Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Akun Bank Luar Biasa: Naon Éta? Naha Boga Salah?

bab 1


Akun Bank lepas pantai

Hal anu mimiti pikeun ngawujudkeun upami anjeun tempo perbankan lepas pantai nyaéta yén ieu mah ampir pisan sareng perbankan turun jalan. Anjeun tiasa ningali akun anjeun online. Anjeun tiasa ngirimkeun transfer kawat bank sareng kaluar tina akun anjeun. Seueur bank luar nagri gaduh kartu debit anu aya hubunganana sareng akun kasebut. Salaku tambahan, perusahaan jasa luar nawiskeun kartu debit prabayar di luar negeri anu tiasa anjeun ngaitkeun kana akun lepas pantai.

Sakumaha anjeun terang, akun lokal henteu ngagaduhan sakedik artos kertas anu dieusian kana liang cubby kalayan nami anjeun. Akun bank anjeun ngan ukur data komputer dina jaringan bank anu didamel dina server-server di sakumna dunya.

Upami anjeun angkat ka nagara sanés nalika liburan, anjeun masih tiasa ngaksés akun anjeun, mundur dana, sareng sajabana ogé, akun bank anjeun ka luar negeri diwangun ku kode komputer; kamungkinan dicadangkeun dina jaringan komputer global anu sami sareng bank lingkungan ramah anjeun.

Janten, henteu masalah naha anjeun ngarobih di juru atanapi di sisi sanés pangeusina. Baktos, artos anjeun aya dina tempat anu sami: dina jaringan komputer global.

Bank Aman

Offshore Perbankan Kasalametan

Ngeunaan kasalametan bank, émut yén standar finansial internasional yén bank-bank kedah nyumponan. Hartina, sateuacan bank tiasa nampi pendeposit ti luar negeri éta kedah uji tes tés kauangan tangtu. Salaku conto, sateuacan bank di Belize, Nevis, Kepulauan Cook, Swiss atanapi Kepulauan Cayman tiasa ngirimkeun kawat transfer dina dolar AS, umumna kedah kéngingkeun korespondér bank AS. Kéngingkeun hubungan perbankan koresponden nyandak syarat-syarat tertentu. Salaku conto, éta kedah ngabuktikeun ka lembaga Amérika Serikat anu babandingan kakuatan kauangan sasuai sareng standar internasional anu ketat. Leuwih ti éta, éta kedah terus-terusan lulus tes ieu supados ngajaga hubungan.

Salaku tambahan, aya peraturan pamaréntahan anu ketat dina unggal yurisdiksi ieu. Hiji sarat anu gancang sareng gancang nyaéta yén bank kedah ngajaga cadangan modal anu ageung pikeun mastikeun asuransi kasalametan. Sumawona, régulator terus-terusan Inok bank. Ieu ngabantuan nanggungkeun ka kantor asuransi yén bank-bank tetep patuh sareng ngawasa reputasi tina pusat finansial kasohor ieu. Aya larangan pikeun jumlah, jumlah sareng kaamanan anu dipikabutuh pikeun pinjaman bank sareng investasi. Aya syarat ngalaporkeun saparapat. Tambih Deui, pajabat bank kedah langkung cek kasang tukang sacara intensip sateuacan aranjeunna tiasa nampi kameunaan sareng institusi.

Buka Akun Luar Biasa

Standar & Peraturan

Aya kerangka pangaturan internasional pikeun bank. Ieu standar pikeun sadaya bank di dunya anu kedah patuh pikeun ngirimkeun dana di luar negeri. Ieu kaasup Basel III. Basel III mangrupikeun susunan standar. Komite Basel on Pengawasan Perbankan ngagaduhan standar ieu pikeun industri. Tujuanna pikeun ngamajukeun sareng ngahijikeun régulasi, pangawasan sareng manajemén résiko tina industri perbankan di sakumna dunya. Tujuan tina ukuran ieu nyaéta cara kieu;

  • Ningkatkeun kamampuan industri perbankan pikeun nyerep panurunan anu tekenan sacara ékonomi sareng ekonomi, henteu paduli sumberna
  • Ningkatkeun manajemén résiko, operasi sareng pangawasan
  • Nguatkeun transparansi sareng panyingkepan bank

Aya standar internasional pikeun Rasio Cairan Éditas sareng alat pangawas résiko anu bank kedah aya dina tempatna. Éta ngalengkepan ieu ku mastikeun yén lembaga perbankan gaduh jumlah cekap aset cair anu kualitas luhur (HQLA). Ieu mangrupikeun aset bank tiasa gampang sareng langsung ngarobah kana artos. Lembaga ayeuna tiasa kéngingkeun ka pasar swasta kanggo nyayogikeun kaperluan likuiditas pikeun skénario struktivitas dinten kalénder 30. Aya syarat Rasio Pembiayaan Net Net. Standar ieu ngabutuhkeun bank-bank pikeun nyimpen profil pendanaan anu aman pikeun jangka pondok sareng jangka panjang.

