Informacione në det të hapur të kompanisë

Përgjigjet reale nga profesionistët e eksperimentuar

Bëni pyetje në lidhje me bankën në det të hapur, formimin e kompanisë, mbrojtjen e pasurive dhe tema të ngjashme.

Thirrni tani 24 Hrs./Day
Nëse konsulentët janë të zënë, ju lutemi telefononi sërish.
1-800-959 8819-

Udhëzues në det të hapur për bankat Si ta hapni llogarinë më të mirë

Bankë në det të hapur përfshin hapjen e një llogarie bankare jashtë vendit në të cilin ai banon. Njerëzit i hapin këto llogari për një larmi arsyesh. Kjo përfshin mbrojtjen e pasurive të tyre nga paditë, kreditorët dhe gjykimet, si dhe kursimet e taksave dhe zgjerimi i biznesit. Ne aktualizojmë vazhdimisht këtë artikull. Synimi ynë është t'ju japim udhëzuesin më të mirë për të diskutuar se si, ku dhe pse hapni një llogari bankare në det të hapur. Ne gjithashtu diskutojmë ligje, përkufizime dhe kuptime. Ne do të rishikojmë informacionin bazë dhe të avancuar në libër falas online do të shihni më poshtë.

bankare në det të hapur

Shërbimet bankare në botën perëndimore janë në gjendje të keqe. Shtë një fakt. Ja çfarë është Financat Globale thotë, si për këtë shkrim, të bankave më të sigurta 30 në botë. Asnje ishin vendosur në Shtetet e Bashkuara. Zero. Vetëm nga 50 kryesori, vetëm pesë institucionet financiare ishin të vendosura në SH.B.A. Për më tepër, katër nga pesë bankat amerikane në listë janë thjesht banka të vogla bujqësore rajonale. U vlerësuan gjashtë AAA bankat në det të hapur. Nga gjashtë, asnje ishin vendosur në SH.B.A.


Bankar në det të hapur: Një Udhëzues Gjithëpërfshirës.

SHBA: Thellë në borxhe

Mendoni për të. Sh.B.A është vendi më i borxhit në botë. Asnjë vend tjetër nuk afrohet. Nga katër vendet me barrën më të madhe të borxhit kombëtar, SHBA ka dy herë borxhin e numrit të dytë në Mbretërinë e Bashkuar dhe rreth tre herë e gjysmë më shumë sesa numrat tre dhe katër Franca dhe Gjermania.

Borxhi Federal

Pra, deklarata e mësipërme e hapjes nuk është ndonjë titull tërheqës i vëmendjes. Shtë fakt i pastër i bazuar në prova të forta. Për më tepër, jo shumë kohë më parë, SH.B.A. kishte vlerësimin e vlerësimit të saj të kredisë nga Standard & Poor's, agjensia më e respektuar e vlerësimit të kredive të korporatave dhe qeverive në botë. Njerëzit e SH.B.A.-së nuk kanë ligje në vendin e tyre që ndalojnë bankare në det të hapur. Kështu që, për të filluar ose për më shumë informacion, të ndjehen të lirë për të përdorur formularin e konsultimit ose telefononi numrat në këtë faqe. Ndërkohë, ju lutem shihni udhëzuesin më poshtë.

linjë
Udhëzues në det të hapur për bankat
linjë

Të reja për llogaritë në det të hapur? Dëshironi të nxisni mirëkuptimin tuaj? Dëshironi të hapni një llogari jashtë vendit? Udhëzuesi më poshtë është një tutorial. Ai siguron një informacion gjithëpërfshirës për të filluar dhe për të forcuar njohuritë tuaja.

Udhëzues në det të hapur për bankat dhe libër i lirë

Kapitulli 1

linjë

Më shumë informacion

Problemet bankare në SHBA

Le të përqendrohemi më shumë në sistemin bankar të Shteteve të Bashkuara.

