Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Setup Account Offshore - Naon anu kedah dilakukeun

bab 8


Lengkah munggaran dina nyetel anjeun akun bank lepas pantai nyaéta ngabahas kabutuhan sareng profésional anu berpengalaman. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu nganggo telepon atanapi online. Husus, anjeun tiasa nganggo nomer atanapi bentuk dina halaman ieu pikeun komunikasi langsung sareng konsultan.

Sapertos kitu, urang tiasa nutupan inpormasi anu anjeun butuhkeun pikeun nyayogikeun akun bank dina yurisdiksi populér. Tim profésional kami tiasa masihan dukungan kalayan muka akun bank énggal di ampir nagara.

Penting pikeun dicatet yén kalolobaan bank luar negeri bakal butuh pangenal anu layak. Éta mangrupikeun jalma anu parantos ngagaduhan hubungan sareng bank. Untungna, organisasi ieu mangrupikeun pangenal anu layak pikeun seueur lembaga keuangan di sakumna dunya.

Akun bank asing ngarujuk ka akun bank dina yurisdiksi dimana pananda atanapi ahli waris sanes warga atanapi penduduk. Urang biasana ngarujuk kana yurisdiksi ieu salaku tempat perbankan bank kusabab penegak ketat ka kabijakan customer. Nalika anjeun muka akun bank luar negeri dina salah sahiji yurisdiksi asing anu nguntungkeun ieu, anjeun nampi kerahasiaan pinunjul.

Janten, kumaha anjeun ningkatkeun maksimalkeun privasi? Pondokna, konsumén urang biasana muka rekening énggal ku nami perusahaan luar negeri swasta anu kami netepkeun. Alesan pikeun muka akun bank asing nyaéta privasi sareng perlindungan aset. Aya mangpaat tambahan sapertos perencanaan harta ogé investasi internasional sareng bisnis. Mangpaat ieu sering ngabutuhkeun alat hukum anu légal sapertos offshore LLC. Anu pang populerna sareng mangpaat pikeun anu milari privasi sareng perlindungan asét nyaéta Nevis LLC.

Nyetél akun bank

Kumaha Buka Akun Bank luar nagri

Moat bank asing ngagaduhan syarat anu sami nalika muka akun. Bank ngalakukeunana supados matuh standar internasional. Ieu kalebet inpormasi ngeunaan anjeun, idéntifikasi sareng deposit awal. Gumantung kana lembaga kauangan anjeun, bank tiasa naroskeun salinan anjeun paspor, acuan sareng buktina tempatna. Urang tiasa muka panto ka bank asing anu paling kuat di dunya. Alatan pangalaman anu ageung sareng umur panjang di sawah, urang tiasa ngenalkeun seueur bank bank panglegana sareng paling kuat di Swiss.

Mimiti, anjeun ngawangun perusahaan deungeun. Teras, anjeun muka rekening bank dina nami bisnis. Ieu muka akun bank luar negeri anjeun dina nami perusahaan lepas pantai swasta tinimbang dina nami pribadi anjeun. Nalika anjeun gaduh aset dina nami anjeun langsung, aranjeunna langkung gampang sasaran pikeun gugatan.

Salaku tambahan, anjeun tiasa ngiringan privasi kaunggulan nalika anjeun ngagunakeun dua yurisdiksi asing. Anjeun ngawangun perusahaan dina hiji nagara. Teras anjeun muka akun bank anjeun dina sanés. Intina, anjeun mangpaatkeun dua hukum privasi nagara asing anu béda. Dina yurisdiksi perbankan lepas pantai anu hadé, éta kaliru pikeun nyayogikeun inpormasi akun pelanggan ka batur. Dina yurisdiksi séjén ogé ngalanggar batur pikeun nyayogikeun inpormasi ngeunaan kapamilikan perusahaan anjeun. Perusahaan ditambah gabungan akun bank mangrupikeun salah sahiji cara panggancangna pikeun ngajagi kabeungharan anjeun tina panon prying. Kanggo inpo nu langkung lengkep, baca, Pituduh Pemula Perbankan Luar Pesisir, dimana anjeun bakal ningali inpormasi dasar ngeunaan perbankan luar nagri.

Akun Bank luar nagri

Offshore Perbankan Diligence Alatan

Komisi Layanan Kauanganan (FSC) atanapi badan anu sarimbag di nagara éta atanapi daérah ngatur unggal bank. Sacara internasional, Organisasi pikeun Sabilulungan sareng Pangwangunan Ékonomi (OECD), Uni Éropa, sareng organisasi anu sanés, nyayogikeun saran sareng sarat. Aranjeunna dina tempatna pikeun sagala rupa FSC ngalaksanakeun sareng bank milu.

