Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Akun Bank Offshore: Apa Iku? Kenapa Ada?

bab 1


Akun Bank Offshore

Ing bab pisanan diwenehi nalika dipikir offshore banking pancen meh padha karo perbankan ing dalan. Sampeyan bisa ndeleng akun kanthi online. Sampeyan bisa ngirim transfer kawat bank mlebu lan metu saka akun. Akeh bank ing luar negeri duwe kertu debit sing ana gandhengane karo akun kasebut. Kajaba iku, perusahaan layanan njaba nawakake kartu debit prabayar ing luar negeri sing bisa nyambung menyang akun luar negeri.

Kaya sing sampeyan ngerteni, akun lokal ora kalebu sawetara dhuwit kertas sing diiseni menyang bolongan cubby kanthi jeneng sampeyan. Akun bank sampeyan mung data komputer ing jaringan bank sing didhukung ing server ing saindenging jagad.

Yen sampeyan ngumbara menyang negara liya kanthi liburan, sampeyan isih bakal bisa ngakses akun, mbatalake dana, lan sapiturute, akun bank ing luar negeri kasusun saka kode komputer; bisa uga digawe ing jaringan komputer global sing padha karo bank tetanggan sing ramah.

Dadi, ora masalah yen sampeyan ngetokake bank ing pojok utawa ing sisih liyane planet. Uga, dhuwit sampeyan ing panggonan sing padha: ing jaringan komputer global.

Bank Aman

Safety Offshore Banking

Ngelingi kaslametan bank, elinga yen ana standar finansial internasional sing kudu dibayangke karo bank. Yaiku, sadurunge bank bisa nampa pendeposit saka luar negeri, kudu tes tes stres finansial tartamtu. Contone, sadurunge bank ing Belize, Nevis, Kepulauan Cook, Swiss utawa Kepulauan Cayman bisa ngirimake transfer kawat ing dolar AS, umume kudu entuk bank koresponden AS. Entuk hubungan perbankan koresponden nduweni syarat tartamtu. Contone, kudu mbuktekake marang institusi AS yen rasio kekuatan finansial tundhuk karo standar internasional sing ketat. Kajaba iku, kudu terus-terusan lulus tes kasebut supaya bisa njaga.

Tambahan, ana aturan pamarentah sing ketat ing saben negara kasebut. Siji-sijine syarat sing cekak lan cepet yaiku yen bank-bank kudu njaga cadangan modal gedhe supaya bisa ngamanake safety depositor. Menapa malih, regulator tansah niti audit bank. Iki mbantu njamin yen bank-bank tetep netepi lan ngupayakake reputasi pusat-pusat finansial sing populer. Ana watesan babagan jumlah, jumlah, lan keamanan sing dibutuhake kanggo silihan lan investasi. Ana syarat pelaporan saben wulan. Plus, pejabat bank kudu ngetokake panjelasan latar mburi sadurunge bisa entuk jabatan langsung karo institusi kasebut.

Bukak Akun ing Luar Negeri

Standar & Peraturan

Ana kerangka peraturan internasional kanggo bank. Iki minangka standar kanggo kabeh bank ing saindhenging donya supaya kudu dileksanakake supaya bisa ngirim dana menyang luar negeri. Iki kalebu Basel III. Basel III minangka standar standar. Komite Basel Pengawasan Perbankan ngembangake standar kasebut kanggo industri. Tujuane kanggo nguatake lan nyatakake regulasi, pengawasan lan manajemen resiko industri perbankan ing ndonya. Tujuan langkah kasebut yaiku nglakoni:

  • Ngapikake kemampuan industri perbankan kanggo nyerep pucuke saka tekanan financial lan ekonomi, sanajan sumber kasebut
  • Nambah manajemen resiko, operasi lan pengawasan
  • Nguatake transparansi lan keterangan bank-bank

Ana standar internasional kanggo Rasio Cakupan Likuiditas lan alat ngawasi resiko sing kudu ana ing bank. Iki ngrampungake kanthi nggawe institusi perbankan duwe jumlah cukup cairan aset kualitas dhuwur (HQLA). Iki aset bank bisa gampang lan langsung dikonversi menyang awis. Institusi banjur bisa ngowahi pasar swasta supaya bisa nggolekake likuiditas kanggo skenario stres likuiditas dina kalender 30. Ana syarat Rasio pendanaan Net Stable. Standar kasebut mbutuhake bank kanggo njaga profil pendanaan aman kanggo jangka pendek lan jangka panjang.