Dështimet e Bankës

  1. Disa nga punëtorët e mëparshëm të bankave në SH.B.A. nuk përputhen me standardet e sigurisë bankare. Korporata Banka e Amerikës, për shembull, kohët e fundit u njoftua se nuk e kaloi testin e stresit. Testi arriti në përfundimin se banka ishte 33.9 miliardë dollarë më pak se sasia e rezervave që ata duheshin për të mbajtur dy vite të tjera të vështirësive ekonomike.
  2. Edhe agjensia që supozohet të sigurojë bankat amerikane, vetë FDIC, është shumë e shkurtër. Ata nuk kanë sasinë e parave që kërkon ligji që ajo të ketë për të siguruar sistemin bankar amerikan.
  3. Për më tepër, Rezerva Federale e Sh.B.A është duke bërë patina mbi akull të hollë. Raporti i kapitalit që ai mban është një zbritje 1.24%. Mendoni për të. Lehman Brothers ishte në 3% kur paraqiti falimentim.
  4. Në një vlerësim të kohëve të fundit, kishte një trilionë 50.7 $ të borxhit që u detyrohej nga familjet, bizneset dhe qeveritë amerikane. Kjo përfaqëson një 3.5 tronditëse herë më shumë se prodhimi i përgjithshëm vjetor bruto i të gjithë Shteteve të Bashkuara.

Llogaria bankare në det të hapur

Sistemi Bankar në Probleme

Prandaj është e qartë se SH.B.A. ka një sistem bankar shumë të nënkapitalizuar të mbështetur nga një organizatë sigurimesh e financuar hollësisht e mbështetur nga një burokraci qeveritare e egër brenda borxheve, e mbështetur nga taksapaguesit e kapur nga borxhet. Pra, nuk duhet të pyesim, "A është e sigurt bankar në det të hapur?" Në vend të kësaj, duhet të pyesim: "A është e sigurt bankar amerikan?"

Ne mund të shohim qartë, përsëri, se kjo nuk është thjesht hiperbolë. Është një e vërtetë e vërtetë e bazuar në fakte pas faktit. Në të vërtetë, është një realizim shockingly discomforting që ulet si një shkëmb në gropën e stomakut.

mashtruar

A jemi mashtruar?

Ne i pamë prindërit tanë të shkonin në bankë, duke depozituar paratë e tyre të fituara me vështirësi në banka, duke besuar se bankat ishin të sigurta. Sigurisht që është e sigurt, mund të mendojmë. Mbi të gjitha është një bankë.

Sidoqoftë, duke parë statistikat në faqen e internetit FDIC, nga 2000 deri në fillimin e 2018, bankat amerikane 555 dështuan. Po, 555. Mbani në mend se FDIC nuk siguron depozituesit për të gjithë gjendjen e llogarisë. Ato mbulojnë vetëm 250,000 $ e parë. Do gjë mbi këtë sasi mund të shkojë "jashtë" në ajër të hollë kur banka juaj dështon.

Mos harroni ngjarjet katastrofike që përfunduan në fatkeqësi për Washington Mutual Bank? Kjo ishte dështimi më i madh i bankës në historinë amerikane. Një ditë depozituesit mendonin se gjithçka ishte mirë. Të nesërmen në mëngjes, u zgjuan dhe zbuluan se banka e tyre nuk ishte më.

Kjo është mënyra si është sot. Mund të jetë në kundërshtim me bindjet e ngulitura tek ne në një moshë më të re. Por të gjithë duhet të zgjohemi drejt realitetit të ri.

Faktet në det të hapur bankar

Fakte Blaring të çojë në bankare në det të hapur

Kur jemi përballur me këto fakte marramendëse, na ngushton në një rezolutë të re. Kur të gjitha të mëdha institucionet financiare janë pak të varfër, kur konfirmimet faktike hedhin dritë mbi këtë të vërtetë. A nuk mendoni se ka kuptim të mbani të paktën një përqindje të fondeve tuaja jashtë vendit në klimat më të sigurta?

Unë me siguri do të mendoj kështu. Ju bëj thirrje që të ndërmerrni veprime për të krijuar një llogari ndërkombëtare sa më shpejt që të jetë e mundur. Përdorni numrin e telefonit or plotësoni formularin në këtë faqe. Ne kemi ndihmuar mijëra me nevojat e tyre bankare në det të hapur. Për më tepër, ne kemi ndihmuar njerëzit që të mbrojnë asetet e tyre që nga 1906.