Jalma Bank Luar Pesisir

Perbankan lepas pantai Dupi umum

Perbankan lepas pantai biasa pisan. Langkung ti 2.7 juta warga AS rekening lepas pantai. Perbankan luar negeri sanés ngan ukur kanggo 1% paling luhur. Perdagangan luar pantai aya kanggo saha sareng saha waé anu hoyong ngamangpaatkeun sagala rupa kauntungan. Seueur bank asing nawiskeun minimum deposit minimum. Ku kituna, aranjeunna ngadamel pilihan anu lumayan pikeun saha waé anu gaduh kahayang pikeun nyetél akun di luar negeri.

Leuwih ti éta, mangpaat gaduh hiji akun bank lepas pantai buka jalan saluareun kasempetan investasi alternatif sareng nyumput aset anjeun. Pedah ieu mangaruhan jalmi rata-rata sareng tiasa ningkatkeun pangalaman perbankan sapopoé anjeun. Dina hal kaamanan, aksés, genah, sareng katenangan karep, sigana yén perbankan luar negeri mangrupikeun solusi idéal. Rengse mangrupikeun dinten mikirkeun perbankan asing salaku sababaraha jauh, skéma ngajauhan pajeg idéal pikeun nyumputkeun tina pamaréntah nagara anjeun. Sabalikna, éta légal, moral jeung etika lamun dilakukeun leres. Sumawona, pilihan anu nyata, giat, sareng sustainable sayogi di sadayana siap pikeun ngamangpaatkeun éta.

Émbaran leuwih

Naha Diajar Seueur?

Seueur Amerika anu henteu terang naon anu aya perbankan luar negeri. Tapi, sayang, ayeuna parantos ngawitan diajar kaleresan ngeunaan éta. Perbankan luar negeri mangrupikeun pamakean sistem perbankan di hiji bangsa anu béda ti hiji tempat anjeun cicing; paling nguntungkeun dina yurisdiksi anu kuat, stabil. Aya seueur kauntungan finansial sareng hukum pikeun lepas pantai perbankan. Ieu tiasa disababkeun kusabab ékonomi dina doldrum. Éta tiasa disababkeun kusabab sistem cagar féderal anu terikat sareng hiji pamaréntahan anu seueur di utang, sapertos di Amérika Serikat. Alternatipna, éta tiasa, sakumaha kagagalan Washington Mutual, bank anu dimodalan modal anu gagal tés setrés.

Ku kituna, sigana penting pikeun ngamimitian mariksa bank luar negeri salaku pilihan anu sah. Kalayan Amérika sareng seueur sistem perbankan Éropa overleveraged, paling saé, anjeun ogé hoyong ningali alesan ieu anu bakal urang bahas di handap.

Dompét Mobil

Tumuwuhna

Perbankan luar negeri nawiskeun péliasi ku mata uang pikeun tabungan anjeun. Ieu mangpaat pisan pikeun ngajaga portopolio investasi jangka panjang anu aman, stabil. Saeutik pisan bank domestik nawiskeun pilihan kanggo nahan rupa-rupa artos. Ngayakeun aset luar negeri dina mata uang anu béda ngamungkinkeun hiji ngamangpaatkeun luncat dina turunna mata uang. Saatos musibah 9 / 11, seueur jalma anu muka akun bank Kanada sareng ngarobih dolar AS kana dolar Kanada. Seueur anu damel untung 30% anu ganteng nalika dolar AS tangki sareng hiji Kanada dikuatkeun. Janten, ngayakeun rupa-rupa artos tiasa ngalémbarkeun investasi, nawiskeun sakedik deui dina kaayaan pasar tangtu sareng résiko handap.

Pasar Pasar internasional

Pasar Pasar internasional

Hal ieu ngamungkinkeun keur aliran beragam panghasilan. Éta ogé penting pikeun mertimbangkeun yén nalika AS aya di resesi di 2008, pasar Asia naék. Ngawatesan bisnis anjeun sacara domestik ngawatesan anjeun. Janten, anjeun panginten hoyong manéh kauntungan ékonomi anu saé bari ékonomi lembaga anjeun henteu tiasa. Padahal, anjeun tiasa mertimbangkeun netepkeun langkung ti hiji akun deungeun. Sapertos kitu, anjeun tiasa mastikeun ka diri anjeun manéh anu ngamangpaatkeun undang-undang perbankan asing internasional anu nguntungkeun. Di Swiss, contona, bank ogé perusahaan manajemén investasi. Perbankan Swiss hadir sareng sababaraha manajer artos luhur di dunya. Janten, hiji planner kauangan di lembaga tiasa nyarankeun portopolio anu nawiskeun kombinasi tumuh sareng kasalametan. AS ngawates jumlah padagang dimana padagang dinten tiasa milu. Dagang luar negeri ngaleupaskeun cap ieu.