People Bank Luar Negeri

Offshore Banking Is Common

Perbankan lepas pantai banget umum. Swara 2.7 yuta warga AS dilapurake akun lepas pantai. Perbankan luar negeri ora mung kanggo 1% s ndhuwur. Offshore banking kasedhiya kanggo sapa waé lan wong kepéngin njupuk kauntungan saka macem-macem keuntungan. Akeh bank-bank manca menehi minimal simpenan. Mangkono, dheweke nggawe pilihan sing bisa ditrapake kanggo sapa wae sing kepengin nyiyapake akun lepas pantai.

Menapa malih, keuntungan gadhah akun bank lepas pantai nglangkungi kesempatan investasi alternatif lan ndhelikake aset sampeyan. Keuntungan kasebut mengaruhi wong rata-rata lan bisa nambah pengalaman perbankan saben dina. Ing babagan keamanan, aksesibilitas, kesenangan, lan katentreman atine, mesthine manawa perbankan ing luar negeri minangka solusi sing cocog. Wis dadi dina mikir babagan perbankan manca minangka sawetara rencana ngilangi pajak sing idealis kanggo ndhelikake saka pamrentah domestik. Kosok baline, pancen legal, moral lan etika yen ditindakake kanthi bener. Kajaba iku, iku pilihan sing nyata, sregep, lan sustainable sing kasedhiya kanggo kabeh sing pengin njupuk keuntungan.

Informasi liyane

Apa Luwih Sinau?

Akeh wong Amerika ora ngerti apa sejatine perbankan luar negeri. Nanging, sayang, saiki iki wektu kanggo sinau babagan sing bener babagan iki. Perbankan luar negeri minangka panggunaan sistem perbankan ing negara sing beda karo sing saiki sampeyan manggon; sing paling disenengi ing ukum kuwat. Ana akeh keuntungan finansial lan hukum kanggo offshore banking. Iki bisa uga amarga ekonomi ana ing dolphum. Bisa uga amarga sistem cadangan federal sing kurang terikat karo pamrentah sing utange utang, kayata ing AS. Utawa, bisa uga, kayata kegagalan Washington Mutual, bank-bank sing dimodifikasi kanthi modal tanpa tes stres.

Mangkono, misale jek kudu mriksa babagan perbankan ing luar negeri minangka pilihan sing sah. Kanthi sistem perbankan Amerika lan akeh Eropa luwih akeh, sampeyan bisa uga pengin ndeleng sebab-sebab kasebut sing bakal kita rembugan ing ngisor iki.

Dompet Mobil

penganekaragaman

Bank luar negeri nawakake macem-macem mata uang kanggo tabungan sampeyan. Iki migunani banget kanggo njaga portofolio investasi jangka panjang sing aman lan stabil. Sawetara bank-bank domestik nawakake opsi kanggo nyekel macem-macem mata uang. Asing nyekel jaban rangkah ing macem-macem mata uang ngidini panggunaan mupangate mundhak ing fluktuasi mata uang. Sawise bencana 9 / 11, akeh wong sing mbukak akun bank Kanada lan ngowahi dolar AS dadi dolar Kanada. Akeh sing nggawe bathi 30% sing apik minangka dolar AS lan tank Kanada dadi kuwat. Dadi, macem-macem mata uang bisa macem-macem macem-macem investasi, nawakake bali sing luwih dhuwur ing kahanan pasar tartamtu lan resiko ngisor.

Pasar Internasional

Pasar Internasional

Iki ngidini kanggo aliran income sing variatif. Sampeyan uga penting kanggo nimbang manawa nalika AS ana resesi ing 2008, pasar Asia terus berkembang. Watesan bisnis ing njero negra sampeyan. Dadi, sampeyan bisa uga pengin entuk keuntungan saka ekonomi kanthi apik, nanging ekonomi domestik bisa uga ora. Nyatane, sampeyan bisa uga nimbang nyetel luwih saka siji akun manca. Kanthi mangkono, sampeyan bisa njamin manawa sampeyan nggunakake keuntungan saka hukum perbankan internasional sing nguntungake. Ing Swiss, umpamane, bank uga perusahaan manajemen investasi. Perbankan Swiss teka karo sawetara manajer dhuwit ndhuwur ing donya. Dadi, planner finansial ing institusi kasebut bisa menehi portofolio sing nawakake kombinasi pertumbuhan lan safety sing apik. AS mbatesi jumlah dagang sing bisa dadi pedagang dina. Perdagangan ing luar negeri ngilangi tutup iki.

