Informacione në det të hapur të kompanisë

Përgjigjet reale nga profesionistët e eksperimentuar

Bëni pyetje në lidhje me bankën në det të hapur, formimin e kompanisë, mbrojtjen e pasurive dhe tema të ngjashme.

Thirrni tani 24 Hrs./Day
Nëse konsulentët janë të zënë, ju lutemi telefononi sërish.
1-800-959 8819-

Kompanitë në det të hapur

Juridiksionet më të rekomanduara të kompanisë në det të hapur

Në vijim janë juridiksioni i kompanisë në det të hapur që ofron një kombinim të mbrojtjes së pasurisë, mbrojtjes së padisë dhe privatësisë. Ju gjithashtu mund të shihni tabelë krahasuese për LLCs në det të hapur duke klikuar këtë link.

 1. Nevis - Privatësia, Komoditeti dhe Stabiliteti. Mësoni pse Islami i Nevisit është një nga juridiksionet më të njohura sot. Mbi të gjitha, shikoni mjet më të fuqishëm në det të hapur: Nevis LLC.
 2. belize - Kompani, IBC (International Business Company) dhe Banking. Përveç kësaj, ju do të shihni se Belize ofron me një shumëllojshmëri të gjerë të opsioneve inkorporimit në det të hapur. Për shembull, Belize LDC, Alternativa e Belize-it ndaj LLC ofron disa përfitime unike të mbrojtjes së pasurisë.
 3. Bahamas - Pa taksë, privatësi dhe tarifa të ulëta. Përveç kësaj, mund të lexoni për shumëllojshmërinë e opsioneve në dispozicion për ju në Bahamas.
 4. British Virgin Islands - Siguria maksimale, mbrojtja e pasurisë dhe privatësia. Për më tepër, mund të hulumtoni se si kompanitë në det të hapur dhe IBC-të në BVI ndihmojnë në mbrojtjen e pasurisë suaj.

Kliko këtu për një listë të plotë: juridiksione në det të hapur.

kontakt në det të hapur të kompanisë

Informacione në det të hapur të kompanisë

Kompanitë në det të hapur janë subjekte të tilla si korporata ose kompani me përgjegjësi të kufizuar (LLCs) që janë paraqitur jashtë vendit të banimit. Njerëzit që përfshijnë kompani në det të hapur e bëjnë këtë, ndër të tjera, kur interesohen për mbrojtjen e pasurisë, zgjerimin e biznesit dhe privatësinë financiare. Përveç kësaj, informacioni i mëposhtëm përmbledh arsyet pse njerëzit formojnë këto njësi:

 • intimitet
 • Mbrojtja e aseteve
 • Kursimi i Taksave (në varësi të juridiksionit tuaj)
 • Mbrojtja e padisë
 • Ligjet fleksibile të biznesit
 • Zgjerimi i Biznesit
 • Diversifikimi Financiar Ndërkombëtar
 • Konfidencialiteti

duart e pikturuara si glob

Strategjitë e formimit në det të hapur

Këtu, ju do të shihni një listë të disa në det të hapur strategjitë e mbrojtjes së pasurisë, shpenzimet dhe përfitimet e tyre. Përveç kësaj, ky seksion diskuton aspektet thelbësore të planifikimit në det të hapur, duke përfshirë kompanitë, bankat në det të hapur dhe besimet, si janë të strukturuara dhe pse. Më e rëndësishmja, ne mund të krijojmë një llogari bankare të korporatës për secilën kompani që ju vendosni nëpërmjet shërbimit tonë. Për më tepër, mundeni mësoni rreth bankare në det të hapur këtu.

