Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Pedoman Perbankan Luar Negeri | Cara Bukak Best Account

Banking offshore melu mbukak akun akun bank ing njaba negara sing manggon ing kono. Wong mbukak akun kasebut amarga macem-macem alasan. Iki kalebu nglindhungi aset saka tuntutan hukum, kreditor lan pengadilan, uga tabungan pajak lan ekspansi bisnis. Kita terus-terusan nganyari artikel iki. Tujuan kita yaiku menehi pandhuan paling apik kanggo ngrembug babagan carane, ngendi lan kenapa mbukak akun bank lepas pantai. Kita uga ngrembug hukum, definisi lan makna. Kita bakal mriksa dhasar kanggo informasi lanjut ing buku online gratis sampeyan bakal weruh ing ngisor iki.

offshore banking

Layanan bank ing jagad Kulon ora kuwatir. Minangka kasunyatan. Mangkene apa Keuangan Global ujar, saka tulisan iki, saka bank paling aman ing 30 ing saindenging jagad. Ana dumunung ing Amerika Serikat. Zero. Saka 50 paling ndhuwur, mung limang institusi finansial dumunung ing AS. Kajaba iku, papat saka limang bank AS ing daftar kasebut minangka bank pertanian daerah sing cilik. Ana nem AAA dirating bank-bank lepas pantai. Saka enem, ora ana dumunung ing AS.


Perbankan Luar Negeri: Pandhuan sing komprehensif.

USA: Deep in Debt

Mikir bab iku. AS minangka negara sing paling utang ing donya. Ora ana negara liya sing cedhak. Saka papat negara sing duwe utang utang nasional paling gedhe, AS wis tikel kaping pindho nomer loro UK lan udakara telu lan kaping telu luwih saka nomer telu lan papat Prancis lan Jerman.

Utang Federal

Dadi, pernyataan pambukaan ing ndhuwur dudu judhul sing entuk perhatian. Iku kasunyatan murni adhedhasar bukti sing padhet. Kajaba iku, durung suwe AS menehi rating kredit diturunake miturut Standard & Poor, agensi penilai kredit lan perusahaan kredit ing donya sing dihormati. Wong AS ora duwe undang-undang ing negarane dhewe sing nglarang perbankan ing luar negeri. Dadi, kanggo miwiti utawa kanggo informasi lengkap, ora nggunakake formulir konsultasi utawa nelpon nomer ing kaca iki. Kangge waca pandhuan ing ngisor iki.

line
Pedoman Perbankan Luar Negeri
line

New kanggo akun lepas pantai? Kudu ngetrapake pangerten? Pengin mbukak akun ing luar negeri? Pandhuan ing ngisor iki minangka tutorial. Nyedhiyakake informasi lengkap kanggo miwiti lan ngiyatake pengetahuan.

Pedoman Pedagang Offshore & Buku gratis

bab 1

line

Informasi liyane

Masalah Perbankan AS

Ayo fokus luwih cedhak karo sistem perbankan Amerika Serikat.

Kegagalan Bank

  1. Sawetara tilas perbankan ing AS ora ngukur standar keamanan perbankan. Contone Bank of America Corporation, bubar dikabari manawa ora lulus tes stres. Tes kasebut nyimpulake manawa bank dolar AS $ 33.9 milyar dolar kurang saka jumlah cadangan sing dibutuhake kanggo ngatasi rong masalah ekonomi.
  2. Malah agensi sing mesthekake kanggo ngasuransiake bank AS, FDIC dhewe, adoh banget. Dheweke ora duwe jumlah dhuwit sing mbutuhake undang-undang supaya asuransi sistem perbankan AS.
  3. Kajaba iku, Federal Reserve AS ngluncur es sing tipis. Rasio ibukota sing ditahan yaiku 1.24%. Mikir bab iku. Lehman Brothers ana ing 3% nalika ngajokake bangkrut.
  4. Ing penilaian anyar, ana $ 50.7 triliun utang sing dibayar karo rumah tangga, bisnis, lan pamrentah AS. Iki nggambarake 3.5 sing nggegirisi kaping total produk domestik reged ing saindenging Amerika Serikat.

Akun Bank Offshore

Sistem Perbankan ing Kasus

Amarga iku jelas manawa AS duwe sistem perbankan kanthi undercapitalized sing disengkuyung dening organisasi asuransi sing dibiayai tipis sing didukung dening birokrasi pemerintah kanthi utang, sing didhukung dening pihak sing mbayar utang. Dadi, kita ora kudu takon, "Apa banking ing luar negeri aman?" Nanging, kita kudu takon, "Apa bank AS aman?"

Kita bisa ndeleng maneh, manawa iki ora mung hiperbola. Bebener sing padhang adhedhasar kasunyatan sawise kasunyatan. Pancen, iku minangka kasunyatan sing nyenengake sing nggegirisi kaya watu ing jugangan weteng.

