Informationmbaran Company lepas pantai

Jawaban Nyata ku Profesional Ngalaman

Nanyakeun patarosan ngeunaan perbankan lepas pantai, pembentukan perusahaan, panyalindungan aset sareng jejer nu patali.

Nelepon Ayeuna 24 Hrs./Day
Upami konsultan sibuk, mangga nelepon deui.
1-800-959-8819

Swiss Banking

bab 12


perbankan Swiss

Swiss Banking geus lila dikaitkeun sareng profésional, wijaksana, perbankan anu aman. Ta mangrupikeun yurisdiksi anu kawéntar ku nétralitas sareng katurunan kana prinsip rahasia bank. Individu anu paling sering dipéngkolan ka bank Swiss dua alesan. Mimiti, seueur anu milari ngajaga panyalindungan anu penting tina patén-jalma umum. Kaduana, seueur individu ngalihkeun ka Swiss pikeun ngalebetkeun beungbeurat pajak beurat. Duanana kelompok parantos katingalkeun kana konsorsium Swiss Bank salaku pilihan pikaresepeun.

Sareng jasa ieu nganggur anyar. Rekening Bank Swiss geus pamingpin dina perbankan internasional sababaraha puluhan. Ieu hatur nuhun henteu saeutik tina kaayaan marudah politik sareng paculangan sipil di sakumna dunya. Aranjeunna geus pamingpin dina kasalametan kauangan sareng stabilitas sacara harfiah ratusan taun. Kanyataanna, dunya tos disaksian ieu ti dinten ti Louis XIV. Salajengna, eta parantos neraskeun ka dinten sateuacanna ti revolusi Perancis sareng ngaliwat duanana Wars Dunya. Ngajaga aset sareng modal tina pajak henteu pajeulit atanapi pamaréntahan suprésipsi éta sacara umumna. Sasuai, anu dépositén anu saé kéngingkeun Swiss pikeun nyayogikeun jasa éta.

Alesan anu perbankan Swiss parantos berkembangunkeun éta perbankan lepas pantai reputasi ieu. Lalamanna didinasina ku sabab nembé aya dina kanyataan yén Swiss paréstina bakal diawaskeun panerapan sareng peraturan-canggih pisan. Kakawasaan legislasi ngarékam parameter khusus pikeun bankna. Leuwih ti éta, maranéhna ngabantuan aman sareng karusiahan tina rekening asing-deposit na, dimana mungkin. Ningkatkeun pangluhurna ieu reputasi perbankan Swiss nawiskeun profésionalisme anu teu ilaharna. Leuwih ti éta, aranjeunna nunjukkeun reliabiliti lucu dina masalah lingkungan anu paling stabil dina dunya.

Sajarah Swiss Bank

Sajarah Swiss Banking

Karusiahan Swiss Banking dinten parantos tiasa ngabéréskeun asal na ka Swiss Banking Law of 1934. Pamaréntah maranéhanana ngusahakeun undang-undang ku bagéan gedé kusabab ayana ancaman Nazi Jérman sareng kaributan politik di Perancis. Duanana badan ngusahakeun mencét bank Swiss pikeun ngalebetkeun inpormasi dépositér dina ngaran "saingan nagara".

Swiss direspon ku Hukum Perbankan tina 1934. Hukum ieu dasarna dibédakeun aturan karusiahan akun. Providedta ogé nyadiakeun dasar légal pikeun sapertos. Tungtungna, éta disadiakeun pikeun hukuman pidana ti jalma anu ngancik karusiahan tina rekening dépositor. Hal ieu nyababkeun kaayaan ayeuna anu kaasaman (sareng ngan saukur nempatkeun di dieu) nyepeng aturan sareng peraturan heunteu inflexible. Hartina, aya kaitannana pikeun titipan sareng karusiahan transactional, sareng identitas anu nungkulan atawa rekening. Aranjeunna teu nampik sajarah bank. Kedah aya sangkaan kriminal anu penting sateuacan agénsi wewenang, khususna anu ka luar negeri, tiasa ngenangan tameng karusiahan ieu.

Perpajakan bank Swiss

hal pajeg

Malah tudingan ngajauhan pajak boro bakal cukup pikeun ngaliwat peraturan karusiahan bank Swiss. Tuduhanan saukur lain ngalanggar cukup serius di Swiss, ku aya nanaon euweuh anu misdemeanor. Geus pasti teu cukup pikeun badami aturan na. Tudingan kedah janten alam serius pikeun bank Swiss malah nganggap badan aturan na. Kitu cenah, urang kacida nyarankeun patuh pajak sareng yurisdiksi anjeun tina tempatna sareng / atanapi kawarganagaraan.