Alesan utama peraturan ieu nyaéta pikeun ngajaga nurut undang-undang sareng warga kriminal kana sistem kauangan. Éta sababna janten syarat anu ketat pikeun ngabantosan laundering artos atanapi kagiatan ilegal anu sanés.

Ieu sababaraha barang umum sering diperyogikeun nalika ditimbang-timbang perbankan lepas pantai. Bank nyauran inpormasi ieu "sabab kudu rajin" atanapi nyumponan syarat "Nyaho Pelanggan anjeun" atanapi syarat KYC.

KYC Nyaho Pelanggan Anjeun

Naon Peryogikeun Bank

Ieu conto sababaraha item anu dibutuhkeun ku hukum.

1. Aplikasi akun Bank.
2. Kartu saged.
3. Nyalin notarirasi tina paspor
4. Buktina alamat, sapertos tagihan utiliti
5. Surat Bantahan Bank ti Bank sareng saha baé nu ngagaduhan perbankan sahanteuna dua taun
6. Surat Bantosan Profesional ti Akuntan / Jaksa sareng saha jalmana parantos kagungan hubungan profésional pikeun sahenteuna dua taun

Ieu sanés hartosna daptar bérés. FSC sareng OECD sareng bank, sorangan, gaduh syarat tambahan. Sakali deui, ieu sadayana hartos pikeun ngajaga integritas sareng legalitas sistem perbankan sareng ngabantosan nyegah kajahatan. Pejabat bank bakal pariksa mariksa dokumen-dokumen sareng nelepon telepon pikeun ngajantenkeun anjeun parantos nyayogikeun referensi anu leres.

Salaku conto, aranjeunna bakal hoyong pariksa tempat fisik anjeun. Janten, anjeun peryogi sababaraha jinis buktina, sapertos bil utiliti di nami anjeun. Gumantung kana sipat dokumen naon waé, notarisisasi tiasa ngabuktikeun perluna. Sababaraha nagara panginten ogé butuh sababaraha bentuk idéntip sateuacan muka akun.

Nalika anjeun muka akun bank luar nagri, anjeun tiasa nyéwa profésional pikeun ngabantosan anjeun. Organisasi kami, contona, nyayogikeun jasa ieu. Upami teu kitu, anjeun kedah pikeun neuleuman syarat khusus anu masing-masing yurisdiksi atanapi bank amanah. Quora perkiraan perkawis 14,600 bank di dunya. Janten, kacuali anjeun gaduh seueur waktos dina panangan, paling bakal satuju yén pangsaéna pikeun nulungan pitulung.

paspor

Rujukan jeung Dokumén

Sedengkeun pikeun rujukan perbankan, bank luar nagri tiasa kéngingkeun bukti hubungan anu memuaskan antara anjeun sareng bank anjeun. Éta panginten hoyong inpormasi sapertos kasaimbangan sapopoé. Dina kalolobaan instansi, genep pernyataan bank per kanggo sataun kedah cekap. Bank doméstik anjeun ogé tiasa nyayogikeun surat rujukan pikeun mastikeun yén anjeun klien leres.

Bank luar nagri ogé hoyong inpormasi ngeunaan alam sareng jinis transaksi anu anjeun rancang ngalaksanakeun. Bank parantos dina tekenan ningkatkeun tekanan pikeun ngeureunkeun pengubahan artos sareng kagiatan haram. Ku alatan éta, dokuméntasi tambahan ieu dipénta supados lembaga tiasa nyatet sumber dana dina akun. Upami aranjeunna henteu kitu, aranjeunna tiasa sangsara denda atanapi kaleungitan lisénsi perbankan. Janten, moal nyangka aranjeunna ngadamel pengecualian khusus pikeun anjeun.

