. Padesaan padesaan langkung dumasar kana padet. Upami anjeun badé rancang barang sapertos pakéan, kabentukna perusahaan didieu mangrupakeun pilihan anu saé.

kalkun - Bisnis bisnis paling populér nyaéta perusahaan kawates. Peryogi hiji boga. Ibukota saham sahanteuna ku 10,000 TRY anu kedah pangémankeunkeun nalika prosés kabentukna pausahaan. Tanggung jawab hiji panyadia kawates kawates dina artos anu aranjeunna diinvestasi di pausahaan.

Kapuloan Turks jeung Kaikos - Pilihan anu saé pikeun formasi pausahaan. Asing tiasa gaduh 100% tina hiji pausahaan dibebaskeun. Pausahaan anu dibebaskeun tina mayar pajeg upamian pajak pajeg anu ditumpukeun kana taun 20 salajengna. Pamilik sareng sutradara sanés aya di rékaman umum. Pendaptaran 2 poé gancang. Hiji sutradara / pausahaan saham atah ditarima. Teu kedah ngalaporkeun rékaman akuntansi. Kagumantungan Britania sareng basa Inggris mangrupakeun basa resmi. Simkuring resep yurisdiksi ieu langkung ti langkung.

Tuvalu - Di South Pasifik kalér Australia jeung kidul-kulon tina Hawaii. Tuvalu IBCs gaduh 100% kapamilikan asing, henteu pajak, formasi gancang, privasi, teu modal minimum, kawates katerangan, katerangan pribadi kawates, sareng basa Inggris basa basa resmi. Pilihan anu cukup alus. Simkuring resep Kapuloan Cook hadé pikeun panangtayungan asset.

Kapuloan Virgin AS (USVI) - Téritori AS anu poténsial kanggo kauntungan pajak perusahaan. Insentif pajak anu dipikaresep pikeun jalma anu muka usaha didieu, diantarana nepi ka pangurangan pajak 90% sareng tepi ka 100% ngajadikeun bebas pajak, séketis bisnis, sareng pajeg resi kotor. Keryogikeun ngan hiji nu nyekel saham sareng dua direksi. Sobat ka investor lepas pantai sareng perekonomian anu tetep disadiakeun ku AS.

Uni Émirat Arab (UEA) - Pausahaan anu didadarkeun di dieu kanggo tujuan kauntungan ékonomi lokal, narik para investor sareng profésional dididik. lokal korporasi sareng LLC peryogi perindahan lokal 51%. Zona bébas pausahaan tiasa gaduh 100% nu gaduh asing tapi ngan ukur bisa mengimpinkeun sababaraha jenis bisnis anu sanés sareng ngan ukurahan dina dahan leutik anu dipiboga palabuhan sareng kedah ngajakan rohangan kantor di ditu. Perusahaan Offshore teu boga pajak korporasi sareng tiasa gaduh 100% kapamilikan asing. Bisa nahan hiji seueur artos di UAE. The RAK Offshore jeung RAK International Company mangrupakeun pausahaan lepas pantai tanpa ayana fisik anu peryogi. Pisan pangawasaan salaku anu tiasa dianggo di jero UAE. Perusahaan Sipil mangrupakeun partnership pikeun profésional sapertos médis, ahli hukum, insinyur sareng akuntan. A agén jasa layanan biasana biasana diperyogikeun. A pausahaan asing tiasa bagian-boga lamun dina widang anu sarua.

Britania Ageung (UK) - Pausahaan anu paling kos-efektif lamun butuh hiji di .ropa. Wangunan gancangna. Muhun-terhormat, pamaréntah stabil. Pasti sanes tempat kanggo panyalindungan aset saprak Inggris henteu mikawanoh sarta ngalaksanakeun perumahan asing. Bisa jadi tempat anu hadé pikeun anu merlukeun akun PayPal atanapi Amazon.

Uruguay - Dipikawanoh salaku Swiss di Amérika Kidul, pausahaan dibentuk di dieu ulah ngajak aset atawa panghasilan asing, sareng teu dividends pajeg. Uruguay LLC nyaéta hiji-hijina éntitas anu dikaluarkeun ti pajak di Amérika Kidul. Kanggo Corporation, ngan ukur ngajak kauntungan anu dikaji ti jero nagara. Peryogi dua shareholders tur hiji diréktur, anu tiasa cicing di mana waé. Dollar AS sareng euro ditarima lega. Sacara politis jeung ekonomis stabil sareng tingkat melek pangsaena dina buana. Lokasi strategis. Henteu pajak gains modal pikeun asing. Biasa bearer nu aya. Urang pikir ieu yurisdiksi dilebetkeun anu réngkah anu dipéngingkeun. Kami geus moal kapanggih kauntungan panyalindungan asset signifikan kalawan LLC Uruguay.

Vanuatu - Tenggara Hawaii sareng kaléreun Selandia Anyar, hiji Company Perkebunan Vanuatu nawiskeun 100% kapamilikan asing, henteu pajeg, privasi, dibebaskeun tina kalolobaan filings pamaréntahan. Hiji nu nyekel saham anu tiasa ngan-hijina diréktur diwenangkeun. Basa Inggris mangrupa salasahiji tina tilu basa resmi. Di wewengkon, kami jiga Kapuloan Cook kedah hadé pikeun katetepan panyalindungan asetna.