Informasi Company Offshore

Jawaban nyata dening Profesional Profesional

Nyuwun pitakonan babagan bank perbankan, perusahaan, pangayoman aset lan topik sing gegandhengan.

Nelpon Saiki 24 Hrs./Day
Yen konsultan sibuk, mangga nelpon maneh.
1-800-959-8819

Swiss Banking

bab 12


Swiss banking

Swiss Banking wis suwe digandhengake karo perbankan profesional, wicaksana, aman. Punika minangka hak ukum tumrap netralitas lan ketaatan prinsip-prinsip kerahasiaan perbankan. Individu sing paling umum dienggo ing bank Swiss yaiku rong alasan. Kaping pisanan, akeh sing kepengin ngreksa aset substansial saka pengawasan publik. Kapindho, sapérangan individu nyimpul menyang Swiss kanggo ngurangi beban pajak sing abot. Loro-lorone grup kanthi tradisional katon menyang konsorsium Swiss Bank minangka pilihan sing menarik banget.

Lan layanan iki ora ana sing anyar. Akun bank Swiss wis dadi pimpinan ing perbankan internasional nganti pirang-pirang dekade. Matur nuwun banget, ora ana gegayutan karo politik lan rembugan sipil ing ndonya. Padha dadi pamimpin ing kawicaksanan lan stabilitas finansial kanggo secara harfiah atusan taun. Ing kasunyatan, donya wis weruh iki wiwit jaman Louis XIV. Luwih, wis terus nganti jaman revolusi Prancis lan liwat Perang Donya. Aset perlindungan lan ibukutha saka pajak sing ora ditampa utawa pemerintah sing nandhang sangsara yaiku benang umum. Dadi, pendhita sing pinter pinter menyang Swiss kanggo nyedhiyani layanan kasebut.

Alesan bank Swiss wis ngembangake prasasti kasebut offshore banking reputasi iki. Menehi kawruh kasebut adhedhasar sacara langsung ing kenyataan yen Swiss nduweni aturan lan peraturan sing canggih banget. Legislatif ndhikte parameter spesifik kanggo bank kasebut. Menapa malih, sami kagem ningkataken lan nyekresi akun-akun asingipun, manawi saged. Luwih nambah reputasi iki yaiku bank Swiss nawakake profesionalisme sing ora anyar. Menapa malih, piyambakipun nedahaken keandalan utaminipun wonten ing lingkungan perbankan ingkang paling stabil ing donya.

Sajarah Bank Swiss

Sejarah Swiss Banking

Kerahasiaan Swiss Banking dina modern bisa nglacak asal-usulé kanggo Hukum Perbankan Swiss 1934. Pamrentah sing ditrapake minangka hukum gedhe banget amarga ancaman Nazi Jerman lan kekacauan politik ing Perancis. Loro-lorone entitas nyoba kanggo nyithak Swiss bank-bank dadi divider informasi informasi ing jeneng "apik saka negara."

Swiss nanggapi karo Hukum Perbankan 1934. Hukum iki dhasar kasebut mbatesi aturan kerahasiaan akun. Uga nyedhiyakake basis legal kanggo kuwi. Akhire, kasedhiya kanggo hukuman pidana saka wong-wong sing ngrusak rahasia akun depositor. Iki ngasilake kahanan sing saiki (mung ditemokake ing kene) ngemot aturan lan angger-angger minangka ora fleksibel. Iku, bab simpenan lan transaksi rahasia, lan identitas saka deposan utawa akun. Padha ora nglirwakake sejarah banking sacara entheng. Ana kudu dadi allegations pidana substansial sadurunge agensi pemerintah, utamané sing manca, bisa Pierce iki perisai rahasia.

Pajak bank Swiss

Pajeg

Malah, tuduhan evasion pajak ora bakal cukup kanggo tindak liwat peraturan rahasia bank Swiss. Tuduhan mung ora cukup serius ing Swiss, ora luwih saka kesalahan. Iku mesthi ora cukup kanggo kompromi aturan. Tuduhan kasebut kudu dadi sifat serius supaya bank Swiss malah nimbang kompromi aturan kasebut. Ngandika, kita banget nyaranake kepatuhan tax karo yurisdhiksi omah lan / utawa kewarganegaraan.