Rates dipikaresep

Rates Minat Leuwih alus

Bank di AS biasana nawiskeun interest pisan rendah dina deposit. Salaku conto, dina harga pasar ayeuna, upami anjeun mendakan $ 1,000 USD dina bulan Januari, anjeun ngan ukur bakal gaduh artos $ 10 sataun. Sababaraha tiasa kaseueuran, atanapi bahagia, kanggo ngémutan artos tabunganana. Nanging, upami anjeun ngabandingkeun éta ka sababaraha bank internasional, anjeun tiasa mendakan sababaraha suku bunga anu langkung luhur dina deposit anjeun luar negeri. Kami nyarios cukup dipikaresep pikeun ngajantenkeun anjeun netepkeun ngan ukur dumasar kana kauntungan ieu waé. Lokasi sapertos Australia, Swiss, Walanda, sareng Perancis tiasa henteu ngan ukur masihan ongkos dipikaresep anu ageung kana deposit anjeun, tapi ogé didaptarkeun janten bumi pikeun sababaraha bank aman di sakuliah dunya.

Transfer

Mindahkeun Artos Gancang

Lianganan ngabawalakeun sagala rupa aset anjeun, saatos akun lepas pantai leutik ngamungkinkeun anjeun pikeun gancang ditingalikeun. Panyekel akun luar negeri ngagaduhan kalenturan kanggo mindahkeun danana, upami diperyogikeun. Salaku conto, anjeun tiasa dina kaayaan anu ngajaga perlindungan aset tina gugatan. Salaku tambahan, anjeun tiasa gaduh transaksi rutin ngeunaan nguruskeun bisnis internasional. Kadua dana dasar ieu henteu berharga tina sorangan.

Sasarengan ieu, urang ogé terang yén bank domestik sering nyimpen dana anu dugi pisan dugi ka tarik pisan. Hal ieu ngajantenkeun langkung gampil pikeun ngaksés sadaya artos anjeun kalayan gancang. Tangtanganna nyaéta yén didieu aya seueur kaayaan dimana watesan ieu tiasa maot dina watesan perlindungan aset. Naha pentingna ieu? Naha kunaon. Kumaha upami anjeun henteu tiasa mundur dana anjeun sacara gancang? Nyaéta, anjeun tiasa gaduh pengacara dina barisan tukangeun anjeun anu hoyong ngabébaskeun rekening dugi ka beulah deui bankna.

Janten, gaduh akun luar negeri terbatas leungeun lawan anjeun. Anjeun tiasa mindahkeun artos anjeun gancang sareng / atanapi ngagaduhan parantos amanah luar negeri pikeun ngalindungan anjeun.

salah paham

Misconceptions

Sugan misconception leuwih umum ngeunaan perbankan lepas pantai nyumputkeun aset ti lalaki pajak. Dina kanyataanana, ieu jarang leres, sabab bank lepas pantai anu biasana dipupukkeun kanggo tujuan pajeg. Nu ceuk urang, aya sababaraha cara pikeun mulasara privasi kawates sawaktos ngagunakeun akun lepas pantai. Sagala relokasi Amérika $10,000 USD atanapi langkung, iraha waé, kedah ngalaporkeun éta. Nanging, mungkin wae gaduh akun kalayan $ 10,000 USD tanpa ngalaporkeun. Anjeun kedah kitu, kedah ngalaporkeun upami anjeun répréséntasi dina akun asing. Mangkaning, kami pisan nyarankeun anjeun nyarios sareng penasihat pajak anjeun.

Nagara Kalayan Bank pangpindingna

Bank pangpindah Dupi International

Pangalaman perbankan langkung aman. Sistem cadangan féderal anu ngadukung bank AS mangrupikeun, didukung ku nagara anu paling ditanggung utang di pangeusina. Sumawona, publikasi kauangan luhur parantos ngaluarkeun daptar bank paling aman di dunya; teu aya salah sahiji bank AS. Leres pisan henteu. Candak Majalah Keuangan Global, salaku conto, Aranjeunna ngaleupaskeun daptar bank paling aman 50 unggal taun. Hal anu pikasieuneun éta, éta henteu nyebutkeun bank Amérika anu gedé. Sakumaha tulisan ieu, hijina bank Amérika dina daptar "paling aman" tilu milu pertanian leutik, aranjeunna daptar di angka 30, 45 sareng 50.

Numutkeun kana Global Fiance, ieu aya nagara-nagara anu paling aman:

  • Jérman
  • Swiss
  • Walanda
  • Norwégia
  • Luxembourg
  • Perancis
  • Kanada
  • Singapura
  • Swédia

Ti nagara-nagara di luhur, ngan Swiss sareng Luxembourg bakal muka rekening tanpa kudu ngarambat ka nagara. Deposit minimum anu penting. Bankir pamustunganana bakal sumping ka anjeun.