Tarif Minat

Tarif sing luwih apik

Bank ing AS biasane menehi minat kanggo celengan. Contone, ing tarif pasar saiki, yen sampeyan nggawe simpenan $ 1,000 USD ing wulan Januari, sampeyan mung bakal nggawe bunga $ 10 kanggo taun kasebut. Sawetara bisa uga rumangsa marem, utawa uga nyenengake. Nanging, yen sampeyan mbandhingake karo sawetara bank internasional, sampeyan bisa nemokake tarif kapentingan sing luwih dhuwur ing celengan ing pesisir. Kita ngomong babagan kapentingan sing cukup supaya sampeyan wis nggawe akun mung adhedhasar mupangat iki. Lokasi kayata Australia, Swiss, Walanda, lan Prancis uga ora mung nyedhiyakake tarif kapentingan ing celengan, nanging uga didhaptar minangka omah ing sawetara bank paling aman sak ndonya.

Transfer Wire

Pindhah Money cepet

Bebarengan karo diversifikasi aset sampeyan, malah duwe akun lepas pantai cilik sing ngijini sampeyan pindhah kanthi cepet. Pemegang akun ing luar negeri duwe keluwesan kanggo mindhah dana, yen diperlokake. Contone, sampeyan bisa uga ing kahanan nalika perlindungan aset saka tuntutan. Kajaba iku, sampeyan bisa uga duwe transaksi rutin babagan transaksi bisnis internasional. Kaloro dhasar kasebut ora duwe bathi.

Bebarengan karo garis kasebut, kita uga ngerti manawa bank domestik asring nyedhiyakake dana sing winates banget kanggo pengeluaran sing gedhe banget. Iki nggawe luwih angel kanggo ngakses kabeh dhuwit kanthi cepet. Tantangan kasebut yaiku ing kene ana pirang-pirang kahanan sing bisa nyebabake watesan saka aset proteksi. Napa iki penting? Mangkene kok. Apa maneh yen ora bisa mbuwang dana kanthi cepet? Yaiku, sampeyan bisa uga duwe pengacara ing garis sing sampeyan pengin mbebasake akun nganti bank ngulungake.

Dadi, duwe offshore akun ing tangan lawan sampeyan. Sampeyan bisa mindhah dhuwit kanthi cepet lan / utawa duwe langkah amanah luar negeri kanggo nglindhungi.

salah tanggapan

Misconceptions

Mbokmenawa misconception sing luwih umum babagan perbankan lepas pantai yaiku ndhelikake aset saka wong pajak. Ing kasunyatan, iki arang banget bener, amarga bank-bank lepas pantai biasane transparan kanggo tujuan pajeg. Ngandika, ana sawetara cara kanggo njaga privasi winates nalika nggunakke akun lepas pantai. Sapa wae Amerika pindah $ 10,000 USD utawa luwih, sawayah-wayah, kudu nglaporake. Nanging, bisa uga duwe akun ing $ 10,000 USD tanpa nglaporake. Nanging, sampeyan kudu nglaporake yen sampeyan minangka papan tanda tangan ing akun manca. Nanging, banget saranake sampeyan ngomong karo penasehat pajak sampeyan.

Negara Kanthi Safest Banks

Bank-bank Safest Are International

Pengalaman perbankan sing luwih aman. Sistem cadangan federal sing ndhukung bank AS yaiku, sing didhukung dening negara sing paling utang ing planèt kasebut. Kajaba iku, publikasi finansial ndhuwur wis ngeculake dhaptar bank paling aman ing saindenging jagad; ora ana sing dadi bank-bank AS. Pancen ora ana. Coba Majalah Keuangan Global, umume ngeculake dhaptar bank paling aman 50 saben taun. Bab sing gawe kaget iku ora ana sebutno bank Amerika sing gedhe. Ing nulis iki, siji-sijine bank Amerika ing dhaptar "paling aman" yaiku telung bank petani cilik, dheweke dhaptar ing nomer 30, 45 lan 50.

Miturut Global Fiance, ing kene negara-negara kanthi bank paling aman:

  • Jerman
  • Swiss
  • Walanda
  • Norway
  • luxembourg
  • France
  • Canada
  • Singapore
  • Swedia

Saka negara ing ndhuwur, mung Swiss lan Luxembourg sing bakal mbukak akun tanpa kudu lelungan menyang negara kasebut. Celengan minimal pancen gedhe. Banker kasebut pungkasane bakal nemoni sampeyan kanthi pribadi.

