Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Offshore Perbankan Guide | Kumaha Buka Akun Best

Perbankan lepas pantai ngalibatkeun muka akun rekening bank di luar nagara dimana aya tempat anu cicing. Jalma muka rekening ieu pikeun sababaraha alesan. Ieu kalebet ngalindungan asetana tina tuntutan hukum, kreditor sareng pengadilan, ogé tabungan pajeg sareng perluasan bisnis. Urang terusan ngamutahirkeun tulisan ieu. Tujuan kami nyaéta masihan anjeun pituduh anu pangsaéna pikeun ngabahas kumaha carana, ka mana sareng kunaon muka hiji akun bank lepas pantai. Urang ogé ngabahas hukum, definisi sareng hartos. Kami bakal marios dasar kanggo inpormasi canggih di buku online gratis anjeun bakal ningali ieu di handap.

perbankan lepas pantai

Ladenan Perbankan di dunya Kulon mangrupikeun panyada. Éta mangrupikeun kanyataan. Ieu naon Keuangan global nyatakeun, tina tulisan ieu, tina bank paling aman 30 di dunya. teu sahiji bae aya di Amérika Serikat. Nol. Kaluar tina 50 luhur, hungkul lima lembaga keuangan perenahna di Amérika Serikat. Sumawona opat lima bank AS dina daptar mangrupikeun bank pertanian régional leutik. Aya genep dipeunteun AAA bank lepas pantai. Tina genep, teu sahiji bae aya di AS.


Kumaha cara muka akun bank luar negeri & hukum KYC.

AS: Deep dina Debt

Pikirkeun deui. Amérika Serikat nyaéta nagara anu paling utang di dunya. Teu aya nagara anu sanés caket. Tina opat nagara anu gaduh beban hutang nasional anu paling gedé, AS ngagaduhan dua kali hutang nomer dua Inggris sareng sakitar tilu satengah kali langkung seueur nomer tilu sareng opat Perancis sareng Jerman.

Debt Federal

Janten, pernyataan di luhur mangrupikeun sababaraha judul anu meunang perhatian. Éta mangrupikeun kanyataan murni dumasarkeun buktina padet. Sumawona henteu lami, AS ngagaduhan rating kiriditna diturunkeun ku Standard & Poor's, agénsi anu paling dihormati sareng agénsi kiridit kiridit di dunya. Jalma AS teu gaduh undang-undang di nagara asal nyaram perbankan luar negeri. Janten, pikeun ngamimitian atanapi kanggo inpormasi langkung rumasa ngagunakeun konsultasi atanapi nelepon nomer dina halaman ieu. Samentara éta. mangga tingali pituduh di handap.

garis
Offshore Perbankan Guide
garis

New ka rekening lepas pantai? Peryogi sikat anjeun? Hoyong buka akun mancanagara? Pitunjuk di handap ieu mangrupa tutorial. Éta nyayogikeun inpormasi komprehensif pikeun ngamimitian sareng nguatkeun pangaweruh anjeun.

Lepas pantai Perbankan & Book Free

bab 1

garis

Émbaran leuwih

Masalah Perbankan AS

Hayu urang leuwih raket dina sistem perbankan di Amérika Serikat.

Gagalna Bank

  1. Sababaraha tilas perbankan tilas perbankan di AS henteu dugi ka standar kaamanan perbankan. Bank of America Corporation, contona, nembé dibéjakeun yén éta henteu lulus tes stress. Tés nyimpulkeun yén bank éta $ 33.9 milyar dolar pondok tina jumlah cadangan anu diperyogikeun pikeun ngadukung dua taun deui tina kasusah ékonomi.
  2. Malah lembaga anu sakuduna pikeun ngaasuransi bank AS, FDIC sorangan, jauh pondok. Aranjeunna henteu ngagaduhan jumlah artos anu diperyogikeun hukum pikeun mastikeun pikeun nanggungkeun ka kantor asuransi sistem perbankan AS.
  3. Sumawona AS Federal Reserve aya dina és ipis. Rasio ibukota anu dicepeng nyaéta 1.24% kasar. Pikirkeun deui. Lehman Brothers mangrupikeun dina 3% nalika ngajukeun bangkrut.
  4. Dina penilaian anu anyar, aya $ 50.7 triliun hutang anu utang ku rumah tangga AS, usaha, sareng pamaréntah. Ieu ngagambarkeun 3.5 anu ngerepkeun kali jumlah produk doméstik taunan di Amérika Serikat.

Akun Bank lepas pantai

Sistem Perbankan dina Kasulitan

Ku sabab éta jelas yén AS ngagaduhan sistem perbankan anu parah didasarkeun ku organisasi asuransi anu dibiayaan tipis anu disokong ku birokrasi pamaréntah anu utang-hutang, dirojong ku pembayar pajak anu mayar. Janten, urang henteu kedah naros, "Naha perbankan luar negeri aman?" Gantina, urang kedah naros, "Naha perbankan AS aman?"

Urang tiasa jelas ningali, deui deui ieu teu saukur hyperbole. Ieu kabeneran padet dumasar kana kanyataan saatos kanyataan. Mémang, éta hiji realisasi ngareureuwas henteu ngarareunah anu cicing kawas batu di liang kubur.