Sacara internasional, kumaha waé, gampang pikeun mendakan bank di nagara-nagara hutang anu henteu (sareng moal) maen judi nganggo artos anjeun. Akibatna, aranjeunna tiasa tetep langkung seueur kas kanggo ditarikna anjeun. Nalika anjeun nempatkeun hartosna investasi, kamana anjeun badé parkir artos anjeun? Di perusahaan ngojay di kas? Atanapi saurang anu ngambel hutang? Nagara sapertos Swiss sareng Luxembourg gaduh paréntah perbankan sentral anu ketat. Aranjeunna ngalaksanakeun "cek sareng baki" dina sadaya prakték akuntansi bank. Seueur bank sareng nagara luar negeri anu sanés gaduh sistem anu sami. Sistem ieu ngabantosan pikeun mastikeun jalma anu nuju ka bank luar negeri tiasa ngalakukeun aman sareng nyada.

Ngamankeun A Bitcoin Wallet

Kaamanan langkung

Salaku tambahan, seueur ahli panyalindungan asset nyarios, nalika anjeun ngalirangan lepas pantai anjeun langkung pikaresepeun pikeun gugatan domestik. Nyaéta, upami anjeun nyéépkeun aset anjeun dina akun luar negeri, aranjeunna langkung saé lawanna tiasa nyerep. Ieu teu tiasa janten perhatian pikeun dulur; tapi tetep émut langkung hese kanggo anu sanés ngabébaskeun rekening anjeun upami aranjeunna calik di bank asing. Pikeun kaamanan jangka panjang, para ahli nyarankeun nyeken akun anjeun dina perusahaan lepas pantai sareng / atanapi amanah. Ngayakeun dana dina alat ieu henteu ngan ukur masihan privasi. Éta ogé tiasa nawiskeun panyalindungan hukum anu saé upami pangadilan pangadilan nungtut pangiriman dana deui.

Tangkal Sawit Pangalusna

Nyetel hiji Akun Offshore

Ieu paling dipikaresep bakal sumping salaku henteu reuwas. Éta jadi beuki loba hésé pikeun Amérika nyetél akun luar pesisir. Inpormasi ieu kacida pentingna. Janten, penting pikeun naroskeun ahli anu berpotensi milari bank anu pangsaéna pikeun anjeun. Éta mangrupikeun layanan anu disadiakeun ku organisasi kami. Kami terang bank mana anu bakal nampi klien asing. Kami getol dimana bank anu kami karasa ku anu paling kuat sareng paling aman anu nawiskeun jasa anu paling pikaresepeun.

paspor

Sababaraha hal pikeun milari:

  • Kasedhiya pikeun klien Amérika. Henteu sakumna bank tetep nampi klien Amérika, Kanada sareng Éropa.
  • Kamampuhan pikeun muka akun jauh. Aya sababaraha bank luar negeri anu gaduh pilihan pikeun klien pikeun muka akun online atanapi liwat telepon. Alami, anjeun ogé kedah nyayogikeun dokumén-panjelasan klien-klien anu diperyogikeun sacara sah. Bank séjén ngabutuhkeun yén anjeun kunjungan langsung bank na pikeun muka akun. Kitu cenah, sababaraha bank éta ngagaduhan cabang rumah tangga. Ku alatan éta, sababaraha bakal ngantep anjeun nyetél akun luar negeri liwat cabang lokal. Masalahna nyaéta pangadilan Amérika Serikat gaduh yurisdiksi pikeun cabang lokal. Janten penting pikeun nganggo bank anu henteu ngagaduhan lokasi US.
  • Minimums. Kaseueuran bank ngabutuhkeun deposit minimum kanggo muka akun (éta pikeun domestik sareng internasional). Janten anjeun badé milarian bank kalayan sakedik dina alesan pikeun anjeun.
  • Bank anu ngagaduhan klien lokal ogé klien asing. Anjeun tiasa yakin yén bank anu nawiskeun jasa ka warga lokal anu badé dipayun. Bank anu ngan ukur ngagaduhan klién asing, sering disebut bank "Kelas B". Bank ieu tiasa langkung gampang diawaskeun ku régulator. Bank "Kelas A" biasana tiasa nampi depositors domestik sareng asing.

Wangsul Pajak

Taxmbaran Pajak

Seueur bank asing gaduh undang-undang privasi anu ketat sareng henteu nyingkab inpormasi akun. Ngalaporkeun pajeg, kumaha oge, mangrupikeun masalah anu béda. Lembaga keuangan internasional tanggel waler pikeun ngatur file tinangtu pikeun warga AS sareng warga. Ngalakukeun kitu ngabantosan aranjeunna matuh peraturan pajeg AS. Tanggung jawabna ogé aya dina wadah akun pikeun ngalaporkeun éta leres. Nalika nyetel akun luar nagri anjeun ogé bakal hoyong émut hukum pajak dasar. Penting pikeun dicatet, ku jalan, ieu mangrupikeun inpormasi anu sanés waé sanés ngan ukur naséhat pajak. Éta matuh robih. Janten, heula milari naséhat ti akuntan anu dilisensikeun. Nu keur saur, éta disarankeun yén Amerika tetep waé di handap ieu dina pikiran.