Nanging kanthi internasional, gampang golek bank ing negara-negara utang sing murah (lan ora) bakal main dhuwit. Akibate, bisa entuk dhuwit luwih gedhe kanggo mundur total sampeyan. Yen wis ngetrapake dhuwit, mula sampeyan pengin ngeterake dhuwit? Ing perusahaan sing nglangi dhuwit? Utawa ana sing lemas ing utang? Negara-negara kayata Swiss lan Luxembourg duwe peraturan perbankan pusat sing ketat. Dheweke ngetrapake "mriksa lan saldo" ing kabeh praktik akuntansi bank. Akeh bank lan negara ing luar negeri liyane duwe sistem sing padha. Sistem kasebut mbantu kanggo njamin wong sing nggoleki bank ing luar negeri bisa kanthi aman lan kanthi becik.

Ngamanake Dompet Bitcoin

Keamanan Gedhe

Kajaba iku, akeh ahli pangayoman aset ujar, nalika sampeyan bank ing luar negeri sampeyan kurang narik perhatian karo tuntutan hukum ing njero negara. Yaiku, yen sampeyan ngetrapake sekumpulan aset sampeyan ing akun luar negeri, manawa mungsuh bisa ngrebut. Iki bisa uga ora dadi perhatian kanggo kabeh wong; nanging elinga, luwih angel kanggo wong-wong sing mbeku akun yen ora njagong ing bank manca. Kanggo keamanan jangka panjang, para ahli nyaranake nyekeli akun ing perusahaan luar negeri lan / utawa dipercaya. Dhuwit dana ing alat kasebut ora mung menehi privasi. Dheweke uga bisa menehi pangayoman hukum sing akeh yen dhawuhe pengadilan njaluk dana regane.

Wit Kelapa Sawit Paling Ndhuwur

Ngatur akun Offshore

Iki paling mungkin ora kaget. Dadi tambah angel kanggo Amerika nyiyapake akun luar pesisir. Informasi iki penting banget. Dadi, penting kanggo takon karo profesional sing berpengalaman supaya bisa golek bank paling apik kanggo sampeyan. Iki minangka layanan sing diwenehake organisasi. Kita ngerti bank sing bakal ditampa klien manca. Kita kepengin weruh bank-bank sing kita rumangsa paling kuat lan paling aman lan nawakake layanan sing paling menarik.

paspor

Sawetara nggoleki:

  • Kasedhiyan kanggo klien Amérika. Ora kabeh bank isih nampa klien Amerika, Kanada lan Eropa.
  • Kemampuan kanggo mbukak akun mbatalake. Ana sawetara bank ing luar negeri sing duwe pilihan kanggo klien mbukak akun online utawa liwat ponsel. Alamiah, sampeyan uga kudu menehi dokumen kenal klien sing sah. Bank liyane mbutuhake sampeyan ngunjungi bank kanthi langsung kanggo mbukak akun. Sing ngomong, sawetara bank kasebut duwe cabang domestik. Mulane, sawetara bakal ngidini sampeyan nyiyapake akun luar negeri liwat cabang lokal. Masalah kasebut yaiku pengadilan AS duwe wewenang babagan cabang lokal. Dadi, sampeyan kudu nggunakake bank sing ora cocog karo lokasi AS.
  • Kurang minimum. Paling bank kudu simpenan minimal kanggo mbukak akun (sing dadi kanggo domestik lan internasional). Supaya sampeyan pengin nggolek bank kanthi minimal ing alesan kanggo sampeyan.
  • Bank-bank sing duwe klien lokal uga klien manca. Sampeyan bisa yakin manawa bank sing nawakake layanan kanggo warga mesthi bakal diteliti kanthi becik. Bank sing mung duwe klien manca, asring diarani bank kelas "Kelas B". Bank iki bisa uga luwih gampang diabaikan dening para pengatur reguler. Bank-bank "Kelas A" biasane bisa nampa depositor domestik lan manca.

Wangsul Tax

Informasi Tax

Akeh bank asing duwe undang-undang privasi sing ketat lan ora ngumumake informasi akun. Nanging nglaporake pajak, dadi masalah sing beda. Institusi keuangan internasional tanggung jawab kanggo ngajokake formulir tartamtu kanggo penduduk AS lan warga negara AS. Nglakoni kasebut mbantu dheweke netepi peraturan pajak AS. Tanggung jawab kasebut uga ana sing duwe akun kanggo nglaporake kanthi bener. Nalika nyetel akun luar negeri sampeyan uga pengin ngelingake hukum pajak dhasar. Penting, kanggo nyathet, kanthi cara iki, iki tegese informasi sing mung mbiyantu lan ora menehi saran pajak. Tundhuk ganti. Dadi, goleki saran saka akuntan sing dilisensi. Sing dikandhakake, dianjurake manawa Amerika ngeling-eling ing ngisor iki.