Tricked

Geus Kudu Tricked?

Urang ningali kolotna urang angkat ka bank, ngadaptarkeun artosna artos ka bank, percanten bank aman. Tangtosna aman, panginten urang. Éta bank, barina ogé.

Nanging, ningali statistik dina situs web FDIC, ti 2000 dugi ka awal 2018, bank 555 AS gagal. Leres, 555. Terus diinget yén FDIC henteu ngasuransikeun depositors pikeun sakumna kasaimbangan akun. Aranjeunna ukur nutupan $ 250,000. Sakur anu di luhur jumlahna tiasa "poof" kana hawa ipis nalika bank anjeun gagal.

Eventsmun kajadian anu ngabahayakeun eta kéngingkeun musibah kanggo Washington Mutual Bank? Ieu teh gagalna bank pangbadagna dina sajarah AS. Hiji poé panipan panginten sadayana saé. Isuk hareup, aranjeunna bangun na manggihan yén bank maranéhanana henteu langkung.

Ieu mangrupikeun cara ayeuna. Éta bisa janten sabalikna sareng kapercayaan anu ditetepkeun ka kami dina umur anom. Tapi urang sadayana kedah awaken pikeun kanyataan anyar.

Fakta Perbankan lepas pantai

Blaring Fakta Ngabalukarkeun Perbankan lepas pantai

Nalika ngadangukeun fakta-fakta blaring ieu, kami bakal ngarencanakeun resolusi anu anyar. Nalika sadaya jurusan lembaga keuangan malarat marginally, nalika konfirmasi faktual terang kana bebeneran ieu. Naha anjeun henteu nyangka panginten nahan sahenteuna persentase dana anjeun ka luar negeri dina tempat anu langkung aman?

Kuring pasti bakal pikir kitu. Abdi ngajak anjeun nyandak peta pikeun nyetél akun internasional gancang-gancang. Nganggo nomer telepon or eusian formulir dina kaca ieu. Kami geus mantuan rébuan pangabutuh perbankan lepas pantai maranéhanana. Leuwih ti éta, kami parantosan ngabantosan jalma pikeun ngajagi asetana saprak 1906.

umbul

Kumaha Milih yurisdiksi a

Éta bakal bijaksana pikeun mertimbangkeun yurisdiksi dina kaayaan finansial anu saé, kalayan pamaréntah damai sareng industri jasa finansial anu lami. Naon anu dilakukeun ku jalma sareng undang-undang langkung penting tibatan naon anu aranjeunna cariosan. Janten, upami aranjeunna ngagaduhan reputasi pikeun kaunggulan finansial, éta bakal jalan jauh dina ngajantenkeun perumahan kauangan kauangan anjeun.

Naon Ieu Nyaan Sadaya Ngeunaan?

Malingkeun yén gaduh hak-hak sauluran wétaneuneun henteu nolak nyingkahan kaserang pajeg pajak pajeg sapertos Kapuloan Kayman atanapi Hong Kong. Aboutta ngeunaan Tumuwuhna aset. The Pamaréntah AS, contona, henteu paduli lamun anjeun ngagaduhan dana lepas pantai salami anjeun ngalaporkeun panghasilan Anjeun. Nempatkeun artos lepas pantai nyaéta, sacara umum, acara nétral-pajeg. Janten, henteu sacara umum nambahan atanapi ngurangan pajeg anjeun. Juta-cunun warga gaduh rekening lepas pantai na teu ngalampahkeun kana bandéra beureum ka otoritas pajeg upami anjeun ngagaduhan hiji.

Ku mecenghulna perbankan online, kamampuan wiring online, perbankan telepon sareng kartu debit, offshore perbankan henteu saé béda pisan sareng perbankan turun jalan. Tambihkeun, biasa pisan mendakan mendakan bank anu nawiskeun suku bunga anu langkung tinggi, sering langkung luhur, tibatan anu mayar di bank lokal.

Pikirkeun it. Upah di AS kacida luhurna dibandingkeun sareng nagara-nagara sanés. Urang Sundaharga léal harta tinggi. Pajeg luhur. Asuransi médis karyawan ngalangkungan hateupna. Belanja kasebut nyandak sakedik kauntungan tina kauntungan bank di AS, Inggris, Kanada and nagara-nagara anu langkung luhur deui. Upami éta perbelanjaan bank luar negeri kirang, bakal aya langkung seueur anu tinggalkeun pikeun mayar ka anjeun, titipanna.

Bank AS

Naha Bank AS Sumputkeun Fakta

Bank lokal anjeun écés moal nyandak iklan TV ngabéjaan yén anjeun tiasa kéngingkeun jauh suku langkung saé tingkat luar negeri. Bank asing, tanpa lisénsi perbankan domestik, henteu tiasa sacara sah ngiklankeun sacara lokal. Janten kumaha anu sanés anjeun bakal terang? Éta moal ngawartosan yén éta bank luar negeri langkung kuat tibatan bank turun jalan.

bank lepas pantai neneng

Bank anu aya lepas pantai pangkuatna

Swiss, Jerman, Australia, Singapura, Hong Kong sareng seueur nagara sanés gaduh seueur bank anu kuat, aman. Hormat leres-leres ngagaduhan lebet scoop, dumasar kana pangalaman puluhan taun, anu mana pusat perbankan luar pesisir bakal muka rekening asing, nawiskeun investasi kamekaran, tabungan finansial, ngagaduhan jasa anu saé, sareng saé pikaresepeun pikeun damel.