Kanggo sabagéan ageung perkiraan atanapi ukuran, bank Swiss ngayakeun sapertilu lengkep sadayana tina anu sanésna anu diayakeun rekening lepas pantai. Tempo jumlah badag tina lepas pantai, yurisdiksi pangkunan aya, ieu tokoh anu luar biasa. Bank Swiss Swiss ditagihkeun $ 2 triliun AS tambah nyaeta pernyataan de facto. Kituna, Swiss kénéh standar mutlak pikeun nyadiakeun lingkungan perbankan anu stabil, rahasia.

sandi ngaran pamaké

Jumlah Akun Swiss Swiss

Sora "rekening bank wilanganana" anu aheng-teu langkung sanés kanggo hiji akun anu diidentipikasi hiji angka. Sajumlah tinimbang ngaran panipan nangtukeun akun. Bank Swiss nangtukeun standar pikeun rasiah kalayan rekening maranéhanana wilangan. Cacak kitu, kedah aya jalma anu ngaranna sabenerna dikaitkeun kana rekening anu dinomeran. Tapi bank raket nahan idéntitas nu. Unta anu henteu dikenal pikeun tapi sababaraha pajabat perbankan senior di bank Swiss anu tempat dilaksanakeun.

Akun ieu écés nyayogikeun tingkat tingkat kajaba. Canta tiasa rada mangpaat, upamana, pikeun hiji Corporation atanapi lembaga anu kawentar dina jalan pakuat utama. Bisa jadi aya transaksi dimana peryogi amass aset tanpa ngingetkeun pesaing, média, atanapi badan berpotensi mumusuhan séjén. Hiji hal kedah atra tina maca di luhur. Malah ku rekening bank Swiss wilangan, bank pernah tiasa mastikeun anonymity mutlak; utamana dina perkara kriminal. Tapi akun wilangan Swiss Swiss sacaket rekening tiasa ngabéréskeun kawijaksanaan anu saé.

Zurich

Swiss Banking Dinten

Sababaraha institusi anu leuwih kolot tiasa wither sareng maot sareng téknologi ngaganti. Meureun aya téknik anu leungit tujuan atanapi metodologi. Ieu leres henteu mah sareng lembaga perbankan Swiss. Perbankan Swiss parantos diadaptasi gancang dina ngabales Pace téknologis angin puyuh anu disetél ku dunya ayeuna. Ti pangiriman dana éléktronik, ka téknologi kaamanan enkripsi mega-bit, bank Swiss mangrupakeun bagian payun tina praktek perbankan modéren. Palingi seueur waktos tina kartu signature teuas tur jas-pasualan dina rapat leungeun. Areta kiwari digantikeun supados leres kalayan ditandatanganan sacara éléktronik sareng mindahkeun "kawat" aset dumasar-internét. pajeg minuhan bagian game kiwari. Standar internasional anti laundering duit aya di jaga anu badé sémahna sareng pelesir jahat diri.

FATCA

FATCA

Kalayan awal Akun Asistén Pajak Pajeg Pajeg (FATCA) di Amérika Serikat, bank anu badé ngirimkeun mata uang AS kedah mikeun transparansi pajeg pikeun panahan akun AS. Kongres Amérika anu ngaluncurkeun panerapan dina Maret 18, 2010 (26 USC § 6038D) sareng dimekarkeun dina bulan Désémber 31, 2012 (26 USC §§ 1471-1474). Tujuanna nyaéta pikeun ngalaksanakeun pendataan internasional. Ulikan ti Texas A & M menyimpulkan yén Ajip Rosidi bakal nyiptakeun kirang ti $ 2.5 milyar dina puasa dina hiji periode sataun 11. (Ieu sabalikna estimasi awal Kongrés $ 8.7 milyar dina période waktos anu sami.) Laporan dina Forbes kitu, nunjukkeun yén cot pikeun ngalaksanakeun FATCA dina mangsa-taun bakal ngarugikeun $ 8 milyar.

Salaku hasil tina hargana patuh luhur, seueur bank Swiss parantos mutuskeun henteu nampi klien anu aya di AS. Sanajan kitu, aya sababaraha bank di Swiss anu nampi-klien AS. Ku kituna, pikeun ngagantos biaya ieu, tepi anu nampi Amerika merhatikeun syarat minimum pikeun sahandapeunana $ 250,000 kana $ 1 juta AS.

Pilihan investasi

Layanan Investment

Kiwari, bank Swiss ogé seueur salaku imah investasi. Aranjeunna nganggo sababaraha manajer duit paling terampil. Janten, aya opsi pikeun dagangan saham, beungkeut, silih dana sareng logam mulia sacara online. Alternatipna, anjeun tiasa gaduh panaséhat finansial anu dilatih ngawasan portopolio anjeun.

Bank Secrecy Swiss

kacindekan

Kedu atra yén bank Swiss terus nyayogikeun nyata dunya, solusi attainable kana seueur masalah anu nganggo dinten pangusaha atanapi awéwé anu suksés; khususna nalika datang ka pelindung aset cair. Naha éta deui téh jadi panyalindungan tina pangaturan teu kabutuhan, kaributan politik, kateupastian ékonomi, atanapi perhatoskeun urut salaki akusik, rekening bank Swiss manten tiasa janten solusi anu ditéang.


<Ka bab 11

Pikeun bonus surah>

ka-awal

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [Bonus]