peraturan perbankan

Peraturan AS

  • Sampeyan kudu laporan kabeh income ing saindenging donya. Iki bisa uga yen sampeyan mbayar pajak manca ing penghasilan sampeyan. Tetep dhuwit saka ngendi wae lan mung mbayar pajak nalika sampeyan bali maneh ing 1964. Perusahaan gedhe kanthi basis saham sing nyebar bisa adoh karo iki; nanging ora ana perusahaan utawa perusahaan sing kerep dianakake.
  • Sampeyan kudu nglapurake akun bank manca sing ngluwihi $ 10,000 USD. Iki tambahan kanggo laporan penghasilan sampeyan. Yen sampeyan duwe akun lepas pantai ngluwihi sepuluh ewu dolar, sampeyan kudu ngajukake formulir FBAR.
  • Pendhaftaran Kapentingan. Yen sampeyan duwe kapentingan (income, losses, keuntungan, potongan, nerusake, lan distribusi) ing aset manca liyane sing luwih dhuwur tinimbang $ 50,000 USD ing dina pungkasan taun pajak utawa $ 75,000 USD sawayah-wayah ing taun, sampeyan kudu file Formulir 8928.
  • Penalti lan kapentingan kanggo nerapake pajak sing ora bener. Ora ana statut watesan ing evasion pajek. Penalti bisa saka $ 10,000 nganti ratusan ewu dolar. Penyimpangan pajak, pelaporan palsu, lan gagal laporan bisa nggawa denda kuli. Supaya pancen kudu netepi kabeh hukum pajak.

Keputusan

Nggawe Keputusan Tengen

Luwih saka kuwi, sampeyan uga kudu ngelingake yen ora ana bank sing bener kanggo wong. Nalika sawetara wong kudu bank gedhe banget kanthi akses gampang menyang penarikan, liyane bisa uga nggoleki "perlindungan aset".

Bebarengan karo kapercayan populer, perbankan lepas pantai ora babagan ngilangi pajak utawa ndhelikake aset sampeyan. Luwih babagan nggawe bisnis lan ngamanake aset saka pengadilan sing ora adil. Yaitu, akeh wong mung nggawe akun lepas pantai kanggo entuk manfaat saka peraturan internasional sing nguntungake.

Bank Aman

Luar Biasa Luwih Adoh Onshore

Nalika wektu terus, kasunyatane, misale jek pitakon kurang "Apa perbankan manca kanggo kula?" Lan liyane "Apa perbankan domestik pancen bener kanggo aku?" Iki ora kalebu sawetara. Iki minangka asil langsung saka sistem perbankan sing goyah. Iku sistem sing didhukung dening pamrentah kanthi utang; pemerintah sing kobong nganggo dhuwit rakyat.

Kangge, cadangan federal ana ing shambles. Yen sampeyan mikir, mbandhingake karo agensi sing padha karo negara-negara sing ora utang. Mesthi pitakon kasebut ora ana kepiye maneh babagan apa perbankan ing luar negeri aman. Pitakonan sing kudu kita takon yaiku. Sing kasedhiya bank pesisir sing aman sing kudu digunakake kanggo keuntungan pribadi, legal, bisnis, lan finansial?

Banking offshore ngidini privasi financial sing tambah. Akeh individu lan perusahaan ing saindenging jagad iki njupuk kauntungan saka rahasia kasebut. Pendhudhuk AS bisa nikmati hadiah finansial sing padha karo wong-wong iki lan bisnis kanthi pesenan ing bank.

Nglindhungi dhuwit ora pegatan, tuntutan hukum lan pertempuran legal dadi alesan liyane. Sampeyan bisa mbukak akun bank ing luar negeri kanthi jeneng perusahaan luar negeri kanggo nyedhiyakake privasi lan keamanan maksimal. Akun bank ing luar negeri ora mung kanggo wong sing sugih. Ana macem-macem macem-macem warga Amerika sing ngetokake dhuwit kanggo akun finansial pribadi. Tujuan panulis iki yaiku menehi pangerten lan informasi babagan subjek kasebut.

Privacy

Kerahasiaan saka Akun Bank Offshore

Umume ukum akun bank ing luar negeri duwe aturan lan peraturan rahasia sing ketat. Iki ana kanggo mbantu njamin identitas sing dadi pendeposit lan investor uga transaksi sing gegandhengan yaiku rahasia. Yaiku, pacelathon utawa prying sembrono ora bakal bisa ngatasi urusan finansial. Sanajan kerahasiaan iki meh legendaris, ora bisa njamin privasi lan anonimitas mutlak. Kabeh institusi finansial ing saindenging jagad duwe kewajiban sing sah. Minangka kasebut, dheweke kudu nglaporake lan tundhuk investigasi babagan kegiatan kriminal serius. Iki, mesthi kalebu terrorism, laundering dhuwit, utawa woh-wohan saka perdagangan narkoba.