Ieu Duit anjeun - Meunangkeun Pitulung

Hal ieu penting pisan pikeun ngagaduhan hidayah ti batur anu gaduh pangalaman dina nyetel akun luar negeri. Sakur bank tiasa ngajantenkeun diri katingali saé. Tapi ngan batur anu gaduh pangalaman - sareng kami parantos nyetél rébuan rekening luar negeri - tiasa nyaritakeun anu mana anu bener-bener ngubaran pendepositna leres. Barina ogé, kami ngobrol ngeunaan artos anjeun di dieu. Pasti, éta hargana hargana saeutik. Panginten seueur kirang ti anjeun pikir. Tapi éta hadé tibatan alternatif anu dahsyat milih bank salah.

tips

Tip Akun Bank lepas pantai

Panyadia akun bank luar negeri teu sah tiasa ngiklankeun onshore. Sumawona bank domestik mangrupikeun panyumbang politik anu gedé. Ku sabab kitu, aya kakurangan inpormasi sareng salah inpormasi salah anu diurilingan lepas pantai akun. Hasilna, sababaraha urang mendakna émbaran palsu yén anjeun haram - paling pasti henteu. Sababaraha pikir yén éta téh cara pikeun nyingkahan pajak - henteu. Sawatara pikir penjahat anu nganggo éta éksténsif - ieu pisan langka sabab bank tiasa ngaleungitkeun lisénsina pikeun narima katunuan najis.

Kabeneran aya, lamun anjeun aya ti AS atawa UK, salaku conto, salami anjeun ngalaporkeun panghasilan sadunya, pamarentah tiasa atos ngurus. Pertimbangkeun yén aya triliun dolar ngalayang mundur-wates di wates wates unggal taun. Ku kituna, akun anjeun kamungkinan moal ngadamel riak dina radar féderal.

kaputusan

Naon Pilihan abdi?

Aya sababaraha pilihan anu luar biasa pikeun batur anu milari rekening bank luar negeri. Nyaéta lepas pantai bank anu ngahususkeun dina perlindungan asset tina tuntutan hukum. Bank sanésna nyayogikeun ka jalma-jalma anu butuh akun transaksi transaksi volume anu ageung. Batur ngahususkeun dina manajemén duit pikeun investor. Aya ogé bank anu lepas pantai low-ongkos dagang saham online pikeun padagang anu ngalakukeun-sorangan. Sababaraha butuh deposit minimal, sapertos $ 2000 US. Batur anu nyayogikeun nilai individu anu bersih sareng peryogi deposit penting, nalika muka akun bank, $ 250,000 AS atanapi langkung.

Sababaraha mayar ongkos suku anu langkung ageung batan bank domestik, lantaran balokanana nyirorot. Nu sanés mayar ongkos dibandingkeun sareng pasar domestik. Sababaraha yurisdiksi lepas pantai, sapertos Kapuloan Cook, henteu mikawanoh judgments asing. Janten, mun digabungkeun sareng hiji offshore trust, aranjeunna nyayogikeun jalma anu milari panyalindungan aset

Nalika nyetel rekening bank asing, sabab karajinan sareng uninga-peraturan pelanggan anjeun universal. Sistem perbankan anu ngamungkinkeun akun bank asing mangrupikeun panyewaan ngeunaan nampi urang asing anu milarian pajeg pajeg ti nagara asal. Éta ogé bakal nalungtik aplikasi anjeun pikeun mastikeun yén sumber dana anjeun sah. Ku kituna, upami anjeun hoyong muka akun bank luar nagri, siap. Aranjeunna bakal ngabutuhkeun anjeun pikeun masihan panyingkepan pinuh ku idéntitas anjeun sareng timana deposit.

Akun Online

Perbankan lepas pantai Ngaliwatan internet

Sadaya bank ngabutuhkeun anjeun pikeun nyayogikeun idéntitas anu saé. Sababaraha bank bakal ngantep anjeun nyayogikeun dokuméntasi via mail. Lain butuh anjeun pikeun nembongkeun diri. Kusabab hubungan urang sareng sababaraha bank sakuliah dunya, urang mangrupikeun “introducer layak"Ku kituna urang tiasa akun kabuka pikeun klien jarak jauh dimana jalma teu tiasa ngalakukeun kitu pikeun diri. Sumawona, seuseueurna bank luar negeri malah moal muka rekening kanggo jalma AS atanapi Kanada. Kami terang anu bakal dibuka rekening asing, sareng tanpa peryogi perjalanan. Anggo bentuk dina halaman ieu atanapi nomer di luhur pikeun kéngingkeun jawaban langkung seueur ngeunaan patarosan ngeunaan lepas pantai perbankan.