Flamujt

Si të zgjidhni një Juridiksion

Do të ishte e mençur të merren parasysh juridiksionet në gjendje të mirë financiare, me qeveri paqësore dhe industri të shërbimeve afatgjata financiare. Ajo që bëjnë njerëzit dhe legjislatura është më e rëndësishme se sa ata që thonë. Pra, nëse ata kanë një reputacion për stabilitetin financiar, kjo do një rrugë të gjatë në zgjedhjen e strehës suaj financiare.

Çfarë është kjo vërtet për të gjithë?

Mbani në mend se sigurimi i parave tuaja në det të hapur nuk ka të bëjë me shmangien e detyrimit tatimor në parajsat e taksave të tilla si Ishujt Kajman ose Hong Kong. Bëhet fjalë për diversifikimin e aseteve. Për shembull, qeveria amerikane nuk kujdeset me të vërtetë nëse keni fonde në det të hapur për sa kohë që raportoni të ardhurat tuaja. Vendosja e parave në det të hapur është, në përgjithësi, një ngjarje neutrale e taksave. Pra, në përgjithësi nuk rritet ose ulet taksat tuaja. Miliona qytetarë kanë llogari në det të hapur dhe nuk lëshon një flamur të kuq tek autoritetet tatimore nëse ke edhe një.

Me ardhjen e bankare online, aftësia e instalimit në internet, kartat telefonike dhe kartat e debitit, në det të hapur bankar nuk është me të vërtetë aq e ndryshme se sa bankat poshtë rrugës. Plus, është shumë e zakonshme të gjesh për të gjetur banka që ofrojnë norma interesi që janë më të larta, shpesh shumë më të larta, sesa ato që paguajnë bankat lokale.

Mendoni për unët. Pagat në SH.B.A. janë shumë të larta krahasuar me vendet e tjera. Rçmimet e pasurive të paluajtshme janë të larta. Taksat janë të larta. Sigurimi mjekësor i punonjësve është përmes çatisë. Këto shpenzime marrin një pjesë të madhe të fitimeve të një banke në SH.B.A., Mbretërinë e Bashkuar, Kanada njëd vendet e tjera me çmim më të lartë. Nëse shpenzimet e bankës në det të hapur janë më pak, do të mbetet shumë më tepër për të paguar ju, depozituesin e tyre.

Bankat amerikane

Pse bankat amerikane fshehin faktet

Banka juaj lokale padyshim nuk do të nxjerrë një reklamë televizive duke ju thënë që mund të merrni shumë interesi më i mirë në det të hapur. Bankat e huaja, pa licenca të brendshme bankare, nuk mund të reklamojnë legalisht në vend. Atëherë si do ta dinit? Ata nuk do të ta thonë këtë bankat në det të hapur janë më të forta sesa banka poshtë rrugës.

bankat më të forta në det të hapur

Bankat më të forta në det të hapur

Zvicra, Gjermania, Australia, Singapori, Hong Kongu dhe shumë vende të tjera kanë shumë banka shumë të forta, të sigurta. E jotja me të vërtetë ka një lugë të brendshme, bazuar në përvojën e dekadave, mbi të cilën qendrat bankare në det të hapur do të hapë llogari për të huajt, do të ofrojë investime për rritje, janë elastik financiar, kanë shërbime të përshtatshme dhe janë vërtet të këndshëm për të punuar me të.

Është paratë tuaja - Merrni ndihmë

Shtë jashtëzakonisht e rëndësishme të kesh udhëzimin e dikujt me përvojë në krijimin e llogarive në det të hapur. Do bankë mund ta bëjë veten të duket e shkëlqyeshme. Por vetëm dikush me përvojë - dhe ne kemi ngritur mijëra llogari në det të hapur - mund t'ju them se cilët me të vërtetë i trajtojnë depozituesit e tyre ashtu si duhet. Në fund të fundit, ne po flasim për paratë tuaja këtu. Sigurisht, mund të kushtojë pak. Ndoshta shumë më pak nga sa mendoni. Por është më mirë sesa alternativa shkatërruese e zgjedhjes së një banke të gabuar.