peraturan perbankan

Peraturan AS

  • Anjeun kedah nyarios sadaya panghasilan di sakuliah dunya. Ieu manglaku sanajan anjeun mayar pajeg asing kana panghasilan anjeun. Ngajaga artos tina langkung-yonder sareng ukur mayar pajeg sawaktos Anjeun nyangkingkeun deui ceased dina 1964. Korporasi ageung sareng basa nu lega nu lega tiasa milarian ieu; tapi teu hiji individu individu atawa dicekel raket.
  • Anjeun kedah ngadamel sagala akun bank asing ngaleuwihan $ 10,000 USD. Ieu tambahan pikeun laporan panghasilan Anjeun. Upami anjeun gaduh akun luar negeri anu langkung ageung sapuluh rébu dolar, anjeun kedah file formulir FBAR.
  • Pendapatan Minat. Upami anjeun ngagaduhan minat (panghasilan, rugi, kauntungan, deductions, proceeds, sareng distribusi) dina aset asing anu langkung luhur ti $ 50,000 USD dina dinten panungtung taun sataun atanapi $ 75,000 USD iraha wae dina taun taun, anjeun kedah berkas Bentuk 8928.
  • Hukuman sareng minat nampi pajak anjeun leres teu leres. Henteu aya statusna watesan pikeun ngajauhan pajak. Hukuman tiasa dibanding $ 10,000 dugi ka ratusan rébu dolar. Ngajauhan Pajak, ngalaporkeun palsu, sareng gagal ngalaporkeun tiasa ngalaksanakeun hukuman anu heureut. Jadi pastikeun sasuai sareng sadaya hukum pajeg.

kaputusan

Nyieun Putusan Katuhu

Sajaba ti sagala, Anjeun ogé kedah nginget yén teu saurang ogé bank anu leres kanggo sadayana. Samentara sababaraha urang peryogi perbankan di luhur kapititip sareng aksés anu gampang pikeun ditarikna, sanésna tiasa waé pikeun kauntungan "perlindungan aset".

Anu bertentangan sareng kapercayaan popular, perbankan luar negeri sanés perkawis ngajauhan pajeg atanapi nyumput aset anjeun. Éta langkung seueur ngeunaan ngawangun bisnis anjeun sareng ngamankeun aset tina litigation vexatious. Maksudna, seueur jalma ngan saukur netepkeun rekening luar negeri pikeun nguntungkeun tina aturan internasional anu nguntungkeun.

Bank Aman

Awak lepas pantai Than Onshore

Sakumaha waktosna, kanyataanna, sigana pananya kirang "Naha perbankan asing pikeun kuring?" Sareng sanésna "Dupi perbankan domestik leres kanggo kuring?" Ieu sanés artos. Ieu mangrupikeun hasil langsung tina sistem perbankan ngaruat. Éta téh sistem anu diurus ku pamaréntah; hiji pamaréntahan anu ngaduruk artos jelema.

Samentara éta, cadangan féderal aya dina babari. Upami anjeun mikir upami, bandingkeun sareng lembaga anu sarimbag di nagara anu henteu hutang. Pasti patarosan na henteu deui perkawis naha perbankan luar nagri aman. Patarosan anu kedah urang naroskeun nyaéta ieu. Mana bank luar negeri anu kedah urang dianggo pikeun pribadi, sah, bisnis, sareng kauntungan finansial?

Perbankan lepas pantai ngamungkinkeun pikeun privasi kauangan tambah. Seueur individu sareng perusahaan di sakumna dunya ngamangpaatkeun kauntungan rahasia ieu. Warga AS tiasa nikmati ganjaran finansial sami sareng jalma sareng usaha ieu ku bank luar negeri.

Ngajagaan artos anjeun tina cerai, gugatan sareng perang hukum mangrupikeun alesan sanésna. Anjeun tiasa muka rekening bank luar nagri atas nami perusahaan luar negeri pikeun nyayogikeun privasi maksimum. Rekening bank di luar negeri henteu ngan ukur kanggo jalma anu beunghar. Aya naékna béda pikeun jumlah Amerika anu nempatkeun artosna kana akun kauangan pribadi. Tujuan tulisan ieu téh nyaéta pikeun masihan pamahaman sareng inpormasi ngeunaan subjek.

kalaluasaan

Karusiahan tina hiji Akun Offshore Bank

Kaseueuran akun bank luar negeri ngagaduhan aturan rahasia sareng peraturan anu ketat. Ieu di tempat pikeun ngabantosan yén identitas pendepokan sareng investor na ogé transaksi anu aya hubunganna rahasia. Nyaéta, panyilidikan kasual atanapi prying panonna moal tiasa ngiringan kana urusan kauangan anjeun. Nalika karusiahan ieu ampir legendaris, henteu mungkin pikeun ngajamin privasi mutlak sareng anonimitas. Sadaya lembaga keuangan di sakuliah dunya ngagaduhan kawajiban hukum anu implisit. Sapertos kitu, aranjeunna ngalaporkeun sareng sasuai sareng panyelidikan dina disangka kagiatan kriminal anu serius. Ieu, tangtosna, kalebet térorisme, pencucian artos, atanapi buah tina perdagangan ubar terlarang.