Parë, shumë juridiksione në det të hapur kanë sisteme ligjore jashtëzakonisht të dobishme për ata që kërkojnë mbrojtjen e pasurisë dhe privatësinë financiare. Merreni parasysh këto përfitimet e formimit të kompanisë në det të hapur dhe fakte. Veçanërisht, SHBA ka 4.4% të popullsisë së botës, por 70% e avokatëve të botës dhe 96% e padive në botë. Për më tepër, ndryshe nga vendet e tjera në botë, ne nuk kemi një humbës që paguan sistemin ligjor. Përkundrazi, në vendet e tjera, humbësi i një padie duhet të paguajë tarifat e avokatit dhe kundërshtarët e tij. Rrjedhimisht, ligjet e tyre i bëjnë paditë shumë më pak të shpeshta.

mbrojtjen e kompanisë në det të hapur

Kompania në det të hapur = Shurrë me Alligatorët

Në SHBA nëse jeni përfshirë në një padi dhe fitoni, jeni ende jashtë shpenzimeve tuaja ligjore, kështu që ju ende humbni. Ne anen tjeter, paditur një kompani në det të hapur është shumë më e vështirë. Për shembull, le të themi se një kundërshtar ligjor zgjodhi të padisë kompaninë tuaj në det të hapur. Ai ose ajo mund të duhet të vendosë një lidhje për ta dërguar rastin përmes një bordi shqyrtues. Ata, nga ana tjetër, përcaktojnë nëse çështja do ta bënte atë edhe në një gjykatë. Shpesh, lidhja nuk është e rimbursueshme. Si rezultat, jo shumë njerëz paraqesin padi. Pra, kjo është një shtresë e fortë e mbrojtjes së padisë. Me fjalë të tjera, thjesht duke përfituar nga statutet ligjore të juridiksionit në det të hapur, ju ulni në mënyrë dramatike shanset e dikujt që ju padit.

me një Nevis LLC, për shembull, amendamenti 2015 bëri një kreditori për të postuar një bonuse $ 100,000 para se të mund të sjellin ndonjë veprim për të mbledhur një gjykim kundër një anëtari të kompanisë. Ligjvënësit e Nevisit përmirësuan statutet në 2018 duke u dhënë gjykatave të Nevisit autoritetin për të vendosur lidhjen çdo shumë. Paratë e kursyera, duke i mbajtur financat tuaja larg syve të vështira, duke parandaluar paditë, duke mbrojtur pasuritë tuaja nga proceset gjyqësore dhe rritjen e privatësisë financiare, janë disa nga arsyet e shumta për të shkuar në det të hapur. Një tjetër kompetencë e favorshme për SHPK është Ishujt Cook. Rastësisht, ju mund të lexoni këtë artikull në Nevis LLC kundër Ishujt Cook Islands LLC që krahason dy njësitë.

Llojet e kompanive në det të hapur

Një tjetër pikë kyçe është kjo kompanitë në det të hapur ofrojnë privatësi shumë më të madhe financiare sesa njësia vendore lloje. Shembuj të këtyre përfshijnë korporatat, kompanitë me përgjegjësi të kufizuar ose kompanitë ndërkombëtare të biznesit (IBCs). Ka shumë juridiksione në det të hapur që ligje më të favorshme që SHBA, Kanada apo Britani të Madhe. Këto juridiksione konkurrojnë për klientelën ndërkombëtare. Si rezultat, ligjet e tyre favorizojnë privatësinë e pronësisë, privatësinë për zyrtarët dhe drejtorët dhe mosnjohjen e të huajve gjykimet.

Inkorporimi në det të hapur

Siç mund të shihet, shanset për një padi që godet një pronar biznesi amerikan është i lartë. Në fund të fundit, shumë avokatë luftojnë vetëm për të mbijetuar. Në fakt, disa kurrë nuk e shohin brenda një sallë gjyqi. Kjo është, ata përdorin sistemin ligjor për të ushtruar presion mbi udhëheqësit e biznesit në vendbanime të paarsyeshme. Ju mund të mësoni më shumë rreth asaj se si kompania në det të hapur përfshirje mund të ndihmojë me nevojat tuaja të mbrojtjes nga duke e quajtur OffshoreCompany.com ose by duke plotësuar formularin në këtë faqe. Ne formojmë mijëra struktura të biznesit çdo vit, duke ndihmuar mijëra amerikanë me nevojat e tyre të mbrojtjes dhe privatësisë dhe duke ofruar udhëzime përmes gjithë kompanisë në det të hapur formalitetet.