këshilla

Këshilla në llogarinë bankare në det të hapur

Ofruesit e llogarisë bankare në det të hapur nuk mund të reklamojnë legalisht në det të hapur. Për më tepër, bankat vendase janë donatorë të mëdhenj politikë. Kështu, ekziston një kombinim i mungesës së informacionit dhe dezinformata e çiltër e qarkulluar rreth në det të hapur llogari. Si rezultat, disa njerëz kanë përshtypjen e rreme se është e paligjshme - kjo sigurisht që nuk është. Disa mendojnë se kjo është një mënyrë për t'iu shmangur taksave - jo. Disa mendojnë se kriminelët e përdorin atë gjerësisht - kjo është shumë e rrallë, sepse një bankë mund të humbasë licencën e saj për të pranuar të ardhura të papastra.

E vërteta është, nëse jeni nga SHBA apo SHBA UK, për shembull, që për sa kohë që raportoni të ardhurat tuaja në të gjithë botën, qeveria mund të kujdeset më pak. Konsideroni se ka triliona dollarë që fluturojnë mbrapa me radhë përtej kufijve tanë çdo vit. Kështu që, llogaria juaj ka të ngjarë të mos bëjë një lëshim në radarin federal.

vendim

Cilat janë opsionet e mia?

Ka disa mundësi mahnitëse në dispozicion për dikë që kërkon një llogari bankare në det të hapur. Atje jane në det të hapur bankat që specializohen në mbrojtjen e aseteve nga paditë. Banka të tjera kujdesen për ata që kanë nevojë për llogari të transaksioneve të biznesit me vëllim të lartë. Të tjerët specializohen në menaxhimit të parave për investitorët. Ka edhe banka që janë në det të hapur kosto të ulët të tregtimit të aksioneve online për tregtarët e bërë atë vetë. Disa kërkojnë depozita minimale, të tilla si $ 2000 US. Të tjerët kujdesen për individë me vlerë të lartë neto dhe kërkojnë depozita të konsiderueshme, kur hapni një llogari bankare, prej 250,000 $ US ose më shumë.

Disa paguajnë norma më të larta interesi se sa bankat vendase, për shkak të strukturave me kosto më të ulët. Të tjerët paguajnë norma të krahasueshme me tregjet e brendshme. Disa juridiksione në det të hapur, të tilla si Ishujt Cook, nuk njohin gjykime të huaja. Pra, kur kombinohet me një besim në det të hapur, ata kujdesen për ata që kërkojnë mbrojtje të pasurisë.

Kur vendoset llogari bankare të huaja, kujdesi i duhur dhe rregulloret e njohura të klientit tuaj janë universale. Ato sisteme bankare që lejojnë llogari bankare të huaja janë më të prirur të pranojnë të huajt që janë duke kërkuar evazion fiskal nga vendet e tyre të lindjes. Ata gjithashtu do të shqyrtojnë kërkesën tuaj për t'u siguruar që burimi juaj i fondeve është i ligjshëm. Kështu, nëse doni të hapni një llogari bankare në det të hapur, përgatituni. Ata do t'ju kërkojnë të siguroni një deklaratë të plotë të identitetit tuaj dhe nga erdhi depozita juaj.

Llogaritë Online

Banka në det të hapur në distancë nëpërmjet internetit

Të gjitha bankat kërkojnë që ju të siguroni një identifikim të duhur. Disa banka do t'ju lejojnë të siguroni dokumentacionin përmes postës. Të tjerët kërkojnë që ju të paraqiteni personalisht. Për shkak të marrëdhënies sonë me shumë banka në të gjithë botën, ne jemi një "prezantues i pranueshëm”Në mënyrë që ne të jemi në gjendje llogari të hapura për klientët në distancë, ku njerëzit nuk mund ta bëjnë këtë vetë. Për më tepër, një shumicë e madhe e bankave në det të hapur nuk do të hapin llogari për SH.B.A. ose Kanadezë. Ne i dimë ato që do të hapen llogari për të huajt, dhe pa nevojë për të udhëtuar. Përdorni formularin në këtë faqe ose numrin e mësipërm për të marrë përgjigje të mëtejshme në pyetjet në lidhje me bankën në det të hapur.