Tricked

Wis Tricked Kita?

Kita weruh wong tuwa menyang bank, nggawe dhuwit sing wis digawe dhuwit menyang bank, mula bank-bank tetep aman. Mesthi wis aman, kita bisa uga mikir. Iku bank, sawise kabeh.

Nanging, ndeleng statistik ing situs web FDIC, saka 2000 nganti awal 2018, bank 555 AS gagal. Ya, 555. Elinga yen FDIC ora ngasurake pendeposit kanggo imbangan akun kabeh. Dheweke mung nutupi $ 250,000. Sembarang ndhuwur jumlah kasebut bisa "poof" menyang udhara tipis nalika bank sampeyan gagal.

Ngelingi acara catastrophic sing rampung ing kacilakan kanggo Washington Mutual Bank? Iki ana paling gedhe bank ing sajarah US. Sawijining dina deposan mikir kabeh iku nggoleki. Esuke esuk, dheweke tangi lan ketemu sing bank ora ana maneh.

Iki kaya saiki. Iki bisa uga nalisir karo kapercayan sing ditrapake ing umur luwih enom. Nanging kita kabeh kudu nyegerake kasunyatan anyar.

Fakta Perbankan Luar Negeri

Blaring Facts Mimpin kanggo Offshore Perbankan

Yen ngadhepi kanyatan blaring kasebut, kita bakal nemoni resolusi anyar. Nalika kabeh utama institusi keuangan samono ora apes, nalika konfirmasi faktual ngerteni kasunyatan iki. Apa sampeyan rumangsa ora bisa nduwe persentase dana ing luar negeri kanthi clima sing luwih aman?

Aku mesthi mikir mangkono. Aku nyuwun sampeyan njupuk tindakan kanggo nyiyapake akun internasional kanthi cepet. Gunakake nomer telpon or isi formulir ing kaca iki. Kita wis mbantu ribuan kabutuhan perbankan sing adoh saka pesisir. Kajaba iku, kita wis ngewangi wong kanggo nglindhungi aset wiwit 1906.

Gendéra

Cara Pilih Bidang Urip

Sampeyan bakal wicaksana kanggo nimbang ukum ing finansial kanthi becik, pamrentah kanthi tentrem lan industri layanan finansial sing dawa. Sing ditindakake wong lan legislatif luwih penting tinimbang sing diucapake. Dadi, yen dheweke duwe reputasi kanggo stabilitas finansial, mesthi entuk milih surem finansial.

Apa iki Apa Iku Sejatine?

Elinga yen ngamanake dhuwit dhuwit ora babagan mbuwang kewajiban pajak ing papan pajak kayata Kepuloan Cayman utawa Hong Kong. Iku babagan diversifikasi aset. Ing Pemerintah AS, umpamane, ora peduli yen sampeyan duwe dana ing lepas pantai anggere ngetrapake penghasilan sampeyan. Nelpon dhuwit adoh, adoh lan gedhe, acara netral tax. Dadi, ora umum nambah utawa ngurangi pajak sampeyan. Jutaan warga duwe akun lepas pantai lan ora nglebokake bendera abang marang panguwasa pajak yen sampeyan uga duwe.

Kanthi tekane saka banking online, kemampuan wiring online, perbankan telpon lan kertu debit, pesisir ing luar negeri, ora beda banget tinimbang perbankan ing dalan. Kajaba iku, asring ditemokake kanggo golek bank sing nawakake tingkat bunga sing luwih dhuwur, asring luwih dhuwur, tinimbang sing mbayar bank-bank lokal.

Mikir babagan it. Upah ing AS dhuwur banget tinimbang karo negara liya. Rrega eal estate dhuwur. Pajeg dhuwur. Insurance asuransi karyawan liwat gendheng. Sing biaya njupuk bathi akeh saka bathi bank ing AS, Inggris, Kanada land negara liya sing regane luwih dhuwur. Yen biaya bank luar negeri kurang, bakal luwih akeh mbayar maneh, sing setor.

US Banks

Kenapa Bank-bank Amerika Serikat Nyangkal Kasunyatan

Bank lokal sampeyan jelas ora bakal njupuk iklan TV sing ngandhani yen sampeyan entuk luwih akeh kapentingan offshore offshore luwih apik. Bank asing, tanpa lisensi perbankan domestik, ora bisa ngiklanake kanthi sah lokal. Dadi, kepiye sampeyan ngerti? Dheweke ora arep menehi pitutur marang kowe bank luar negeri luwih kuwat tinimbang bank mudhun ing dalan.

bank paling gedhe ing pesisir

Bank-bank paling kuwat

Swiss, Jerman, Australia, Singapura, Hong Kong lan akeh negara liya sing duwe bank-bank sing kuwat banget. Sampeyan bener-bener duwe scoop ing jero, adhedhasar pengalaman pirang-pirang taun pusat perbankan luar negeri bakal mbukak akun kanggo wong manca, nawakake investasi kanthi wutah, tahan finansial, duwe layanan sing trep, lan saestu nyenengake kanggo digarap.