Sanajan kitu, dina sabageanna instansi henteu aya tuduhan kriminal anu pikaresepeun. Janten, inpormasi titipan dijaga ku cara cemburu. Ieu akun bank lepas pantai yurisdiksi dirancang pikeun masihan anu paling penting dina karahasiaan, sareng ngalaksanakeun sacara judikna ngajagaan sareng ngajagaan inpormasi pendepokan. Tingkat karahasiaan tingkat luhur ieu hususna diperhatoskeun sabab aya hubunganana pikeun ngajagaan aset tina litigation domestik. Upamana, masalah sipil sapertos cerai atanapi perkebunan anu dibantah nyaéta pertarungan sadinten di pengadilan.

Éta sanés kapentingan bank pikeun ngabebarkeun inpormasi sulit atanapi étitorasi. Kukituna, aranjeunna sacara tradisional ngan ukur dilakukeun sacara kaleresan sareng tes-tesis anu ketat anu minuhan agénsi pamaréntah. Sakur anu aya kabocoran atanapi istirahat dina karahasiaan bakal ngawujudkeun kapercayaan tina panyekel akun poténsial anu sanés. Sapertos kitu, aranjeunna bakal nangtung kaleungitan seueur masalah tina bisnis bank.

kalaluasaan

Malah tingkat anu langkung jero sareng anonim sareng kerahasiaan gampang siap. Hiji tiasa ningkatkeun privasi ngaliwatan kendaraan anu nyepeng aset sapertos International Business Company (IBCs) atanapi amanah luar negeri. Alat ieu nawiskeun gunung perlindungan dibandingkeun ngan saukur "muka akun bank."

nu tujuan saha waé anu milarian ngabuka hiji atanapi langkung akun perbankan luar nagri kedah kieu. Pikeun nyerang kasaimbangan anu cocog antara perlindungan aset, anonimitas, kaamanan, sareng aksésana penting pikeun gaduh pedoman. Pastikeun meunang nyekel konsultan pikeun milari solusi anu tepat pikeun anjeun.

Émbaran leuwih

Inpormasi tambahan ngeunaan Perbankan Luar Pesisir

Yurisdiksi populér pikeun akun bank luar negeri tiasa dipendakan di sababaraha daérah dunya. Nanging, penting pisan pikeun ngawangun perusahaan luar nagri pikeun gaduh akun bank luar negeri. Bidang yurisdiksi anu nawiskeun mangpaat paling saé pikeun pamilik hiji perusahaan lepas pantai teu merta dina yurisdiksi anu sami sareng panyadia akun perbankan lepas pantai. Hiji tiasa nyetir mobil Mercedes. Tapi mobil éta moal kéngingkeun ban Mercedes. Éta bakal gampang nyandak Goodyear, Firestone, Continental of Michelin ban.

Kitu ogé anjeun bakal hoyong milih yurisdiksi nganggo alat hukum anu pangsaéna. Teras anjeun badé milih yurisdiksi sareng lembaga keuangan pangsaéna anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

Salaku conto, anjeun tiasa gaduh perusahaan di Pulo Nevis sareng bank di Swiss. Hukum perusahaan Nevis nawiskeun kapribadian maksimal ngeunaan kapimilik. Swiss nawiskeun kombinasi anu paling kuat ngeunaan kaamanan bank sareng privasi kauangan. Éta penting pikeun netepkeun kombinasi anu pas pikeun kaperluan spésial anjeun.

Bendéra internasional

Gabung Crowd

OffshoreCompany.com nyaéta otoritas dunya dina jasa luar negeri. Organisasi ieu khusus dina privasi finansial sareng rencana perlindungan aset pikeun hadirin sadunya. Perusahaan parantos di saprak éta saprak 1906. Kami pangjurung waé calon klien pikeun milarian bantosan palatih jasa luar negeri anu dipercaya. Anjeun tiasa ngahubungan ku ngagunakeun nomer telepon atanapi bentuk konsultasi dina kaca ieu.

Muka akun luar negeri nyayogikeun pilihan alternatip sareng hukum pikeun ngajagaan artos anjeun. Perusahaan ieu parantos "parantos aya" ti saprak 1906.

Robert Kiyosaki, pengusaha anu kasohor di dunya, pendidik finansial sareng pangarang laris NY Times nyarios ieu. "Upami anjeun badé angkat ka tempat sanés, langkung saé mendakan jalma anu parantos aya." Nalika jalma anu suksés kauangan nyarios, éta sering wijaksana kanggo ngadangukeun.

Sakumaha anu dinyatakeun di luhur, kira-kira, 2.7 juta Amerika ngagaduhan artos aranjeunna dina akun luar negeri. Pulitik AS, investor jegud sareng selebriti sami-sami mangpaatkeun perbankan lepas pantai kasempetan. Nomer ieu henteu ngaluarkeun 7.6 juta warga AS anu hirup sareng perbankan di luar negeri, nurutkeun Departemen Amérika Serikat. Ogé, teu kalebet dina jumlah ieu, mangrupikeun jumlah jalma militer AS anu hirup di sakumna dunya. Henteu janten masalah upami anjeun mangrupikeun warga Amerika atanapi nagara asing anu tinggal di luar negeri. Naon waé alesanana, kalolobaan jalma sacara sah bisa nyandak kauntungan tina gaduh akun luar negeri.