Mangrupakeun basa Inggris nyaéta basa resmi kanggo nagara dimana anjeun rencanana pikeun muka akun bank lepas pantai anjeun? Upami henteu, anjeun badé kedah masihan tarjamahan anu kacatet dina dokumén anjeun dina basa resmi.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, prosés pangaturan akun bank luar negeri benten béda ti pambukaan akun domestik. Kaseueuran bank ngabutuhkeun anjeun pikeun nunjukkeun jalma pribadi. Untungna, urang terang anu henteu. Jalma anu henteu meryogikeun perjalanan, ngabutuhkeun dokuméntasi tambahan pikeun ngabuktikeun yén anjeun saha anjeun nyarios. Ieu kanggo kapentingan anjeun. Éta sabab nalika anjeun naekkeun artos anjeun, anjeun terang éta ngan bakal ngaliwat ka anjeun; sanes jalma anu ngaku aranjeunna. Ku sabab kitu, ku cara masihan ID anu leres payun, anjeun sareng bank bakal terang yén éta leres anjeun.

Rasiah bank Swiss

Patarosan ka Tanya

Kusabab prosedur parantos béda sareng bank sareng nagara, nya éta penting pikeun ngécéskeun masalah anu sateuacan sateuacan muka rekening éta. Anjeun hoyong terang terang upami aya pangénangan dina seueur artos ageung. Ku kituna, anjeun bakal resep janten padika pikeun otorisasina sapertos kitu. Anjeun ogé kedah ningali upami kartu bank debit bakal dianggo sacara internasional. Naha berpungsi pikeun duanana pikeun meuli ritel sareng di ATM? Pilarian upami anjeun tiasa nganggo kartu debit kanggo mayar barang sareng jasa online.

Suku bunga anu ditawarkeun ku bank luar negeri sakapeung langkung luhur tibatan anu ditanggung ku bank AS. Struktur biaya ogé rada luhur. Bagian tina ngalaksanakeun karajinan anu kudu nimbangkeun sagala waragad anu dianggo ku bank. Upami anjeun teu ngarencanakeun kanggo népakeun seueur transfer, bayaran moal aya bédana; tapi aranjeunna tiasa nambihan ku akun bank anu aktip pisan.

Transfer

Sakali Akun anjeun kabuka

Sakali lembaga geus ngolah anjeun akun bank lepas pantai dokumén pangaturan, aranjeunna biasana ngirimkeun konfirmasi ka anjeun ngalangkungan email. Dina waktos éta bank bakal ngantosan transfer kawat. Sakali aranjeunna nampi titipan awal aranjeunna bakal ngaktipkeun akun énggal. Sababaraha biaya kalebet biaya pambuka, kartu bank tambahan (upami relevan), kurir sareng perbelanjaan sanés. Deui, ieu bakal beda-beda antara panyadia akun bank luar negeri.

Sakali akun bank aktif, anjeun biasana nampi aksés online pikeun nyiptakeun akun pangguna sareng kecap akses anjeun. Anjeun ogé tiasa nampi barang sapertos alat tandatangan digital anu gampang dianggo. Sawaktos Anjeun nampi eta, Anjeun tiasa ningali alat digital anu ngahasilkeun kode anu aman pikeun ngakses kasaimbangan akun anjeun. Kalayan paling bank, anjeun bakal tiasa ngalakukeun transaksi sacara gancang, gampang, pribadi sareng aman. Janten, operasi akun anjeun sareng ngamangpaatkeun aksés online ngajanten pisan gaul sareng nganggo bank turun jalan.

bank

Bantuan nyaéta Di dieu

OffshoreCompany.com parantos ngabantosan rébuan jalma di dunya kanggo nyetél akun bank luar negeri. Salaku tambahan, kami ngabantosan netepkeun rekening saham saham swasta. Sumawona, organisasi ieu mangrupikeun salah sahiji perusahaan ternanti anu nyayogikeun rencana perlindungan aset. Ku kituna, kami mangrupikeun panyayun anu ngagaduhan hubungan sareng yurisdiksi luar negeri anu leres. Upami anjeun badé ngiringan perbankan luar nagri, pastikeun ngawartosan ka diri anjeun janten kaputusan anjeun leres. Éta naon anu tiasa urang bantosan.

Kauntungan Akun Bank luar nagri

Bank asing sering nawiskeun ongkos bunga anu langkung saé yén bank AS sareng Kanada. Tambih seueur seueur anu nawiskeun jasa akun investasi anu dikelola. Nambahkeun privasi mangrupikeun kauntungan pikeun perbankan luar nagri. Lain nyaéta kasempetan pikeun investasi asing anu nguntungkeun. Nambihan akun bank asing ditambah alat panyalindungan aset mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajagaan diri kauangan. Upami anjeun ngan gaduh akun luar negeri dina nami anjeun nyalira, anjeun teu dilindungi. Hartina, hakim lokal tiasa maréntahkeun anjeun pikeun ngorbankeun dana. Ngayakeun akun anjeun dina LLC luar negeri atanapi kapercayaan panyalindungan aset, kumaha oge, janten tabél. Ngalakukeun kitu tiasa nyegah pengacara lawan anjeun tina ngarobih akun anjeun.