Nanging, ing mayoritas kasus ora ana tuntutan pidana sing nuntut. Dadi, informasi depositor dijaga ing mode cemburu. Iki akun bank lepas pantai Negara hukum dirancang kanggo nyedhiyakake kerahasiaan sing paling apik, lan ngawula kanggo njaga lan njaga informasi pendeposit. Tingkat kerahasiaan dhuwur iki utamané patut ditemtokake manawa hubungane nglindhungi aset saka tuntutan hukum domestik. Contone, prakara sipil kayata divorce utawa estates sing dikalahake saben dina ing pengadilan.

Ora ana kepentingan bank kanggo nyatakake informasi rahasia utawa depositor. Mangkono, padha kanthi cara tradisional mung rampung supaya ora seneng lan kanthi tartamtu, tes ketat sing njaluk agensi pemerintah ketemu. Sembarang bocor utawa bocor ing rahasia bakal nyebabake kapercayan para pemegang akun potensial liyane. Mulane, dheweke bakal ilang akeh bisnis perbankan.

Privacy

Malah tingkat anonimitas lan keruwetan sing luwih tliti lan temenan wis kasedhiya. Siji bisa nambah privasi liwat kendaraan sing nyekel aset kayata Business Business Companies (IBCs) utawa Trust Offshore. Alat kasebut menehi gunung-gunung perlindungan tinimbang mung "mbukak akun bank."

The goal sapa sing pengin mbukak siji utawa luwih akun perbankan luar negeri. Kanggo nggambar keseimbangan sing cocog antarane perlindungan aset, anonimitas, keamanan, lan aksesibilitas penting tuntunan. Priksa manawa njaluk konsultan kanggo nemokake solusi sing cocog kanggo sampeyan.

Informasi liyane

Informasi Tambahan About Offshore Banking

Otoritas sing populer kanggo akun bank luar negeri bisa ditemokake ing macem-macem bagean ing jagad iki. Nanging, penting banget kanggo mbentuk perusahaan lepas pantai kanggo duwe akun bank luar negeri. Tuntutan sing menehi privasi paling akeh kanggo para pamilike perusahaan ing luar negeri ora kudu ana hak ukum sing padha karo panyedhiya akun perbankan lepas pantai. Siji bisa nyopir mobil Mercedes. Nanging mobil kasebut ora bakal duwe ban Mercedes. Bakal luwih gampang nggawa ban Goodyear, Firestone, Continental of Michelin.

Uga, sampeyan bakal pengin milih yurisdiksi nganggo alat hukum sing paling apik. Banjur sampeyan bakal milih hak ukum karo institusi finansial sing paling cocok kanggo kabutuhan sampeyan.

Contone, sampeyan bisa duwe perusahaan ing pulo Nevis lan bank ing Swiss. Perusahaan hukum Nevis nawakake privasi maksimum kepemilikan. Swiss nawakake kombinasi keamanan bank lan privasi finansial paling kuat. Iku penting kanggo netepake kombinasi sing tepat kanggo kabutuhan tartamtu.

Gendéra internasional

Nggabungake wong akeh

OffshoreCompany.com minangka otoritas donya ing layanan lepas pantai. Organisasi kasebut spesialisasi ing rencana perlindungan privasi lan aset keuangan kanggo pamirsa ing saindenging donya. Perusahaan wis wiwit wiwit 1906. We urge calon klien kanggo nggoleki pitulungan saka pelatih layanan lepas pantai dipercaya. Sampeyan bisa nggawe kontak kanthi nggunakake nomer telpon utawa formulir konsultasi ing kaca iki.

Mbukak akun lepas pantai menehi pilihan alternatif lan legal kanggo njogo dhuwit sampeyan. Perusahaan iki wis "wis ana" wiwit 1906.

Robert Kiyosaki, pengusaha terkenal, pendhidhikan finansial lan panulis NY Times paling apik. "Yen sampeyan pengin pindhah menyang endi wae, luwih becik yen golek wong sing wis ana." Yen wong sing sukses kanthi finansial, asring banget wicaksana.

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, 2.7 yuta Amerika duwe dhuwit ing akun luar negeri. Politikus AS, investor sugih lan selebriti padha uga njupuk keuntungan offshore banking kesempatan. Nomer kasebut ora kalebu 7.6 yuta warga Amerika sing manggon lan perbankan ing luar negeri, miturut Departemen Negara AS. Kajaba iku, sing ora kalebu ing total, yaiku nomer saka militer AS sing urip ing saindenging jagad. Ora usah yen sampeyan warga AS utawa wong sing urip ing luar negeri. Apa wae sebab, umume wong bisa entuk keuntungan saka duwe akun luar negeri.