Miturut paling prakiraan utawa langkah, bank Swiss duwé pihak katelu ing kabeh dhuwit akun lepas pantai. Ngenalake nomer cilik saka Offshore, wewatesan yurisdiksi sing ana, iki tokoh sing luar biasa. Swiss bank duweke kira-kira $ 2 triliun US plus iku statement de facto. Kanthi mangkono, Swiss isih dadi standar mutlak nalika nyedhiyakake lingkungan perbankan stabil lan stabil.

sandi jeneng panganggo

Akun Swiss Bank

Akun "bank umum" sing endah-endosan iku ora luwih saka akun sing diidentifikasi dening nomer. Nomer tinimbang jeneng pendemarkine ngenali akun kasebut. Bank-bank Swiss nyetel standar kanggo rahasia karo akun sing diarani angka. Sanajan mangkono, mesthine ana wong jeneng sing asli sing disambung menyang akun sing diarani. Nanging bank rapet ngemu identitas. Iku ora bisa ditemtokake nanging kanggo sawetara pejabat senior bank ing bank Swiss sing dianakake.

Akun kasebut ndadekake tingkat kerahasiaane luwih jero. Contone, bisa uga migunani, umpamane, menyang perusahaan utawa entitas sing misuwur ing ambane akuisisi utama. Ana uga transaksi ing ngendi kudu nggoleki aset tanpa menehi tandha marang pesaing, media, utawa entitas liyane sing bisa meksa. Siji bab kudu ketok saka maca ing ndhuwur. Malah karo akun bank Swiss sing diétang, bank ora bisa njamin anonimitas mutlak; utamane ing perkara pidana. Nanging akun Swiss diitung kaya cedhak akun bisa ngrampungake kebijaksanaan.

Zurich

Swiss Banking Today

Sawetara institusi lawas bisa mati lan mati kanthi ganti teknologi. Ana uga teknik sing ora bisa nggunakake tujuan utawa metodhe. Iki pancen ora bener karo institusi perbankan Swiss. Perbankan Swiss wis dicocogake kanthi cepet kanggo nanggepi kecepatan teknologi angin angin sing disetel dening donya saiki. Saka transfer dana elektronik, menyang teknologi keamanan enkripsi mega-bit, bank Swiss ana ing ngarep praktik perbankan modern. Paling ora, ana dina-dina kertu tanda teken lan pakaryan ing rapat tangan. Saiki saiki wis diganti kanthi terus-terusan karo tandha-tandha elektronik lan transfer aset "internet" sing berbasis internet. tax kepeksa bagean saka game dina iki. Standar anti pencucian uang internasional sing ana ing panggonan kanggo njaga wong lanang sing apik lan wong sing ora becik.

FATCA

FATCA

Kanthi wiwitan Statement Compliance Tax Account (FATCA) ing AS, bank-bank sing pengin ngirimake mata uang AS kudu nyedhiyakake transparan tax kanggo pemegang akun AS. Kongres AS ndhukung undang-undang ing Maret 18, 2010 (26 USC § 6038D) lan dikembangake ing Desember 31, 2012 (26 USC §§ 1471-1474). Tujuane kanggo ngetrapake koleksi pajak internasional. A sinau saka Texas A & M nyatakake yen tumindak bakal nggawe kurang saka $ 2.5 milyar ing bathi liwat periode taun 11. (Iki cocog karo perkiraan awal awal $ 8.7 milyar ing periode wektu sing padha.) Nanging, laporan ing Forbes nuduhake yen cedhak FATCA sajrone taun-taun kasebut bakal biaya $ 8 milyar.

Minangka asil saka dhuwur kepatuhan, akeh Swiss bank wis mutusake ora nampa klien basis AS. Nanging, ana pirang-pirang bank ing Swiss sing nampa klien US. Mangkono, kanggo ngimbangake biaya iki, bank-bank sing nampa Amerika duwe syarat simpenan minimal kanggo wong-wong mau ing sekitar $ 250,000 nganti $ 1 yuta AS.

Pilihan investasi

Layanan Investasi

Dina iki, bank-bank Swiss uga minangka omah investasi. Wong-wong mau duwé pangurus dhuwit sing paling trampil. Dadi, ana opsi kanggo perdagangan stok, obligasi, reksadana lan logam larang online. Utawa, sampeyan bisa duwe penasehat keuangan sing dilatih ngawasi portofolio sampeyan.

Bank Secrecy Swiss

kesimpulan

Perlu cetha yen bank-bank Swiss terus nyedhiyakake donya nyata, solusi sing bisa diduweni kanggo akeh masalah sing dihadapi dening pengusaha utawa wanita sing sukses ing dina iki; utamané nalika nerangake ngamanake aset cair kasebut. Apa perlindungan saka peraturan sing ora ana, gejolak politik, ketidakpastian ekonomi, utawa malah mantan pasangan litigious, akun perbankan Swiss bisa uga dadi solusi sing sampeyan deleng.


<Kanggo bab 11

Kanggo bonus bab>

kanggo-wiwitan

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]