Perbankan Luar Negara, Jalur Botol

Wangunan bank luar negeri

Akun Bank Overseas kantun hartosna, perbankan sareng lembaga kauangan dumasar kana nagara anu sanés ti anjeun. Perbankan luar negeri pikeun urang Amerika biasana hartosna tempat perumahan finansial aman sareng kasohor. Surindong ieu di antarana Swiss, Cayman Islands, Belize sareng Luxembourg. Hasilna.

Sakumaha anu parantos nyatakeun, ngagunakeun rekening bank luar negeri sami sareng nganggo akun domestik anjeun. Nyaéta, bank luar negeri siap dianggo liwat mesin ATM sareng manajemén akun online.

Akun Bank luar negeri nganggo lembaga keuangan anu paling aman sareng paling kuat di dunya. Ngagunakeun salah sahiji nomer telepon atanapi bentuk konsultasi lengkep dina kaca ieu kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

Kaunggulan tina Perbankan Peuntas laut

  • Privasi Financial
  • Rates Minat Leuwih alus
  • Perlindungan Aset Ningkatkeun tina gugatan
  • Muka Panto ka Pikaresepeun Investasi Basisir

perbankan di luar negeri

Tip panggedéna

Ieu mangrupikeun tip anu gedé anu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun privasi kauangan sareng perlindungan aset. Nyaéta, buka hiji akun bank luar negeri dina nami perusahaan. Ieu nyadiakeun tingkat rahasia kaunggulan anu signifikan. Aya sababaraha cara pikeun ningkatkeun privasi anjeun sareng ngajagi aset anjeun. Kantun ngagabungkeun akun bank luar negeri, perusahaan sareng amanah. Salaku conto, undang-undang Nevis LLC nawiskeun panyalindungan aset kuatna mana waé LLC dina pamadegan urang. Sumawona, hukum kasus nunjukkeun ka Kepulauan Cook Islands salaku alat panyalindungan aset luar negeri anu paling efektif tina naon waé.

Sakumaha anjeun terang, ngajagi kabeungharan sareng kabijakan kauangan anjeun henteu kantos langkung penting. Untungna, anjeun tiasa nimukeun privasi komprehensif sareng panyalindungan kendaraan aset dina yurisdiksi luar negeri anu paling aman. Panyadia sapertos kami ngabentuk rébuan perusahaan luar negeri sareng amanah pikeun klienna unggal dintenna. Pamilik anyarna, kahareupna deposit jutaan rupiah dina akun bank luar negeri unggal taun. Salaku pangenal anu cocog pikeun bank-bank paling kuat di Swiss, organisasi ieu parantos ngabantosan rébuan batur sareng perbankan luar nagri. Nyaéta, organisasi ieu ngabantosan aranjeunna buka rekening bank luar negeri. Sapertos kitu, anjeun tiasa muka aranjeunna kalayan titipan awal anu langkung handap nalika profesional anu berpengalaman ngarah jalan.

nu IRS pajak jalma AS dina penghasilan dunya. Janten, pastikeun anjeun milari pedoman CPA anu tiasa masihan anjeun nasihat pajeg sora. Naha anjeun milari cara sah pikeun ngajaga aset? Naha anjeun beroperasi dina mode anu étis sareng jum'atan? Upami kitu, rumasa ngagunakeun nomer atanapi bentuk anu disayagikeun dina kaca ieu.

tujuan hukum

Maksud Kawat Hukum

Di luhur saurna nganggo pamahaman yén perusahaan sareng akun bank ngan ukur dianggo pikeun tujuan hukum. Sacara umum, jalma AS diperpajak pendapatan panghasilan di dunya. Janten, panyalindungan aset tina remeh, curah litigants tiasa ditarima dina kalolobaan instansi. Nanging, ngajauhan pajeg atanapi nganggo anu di luhur pikeun ngajantenkeun dana anu haram diperyogikeun sanés tujuan ieu tulisan. Janten, kami nganggap anjeun salaku warga anu patuh hukum kalayan niat étip. Upami enya, ngamangpaatkeun jasa di luhur tiasa nyayogikeun privasi fiskal sareng perlindungan aset anu anjeun pikahoyong.


<Ka bab 7

Ka bab 9>

ka-awal

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]