Informasi Keuangan AS

US undhide finansial

Bencana financial pungkasan ing AS ana ing 2008. Wektu iki, sawetara lembaga perbankan paling gedhe bangkrut. Iki amarga praktik penipuan sing dilakoni ing wong Amerika. Ngirim shockwaves ing saindhenging donya. Milyar dolar ing tabungan lan pensiun padha ilang. Bencana kasebut nyebabake akeh wong nyuwil, kudu miwiti. Sing ngomong yen ora bakal kelakon maneh?

Sadurunge, pasar saham AS nyerang ing 2000. Iki digunakake dikenal minangka "dot com gelembung," sampeyan kelingan. Banjur ana dina sing misuwur ing Oktober 19, 1987. Kita nyebat tanggal kasebut "Senin Ireng" lan minangka acara finansial finansial paling gedhe ing sejarah Amerika. Iki nyebabake luwih saka 500 milyar dolar sing ilang saka pasar. Sadurunge, pandemi finansial terkenal paling gedhe yaiku Depresi Agung ing 1929. Ditambahake ing ngisor iki, ana akeh resesi sing saiki wis ngrampungake keuangan jutaan Amerika.

Kajaba iku, AS wis adoh saka negara paling utang ing donya. Minangka kapentingan ing skyrockets utang nasional, ing kemungkinan luwih akeh financial catastrophes ing Amerika Serikat uga. Iki kalebu ambruk bank ... yen dhuwit sampeyan bisa dipanggoni. Aja ngandelake FDIC ngayomi kowe. Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) iku sawijining perusahaan pamaréntah Amérika Sarékat sing nyedhiyakake asuransi simpenan kanggo depositors ing bank-bank AS. Masalah mung sing, ya, iki didhukung paling akeh ing negara utang ing planet iki.

Zurich

Apa Apa Sing Sugih lan Informed Apa

Wigati banget menawa diversi portofolio financial sampeyan cara sing bener. Nyithak dhuwit sampeyan, saham, dana indeks lan real estate mung sawetara opsi kanggo investor rata-rata. Nanging yen kabeh investasi kasebut ing Amerika Serikat, kabeh bisa ditarik sinkhole sing padha. Yen kedadeyan investasi US liyane, bisa ngurangi pecahan saka nilai asline.

Apa yen ana opsi investasi liyane?

Apa yen ana cara liyane kanggo nandur modal, njaga lan ndandani portofolio financial? Menapa malih, menapa sampeyan gadhah bonus tambahan kangge gadhah kerahasiaan maksimal investasi sampeyan?

Sing ngendi akun bank lepas pantai teka ing.

Kanggo mbuktekaken caranipun babagan pasar akun lepas pantai, luwih saka $ 32 triliun dolar wis diselehake ing akun lepas pantai. Investor Savvy sadar yen AS ora lan ora "go" panggonan kanggo ngamanake dhuwit. Bener, ing salebeting bank-bank aman prihatin, AS pawiyatan dhasar ing daftar bank paling aman ing donya.

Kaya sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, miturut dhaptar Keuangan Global "50 Bank Paling Aman Bank 2015," AS rangking #30, #45 lan #50 ing dhaptar bank paling aman ing jagad! Bank petani cilik, AgriBank, CoBank lan AgFirst minangka siji-sijine bank AS sing nggawe dhaptar kasebut. Bank sing digunakake kanggo warga AS kanggo finansial, Chase, Citi lan Bank of America ora ana ing daftar.

Nggawe sampeyan mikir ...

Ora entuk dhuwit sing kurang saka dhuwit tinimbang tingkat inflasi taunan ngilangi. Mbukak kemungkinan berisiko nandur modal kanthi buta ing pasar saham meh ora bisa entuk target finansial.

American Dream

Dying American Dream

Kemungkinan sampeyan pancen kerjane saben dina. Sampeyan bisa duwe bisnis, mbayar tagihan lan tumindak kanthi cara sing tanggung jawab finansial. Dhuwit sing ditinggalake lan disimpen (lan nyoba kanggo nandur modal ing rahmat saka pasar saham) yaiku sarang endhog. Punika pensiun sampeyan, lan impen sampeyan kanggo urip sing luwih apik.

Sawayah-wayah, para pengacara sing rakus bisa mbekukan akun bank nggawe dana sampeyan ora bisa diakses. Masalah sing disengaja karo IRS, pegatan, tagihan medis sing ora dibayar, masalah dhukungan bocah utawa keputusan apa wae marang sampeyan bisa nyebabake akun bank dikalahake saka sampeyan.