Émbaran kauangan AS

The Financially Unsavvy AS

Musibah finansial domestik anu terakhir di AS lumangsung dina 2008. Salami waktos ieu, sababaraha lembaga perbankan ageung bangkrut. Ieu disababkeun ku prakték tipu daya anu dilakukeun dina padamelan Amérika. Éta dikirim shockwaves di sakuliah dunya. Milyaran dolar tabungan sareng mancén leungit. Nu bencana ditinggalkeun seueur jalma bubar, kedah ngamimitian. Saha anu nyebutkeun yén moal kajadian deui?

Sateuacan éta, pasar saham AS nabrak di 2000. Ieu sanés dikenal salaku "gelembung dot com," sakumaha anjeun émut. Teras aya dinten anu kasohor dina Oktober 19, 1987. Urang nyaurkeun tanggal éta "Senén Hideung" sareng mangrupikeun kasantosan finansial anu saderhana dina sajarah Amérika. Éta nyababkeun langkung seueur 500 milyar dolar ngiringan tina pasar-pasar. Sateuacan éta, pandemi finansial anu pangdeukeutna terkenal nyaéta Great Depression di 1929. Ditambahkeun kana ieu mangrupikeun seueur resesi antawis ayeuna sareng anu ngirangan keuangan jutaan Amerika.

Leuwih ti éta, AS mangrupakeun nagara paling anu paling hutang di dunya. Minangka kapentingan dina hutang nasional hurrockets, odds tina langkung seueur bencana waé di Amérika Serikat ogé. Ieu ngawengku runtuhna bank ... mun uang anjeun tiasa lebet. Naha moal ngandelkeun FDIC bail anjeun kaluar. Féderasi Asuransi Asuransi FéderalFDIC) nyaéta korporasi pamaréntahan Amérika Sarikat méré asuransi titimangsa ka panarajang di bank AS. Ngan hiji-masalah anu aya na, enya, anu dirojong ku paling nagara dahan di pangeusina.

Zurich

Ngalakukeun naon Do Beunghar sareng Ngawartosan

Sacara lega dipikanyaho yén diversify portopolio kaunggulan anjeun nyaéta cara anu pas. Nempatkeun artos anjeun kana saham, dana silih, dana indéks sareng real estate ngan ukur sababaraha pilihan pikeun investor rata-rata. Tapi upami sadayana investasi éta di AS, aranjeunna sadayana tiasa ditarik kana sinkhole anu sami. Upami kajadian anu sanésna runtuh finansial AS tiasa nyusahkeun ka fraksi tina nilai aslina.

Kumaha lamun aya pilihan investasi anu sanés?

Kumaha upami aya seueur cara pikeun investasi, ngajagi sareng nimukeun portofolio kauangan anjeun? Sumawona, kumaha upami anjeun gaduh bonus tambihan anu ngagaduhan sulit tina investasi anjeun?

Whereta mana rekening bank lepas pantai Kadieu.

Pikeun ngabuktikeun kumaha penting pasar pasar lepas pantai, seueur $ 32 triliun dollar anu ditempatkeun di rekening lepas pantai. Panyimpenan investor sadar yén US sanés sareng sanés parantos "buka" pikeun ngamankeun artos. Sabenerna, sajauh anu aman di bank, AS ngapuri kirang dina daptar bank paling aman di dunya.

Sakumaha anu kami parantos di luhur, dumasar kana daptar Keuangan Global "Bank Dunia 50 Safest Banks 2015," AS jajaran #30, #45 sareng #50 dina daptar bank paling aman di dunya! Bank pertanian alit, AgriBank, CoBank sareng AgFirst mangrupikeun hiji-hijina bank AS anu ngadamel daptar. Bank-bank anu kagunaan seueur warga AS pikeun keuangan, Chase, Citi sareng Bank Amérika teu aya daptar dina daptarna.

Ngajadikeun anjeun pikir ...

Ngajantenkeun langkung dipikaresep kana artos anjeun tibatan laju inflasi taunan ngaleungitkeun éta. Nyandak kasempetan anu picilakaeun pikeun investasi ambing di pasar saham téh mangrupikeun cara pikeun ngahontal tujuan kauangan anjeun.

Dream Amérika

The Dying Amérika Dream

Kamungkinan anjeun damel sesah unggal dinten. Anjeun tiasa gaduh bisnis, mayar tagihan sareng polah dina gaya tanggung jawab finansial. Artos anu anjeun atos ditinggalkeun sareng simpen (sareng nyobian investasi di pasar saham) nyaéta endog sayang anjeun. Éta pangsiun, sareng impian anjeun pikeun kahirupan anu langkung saé.

