Префрлани информации за компанијата

Реални одговори од искусни професионалци

Поставувајте прашања за оф-шор банкарството, формирање на компанија, заштита на средства и сродни теми.

Повикајте сега 24 ч. / Ден
Доколку консултантите се зафатени, ве молиме јавете се повторно.
--1 800 959 8819-

Офшор компании

Топ препорачани префрлани компании јурисдикции

Следниве се офшор компании јурисдикции кои нудат комбинација на заштита на средствата, тужбата заштита и приватноста. Можете исто така да го видите споредба шема за офшор ДОО со кликнување на овој линк.

 1. Невис - Приватност, погодност и стабилност. Дознајте зошто Островот Невис е една од најпопуларните јурисдикции денес. Над сите, проверете ја најмоќната офшор алатка: На Невис ДОО.
 2. Белизе - Компании, IBC (Меѓународен бизнис компанија) и банкарство. Покрај тоа, ќе видите дека Белизе нуди со широк спектар на офшор вградување опции. На пример, на Белиза LDC, Алтернатива на Белизе на ДОО нуди некои уникатни придобивки за заштита на средствата.
 3. Бахамите - ослободени од данок, приватност и ниски давачки. Покрај тоа, можете да прочитате за разновидните опции достапни за вас на Бахамите.
 4. Британски Девствени Острови - Максимална безбедност, заштита на средства и приватност. Покрај тоа, можете да истражување како оф-шор компании и IBC во Британските Девствени острови помогне да се заштити вашето богатство.

Кликни тука за комплетна листа: офшор компанија надлежности.

контакт со офшор компанија

Префрлани информации за компанијата

Офшор компании се лица како што се корпорации или друштва со ограничена одговорност (ДОО) кои се поднесена надвор од земјата на живеење. Луѓето кои вклучуваат компании на копно го прават тоа, меѓу другото, кога се заинтересирани за заштита на средства, проширување на бизнисот и финансиска приватност. Покрај тоа, информациите подолу ги сумира причини зошто луѓето ги формираат овие ентитети:

 • Заштита на податоци
 • Заштита на средствата
 • Даночни заштеди (во зависност од вашата надлежност)
 • Заштита на тужби
 • Флексибилни деловни закони
 • Бизнис експанзија
 • Меѓународна финансиска диверзификација
 • Доверливост

рацете насликани како свет

Префрлани компании формирање стратегии

Еве, ќе видите листа на неколку офшор стратегии за заштита на средства, нивните трошоци и придобивки. Покрај тоа, во овој дел се дискутираат суштинските аспекти на оф-шор планирањето, вклучувајќи компании, офшор банкарство и фондови, како тие се структурирани и зошто. Уште поважно, ние може да се воспостави корпоративна банкарска сметка за секоја компанија што ја воспоставувате преку нашата услуга. Понатаму, можеш учат за офшор банкарство овде.

Прво, многу офшор јурисдикции имаат извонредно поволни правни системи за оние што бараат заштита на средства и финансиска приватност. Размислете за овие бенефиции за офшор компанија формирање и факти. Имено, на САД имаат 4.4% од светското население, но 70% од светските адвокати и 96% од светските тужби. Покрај тоа, за разлика од другите земји во светот, ние немаме губитник плаќа правен систем. Напротив, во други земји, губитник на тужбата мора да ги плати и неговите адвокатски такси и неговите противници. Како резултат на тоа, нивните закони прават многу поретки судски постапки.

офшор компанија заштита

Офшор компанија = Мост со алигатори

Во САД, ако сте вклучени во судска постапка и победите, вие сеуште оставате свои правни трошоци, па сеуште губиш. Од друга страна, тужи оф-шор компанија е многу потешко. На пример, да речеме дека правниот противник избра да ја тужи вашата офшор компанија. Тој или таа можеби ќе мора да објават обврзница за да го испратат случајот преку одбор за ревизија. Тие, пак, одлучуваат дали случајот дури и ќе го направи на суд. Често, обврзницата не се враќа. Како резултат на тоа, не многу луѓе поднесуваат тужби. Значи, ова е силен слој на тужба заштита. Со други зборови, само со искористување на законските статути на офшор јурисдикција драматично се намалуваат шансите некој да ве тужат.

со Невис ДОО, на пример, измената на 2015 направи доверител да објави $ 100,000 врска пред да можат да преземат каква било акција за да соберат пресуда против член на компанијата. Пратениците од Невис ги подобрија статутите во 2018, давајќи им можност на судовите во Невис да го постават обврзницата било кој износ. Парите зачувани со одржување на вашите финансии од љубопитните очи, на тој начин, спречување на тужби, заштита на вашите средства од судски постапки и зголемена финансиска приватност се некои од многуте причини за офшор. Друга поволна надлежност за ДОО е Кукови Острови. Патем, можете да го прочитате овој напис на Невис Д.С. против Кукови Острови ДОО што ги споредува двата ентитета.

Видови на префрлани компании

Друга клучна точка е тоа Офшор компании нудат многу поголема финансиска приватност од домашен субјект типови. Примери за нив вклучуваат корпорации, друштва со ограничена одговорност или меѓународни деловни компании (IBCs). Постојат многу оф-шор јурисдикции дека поповолни закони дека САД, Канада или Велика Британија. Овие јурисдикции се натпреваруваат за меѓународни клиенти. Како резултат на тоа, нивните закони да се залага за приватност на сопственоста, приватност за службениците и директорите и непризнавање на странски пресуди.

Офшор инкорпорирање

Како што може да се види, шансите за судска постапка што настапуваат на американски сопственик на бизнис е голема. Впрочем, многу адвокати се жалат само за да преживеат. Всушност, некои никогаш не ја гледаат внатрешноста на судницата. Тоа е, тие го користат правниот систем да ги притиснат бизнис лидерите во неразумни населби. Можете да дознаете повеќе за тоа како оф-шор компанија инкорпорација може да помогне со вашите потреби за заштита од повикувајќи OffshoreCompany.com или by пополнување на формуларот на оваа страница. Ние формираме илјадници бизнис структури секоја година, помагајќи им на илјадници Американци со нивните потреби за заштита и приватност и нудејќи насоки низ целата офшор компанија формалности.