Malah kawin lan potènsi potènsi wis buktiaken kanggo nyebabake bencana financial, sing akeh ora bisa pulih saka. Kenapa? Amarga kabeh aset sampeyan ana ing AS. Kaya mengkono, padha katon lan rentan kanggo pengadilan lan penyitaan, ninggalaken sampeyan ing omah miskin.

Mungkasi perkawinan emosional nglarani, ya. Nanging uga ngrusak wong ing babagan finansial. Tindakan divorce bisa njupuk taun kanggo nganakke. Siji bisa nyusup puluhan ewu utawa malah mayuta-yuta dolar. Mengko, sampeyan bakal ninggalake sampeyan karo bagian cilik sing wis dibangun. Kasunyatan kasunyatan iki nyedhiyakake alesan liyane. Iki minangka alesan liya kanggo nyedhiyakake sawetara dhuwit menyang akun lepas pantai kanthi alat legal sing kuwat. Ana ing kono, sampeyan bisa njaga supaya ora cilaka.

Mbukak akun lepas pantai menehi sampeyan kebebasan kanggo nyimpen dhuwit pribadi lan ora rentan kanggo moochers domestik.

prospek perbankan luar negeri

Positif Financial Outlook

Media wis umum disebut akun lepas pantai minangka "papan perlindungan" utawa "papan perlindungan pajak". Ing sasi kapungkur, IRS ora banget nliti dhuwit sing dituku ing luar negeri. Amarga ana akeh kaluwihan kanggo nandur modal dhuwit. IRS saiki wis luwih nyenengake kanggo sing looking kanggo nggoleki keuntungan finansial-lan IRS kepengin mbagi saham.

Ing 2009, kongres kasebut ngliwati Undhang-undhang Kepatuhan Pajak pajak saka Foreign Foreign (FATCA). Iki nyatakake, kaya sadurunge, warga AS sing manggon ing luar negeri kudu ngajokake pajeg karo IRS. Nanging sing anyar yaiku institusi finansial ing negara kasebut kudu mbukak klien AS sing nganggo dhuwit dheweke. Negara kasebut entuk akeh warta babagan iki yaiku Swiss. Akun Bank Swiss duwe, lan isih misuwur. Swiss minangka negara sing apik kanggo nandur modal utawa ngirit dhuwit. Dikenal kanggo keamanan perbankan lan akeh pilihan investasi. Pamrentah kasebut dadi dewa. Amarga iki, meh ora ana wong sing nuntut wong saka Amerika Serikat saka pajak pajeg luar negeri. Yen bank sing digunakake kudu dilaporake, nyingkirake pajak ora dadi masalah. Mangkono, nggawe kepatuhan karo wong-wong AS luwih gampang.

bank

pilihanipun

Ana puluhan negara liya, saliyane ing Swiss, kanggo nandur modal dhuwit.

Wigati dimangerteni menawa wis legal banget marang bank ing akun lepas pantai. Warga AS kudu nyatakake keuntungan manawa ing IRS. Iki lapisan prasaja amarga usaha sing kudu dilakoni nalika mangsa pajak. Nanging uga dicathet yen CPA lan pengacara sing ngerti babagan peraturan pajak perbankan lepas pantai bisa mbantu. Sing paling tuwa ing hukum-hukum anyar iki lan bakal mbukak sampeyan liwat proses pelaporan sing prasaja.

Tetep kabeh dhuwit sampeyan ing sistem perbankan AS saiki iku cara sing ora ono, ora aman, lan seragam kanggo nandur modal. Kenapa sampeyan tabungan ing rahmat sistem fraudulent, corrupt, rigged?

Cliff Green Samudra

Miwiti

Mbukak akun luar negeri ora angel. Nanging, ana undang-undang lan hoops anyar kanggo mlumpat, uga nomer bank-bank lepas pantai sing ora nampa depositor AS, Kanada utawa Australia. Dadi, disaranake banget kanggo nggolek perusahaan sing ngalami perbankan ing luar negeri.

Apa sampeyan kepengin ngerteni luwih akeh? Yen mangkono, kita kene kanggo nulungi. Ana form konsultasi ing kaca iki sing bisa dirampungake saiki. Ditambah uga ana nomer kanggo sampeyan nelpon kanggo takon karo konsultan sing berpengalaman. Bebas bae kanggo nggunakake kesempatan kasebut lan nyedhaki kita.


Kanggo bab 2>

kanggo-wiwitan

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]