It's Your Money - Get Help

Penting banget kanggo nduwe tuntunan saka wong sing duwe pengalaman kanggo nyetel akun ing luar negeri. Sembarang bank bisa nggawe awake katon apik banget. Nanging mung wong sing duwe pengalaman - lan kita wis nyiyapake ewonan akun luar negeri - bisa pitunjuk marang sapa sing bener-bener ngrawat wong sing nggawe simpenan. Sawise kabeh, kita ngomong babagan dhuwit sampeyan ing kene. Manawa, bisa uga larang regane. Mbokmenawa kurang luwih saka sing sampeyan pikirake. Nanging luwih apik tinimbang alternatif ngrusak milih bank sing salah.

tips

Tip Rekening Bank Offshore

Penyedia akun bank ing luar negeri ora bisa ngiklanake kanthi sah ing pesisir. Kajaba iku, bank domestik minangka penyumbang politik amba. Mangkono, ana kombinasi kekurangan informasi lan salah informasi sing bener Tengah segoro akun. Akibaté, sawetara wong duwe kesan palsu sing ilegal - paling ora mesthi. Sawetara mikir yèn iki cara kanggo ngilangi pajak - ora. Sawetara mikir kriminal nggunakake kanthi cetha - iki arang banget amarga bank bisa ilang lisensi kanggo nampa hasil najis.

Bebener, yen sampeyan saka AS utawa UK, umpamane, yen sampeyan laporake penghasilan ing saindenging jagad, pamrentah ora bisa peduli. Coba manawa ana triliun dolar sing mundur ing wates saben taun. Mangkono, akun sampeyan bakal ora nggawe ripple ing radar federal.

Keputusan

Apa Pilihanku?

Ana sawetara pilihan sing luar biasa kasedhiya kanggo wong sing nggoleki akun bank luar negeri. Ana Tengah segoro bank-bank sing spesialis ing Proteksi aset saka tuntutan. Bank-bank liya mung butuh akun transaksi transaksi bisnis kanthi volume gedhe. Liyane duwe spesialisasi ing Dhuwit dhuwit kanggo investor. Ana uga bank sing adoh ing luar negeri dhuwit stock online murah kanggo pedagang apa-apa. Sawetara mbutuhake celengan minimal, kayata $ 2000 US. Wong liya sing cocog karo wong sing regane dhuwur lan mbutuhake celengan sing penting, nalika mbukak akun bank, $ 250,000 US utawa luwih.

Sawetara mbayar tarif sing luwih dhuwur tinimbang bank domestik, amarga struktur biaya murah. Liyane bakal mbayar tarif sing cocog karo pasar domestik. Sawetara yurisdiksi lepas pantai, kayata Kapuloan Cook, ora ngakoni pengadilan manca. Dadi, nalika dikombinasi karo kepercayaan lepas pantai, wong-wong mau nggoleki wong-wong sing ngupaya pangayoman aset.

Nalika nyetel akun bank manca, amarga rajin lan ngerti babagan peraturan pelanggan sampeyan universal. Sistem perbankan sing ngidini akun bank manca kasebut disewakake babagan nrima wong-wong manca sing njaluk evasion pajak saka negara asal. Dheweke uga bakal nliti aplikasi sampeyan kanggo mesthekake yen sumber dana sampeyan sah. Mangkono, yen sampeyan pengin mbukak akun bank luar negeri, disiapake. Dheweke bakal njaluk sampeyan nyedhiyakake lengkap pambocoran identitas lan saka ngendi simpenan kasebut.

Akun Online

Offshore Banking Remotely Via Internet

Kabeh bank njaluk sampeyan nyedhiyakake identifikasi sing tepat. Sawetara bank bakal ngidini sampeyan nyedhiyakake dokumentasi liwat mail. Liyane mbutuhake sampeyan nuduhake wong liya. Amarga hubungan karo macem-macem bank ing saindenging jagad, kita dadi "entuken sing layak"Supaya kita bisa mbukak akun kanggo klien mbatalake ing ngendi wong ora bisa nindakake awake dhewe. Kajaba iku, pirang-pirang bank ing luar negeri ora bakal mbukak akun kanggo wong AS utawa Kanada. Kita ngerti sing bakal mbukak akun wong manca, lan tanpa kudu lelungan. Gunakake formulir ing kaca iki utawa nomer ing ndhuwur kanggo entuk jawaban luwih akeh babagan pitakonan babagan offshore banking.