Dina iraha waé, pengacara anu rakus bisa ngabiayaan akun bank anjeun ngahasilkeun dana anu henteu tiasa diaksés. Masalah anu disababkeun sareng IRS, cerai, tagihan médis anu henteu dibayar, masalah dukungan anak atanapi kaputusan naon waé anu anjeun ngalawan anjeun tiasa nyababkeun akun bank anjeun dikaluarkeun ti handapeun anjeun.

Malahan kawin sareng berpotensi cerai parantos kabuktosan nyababkeun musibah finansial, seueur anu henteu pulih tina. Naha? Kusabab sadaya aset anjeun tiasa di AS. Sapertos kitu, aranjeunna katingali sareng rentan kana pertimbangan sareng nyita, nyéépkeun anjeun di bumi anu miskin.

Ngeureunkeun nikah nyaéta nyeri emosi, enya. Tapi éta ogé ngabinasakeun jalma finansial. Acara cerai tiasa sababaraha taun pikeun dicindekkeun. Hiji tiasa nyerep puluhan rébu atawa jutaan rupiah. Salajengna, éta tiasa ngantunkeun anjeun kalayan sakedik fraksi naon anu anjeun damel. Kasadaran sacara sadar kanyataan ieu masihan alesan sanés. Ieu mangrupikeun alesan sanésna nyalira artos anjeun ka akun luar negeri dina alat hukum anu kuat. Di dinya, anjeun tiasa ngajaga éta tina jalan cilaka.

Muka hiji akun lepas pantai méré Anjeun kabébasan pikeun nyimpen duit anjeun pribadi sareng sanés kasimpul moochers doméstik.

prospek perbankan luar negeri

Outlook Financial positif

Média umumna nyarioskeun kana akun luar negeri salaku "tempat perlindungan pajak" atanapi "tempat perlindungan pajak." Dina jaman baheula, IRS henteu pisan neuleuman artos anu dilabarkeun luar negeri. Kusabab aya seueur kaunggulan pikeun investasi artos luar negeri. IRS ayeuna parantos ngagancangkeun pikeun anu milari mupihkeun kauntungan kauangan - sareng IRS hoyong porsi na.

Dina 2009, kongres ngalangkungan UU KOMPUTAN AKHARNA (FATCA). Hal éta nyatakeun, sapertos sateuacanna, yén warga Amérika anu hirup di luar negeri kedah ngajukeun pajegna ka IRS. Naon anu anyar, kumaha ogé, lembaga kauangan di luar negeri diperyogikeun pikeun nunjukkeun para nasabah AS anu nganggo bank aranjeunna. Nagara ieu meunang seueur warta dina hal ieu Swiss. Akun Bank Swiss kagungan, sareng tetep boga kaunggulan anu luar biasa. Swiss mangrupikeun nagara anu hébat pikeun investasi atanapi nyimpen artos. Éta dipikanyaho pikeun kasalametan perbankan sareng langkung seueur pilihan investasi. Peraturan-peraturan ieu janten dewa. Éta sabab éta ampir bodo pikeun batur pikeun nuduh jalma Amérika tina ngajauhan pajeg luar nagri. Nalika bank anu aranjeunna dianggo wajib ngalaporkeun, ngajauhan pajeg langkung seueur tina masalah. Kituna, ngajadikeun patuh ku jalma AS éta langkung gampang.

bank

pilihan

Aya puluhan nagara sejen, sajaba Swiss, pikeun investasi duit anjeun.

Punten dicatet yén éta téh bener hukum pikeun bank di akun lepas pantai. Warga AS kedah ngalaporkeun kauntungan luar negeri ka IRS. Ieu mangrupikeun lapisan anu sederhana pikeun karajinan anu anjeun laksanakeun salami usum pajak. Tapi ogé dicatet yén CPA sareng pengacara anu ngartos peraturan pajeg perbankan luar nagri tiasa ngabantosan. Jalma anu resep dina undang-undang anyar ieu sareng bakal ngalangkungan prosés ngalaporkeun anu saderhana.

Tetepkeun tina uang tina duit anjeun dina sistem perbankan AS Kiwari mangrupakeun cara anu tinggal jaman, teu aman sareng seragam pikeun investasi. Naha tabungan Anjeun di hampur, anu ngaruksak jibrid, sistem anu dirobah?

Cliff héjo Samudera

Ngamimitian

Muka akun luar negeri henteu sesah. Nanging, aya undang-undang sareng gelang énggal pikeun ngaluncat, ogé jumlahna bank lepas pantai anu teu nampi depositors AS, Kanada atanapi Australia. Janten, éta pisan disarankeun pikeun milarian perusahaan anu ngalaman sareng inpormasi ngeunaan perbankan luar nagri.

Anjeun museurkeun milarian deui? Upami kitu, kami di dieu pikeun ngabantosan. Aya bentuk konsultasi dina halaman ieu anu anjeun parantos réngsé ayeuna. Tambihkeun aya nomer kanggo anjeun nyauran kanggo nyarios ka konsultan anu ngalaman. Sumangga gratis pikeun mangpaatkeun kasempetan ieu sareng ngahontal kami pikeun pitulung.


Ka bab 2>

ka-awal

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]